Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Tottenham Hotspur » Sunderland - Tottenham
13 września 2014, 14:44 [cytuj]
Skład na mecz:

Lloris - Dier - Fazio - Vertonghen - Rose - Lamela - Capoue - Stambouli - Eriksen - Chadli - Adebayor

A więc debiuty Fazio i Stambouliego!
Skład na mecz: Lloris - Dier - Fazio - Vertonghen - Rose - Lamela - Capoue - Stambouli - Eriksen - Chadli - Adebayor A więc debiuty Fazio i Stambouliego!
13 września 2014, 14:56 [cytuj]
A ławka jak wygląda? bo na oficjalnej nie widze jeszcze składów
13 września 2014, 15:02 [cytuj]
Mala pomylka w tym skladzie.
Mala pomylka w tym skladzie
13 września 2014, 15:03 [cytuj]
Our team today: Lloris, Dier, Kaboul, Chiriches, Rose; Dembele, Capoue; Lamela, Eriksen, Chadli; Adebayor.
Our team today: Lloris, Dier, Kaboul, Chiriches, Rose; Dembele, Capoue; Lamela, Eriksen, Chadli; Adebayor
13 września 2014, 15:03 [cytuj]
Arcz powiedział/a:

na fejsie jeszcze nic nie ma

------
juz jest;)
na fejsie jeszcze nic nie ma ------ juz jest;)
13 września 2014, 15:04 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:
Skład na mecz:

Lloris - Dier - Fazio - Vertonghen - Rose - Lamela - Capoue - Stambouli - Eriksen - Chadli - Adebayor

skąd Ty wziąłeś ten skład? ;d piękny podał prawidłowy.. kurde chiriches i kaboul na środku
edit.
ławka:
13 Michel Vorm
21 Federico Fazio
16 Kyle Naughton
17 Andros Townsend
18 Harry Kane
25 Benjamin Stambouli
7 Aaron Lennon
skąd Ty wziąłeś ten skład? ;d piękny podał prawidłowy.. kurde chiriches i kaboul na środku edit. ławka: 13 Michel Vorm 21 Federico Fazio 16 Kyle Naughton 17 Andros Townsend 18 Harry Kane 25 Benjamin Stambouli 7 Aaron Lennon
13 września 2014, 15:04 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:
Skład na mecz:

co ty za składy wpisujesz? Kaboul i Chiriches na środku obrony i Dembele za Stambouli
co ty za składy wpisujesz? Kaboul i Chiriches na środku obrony i Dembele za Stambouli
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
13 września 2014, 15:05 [cytuj]
Haha właśnie zmienili i wygląda to dużo gorzej:

Lloris, Dier, Kaboul, Chiriches, Rose; Dembele, Capoue; Lamela, Eriksen, Chadli; Adebayor

Kaboul, Chiriches i Rose... Chyba padnę na zawał kilka razy dzisiaj.
Haha właśnie zmienili i wygląda to dużo gorzej: Lloris, Dier, Kaboul, Chiriches, Rose; Dembele, Capoue; Lamela, Eriksen, Chadli; Adebayor Kaboul, Chiriches i Rose... Chyba padnę na zawał kilka razy dzisiaj
13 września 2014, 15:05 [cytuj]
Takie znalazłem na livescore.
Takie znalazłem na livescore
13 września 2014, 15:06 [cytuj]
Soldado i Daviesa nie ma nawet na ławce, ciekawe
13 września 2014, 15:09 [cytuj]
Masakra. I na cholerę nam ten Davies jak on w ogóle nie gra...
Masakra. I na cholerę nam ten Davies jak on w ogóle nie gra
13 września 2014, 15:09 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
Zapewne jakieś kontuzje :blee:
Zapewne jakieś kontuzje :blee:
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
13 września 2014, 15:14 [cytuj]
Soldado kontuzja, natomiast Davies raczej nie, jeszcze w tygodniu grał w reprezentacji...
Soldado kontuzja, natomiast Davies raczej nie, jeszcze w tygodniu grał w reprezentacji
13 września 2014, 15:17 [cytuj]
A Janek? też ma kontuzje? coś mi umknęło
A Janek? też ma kontuzje? coś mi umknęło
13 września 2014, 15:32 [cytuj]
Nie jest zły ten skład, mógłby wejść Fazio za Kaboula. Rose słaby, ale kto inny za niego :bezradny:
Nie jest zły ten skład, mógłby wejść Fazio za Kaboula. Rose słaby, ale kto inny za niego :bezradny:
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
13 września 2014, 15:33 [cytuj]
TrueYid powiedział/a:
ostatnio Rose przecież nie grał tak źle, początek sezonu ma całkiem przyzwoity

http://www.eplsite.com/stream6.html
ostatnio Rose przecież nie grał tak źle, początek sezonu ma całkiem przyzwoity http://www.eplsite.com/stream6.html
13 września 2014, 15:50 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:
Masakra. I na cholerę nam ten Davies jak on w ogóle nie gra

po to żeby mieć dwóch lewych obrońców, to raczej normalne w dużych klubach, że masz dwóch (albo więcej) piłkarzy na pozycje. Mają rywalizować ze sobą o pierwszy skład, a manager zadecydować, który wygrywa tą rywalizację.
po to żeby mieć dwóch lewych obrońców, to raczej normalne w dużych klubach, że masz dwóch (albo więcej) piłkarzy na pozycje. Mają rywalizować ze sobą o pierwszy skład, a manager zadecydować, który wygrywa tą rywalizację
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
13 września 2014, 15:52 [cytuj]
Ktoś ma pomysł czemu nie ma naszego meczu na wiziwig.tv?
Ktoś ma pomysł czemu nie ma naszego meczu na wiziwig.tv?
13 września 2014, 15:53 [cytuj]
Nie mam zaufania do Róży, mecz gra dobrze,dwa mecze źle i tak na okrągło.
Nie mam zaufania do Róży, mecz gra dobrze,dwa mecze źle i tak na okrągło
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
13 września 2014, 15:54 [cytuj]
[quote=Walu]Ktoś ma pomysł czemu nie ma naszego meczu na wiziwig.tv?[/quote http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=274005&part=sports
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=274005&part=sports
1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 162 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się