Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Tottenham Hotspur » Sparingi Kogutów
24 lipca 2014, 00:50 [cytuj]
www.goodstream.in/ - wygląda całkiem przyzwoicie
www.goodstream.in/ - wygląda całkiem przyzwoicie
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
24 lipca 2014, 00:51 [cytuj]
Dzięki Deiak! :)
Dzięki Deiak! :)
24 lipca 2014, 01:04 [cytuj]
Cóś skromno na trybunach :bezradny:
Cóś skromno na trybunach :bezradny:
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
24 lipca 2014, 01:09 [cytuj]
Jest i Davies :D
Jest i Davies :D
24 lipca 2014, 01:10 [cytuj]
http://ifirstrow.eu/watch/271217/6/watch-toronto-fc-vs-tottenham-hotspur.html ang
http://ifirstrow.eu/watch/271217/6/watch-toronto-fc-vs-tottenham-hotspur.html ang
24 lipca 2014, 01:14 [cytuj]
Wygląda na to, ze Lennon na lewej, Eriksen na prawej, a Lamela podwieszony za Soldado. Ciekawe ;>
Wygląda na to, ze Lennon na lewej, Eriksen na prawej, a Lamela podwieszony za Soldado. Ciekawe ;>
24 lipca 2014, 01:17 [cytuj]
Ok, wydawało mi się tylko :)
Ok, wydawało mi się tylko :)
24 lipca 2014, 01:22 [cytuj]
Na razie fajnie to wygląda. Dużo miejsca na boisku i może byc dobry mecz. Na razie Lennon i Lamela sie wyróżniają :)
Na razie fajnie to wygląda. Dużo miejsca na boisku i może byc dobry mecz. Na razie Lennon i Lamela sie wyróżniają :)
24 lipca 2014, 01:25 [cytuj]
Kaboul wszystko gasi jako jedyny :-)
Kaboul wszystko gasi jako jedyny :-)
24 lipca 2014, 01:26 [cytuj]
lamela bardzo ładne 15 minut :brawo::brawo:
lamela bardzo ładne 15 minut :brawo::brawo:
24 lipca 2014, 01:26 [cytuj]
Lamelaaa :brawo:
Lamelaaa :brawo:
24 lipca 2014, 01:28 [cytuj]
Widać te wywiady lameli jak to mówił, że to dla niego nowe rozdanie i że chce pokazać prawdziwego siebie nie były pod publiczkę, tak samo jak w poprzednim meczu tak i w tym chyba najbardziej ze wszystkich widać w nim chęć do gry i pokazania się, fajnie i oby tak dalej
Widać te wywiady lameli jak to mówił, że to dla niego nowe rozdanie i że chce pokazać prawdziwego siebie nie były pod publiczkę, tak samo jak w poprzednim meczu tak i w tym chyba najbardziej ze wszystkich widać w nim chęć do gry i pokazania się, fajnie i oby tak dalej
24 lipca 2014, 01:35 [cytuj]
http://ifirstrow.eu/watch/271217/5/watch-toronto-fc-vs-tottenham-hotspur.html

W sumie post do usunięcia, nie odświeżałem strony, a smackey podał link wcześniej :)
http://ifirstrow.eu/watch/271217/5/watch-toronto-fc-vs-tottenham-hotspur.html W sumie post do usunięcia, nie odświeżałem strony, a smackey podał link wcześniej :)
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
24 lipca 2014, 01:42 [cytuj]
Maurycy głośniejszy od trybun
Maurycy głośniejszy od trybun
24 lipca 2014, 01:52 [cytuj]
Lamela dziś gra świetnie, widać, że chce udowodnić wszystkim, na co go stać ... kto wie, może pod wodzą Pochettino podbije ligę ;)
Lamela dziś gra świetnie, widać, że chce udowodnić wszystkim, na co go stać ... kto wie, może pod wodzą Pochettino podbije ligę ;)
24 lipca 2014, 01:55 [cytuj]
a potem za 120 mln do realu :D
a potem za 120 mln do realu :D
24 lipca 2014, 01:56 [cytuj]
Nie ma drugiego piłkarza, którego bramki cieszyłyby mnie dzisiaj bardziej niż bramki Lameli :)
Nie ma drugiego piłkarza, którego bramki cieszyłyby mnie dzisiaj bardziej niż bramki Lameli :)
24 lipca 2014, 01:58 [cytuj]
Fajny mecz, fajne klepy z przodu. Może mi ktoś powiedzieć który z obrońców posłał długie podanie po ziemi, które rozpoczęło akcję po której padła pierwsza bramka? Bo przeoczyłem :mysli:
Fajny mecz, fajne klepy z przodu. Może mi ktoś powiedzieć który z obrońców posłał długie podanie po ziemi, które rozpoczęło akcję po której padła pierwsza bramka? Bo przeoczyłem :mysli:
24 lipca 2014, 02:02 [cytuj]
Lameli świetnie z lewej strony strzały wchodzą. Oby tak dalej cisnął. Tylko skrót pierwszej połowy widziałem, powiecie mi jak tam Davies?
Lameli świetnie z lewej strony strzały wchodzą. Oby tak dalej cisnął. Tylko skrót pierwszej połowy widziałem, powiecie mi jak tam Davies?
LMAO
24 lipca 2014, 02:03 [cytuj]
Wiadomo to tylko Toronto, ale fajnie że strzela, to pozwoli mu nabrać pewności siebie przed nowym sezonem :]
Wiadomo to tylko Toronto, ale fajnie że strzela, to pozwoli mu nabrać pewności siebie przed nowym sezonem :]
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
<  1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 39 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się