Forum dyskusyjne
19 lipca 2014, 22:46 [cytuj]
Myślę, że stworzenie jednego tematu dotyczącego spotkań przygotowawczych naszych ulubieńców jest dobrym rozwiązaniem.
Poza dzisiejszym spotkaniem czekają nas jeszcze mecze z :
23.07 - Toronto (BMO Field, Toronto)
27.07 - Chicago Fire (Toyota Park, Bridgeview)
02.08 - Celtic (Olympic Stadium, Helsinki)
09.08 - Schalke (White Hart Lane)
Skład na dzisiejszy mecz z Seattle:
Friedel, Naughton, Dawson, Fryers, Rose, Holtby, Capoue, Sigurdsson, Townsend, Kane, Lennon
Ława:
McGee, Fredericks, Kaboul, Veljkovic, Walker, Carroll, Ceballos, Eriksen, Falque, Lamela, Mason, Soldado.
Stream:
http://www.drakulastream.eu/football-live-streaming-video.html
Myślę, że stworzenie jednego tematu dotyczącego spotkań przygotowawczych naszych ulubieńców jest dobrym rozwiązaniem.
Poza dzisiejszym spotkaniem czekają nas jeszcze mecze z :
23.07 - Toronto (BMO Field, Toronto)
27.07 - Chicago Fire (Toyota Park, Bridgeview)
02.08 - Celtic (Olympic Stadium, Helsinki)
09.08 - Schalke (White Hart Lane)
Skład na dzisiejszy mecz z Seattle:
Friedel, Naughton, Dawson, Fryers, Rose, Holtby, Capoue, Sigurdsson, Townsend, Kane, Lennon
Ława:
McGee, Fredericks, Kaboul, Veljkovic, Walker, Carroll, Ceballos, Eriksen, Falque, Lamela, Mason, Soldado.
Stream:
http://www.drakulastream.eu/football-live-streaming-video.html
19 lipca 2014, 23:04 [cytuj]
Dzisiaj ogromny dramat. Ale o tyle dobre że nie będzie oglądania takiej obrony w powaznych rozgrywkach
Dzisiaj ogromny dramat. Ale o tyle dobre że nie będzie oglądania takiej obrony w powaznych rozgrywkach :pies:
19 lipca 2014, 23:19 [cytuj]
Aleee zajebał :O
Aleee zajebał :O
19 lipca 2014, 23:22 [cytuj]
Mogli wejść nam w 1. połowie 5 razy do bramki, nie dali rady to teraz z dystansu, ale grają nawet ciekawie. Oczywiście gracze z Seattle.
Mogli wejść nam w 1. połowie 5 razy do bramki, nie dali rady to teraz z dystansu, ale grają nawet ciekawie. Oczywiście gracze z Seattle. :mysli:
19 lipca 2014, 23:25 [cytuj]
hah Soldado a jakze inaczej
hah Soldado a jakze inaczej :D
20 lipca 2014, 00:08 [cytuj]
3-3
w obronie nadal jest masakra
pomoc i atak grają już inaczej - szybciej i agresywniej
3-3
w obronie nadal jest masakra:krzyk:
pomoc i atak grają już inaczej - szybciej i agresywniej :ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
20 lipca 2014, 00:09 [cytuj]
No i jesteśmy po pierwszym spotkaniu, szczęśliwie zremisowanym 3-3. Karny Falque lepiej wykonany niż ten Soldado

Na plus na pewno Holtby, który mocno się starał, dobrze w 2. połowie zaprezentował się Lamela, Friedel na bramce, poza 3. golem także na dobrym poziomie. Ogólna gra jednak poniżej krytyki.
No i jesteśmy po pierwszym spotkaniu, szczęśliwie zremisowanym 3-3. Karny Falque lepiej wykonany niż ten Soldado :P Na plus na pewno Holtby, który mocno się starał, dobrze w 2. połowie zaprezentował się Lamela, Friedel na bramce, poza 3. golem także na dobrym poziomie. Ogólna gra jednak poniżej krytyki. :blee:
20 lipca 2014, 00:09 [cytuj]
Nie ma co wyciągać daleko idących wniosków, ale druga połowy wyglądała, moim zdaniem, przyzwoicie.
