Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4  5    >  >>  >|
17 grudnia 2014, 13:52 [cytuj]
Otwieram wątek ponieważ prace nad nowym stadionem powoli ruszają i dobrze aby nasze posty były w jednym miejscu.
Czyżby Levy wiązał się z szejkami?

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/tottenham-hotspur/8963841/Tottenham-Hotspur-court-Qatar-for-funding-for-new-stadium.html
Otwieram wątek ponieważ prace nad nowym stadionem powoli ruszają i dobrze aby nasze posty były w jednym miejscu. Czyżby Levy wiązał się z szejkami? http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/tottenham-hotspur/8963841/Tottenham-Hotspur-court-Qatar-for-funding-for-new-stadium.html
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
17 grudnia 2014, 16:42 [cytuj]
Witam. Pierwszy post chociaż kibicuje Spurs i odwiedzam to forum już kilka lat, może najwyższy czas zacząć się udzielać :)

Z tymi szejkami to grubsza sprawa może być bo krążą plotki, że władze Kataru chcieliby kupić Tottenham. Pare lat temu odrzuciliśmy ofertę opiewającą na 250 milionów funtów, tym razem miałoby wchodzić w grę nawet 1 miliard funtów... Cholera wie, co o tym myśleć z jednej strony z roku na rok co raz słabsza gra z naszej strony i nikt z topowych piłkarzy nawet nie chce słyszeć o transferze do nas. Jednak kibicowanie Spurs ma swój klimat, bez sezonowych kibiców itp. Z drugiej strony klub stałby się drugim City - niby pieniędzy nie brakuję jednak to już nie to samo :glupek:
P.S. nie wiem jaką macię politykę na forum odnośnie wrzucania linków z innych stron ale nie chciałem być gołosłowny

http://www.caughtoffside.com/2014/12/17/qatari-government-plot-1bn-tottenham-hotspur-takeover/

http://transfery.info/71983,katarski-rzad-przejmie-tottenham
Witam. Pierwszy post chociaż kibicuje Spurs i odwiedzam to forum już kilka lat, może najwyższy czas zacząć się udzielać :) Z tymi szejkami to grubsza sprawa może być bo krążą plotki, że władze Kataru chcieliby kupić Tottenham. Pare lat temu odrzuciliśmy ofertę opiewającą na 250 milionów funtów, tym razem miałoby wchodzić w grę nawet 1 miliard funtów... Cholera wie, co o tym myśleć z jednej strony z roku na rok co raz słabsza gra z naszej strony i nikt z topowych piłkarzy nawet nie chce słyszeć o transferze do nas. Jednak kibicowanie Spurs ma swój klimat, bez sezonowych kibiców itp. Z drugiej strony klub stałby się drugim City - niby pieniędzy nie brakuję jednak to już nie to samo :glupek: P.S. nie wiem jaką macię politykę na forum odnośnie wrzucania linków z innych stron ale nie chciałem być gołosłowny http://www.caughtoffside.com/2014/12/17/qatari-government-plot-1bn-tottenham-hotspur-takeover/ http://transfery.info/71983,katarski-rzad-przejmie-tottenham
17 grudnia 2014, 16:47 [cytuj]
Przerzucam moj komentarz z drugiego watku, bo tu chyba bedzie dla niego odpowiedniejsze miejsce. A co do przejecia to na szczescie nie ma na ten moment opcji calkowitego wykupienia udzialow bo bedac wlascicielami PSG, cisi sponsorzy swiatowego terroryzmu i sympatycy zamordyzmu w najgorszym wydaniu moga objac maksymalnie 25% udzialow w innym klubie.

Ja inwestora przyjme z otwartymi rekami - bylbym hipokryta mowiac, ze wole nie walczyc o trofea, niz o nie walczyc (a we wspolczesnym futbolu walczy o trofea ten, kto ma pieniadze, proste), ale ku.wa mac, byle nie Katar... Jeden z najbardziej zamordystycznych rezimow na swiecie, lamiacy prawa czlowieka, taki kraj mialby sponsorowac nasz klub, zalamka... Od razu dodam komentarz dla niewtajemniczonych - jesli myslicie o Katarze jako o jednym z tych 'normalniejszych' krajow arabskich, oznacza to, ze propaganda i PR stosowany przez ten kraj jest skuteczna (cos jak ten nieszczesny Wroclaw :) ). A jest bardzo skuteczna i pomalutku zlo wcielone, jakim jest ten kraj rozlewa sie na cywilizowany swiat, miedzy innymi przez wchodzenie w rozne zachodnie biznesy, w tym futbol (PSG, Barcelona, oby nie my) i zaczyna byc traktowane jako normalny, niegrozny kraj. A nie jest to normalny, niegrozny kraj tylko promotor najbardziej skrajnej odmiany wojujacego Islamu. Oby to byla tylko plotka...
Przerzucam moj komentarz z drugiego watku, bo tu chyba bedzie dla niego odpowiedniejsze miejsce. A co do przejecia to na szczescie nie ma na ten moment opcji calkowitego wykupienia udzialow bo bedac wlascicielami PSG, cisi sponsorzy swiatowego terroryzmu i sympatycy zamordyzmu w najgorszym wydaniu moga objac maksymalnie 25% udzialow w innym klubie. Ja inwestora przyjme z otwartymi rekami - bylbym hipokryta mowiac, ze wole nie walczyc o trofea, niz o nie walczyc (a we wspolczesnym futbolu walczy o trofea ten, kto ma pieniadze, proste), ale ku.wa mac, byle nie Katar... Jeden z najbardziej zamordystycznych rezimow na swiecie, lamiacy prawa czlowieka, taki kraj mialby sponsorowac nasz klub, zalamka... Od razu dodam komentarz dla niewtajemniczonych - jesli myslicie o Katarze jako o jednym z tych 'normalniejszych' krajow arabskich, oznacza to, ze propaganda i PR stosowany przez ten kraj jest skuteczna (cos jak ten nieszczesny Wroclaw :) ). A jest bardzo skuteczna i pomalutku zlo wcielone, jakim jest ten kraj rozlewa sie na cywilizowany swiat, miedzy innymi przez wchodzenie w rozne zachodnie biznesy, w tym futbol (PSG, Barcelona, oby nie my) i zaczyna byc traktowane jako normalny, niegrozny kraj. A nie jest to normalny, niegrozny kraj tylko promotor najbardziej skrajnej odmiany wojujacego Islamu. Oby to byla tylko plotka
17 grudnia 2014, 19:37 [cytuj]
halabala - spokojnie - nie zaszkodził Katar FCB i PSG nie zaszkodzi i nam .... a ja bym tam każdą ilość perto-dolarów widział na WHL ........ niech nas kupują - zostaje nazwa klubu, barwy, herb, miejsce stadionu --- reszta na sprzedaż
halabala - spokojnie - nie zaszkodził Katar FCB i PSG nie zaszkodzi i nam .... a ja bym tam każdą ilość perto-dolarów widział na WHL ........ niech nas kupują - zostaje nazwa klubu, barwy, herb, miejsce stadionu --- reszta na sprzedaż
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
17 grudnia 2014, 19:54 [cytuj]
halabala zgadzam się z tym, że to reżim łamiący prawa człowieka (np. patrz: pracownicy, którzy pracują przy budowach 2020) ale nie jest to "najbardziej skrajna odmiana Islamu" tym bardziej, że tam żyje wielu wyznawców chrześcijaństwa i hindu. To nie jest państwo strikto islamskie. A co do meritum to też wolałbym inwestora z "naszego" kręgu cywilizacji.
halabala zgadzam się z tym, że to reżim łamiący prawa człowieka (np. patrz: pracownicy, którzy pracują przy budowach 2020) ale nie jest to "najbardziej skrajna odmiana Islamu" tym bardziej, że tam żyje wielu wyznawców chrześcijaństwa i hindu. To nie jest państwo strikto islamskie. A co do meritum to też wolałbym inwestora z "naszego" kręgu cywilizacji
17 grudnia 2014, 20:15 [cytuj]
Chcecie się sprzedać jak Chelsea i City? :blee: Ja po takim przejęciu nie spojrze już żadnemu kibicowi Arsenalu lub WHU prosto w oczy. Wolę "garować" w środku tabeli...

Real Tottenham, not the fake one!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chcecie się sprzedać jak Chelsea i City? :blee: Ja po takim przejęciu nie spojrze już żadnemu kibicowi Arsenalu lub WHU prosto w oczy. Wolę "garować" w środku tabeli... Real Tottenham, not the fake one!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Can't Smile Without You!!!
17 grudnia 2014, 20:34 [cytuj]
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/ligi-zagraniczne,tottenham-wykupiony-przez-katarski-rzad-,artykul,527204,1,423.html?utm_source=facebook&utm_medium=link&utm_campaign=fanpage
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/ligi-zagraniczne,tottenham-wykupiony-przez-katarski-rzad-,artykul,527204,1,423.html?utm_source=facebook&utm_medium=link&utm_campaign=fanpage
17 grudnia 2014, 20:34 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Chcecie się sprzedać jak Chelsea i City? :blee: Ja po takim przejęciu nie spojrze już żadnemu kibicowi Arsenalu lub WHU prosto w oczy. Wolę "garować" w środku tabeli...

i co zrobisz?
i co zrobisz?
17 grudnia 2014, 20:43 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

jeśli będą dawać kase w przeciwieństwie do Levisa to jednak jestem za przyjściem jakiegokolwiek inwestora;)

Powiedzmy sobie otwarcie, w czym Levis jest lepszy od Abramowicza? Dla mnie jest gorszy ;P
jeśli będą dawać kase w przeciwieństwie do Levisa to jednak jestem za przyjściem jakiegokolwiek inwestora;) Powiedzmy sobie otwarcie, w czym Levis jest lepszy od Abramowicza? Dla mnie jest gorszy ;P
17 grudnia 2014, 20:56 [cytuj]
Mam nadzieje, ze to prawda. Przeciez kazdy z nas chce zobaczyc Spurs wygrywajacych tytuly, prawda ??
Mam nadzieje, ze to prawda. Przeciez kazdy z nas chce zobaczyc Spurs wygrywajacych tytuly, prawda ??
17 grudnia 2014, 21:06 [cytuj]
Niczego nie zrobię. Cieszyć się z tego też nie będę. Nie wiem z czego wy się cieszycie. Kupować można w "poundlandzie", ale zrobić coś z niczego to jest sztuka...

Na tą chwilę, mogę chodzić z podniesioną głową, nawet jeśli dołujemy. Później już nie BĘDZIEMY mogli...
Niczego nie zrobię. Cieszyć się z tego też nie będę. Nie wiem z czego wy się cieszycie. Kupować można w "poundlandzie", ale zrobić coś z niczego to jest sztuka... Na tą chwilę, mogę chodzić z podniesioną głową, nawet jeśli dołujemy. Później już nie BĘDZIEMY mogli
17 grudnia 2014, 21:07 [cytuj]
Robert powiedział/a:
jeśli będą dawać kase w przeciwieństwie do Levisa to jednak jestem za przyjściem jakiegokolwiek inwestora;)

Powiedzmy sobie otwarcie, w czym Levis jest lepszy od Abramowicza? Dla mnie jest gorszy ;P

