Forum dyskusyjne
13 września 2014, 18:03 [cytuj]
Dembele i Ade dzisiaj zapamiętałem z machania łapami i padania z głodu.
Dembele i Ade dzisiaj zapamiętałem z machania łapami i padania z głodu
Robert powiedział/a:
dlaczego mi sie wydaje ze nic sie nie zmieniło w grze tottenhamu od czasów AVB?
Bo to prawda, przynajmniej w dużej części.
radeon powiedział/a:
Bardzo dużo wolnych z tych sektorów. Poza tym widać że Dembele>Bantaleb i mam nadzieję że zmiennikiem Ade będzie Soldado
Ja mam nadzieję, że Soldado zagra w pierwszym składzie. Sorry, ale Ade to w tym sezonie jeden z naszych najsłabszych piłkarzy.
A Kane to zawodnik dobry do gry w Hull albo Stoke, na pewno nie w Tottenhamie.
Bo to prawda, przynajmniej w dużej części.
[quote=radeon]
Bardzo dużo wolnych z tych sektorów. Poza tym widać że Dembele>Bantaleb i mam nadzieję że zmiennikiem Ade będzie Soldado
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
Kurwa wystarczyło trochę charakteru, przyłożyć się i zdobyć bramkę jak prowadziliśmy 2-1, to my ładujemy sobie swojaka. Czemu nie było nikogo na dalszym słupku? Czemu tam kurwa nigdy nikogo nie ma jak jest potrzebny???
Kurwa wystarczyło trochę charakteru, przyłożyć się i zdobyć bramkę jak prowadziliśmy 2-1, to my ładujemy sobie swojaka. Czemu nie było nikogo na dalszym słupku? Czemu tam kurwa nigdy nikogo nie ma jak jest potrzebny???
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
13 września 2014, 18:04 [cytuj]
naughton za diera? to chyba żart
gra całkiem ok, zabrakło szczęścia i koncentracji w obronie. mieliśmy mnóstwo okazji, słupki poprzeczki i dominowaliśmy w posiadaniu piłki - takie mcze się zazwyczaj wygrywa, tym razem nie pykło
naughton za diera? to chyba żart
gra całkiem ok, zabrakło szczęścia i koncentracji w obronie. mieliśmy mnóstwo okazji, słupki poprzeczki i dominowaliśmy w posiadaniu piłki - takie mcze się zazwyczaj wygrywa, tym razem nie pykło :(
13 września 2014, 18:04 [cytuj]
jednym słowem - ż e n u a
jednym słowem - ż e n u a
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
13 września 2014, 18:05 [cytuj]
Pochettino zmianami pozamiatał mecz. Brawo. Brawo Adebayor który sam mógł mecz wygrać. Ciekawe co z Soldado...
Pochettino zmianami pozamiatał mecz. Brawo. Brawo Adebayor który sam mógł mecz wygrać. Ciekawe co z Soldado
No nie wiem, czy można mówić, że nasza gra była "niezła" po remisie z beznadziejnym Sunderlandem. Nawet ManU z nimi zremisował!
No nie wiem, czy można mówić, że nasza gra była "niezła" po remisie z beznadziejnym Sunderlandem. Nawet ManU z nimi zremisował!
Sorry, ale połowa skrzydłowych zrobi z Diera wiatrak jak będzie grał na prawej obronie.
Sorry, ale połowa skrzydłowych zrobi z Diera wiatrak jak będzie grał na prawej obronie
13 września 2014, 18:23 [cytuj]
Robert powiedział/a:
dlaczego mi sie wydaje ze nic sie nie zmieniło w grze tottenhamu od czasów AVB?
moze nie ogladasz meczow?
moze nie ogladasz meczow? :]
13 września 2014, 18:26 [cytuj]
Dier jest dobrym zawodnikiem ale na środek obrony. Jest za mało zwrotny na prawego obrońce. Z musu może tam grać, ale kurde Naughton to nie jest jakiś no name. Gość dałby sobie radę z takim Sunderlandem spokojnie
Dier jest dobrym zawodnikiem ale na środek obrony. Jest za mało zwrotny na prawego obrońce. Z musu może tam grać, ale kurde Naughton to nie jest jakiś no name. Gość dałby sobie radę z takim Sunderlandem spokojnie
http://wilczki.tumblr.com/
13 września 2014, 18:28 [cytuj]
zdecydowanie zabraklo szczescia, z minusow widze starego Adebayora ktoremu znowu ciezko podniesc dupsko z murawy.
zdecydowanie zabraklo szczescia, z minusow widze starego Adebayora ktoremu znowu ciezko podniesc dupsko z murawy
13 września 2014, 18:39 [cytuj]
Swanlake powiedział/a:
![:]](images/emots/kwadr.gif
)
pewnie
- stawianie środkowego obroncy na bok Dier (Janek)
- znowu tragiczna gra w obronie przy grze na 2 def pomocników
- przychodzi troche lepszy klub i znowu nas leje itd
pewnie :ok:
- stawianie środkowego obroncy na bok Dier (Janek)
- znowu tragiczna gra w obronie przy grze na 2 def pomocników
- przychodzi troche lepszy klub i znowu nas leje itd
13 września 2014, 22:02 [cytuj]
Nie ma się co martwic Rose-Fazio-Jan-Dier bedzie sie prezentowac o wiele lepiej niz dotychczsowe zestawienia
Nie ma się co martwic Rose-Fazio-Jan-Dier bedzie sie prezentowac o wiele lepiej niz dotychczsowe zestawienia :luzik:
13 września 2014, 22:07 [cytuj]
Swanlake powiedział/a:
![:]](images/emots/kwadr.gif
)
Trzeba telewizor włączyć
Trzeba telewizor włączyć :rotfl:
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
14 września 2014, 11:07 [cytuj]
Dier na prawej to źle? Źle w sumie bo zawalił dwa gole w dwóch meczach. Ale rozumiem że lepiej postawić tam Naughtona?
Dier na prawej to źle? Źle w sumie bo zawalił dwa gole w dwóch meczach. Ale rozumiem że lepiej postawić tam Naughtona?
14 września 2014, 14:21 [cytuj]
A Walker kiedy wraca do gry?
A Walker kiedy wraca do gry?
14 września 2014, 16:02 [cytuj]
Dobre pytanie
Sandro w wyjściowej 11. Oglądacie o 17?
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/10169188_828942087136682_3420535427347532958_n.jpg?oh=27918b60ee3d0ed93c464e65299c9e59&oe=5482EA66
Dobre pytanie :X
Sandro w wyjściowej 11. Oglądacie o 17?
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/10169188_828942087136682_3420535427347532958_n.jpg?oh=27918b60ee3d0ed93c464e65299c9e59&oe=5482EA66