Nie ma co wyciągać daleko idących wniosków, ale druga połowy wyglądała, moim zdaniem, przyzwoicie
20 lipca 2014, 11:41 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Nie ma co wyciągać daleko idących wniosków, ale druga połowy wyglądała, moim zdaniem, przyzwoicie
.
dokładnie - poczekajmy do S04
.
.
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
20 lipca 2014, 12:06 [cytuj]
gdyby nie sedzia to mogli nam wrzucić 2 bramki wiecej w pierwszej połowie, ale sedzia zobaczył spalone, których nie było
Jak Seattle grało kombinacyjną piłke to niestety nie istnieliśmy
nie wiem czy ktoś jest nadal za tym aby sprzedać Sandro a zostawić Capoue
gdyby nie sedzia to mogli nam wrzucić 2 bramki wiecej w pierwszej połowie, ale sedzia zobaczył spalone, których nie było
Jak Seattle grało kombinacyjną piłke to niestety nie istnieliśmy
nie wiem czy ktoś jest nadal za tym aby sprzedać Sandro a zostawić Capoue
20 lipca 2014, 12:34 [cytuj]
http://www.matchhighlight.com/full-matches-review/friendly-full-matches-review/seattle-vs-tottenham-hotspur-friendly-full-matches/
http://www.matchhighlight.com/full-matches-review/friendly-full-matches-review/seattle-vs-tottenham-hotspur-friendly-full-matches/
20 lipca 2014, 13:49 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
.
Z wnioskami to poczekajmy do końca 2015.
Z wnioskami to poczekajmy do końca 2015
LMAO
23 lipca 2014, 16:35 [cytuj]
o której dzisiaj grają? jest jakaś transmisja?
23 lipca 2014, 16:56 [cytuj]
Robert powiedział/a:
Gramy o 1:00
Streama szukaj tutaj
http://www.drakulastream.eu/football-live-streaming-video.html Ja dziś odpuszczam, na 6 do pracy + jestem nie wyspany, poczekam na mecz z Chicago, może będą już bardziej zgrani.
Zastanawia mnie czy znów dziś zobaczymy tak wielu piłkarzy z rezerw.
Gramy o 1:00
Streama szukaj tutaj: http://www.drakulastream.eu/football-live-streaming-video.html
Ja dziś odpuszczam, na 6 do pracy + jestem nie wyspany, poczekam na mecz z Chicago, może będą już bardziej zgrani. :ok:
Zastanawia mnie czy znów dziś zobaczymy tak wielu piłkarzy z rezerw
23 lipca 2014, 17:31 [cytuj]
dzis ponoc Walker ma zagrac 45 minut
dzis ponoc Walker ma zagrac 45 minut
23 lipca 2014, 18:03 [cytuj]
dzieki, może wytrwam, byle tylko były jakieś lepsze streamy, bo ostatnio była lipa:/
czym dalej ze sparingami to powinno grać coraz wiecej pierwszego skłądu
dzieki, może wytrwam, byle tylko były jakieś lepsze streamy, bo ostatnio była lipa:/
czym dalej ze sparingami to powinno grać coraz wiecej pierwszego skłądu
24 lipca 2014, 00:01 [cytuj]
Skład na Toronto:
Friedel, Naughton, Kaboul, Veljkovic, Davies, Capoue, Mason, Lamela, Lennon, Eriksen, Soldado
Skład na Toronto:
Friedel, Naughton, Kaboul, Veljkovic, Davies, Capoue, Mason, Lamela, Lennon, Eriksen, Soldado
24 lipca 2014, 00:10 [cytuj]
Mój post tez do usunięcia :p
Mój post tez do usunięcia :p
24 lipca 2014, 00:17 [cytuj]
Do usunięcia post

pomyłka
Do usunięcia post :) pomyłka
24 lipca 2014, 00:48 [cytuj]
Macie jakiegoś streama? nic nie mogę znaleźć
Macie jakiegoś streama? nic nie mogę znaleźć