Zastanów się co Ty kurwa gadasz...
Zastanów się co Ty kurwa gadasz
17 grudnia 2014, 21:26 [cytuj]
Nie, nie i jeszcze raz nie. Tak jak wolę Mason'ów, Livermore'ów czy Hudd'ów od Argentyńczyków czy innych latynosów, tak strumień lewej kasy rozbije kibicowską brać, bo zniszczy to co ogrom fanów ma do tego klubu... szacunek.
Nie, nie i jeszcze raz nie. Tak jak wolę Mason'ów, Livermore'ów czy Hudd'ów od Argentyńczyków czy innych latynosów, tak strumień lewej kasy rozbije kibicowską brać, bo zniszczy to co ogrom fanów ma do tego klubu... szacunek
17 grudnia 2014, 21:31 [cytuj]
Mam podobne zdanie. Nie chcę, żeby Spurs wylądowali w łapach szejków. Nigdy.
Mam podobne zdanie. Nie chcę, żeby Spurs wylądowali w łapach szejków. Nigdy
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
17 grudnia 2014, 21:35 [cytuj]
Emilian powiedział/a:
Nie, nie i jeszcze raz nie. Tak jak wolę Mason'ów, Livermore'ów czy Hudd'ów od Argentyńczyków czy innych latynosów, tak strumień lewej kasy rozbije kibicowską brać, bo zniszczy to co ogrom fanów ma do tego klubu... szacunek

Czarosław powiedział/a:
Mam podobne zdanie. Nie chcę, żeby Spurs wylądowali w łapach szejków. Nigdy

:brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo:
[quote=Czarosław] Mam podobne zdanie. Nie chcę, żeby Spurs wylądowali w łapach szejków. Nigdy
17 grudnia 2014, 21:36 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Niczego nie zrobię. Cieszyć się z tego też nie będę. Nie wiem z czego wy się cieszycie. Kupować można w "poundlandzie", ale robić coś z niczego to jest sztuka...

Na tą chwilę, mogę chodzić z podniesioną głową, nawet jeśli dołujemy. Później już nie BĘDZIEMY mogli

Nie wiem kto się cieszy bo ja nie a Ty bardzo generalizujesz. Tak jak napisałem nie chcę żadnych szejków czy ruskich u nas ale nie pisz kto może chodzić z podniesioną głową a kto nie bo to zakrawa na lekką hipokryzję.
Nie wiem kto się cieszy bo ja nie a Ty bardzo generalizujesz. Tak jak napisałem nie chcę żadnych szejków czy ruskich u nas ale nie pisz kto może chodzić z podniesioną głową a kto nie bo to zakrawa na lekką hipokryzję
17 grudnia 2014, 21:40 [cytuj]
Przeciez tu nie chodzi o przejecie klubu, wiec nie wiem skad ta burza :glupek:
17 grudnia 2014, 21:41 [cytuj]
Tomek, dlatego napisałem, że nie BĘDZIEMY (MY, a nie ja!!!) mogli chodzić z podniosioną głową. Nie cieszysz się z tego, że każdemu, każdego dnia możesz prosto w pysk powiedzieć, że jesteśmy kimś kogo kupić nie można? Jesteśmy kurwa Spurs!!! Spurs do kurwy nędzy!!!
Tomek, dlatego napisałem, że nie BĘDZIEMY (MY, a nie ja!!!) mogli chodzić z podniosioną głową. Nie cieszysz się z tego, że każdemu, każdego dnia możesz prosto w pysk powiedzieć, że jesteśmy kimś kogo kupić nie można? Jesteśmy kurwa Spurs!!! Spurs do kurwy nędzy!!!
17 grudnia 2014, 21:44 [cytuj]
PieS powiedział/a:

Nie? Jesteś pewien? Oni nie przylatują z pieniędzmi, żeby pooglądać Londyn...
Nie? Jesteś pewien? Oni nie przylatują z pieniędzmi, żeby pooglądać Londyn
17 grudnia 2014, 21:45 [cytuj]
W Barcelonie chyba działa to na tej zasadzie, że bulą miliony za samo logo na koszulkach. Klub chyba wciąż jest w rękach Katalończyków.
W Barcelonie chyba działa to na tej zasadzie, że bulą miliony za samo logo na koszulkach. Klub chyba wciąż jest w rękach Katalończyków
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 35 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się