Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  3  4  5  6  7  
Forum dyskusyjne » Tottenham Hotspur » Oficjalny fan club zapisy na sezon 2014/2015
8 czerwca 2015, 11:15 [cytuj]
@Trzaskal - niecierpliwię się, bo zaraz wylatuję za parę dni i nie wiem, czy będę miał jak się wpisać :P
@Trzaskal - niecierpliwię się, bo zaraz wylatuję za parę dni i nie wiem, czy będę miał jak się wpisać :P
8 czerwca 2015, 12:18 [cytuj]
Zapisy trwają do 30 lipca. W tym tygodniu na Spursmanii i FB będą informację dotyczące zapisów na sezon 15/16. Postaram się jak najszybciej to zrobić.
Zapisy trwają do 30 lipca. W tym tygodniu na Spursmanii i FB będą informację dotyczące zapisów na sezon 15/16. Postaram się jak najszybciej to zrobić
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
8 czerwca 2015, 23:28 [cytuj]
Mogę ewentualnie wysłać ci dane wcześniej?
Mogę ewentualnie wysłać ci dane wcześniej?
18 czerwca 2015, 20:03 [cytuj]
Nie dostałem odpowiedzi, proszę więc jakąś dobrą duszę, by przepisał/a moje dane w czasie kolejnych zapisów. Z góry dziękuję po stokroć :D

Maciej Zarzecki 3361881
Nie dostałem odpowiedzi, proszę więc jakąś dobrą duszę, by przepisał/a moje dane w czasie kolejnych zapisów. Z góry dziękuję po stokroć :D Maciej Zarzecki 3361881
18 czerwca 2015, 21:21 [cytuj]
iZgone powiedział/a:
Nie dostałem odpowiedzi, proszę więc jakąś dobrą duszę, by przepisał/a moje dane w czasie kolejnych zapisów. Z góry dziękuję po stokroć :D

Maciej Zarzecki 3361881

Mam Cię. Czy wniesiesz opłatę w wysokości 50 PLN na prowadzenie klubu?
Mam Cię. Czy wniesiesz opłatę w wysokości 50 PLN na prowadzenie klubu?
18 czerwca 2015, 23:23 [cytuj]
Czyli zapisy rozpoczęte? ;)

Mogę już podawać swoje dane i przyjmować wszelkie - także finansowe - konsekwencje z tym związane? Nie chciałbym zamulić drugi rok z rzędu.
Czyli zapisy rozpoczęte? ;) Mogę już podawać swoje dane i przyjmować wszelkie - także finansowe - konsekwencje z tym związane? Nie chciałbym zamulić drugi rok z rzędu
COYS!
22 czerwca 2015, 19:09 [cytuj]
Opcji members bronze i lilywhite jest 12 do wyboru. Którą mam wybrać, żeby było dobrze ?
Opcji members bronze i lilywhite jest 12 do wyboru. Którą mam wybrać, żeby było dobrze ?
24 czerwca 2015, 20:27 [cytuj]
mefisto52 powiedział/a:

Musisz wziąć lily czy bronze INTERNATIONAL chyba, że jesteś Junior lub Senior. Tam wszystko masz napisane ale powiedz jaki chcesz to Ci pomogę.
Musisz wziąć lily czy bronze INTERNATIONAL chyba, że jesteś Junior lub Senior. Tam wszystko masz napisane ale powiedz jaki chcesz to Ci pomogę
25 czerwca 2015, 22:22 [cytuj]
Trzaskal wszystko spoko ale opcje Lily do wyboru są takie:
OH Lilywhite Adult New
OH Lilywhite Dribbler
OH Lilywhite Kicker
OH Lilywhite Senior New
OH Lilywhite Striker
OH Lilywhite Young Adult

Więc dalej nie bardzo wiem, który spełnia wymogi international. Wiem, że troszkę zamieszania wprowadzam ale zależy mi żeby wybrać się na jakiś mecz w tym sezonie i nie chce popełnić jakiegoś błędu :bezradny:
Trzaskal wszystko spoko ale opcje Lily do wyboru są takie: OH Lilywhite Adult New OH Lilywhite Dribbler OH Lilywhite Kicker OH Lilywhite Senior New OH Lilywhite Striker OH Lilywhite Young Adult Więc dalej nie bardzo wiem, który spełnia wymogi international. Wiem, że troszkę zamieszania wprowadzam ale zależy mi żeby wybrać się na jakiś mecz w tym sezonie i nie chce popełnić jakiegoś błędu :bezradny:
25 czerwca 2015, 22:25 [cytuj]
mefisto52 powiedział/a:
Trzaskal wszystko spoko ale opcje Lily do wyboru są takie:
OH Lilywhite Adult New
OH Lilywhite Dribbler
OH Lilywhite Kicker
OH Lilywhite Senior New
OH Lilywhite Striker
OH Lilywhite Young Adult

Więc dalej nie bardzo wiem, który spełnia wymogi international. Wiem, że troszkę zamieszania wprowadzam ale zależy mi żeby wybrać się na jakiś mecz w tym sezonie i nie chce popełnić jakiegoś błędu :bezradny:

Dobrze, że na forum to wyjaśniasz, innym (w tym mnie) też się to przyda :)
Dobrze, że na forum to wyjaśniasz, innym (w tym mnie) też się to przyda :)
26 czerwca 2015, 09:33 [cytuj]
Jeśli macie powyżej 18 lat i poniżej 65 i mieszkacie poza UK to wybieracie OH Lilywhite INTERNATIONAL za 48 GBP. Dribbler, Kicker, Striker i Young Adult to dla wieku 0-18. Seniora nie tłumaczę.

