Forum dyskusyjne
24 lipca 2014, 00:50 [cytuj]
www.goodstream.in/ - wygląda całkiem przyzwoicie
www.goodstream.in/ - wygląda całkiem przyzwoicie
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
24 lipca 2014, 00:51 [cytuj]
Dzięki Deiak!
Dzięki Deiak! :)
24 lipca 2014, 01:04 [cytuj]
Cóś skromno na trybunach
Cóś skromno na trybunach :bezradny:
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
24 lipca 2014, 01:09 [cytuj]
Jest i Davies
Jest i Davies :D
24 lipca 2014, 01:10 [cytuj]
http://ifirstrow.eu/watch/271217/6/watch-toronto-fc-vs-tottenham-hotspur.html ang
http://ifirstrow.eu/watch/271217/6/watch-toronto-fc-vs-tottenham-hotspur.html ang
24 lipca 2014, 01:14 [cytuj]
Wygląda na to, ze Lennon na lewej, Eriksen na prawej, a Lamela podwieszony za Soldado. Ciekawe ;>
Wygląda na to, ze Lennon na lewej, Eriksen na prawej, a Lamela podwieszony za Soldado. Ciekawe ;>
24 lipca 2014, 01:17 [cytuj]
Ok, wydawało mi się tylko
Ok, wydawało mi się tylko :)
24 lipca 2014, 01:22 [cytuj]
Na razie fajnie to wygląda. Dużo miejsca na boisku i może byc dobry mecz. Na razie Lennon i Lamela sie wyróżniają
Na razie fajnie to wygląda. Dużo miejsca na boisku i może byc dobry mecz. Na razie Lennon i Lamela sie wyróżniają :)
24 lipca 2014, 01:25 [cytuj]
Kaboul wszystko gasi jako jedyny :-)
Kaboul wszystko gasi jako jedyny :-)
24 lipca 2014, 01:26 [cytuj]
lamela bardzo ładne 15 minut

lamela bardzo ładne 15 minut :brawo::brawo:
24 lipca 2014, 01:26 [cytuj]
Lamelaaa
Lamelaaa :brawo:
24 lipca 2014, 01:28 [cytuj]
Widać te wywiady lameli jak to mówił, że to dla niego nowe rozdanie i że chce pokazać prawdziwego siebie nie były pod publiczkę, tak samo jak w poprzednim meczu tak i w tym chyba najbardziej ze wszystkich widać w nim chęć do gry i pokazania się, fajnie i oby tak dalej
Widać te wywiady lameli jak to mówił, że to dla niego nowe rozdanie i że chce pokazać prawdziwego siebie nie były pod publiczkę, tak samo jak w poprzednim meczu tak i w tym chyba najbardziej ze wszystkich widać w nim chęć do gry i pokazania się, fajnie i oby tak dalej
24 lipca 2014, 01:35 [cytuj]
http://ifirstrow.eu/watch/271217/5/watch-toronto-fc-vs-tottenham-hotspur.html
W sumie post do usunięcia, nie odświeżałem strony, a smackey podał link wcześniej
http://ifirstrow.eu/watch/271217/5/watch-toronto-fc-vs-tottenham-hotspur.html
W sumie post do usunięcia, nie odświeżałem strony, a smackey podał link wcześniej :)
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
24 lipca 2014, 01:42 [cytuj]
Maurycy głośniejszy od trybun
Maurycy głośniejszy od trybun
24 lipca 2014, 01:52 [cytuj]
Lamela dziś gra świetnie, widać, że chce udowodnić wszystkim, na co go stać ... kto wie, może pod wodzą Pochettino podbije ligę
Lamela dziś gra świetnie, widać, że chce udowodnić wszystkim, na co go stać ... kto wie, może pod wodzą Pochettino podbije ligę ;)
24 lipca 2014, 01:55 [cytuj]
a potem za 120 mln do realu
a potem za 120 mln do realu :D
24 lipca 2014, 01:56 [cytuj]
Nie ma drugiego piłkarza, którego bramki cieszyłyby mnie dzisiaj bardziej niż bramki Lameli
Nie ma drugiego piłkarza, którego bramki cieszyłyby mnie dzisiaj bardziej niż bramki Lameli :)
24 lipca 2014, 01:58 [cytuj]
Fajny mecz, fajne klepy z przodu. Może mi ktoś powiedzieć który z obrońców posłał długie podanie po ziemi, które rozpoczęło akcję po której padła pierwsza bramka? Bo przeoczyłem
Fajny mecz, fajne klepy z przodu. Może mi ktoś powiedzieć który z obrońców posłał długie podanie po ziemi, które rozpoczęło akcję po której padła pierwsza bramka? Bo przeoczyłem :mysli:
24 lipca 2014, 02:02 [cytuj]
Lameli świetnie z lewej strony strzały wchodzą. Oby tak dalej cisnął. Tylko skrót pierwszej połowy widziałem, powiecie mi jak tam Davies?
Lameli świetnie z lewej strony strzały wchodzą. Oby tak dalej cisnął. Tylko skrót pierwszej połowy widziałem, powiecie mi jak tam Davies?
LMAO
24 lipca 2014, 02:03 [cytuj]
Wiadomo to tylko Toronto, ale fajnie że strzela, to pozwoli mu nabrać pewności siebie przed nowym sezonem
Wiadomo to tylko Toronto, ale fajnie że strzela, to pozwoli mu nabrać pewności siebie przed nowym sezonem :]
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson