Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  3  4  5  6  7    >
Forum dyskusyjne » Tottenham Hotspur » Sunderland - Tottenham
13 września 2014, 17:51 [cytuj]
Eriksen teraz by sie przydal
Eriksen teraz by sie przydal
13 września 2014, 17:52 [cytuj]
Danny ładnie nurkuje, ale i tak nikt tego nie strzeli :wysmiewacz:
Danny ładnie nurkuje, ale i tak nikt tego nie strzeli :wysmiewacz:
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
ja pozwolicie ze sie wypowiem o lameli: ile do pana trzeba mu dac tego czasu? on sie nie nadaje do gry w tej lidze, to tylko moja opinia jednak
ja pozwolicie ze sie wypowiem o lameli: ile do pana trzeba mu dac tego czasu? on sie nie nadaje do gry w tej lidze, to tylko moja opinia jednak
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
Eriksen by sie przydał do tego wolnego... po co go zdejmował?!
Eriksen by sie przydał do tego wolnego... po co go zdejmował?!
Lamela :(
Lamela :(
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
Hahahaha, parodia,hahahah :D co to za drużyna :D
Hahahaha, parodia,hahahah :D co to za drużyna :D
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
13 września 2014, 17:53 [cytuj]
Niech tą piłkę kurwa dorzucą normalnie...
Niech tą piłkę kurwa dorzucą normalnie
13 września 2014, 17:56 [cytuj]
Żenuła :hejka:
Żenuła :hejka:
13 września 2014, 17:56 [cytuj]
taki wynik jaka gra :bezradny:
taki wynik jaka gra :bezradny:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
13 września 2014, 17:57 [cytuj]
Masakra. Dobrze, że to już koniec.
Masakra. Dobrze, że to już koniec
Niestety, żeby z tym składem i z tą grą zagrać w LM to trzeba będzie wygrać w maju w Warszawie!
Niestety, żeby z tym składem i z tą grą zagrać w LM to trzeba będzie wygrać w maju w Warszawie!
I to by było na tyle. Ja tu ręki Maurycego póki co niestety nie widzę. Jedyne co widzę to to, że gramy bez ambicji, połowa piłkarzy jest bez formy, nasza obrona to zdecydowanie najsłabsza obrona całej PL, a okienko transferowe przepierdoliliśmy po całości. Bida z nyndzą, panie.
I to by było na tyle. Ja tu ręki Maurycego póki co niestety nie widzę. Jedyne co widzę to to, że gramy bez ambicji, połowa piłkarzy jest bez formy, nasza obrona to zdecydowanie najsłabsza obrona całej PL, a okienko transferowe przepierdoliliśmy po całości. Bida z nyndzą, panie
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
hmm, nie spodziewałem sie
hmm, nie spodziewałem sie
nie wiem dlaczego Eriksen jest zdejmowany gdy gonimy wynik ... totalnie bez sensu panie Pochettino :/

szkoda, bo byliśmy lepsi. 2 punkty stracone , znając życie, tych 2 pkt zabraknie nam do LM ;)
nie wiem dlaczego Eriksen jest zdejmowany gdy gonimy wynik ... totalnie bez sensu panie Pochettino :/ szkoda, bo byliśmy lepsi. 2 punkty stracone , znając życie, tych 2 pkt zabraknie nam do LM ;)
13 września 2014, 17:58 [cytuj]
Zero ambicji... Myślą, że grają w Tottenhamie to Sunderlandy itp. będą się kłaść przed nimi... mamy 2-1 zamiast kontrolować sytuacje to my oddajemy inicjatywę. Dobrze, że Giacherini ma problemy z koordynacją i się wyjeebał jak biegł z kontrą. Jedyny z mojej perspektywy do pochwały to Vlad, bo widać jakieś chęci u niego było którymi nadrabiał braki piłkarskie.
Zero ambicji... Myślą, że grają w Tottenhamie to Sunderlandy itp. będą się kłaść przed nimi... mamy 2-1 zamiast kontrolować sytuacje to my oddajemy inicjatywę. Dobrze, że Giacherini ma problemy z koordynacją i się wyjeebał jak biegł z kontrą. Jedyny z mojej perspektywy do pochwały to Vlad, bo widać jakieś chęci u niego było którymi nadrabiał braki piłkarskie
13 września 2014, 17:59 [cytuj]
Niezły mecz Tottenhamu tak czy owak. Zabrakło tylko i wyłącznie szczęścia. Ten Stambuli całkiem nieźle w destrukcji. A Kane to bym znowu do rezerw wyjebał. Ja takich błędów na orliku nie robię.:boisie:
Niezły mecz Tottenhamu tak czy owak. Zabrakło tylko i wyłącznie szczęścia. Ten Stambuli całkiem nieźle w destrukcji. A Kane to bym znowu do rezerw wyjebał. Ja takich błędów na orliku nie robię.:boisie:
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
13 września 2014, 17:59 [cytuj]
Ale mnie wkurwili, wszystkiego mi się odechciało
Ale mnie wkurwili, wszystkiego mi się odechciało
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
13 września 2014, 18:00 [cytuj]
dlaczego mi sie wydaje ze nic sie nie zmieniło w grze tottenhamu od czasów AVB?

playmaker powiedział/a:

jako jedyny z tej zbieraniny coś sie stara, bardziej sie nadaje jak wiekszość innych naszych zawodników
jako jedyny z tej zbieraniny coś sie stara, bardziej sie nadaje jak wiekszość innych naszych zawodników
13 września 2014, 18:00 [cytuj]
Mecz niezły, wynik zły.

Czekam w końcu na to że Pochettino dojrzeje do grania Daviesem w miejsce Rose i Naughtonem za Diera.

Boki obrony były najgorsze.

Bardzo dużo wolnych z tych sektorów. Poza tym widać że Dembele>Bantaleb i mam nadzieję że zmiennikiem Ade będzie Soldado.
Mecz niezły, wynik zły. Czekam w końcu na to że Pochettino dojrzeje do grania Daviesem w miejsce Rose i Naughtonem za Diera. Boki obrony były najgorsze. Bardzo dużo wolnych z tych sektorów. Poza tym widać że Dembele>Bantaleb i mam nadzieję że zmiennikiem Ade będzie Soldado
http://wilczki.tumblr.com/
13 września 2014, 18:02 [cytuj]
Ja zostaje przy opinii, że to był dobry mecz naszej drużyny, szczególnie jeśli chodzi o ofensywę. Widać, że styl gry Pochettino zaczyna przynosić coraz lepsze efekty, świetna wymiana piłek, zazębiające się akcje i ładna dla oka ofensywna gra. O braku kompletu punktów zadecydowały jak zawsze błędy indywidualne, mamy najbardziej żałosną defensywę w PL i nic nie możemy na to poradzić. Sunderland oddaje jeden celny strzał w meczu i zdobywa dwie bramki... Do wywiezienia trzech punktów zabrakło szczęścia (strzały Dembele i Lameli), oraz konsekwencji, by jeszcze mocniej zaatakować po strzeleniu drugiego gola.

W ciągu ostatnich 6-7 minut Lamela wykonał fatalnie 4 stałe fragmenty gry z lewej strony boiska, gdzie aż sie prosiło , by wykonał je prawonożny zawodnik dokręcając piłkę na strącenie na długi słupek...
Ja zostaje przy opinii, że to był dobry mecz naszej drużyny, szczególnie jeśli chodzi o ofensywę. Widać, że styl gry Pochettino zaczyna przynosić coraz lepsze efekty, świetna wymiana piłek, zazębiające się akcje i ładna dla oka ofensywna gra. O braku kompletu punktów zadecydowały jak zawsze błędy indywidualne, mamy najbardziej żałosną defensywę w PL i nic nie możemy na to poradzić. Sunderland oddaje jeden celny strzał w meczu i zdobywa dwie bramki... Do wywiezienia trzech punktów zabrakło szczęścia (strzały Dembele i Lameli), oraz konsekwencji, by jeszcze mocniej zaatakować po strzeleniu drugiego gola. W ciągu ostatnich 6-7 minut Lamela wykonał fatalnie 4 stałe fragmenty gry z lewej strony boiska, gdzie aż sie prosiło , by wykonał je prawonożny zawodnik dokręcając piłkę na strącenie na długi słupek
|<  <<  <  3  4  5  6  7    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 163 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się