Direct debit obowiązuję w UK. Zlecasz bankowi aby klub automatycznie mógł pobrać kasę z konta. Trzeba mieć konto w UK.
Jeśli macie powyżej 18 lat i poniżej 65 i mieszkacie poza UK to wybieracie OH Lilywhite INTERNATIONAL za 48 GBP. Dribbler, Kicker, Striker i Young Adult to dla wieku 0-18. Seniora nie tłumaczę. Direct debit obowiązuję w UK. Zlecasz bankowi aby klub automatycznie mógł pobrać kasę z konta. Trzeba mieć konto w UK
28 czerwca 2015, 11:21 [cytuj]
Mając polskie konto bankowe tego nie opłacę ? To jak Wy to robicie bo nie wierze, że wszyscy posiadają konto UK.
Mając polskie konto bankowe tego nie opłacę ? To jak Wy to robicie bo nie wierze, że wszyscy posiadają konto UK
29 czerwca 2015, 12:20 [cytuj]
mefisto52 powiedział/a:
Mając polskie konto bankowe tego nie opłacę ? To jak Wy to robicie bo nie wierze, że wszyscy posiadają konto UK

Ludzie a przed tymi wszystkimi pytaniami spróbowaliście sami wejść "choć raz" na stronę Tottenhamhotspur.com i zobaczyć jak to się robi? Tam naprawdę wszystko jest napisane. Nie jestem w stanie na tysiące pytań odpowiadać. Napiszę raz jeszcze!!!: Nie trzeba mieć konta w UK. Wszystko kupuje się poprzez kartę kredytową swoją lub np. Rodzica ;-)
Ludzie a przed tymi wszystkimi pytaniami spróbowaliście sami wejść "choć raz" na stronę Tottenhamhotspur.com i zobaczyć jak to się robi? Tam naprawdę wszystko jest napisane. Nie jestem w stanie na tysiące pytań odpowiadać. Napiszę raz jeszcze!!!: Nie trzeba mieć konta w UK. Wszystko kupuje się poprzez kartę kredytową swoją lub np. Rodzica ;-)
2 lipca 2015, 22:01 [cytuj]
Ja zostaję oczywiście na kolejny sezon, tu nie ma o czym dyskutować :D
Trzaskal, opłatę £25 trzeba wnieść do Ciebie?
Ja zostaję oczywiście na kolejny sezon, tu nie ma o czym dyskutować :D Trzaskal, opłatę £25 trzeba wnieść do Ciebie?
4 lipca 2015, 15:11 [cytuj]
Proove
http://spursmania.org/index/news/3183/Rozpoczynamy_zapisy_na_sezon_2015_2016
Proove http://spursmania.org/index/news/3183/Rozpoczynamy_zapisy_na_sezon_2015_2016
29 października 2015, 00:26 [cytuj]
Panowie, będąc członkiem naszego fan clubu i mając wykupionego membera, gdzie znajdę listę meczów wraz z datami do kiedy muszę zgłosić że chcę kupić bilet na dany mecz?

Edit:

Znalazłem, może jeszcze komuś się przyda :)

http://spursmania.org/index/news/3187/Zasady_wyjazdow_z_klubem_kibica_Spurs_Poland
Panowie, będąc członkiem naszego fan clubu i mając wykupionego membera, gdzie znajdę listę meczów wraz z datami do kiedy muszę zgłosić że chcę kupić bilet na dany mecz? Edit: Znalazłem, może jeszcze komuś się przyda :) http://spursmania.org/index/news/3187/Zasady_wyjazdow_z_klubem_kibica_Spurs_Poland
3 listopada 2015, 11:18 [cytuj]
Witam kolegów i koleżanki.
Po kilku latach czytania Spursmanii w końcu się zarejestrowałem...

Mam pytanie - czy osoba posiadająca member card może kupić bilet dla osoby trzeciej, nie posiadajacej?

Dzięki z góry.

Pozdrawiam.
Witam kolegów i koleżanki. Po kilku latach czytania Spursmanii w końcu się zarejestrowałem... Mam pytanie - czy osoba posiadająca member card może kupić bilet dla osoby trzeciej, nie posiadajacej? Dzięki z góry. Pozdrawiam
COYS!
|<  <<  <  3  4  5  6  7  

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 31 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się