Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  4  5  6  7  8    >
Forum dyskusyjne » Tottenham Hotspur » Sparingi Kogutów
9 sierpnia 2014, 17:26 [cytuj]
Następnym razem próbuj też tutaj : https://twitter.com/HotspurTickets
COYS
9 sierpnia 2014, 18:04 [cytuj]
Tottenham team vs FC Schalke: Lloris; Naughton, Dier, Kaboul, Rose; Bentaleb, Holtby, Eriksen, Lamela, Lennon; Emmanuel Adebayor

#THFC subs v S04: Friedel, Fredericks, Fryers, Davies, Veljkovic, Sandro, Carroll, Ceballos, Townsend, Kane, Soldado
Tottenham team vs FC Schalke: Lloris; Naughton, Dier, Kaboul, Rose; Bentaleb, Holtby, Eriksen, Lamela, Lennon; Emmanuel Adebayor #THFC subs v S04: Friedel, Fredericks, Fryers, Davies, Veljkovic, Sandro, Carroll, Ceballos, Townsend, Kane, Soldado
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
9 sierpnia 2014, 18:06 [cytuj]
Chyba Belgowie są na innym etapie przygotowań. Brak Walkera martwi, brak Dawsa - czyżby nie było go w planach MaPo?
Chyba Belgowie są na innym etapie przygotowań. Brak Walkera martwi, brak Dawsa - czyżby nie było go w planach MaPo?
9 sierpnia 2014, 18:24 [cytuj]
Trochę to dziwne. Musacchio w kadrze na dzisiejszy sparing Villareal też nie było.
Trochę to dziwne. Musacchio w kadrze na dzisiejszy sparing Villareal też nie było
9 sierpnia 2014, 18:37 [cytuj]
Ależ Lennon to popsuł ;o
Ależ Lennon to popsuł ;o
9 sierpnia 2014, 19:19 [cytuj]
Jak na razie podoba mi się po pierwszej połowie nasza agresja gdy nie mamy piłki. No i Schalke jak na razie nie pokazało za dużo w ataku.
Jak na razie podoba mi się po pierwszej połowie nasza agresja gdy nie mamy piłki. No i Schalke jak na razie nie pokazało za dużo w ataku
9 sierpnia 2014, 19:19 [cytuj]
jedno mnie zastanawia, gdzie są belgowie, Paulinho i Vlad

w koncu walczą, aż czasem za ostro wchodzą:D
Holtby 2 proste nogi, w USA Soldado wchodził prostą
jedno mnie zastanawia, gdzie są belgowie, Paulinho i Vlad w koncu walczą, aż czasem za ostro wchodzą:D Holtby 2 proste nogi, w USA Soldado wchodził prostą
9 sierpnia 2014, 19:24 [cytuj]
Ja jestem bardzo zadowolony z naszego stylu gry w pierwszej połowie, ofensywnie i odważnie tak powinna wygladac gra Spurs w kazdym meczu!
Ja jestem bardzo zadowolony z naszego stylu gry w pierwszej połowie, ofensywnie i odważnie tak powinna wygladac gra Spurs w kazdym meczu!
9 sierpnia 2014, 19:48 [cytuj]
teraz co Eriksen zagrał piłke, idealna:cwaniak:
teraz co Eriksen zagrał piłke, idealna:cwaniak:
9 sierpnia 2014, 20:11 [cytuj]
Gdzie był myślami Lloris przy tej bramce? :bezradny:
9 sierpnia 2014, 20:19 [cytuj]
o co chodzi z buczeniem jak Sandro jest przy piłce?
o co chodzi z buczeniem jak Sandro jest przy piłce?
9 sierpnia 2014, 20:24 [cytuj]
Skuteczność była dziś tragiczna... Masa niewykorzystanych bardzo dobrych okazji. Poza tym gra wyglądała całkiem dobrze.
Skuteczność była dziś tragiczna... Masa niewykorzystanych bardzo dobrych okazji. Poza tym gra wyglądała całkiem dobrze
9 sierpnia 2014, 20:25 [cytuj]
Krzyczą "Beast" a nie buczą, w każdym razie takie mam wrażenie :)
Krzyczą "Beast" a nie buczą, w każdym razie takie mam wrażenie :)
9 sierpnia 2014, 20:25 [cytuj]
Eidur powiedział/a:

A nie było rykoszetu? Pytanie tez gdzie był Naughton. Ceballos to takie żarty to może se robić na wypożyczeniu.
A nie było rykoszetu? Pytanie tez gdzie był Naughton. Ceballos to takie żarty to może se robić na wypożyczeniu
9 sierpnia 2014, 20:32 [cytuj]
jak ocenicie drugą połowę bo nie oglądałem?
jak ocenicie drugą połowę bo nie oglądałem?
9 sierpnia 2014, 20:44 [cytuj]
@smackey
1 połowa dużo lepsza
w 2 dużo błędów, duża nieskuteczność
Ceballos jak zacznie rozsądniej grać to moze być ok, póki co to powinien raczej iść na wypożyczenie, ale tylko do ligi angielskiej
Kane co chwile wywraca sie, tak jak by obiadu nie zjadł przed meczem;p

Townsend w koncu nie strzela z czego popadnie, po jego strzale Soldado strzelił bramke (bramkarz obronił i dobił głową)

a stracona bramka to zrobiła sie dziura w środku
@smackey 1 połowa dużo lepsza w 2 dużo błędów, duża nieskuteczność Ceballos jak zacznie rozsądniej grać to moze być ok, póki co to powinien raczej iść na wypożyczenie, ale tylko do ligi angielskiej Kane co chwile wywraca sie, tak jak by obiadu nie zjadł przed meczem;p Townsend w koncu nie strzela z czego popadnie, po jego strzale Soldado strzelił bramke (bramkarz obronił i dobił głową) a stracona bramka to zrobiła sie dziura w środku
9 sierpnia 2014, 21:41 [cytuj]
Odnośnie Sandro to kibice krzyczą shoooot, wiadomo po co :)
Co do meczu to bardzo podobała mi się o dziwo gra Kyla Naughtona, a także naszego nowego środkowego obrońcy ( ale tylko w parze z Kaboulem ). Dziwi ciągła nieobecność piłkarzy którzy grali na MŚ, bez jaj ale może im tak pozwolić odpocząć do grudnia ? Szczególnie Dembele czy Chadliemu, którzy zbytnio się nie nagrali.
I na koniec podsumowania, reklama AIA na stadionie wygląda tak obrzydliwie że aż się rzygać chce...
Odnośnie Sandro to kibice krzyczą shoooot, wiadomo po co :) Co do meczu to bardzo podobała mi się o dziwo gra Kyla Naughtona, a także naszego nowego środkowego obrońcy ( ale tylko w parze z Kaboulem ). Dziwi ciągła nieobecność piłkarzy którzy grali na MŚ, bez jaj ale może im tak pozwolić odpocząć do grudnia ? Szczególnie Dembele czy Chadliemu, którzy zbytnio się nie nagrali. I na koniec podsumowania, reklama AIA na stadionie wygląda tak obrzydliwie że aż się rzygać chce
10 sierpnia 2014, 01:20 [cytuj]
Brak Capoue martwi i niepokoi.
Brak Capoue martwi i niepokoi
10 sierpnia 2014, 12:10 [cytuj]
Staszek powiedział/a:

W tym roku nie spodziewałem się, że wyprzedadzą wszystkie bilety na pare dni przed meczem. Dokładnie rok temu na Espanyol do końca były wolne miejsca. Na szczęście dostaliśmy pod stadionem w normalnej cenie.
W tym roku nie spodziewałem się, że wyprzedadzą wszystkie bilety na pare dni przed meczem. Dokładnie rok temu na Espanyol do końca były wolne miejsca. Na szczęście dostaliśmy pod stadionem w normalnej cenie
10 sierpnia 2014, 12:14 [cytuj]
Co do meczu to coraz bardziej podoba mi sie styl Pochettino. Najbardziej to, że na boisku jednocześnie znajduje się trójka Holtby-Eriksen-Lamela.
Co do meczu to coraz bardziej podoba mi sie styl Pochettino. Najbardziej to, że na boisku jednocześnie znajduje się trójka Holtby-Eriksen-Lamela
|<  <<  <  4  5  6  7  8    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 133 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się