Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  2  3  4  5  6    >  >|
Forum dyskusyjne » Tottenham Hotspur » Sparingi Kogutów
27 lipca 2014, 02:56 [cytuj]
Vorm ma jeszcze wakacje, tak samo jak reszta piłkarzy z mundialu.
Vorm ma jeszcze wakacje, tak samo jak reszta piłkarzy z mundialu
27 lipca 2014, 02:58 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
stroje wyjazdowe o wiele bardziej mi podchodzą od tych domowych. Czemu Vorm nie broni?

A czemu miałby bronić? Lloris, Dembele i Verts odpadli z WC przed Vormem, a też ich nie ma na tourze.
A czemu miałby bronić? Lloris, Dembele i Verts odpadli z WC przed Vormem, a też ich nie ma na tourze
LMAO
27 lipca 2014, 02:59 [cytuj]
Mecz nudny, więcej zagrożenia ze strony Chicago. Na plus Lamela. W ostatniej akcji gdy mogliśmy zagrozić, popis swojej inteligencji dał Rose. Nie wiem jak on go chciał tym sposobem wyprzedzić na takim małym obszarze...
Mecz nudny, więcej zagrożenia ze strony Chicago. Na plus Lamela. W ostatniej akcji gdy mogliśmy zagrozić, popis swojej inteligencji dał Rose. Nie wiem jak on go chciał tym sposobem wyprzedzić na takim małym obszarze
27 lipca 2014, 02:59 [cytuj]
Mnie bardziej zastanawia gdzie jest Ade, on wogóle pojechał na tournee? O żadnej kontuzji nigdzie nie czytałem. :bezradny:
Mnie bardziej zastanawia gdzie jest Ade, on wogóle pojechał na tournee? O żadnej kontuzji nigdzie nie czytałem. :bezradny:
27 lipca 2014, 03:00 [cytuj]
znowu pół godziny przerwy?
znowu pół godziny przerwy?
27 lipca 2014, 03:49 [cytuj]
Eidur powiedział/a:

Przecież o tym śmigali w mediach przez kilka dni.
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/28287973
Przecież o tym śmigali w mediach przez kilka dni. http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/28287973
LMAO
27 lipca 2014, 03:53 [cytuj]
O kurwa, Lennon się akcją popisał. :brawo:
O kurwa, Lennon się akcją popisał. :brawo:
LMAO
27 lipca 2014, 04:05 [cytuj]
Azza - tak ma grać :brawo:
Azza - tak ma grać :brawo:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
27 lipca 2014, 11:19 [cytuj]
Alex - dwie bramy dla Barentford w sparingu z Nice :brawo:

no comment
Alex - dwie bramy dla Barentford w sparingu z Nice :brawo: no comment
27 lipca 2014, 12:33 [cytuj]
Rafo, myślisz, że każdy nasz kolejny manager/head coach jest idiotą i wysyła go na wypożyczenia tylko dlatego, że nazywa się Alex Pritchard? Osobiście myślę, że nie ;P.

Co do meczu... Ciężko się oglądało te mocno zmieszane składy, na tle najsłabszego z naszych przeciwników w USA, Chicago. Na plus po raz drugi Lamela. I zdecydowanie Capoue, który ma za sobą solidny wyjazd. Pokazuje "fucka" niedowiarkom :F

Z Veljkovica będą ludzie...
Rafo, myślisz, że każdy nasz kolejny manager/head coach jest idiotą i wysyła go na wypożyczenia tylko dlatego, że nazywa się Alex Pritchard? Osobiście myślę, że nie ;P. Co do meczu... Ciężko się oglądało te mocno zmieszane składy, na tle najsłabszego z naszych przeciwników w USA, Chicago. Na plus po raz drugi Lamela. I zdecydowanie Capoue, który ma za sobą solidny wyjazd. Pokazuje "fucka" niedowiarkom :F Z Veljkovica będą ludzie
Can't Smile Without You!!!
27 lipca 2014, 12:47 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Rafo, myślisz, że każdy nasz kolejny manager/head coach jest idiotą i wysyła go na wypożyczenia tylko dlatego, że nazywa się Alex Pritchard? Osobiście myślę, że nie ;P.

Co do meczu... Ciężko się oglądało te mocno zmieszane składy, na tle najsłabszego z naszych przeciwników w USA, Chicago. Na plus po raz drugi Lamela. I zdecydowanie Capoue, który ma za sobą solidny wyjazd. Pokazuje "fucka" niedowiarkom :F

Z Veljkovica będą ludzie

Veiljkovic w każdym meczu grał lepiej niż Dawson...
Veiljkovic w każdym meczu grał lepiej niż Dawson
Offence win games, defence wins titles
27 lipca 2014, 13:56 [cytuj]
Soldado gra coraz fajniej i chyba bedzie pierwszym napadziorem, ale za bramki jak dla mnie to bedzie odpowiadał cała ofensywna czwórka, a nie jak za AVB Bale a później nie wiadomo kto;d
Soldado gra coraz fajniej i chyba bedzie pierwszym napadziorem, ale za bramki jak dla mnie to bedzie odpowiadał cała ofensywna czwórka, a nie jak za AVB Bale a później nie wiadomo kto;d
1 sierpnia 2014, 12:43 [cytuj]
Kiedy dokladnie gramy z Celtikiem?
Kiedy dokladnie gramy z Celtikiem?
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
1 sierpnia 2014, 13:57 [cytuj]
Jutro o 15:30.
Jutro o 15:30
LMAO
1 sierpnia 2014, 14:03 [cytuj]
ktoś na fejsowej spursmani wrzucił taki wpis:
"Przy okazji meczu Legia - Celtic przypominam, że sobotni mecz z Celtic Glasgow rozpocznie się o godz. 15.30 a nie o 17.30 jak wcześniej anonsowano. COYS"
ktoś na fejsowej spursmani wrzucił taki wpis: "Przy okazji meczu Legia - Celtic przypominam, że sobotni mecz z Celtic Glasgow rozpocznie się o godz. 15.30 a nie o 17.30 jak wcześniej anonsowano. COYS"
1 sierpnia 2014, 14:15 [cytuj]
Każdy wynik mniejszy niż 4:1 będę uważał za słaby wynik XDDD
Każdy wynik mniejszy niż 4:1 będę uważał za słaby wynik XDDD
2 sierpnia 2014, 14:45 [cytuj]
Walker poza składem????
Walker poza składem????
2 sierpnia 2014, 14:58 [cytuj]
Our team today: Friedel, Naughton, Dawson, Kaboul, Davies, Mason, Capoue, Holtby, Kane, Townsend, Soldado.
Our team today: Friedel, Naughton, Dawson, Kaboul, Davies, Mason, Capoue, Holtby, Kane, Townsend, Soldado
2 sierpnia 2014, 14:58 [cytuj]
Our subs today: McGee, Fredericks, Fryers, Rose, Veljkovic, Bentaleb, Eriksen, Lamela, Lennon, Sandro, Adebayor.
Our subs today: McGee, Fredericks, Fryers, Rose, Veljkovic, Bentaleb, Eriksen, Lamela, Lennon, Sandro, Adebayor
2 sierpnia 2014, 15:03 [cytuj]
Dawson :bezradny: I ciekawe co z Walkerem...
Dawson :bezradny: I ciekawe co z Walkerem
|<  <  2  3  4  5  6    >  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 136 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się