Forum dyskusyjne
17 grudnia 2014, 21:46 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Dlatego napisałem, że nie BĘDZIEMY (MY, a nie ja!!!) mogli chodzić z podniosioną głową. Nie cieszysz się z tego, że każdemu, każdego dnia możesz prosto w pysk powiedzieć, że jesteśmy kimś kogo kupić nie można? Jesteśmy kurwa Spurs!!! Spurs do kurwy nędzy!!!
Oczywiście, że się cieszę tylko niestety nie mam na to wpływu i co by się nie stało to nie zmienię klubu i zawsze będę z podniesioną głową chodzi - choćby za to co było bo to MÓJ klub.
Oczywiście, że się cieszę tylko niestety nie mam na to wpływu i co by się nie stało to nie zmienię klubu i zawsze będę z podniesioną głową chodzi - choćby za to co było bo to MÓJ klub
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
17 grudnia 2014, 21:48 [cytuj]
Czarosław powiedział/a:
W Barcelonie chyba działa to na tej zasadzie, że bulą miliony za samo logo na koszulkach. Klub chyba wciąż jest w rękach Katalończyków
Barcelony czy Bilbao nie da się sprzedaż choćbyś i trylion dawał :-)
17 grudnia 2014, 21:50 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Prawidłowe podejście
Prawidłowe podejście :D
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
17 grudnia 2014, 21:52 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Oczywiście, że się cieszę tylko niestety nie mam na to wpływu i co by się nie stało to nie zmienię klubu i zawsze będę z podniesioną głową chodzi - choćby za to co było bo to MÓJ klub
Od 1991 roku nie zmieniłem swego klubu, bez względu na cokolwiek... To jest nasz klub!!!
Jeśli kiedykolwiek opuszcze głowę, to Kogut na cycku upierdoli mi jaja...
Od 1991 roku nie zmieniłem swego klubu, bez względu na cokolwiek... To jest nasz klub!!!
Jeśli kiedykolwiek opuszcze głowę, to Kogut na cycku upierdoli mi jaja
Can't Smile Without You!!!
17 grudnia 2014, 22:00 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Jeśli kiedykolwiek opuszcze głowę, to Kogut na cycku upierdoli mi jaja
:brawo:
17 grudnia 2014, 22:04 [cytuj]
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am, I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am, I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die :muza:
17 grudnia 2014, 23:14 [cytuj]
tuczi, trzaskal - jak nas kupi ten Katar to przestaniecie kibicować ???
tuczi, trzaskal - jak nas kupi ten Katar to przestaniecie kibicować ???
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
17 grudnia 2014, 23:23 [cytuj]
Kibicować przestają tacy, którzy liczą na petrodolary z Kataru, a ich nie dostają...
Nie ci, którzy przeżyli Alana Sugara...
Kibicować przestają tacy, którzy liczą na petrodolary z Kataru, a ich nie dostają...
:P
17 grudnia 2014, 23:24 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Zastanów się co Ty kurwa gadasz
no a jak jest?
Co daje J Levis?
na transferach wychodzimy w okolicach 0
stadion, klub odkładał, kasa z londynu
no to gdzie jest ten nasz wiekszościowy współwłaściciel ?
a ciapaki, jak bodajże halabala pisał to mogą wykupić tylko 25%, czyli będą od pompowania kasy a nie rządzenia
no a jak jest?
Co daje J Levis?
na transferach wychodzimy w okolicach 0
stadion, klub odkładał, kasa z londynu
no to gdzie jest ten nasz wiekszościowy współwłaściciel ?
a ciapaki, jak bodajże halabala pisał to mogą wykupić tylko 25%, czyli będą od pompowania kasy a nie rządzenia ;)
17 grudnia 2014, 23:29 [cytuj]
Jeśli ciapki będą chciały inwestować, to tylko i wyłącznie w zakup klubu. Nie oszukujcie się...
Jeśli ciapki będą chciały inwestować, to tylko i wyłącznie w zakup klubu. Nie oszukujcie się
17 grudnia 2014, 23:34 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

tak - kupią klub i pogrążą go w dole tabeli - tuczi - popatrz co zrobili z PSG...
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=297087
Ade idzie w tamtą stronę - coś jest na rzeczy
.
tak - kupią klub i pogrążą go w dole tabeli - tuczi - popatrz co zrobili z PSG...
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=297087
Ade idzie w tamtą stronę - coś jest na rzeczy
17 grudnia 2014, 23:37 [cytuj]
Czy Ty czytasz mnie ze zrozumieniem, Rafał?
W dupie mam ich brudne pieniądze.
Powtarzam po raz kolejny... We are Tottenham!!! Not chavski or city!!!
Czy Ty czytasz mnie ze zrozumieniem, Rafał?
Powtarzam po raz kolejny... We are Tottenham!!! Not chavski or city!!!
17 grudnia 2014, 23:52 [cytuj]
tuczi - też wolałbym, żeby Lewis, jakiś bogaty Izraelita albo aborygen który znalazł największe złoże ropy w Australii zainwestował na WHL ale niestety Zatoka Perska rozdaje karty w tej grze i jak Lewis weźmie wagon pełny dolarów za nasz klub, nic nam nie pozostanie jak kibicować katarskiemu THFC
--------------
... i wierz mi - jak walniemy ars 5-0 na nowym WHL po hattricku Bale, którego odkupią z Realu niewielu a może nikt z nas już nazwie szejka z Kataru terrorystą - wspomniesz moje słowa
tuczi - też wolałbym, żeby Lewis, jakiś bogaty Izraelita albo aborygen który znalazł największe złoże ropy w Australii zainwestował na WHL ale niestety Zatoka Perska rozdaje karty w tej grze i jak Lewis weźmie wagon pełny dolarów za nasz klub, nic nam nie pozostanie jak kibicować katarskiemu THFC
--------------
... i wierz mi - jak walniemy ars 5-0 na nowym WHL po hattricku Bale, którego odkupią z Realu niewielu a może nikt z nas już nazwie szejka z Kataru terrorystą - wspomniesz moje słowa
17 grudnia 2014, 23:58 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
to czyje nie są brudne i są dozwolone ?
18 grudnia 2014, 00:03 [cytuj]
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/6190717/Spurs-are-cool-for-Qats.html
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/6190717/Spurs-are-cool-for-Qats.html
:mysli:
18 grudnia 2014, 00:08 [cytuj]
Robert powiedział/a:
Wydaje mi się, że nie mamy o czym rozmawiać...
Wydaje mi się, że nie mamy o czym rozmawiać
18 grudnia 2014, 00:12 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
--------------
Harry Kane, Ryan Mason, Ledley King itp. itd. - a nie Diego Costa, Kun Aguero i sztuczni kibice, którzy wcześniej nie wiedzieli o istnieniu klubów bez historii...
O coś takiego mi chodzi...
Harry Kane, Ryan Mason, Ledley King itp. itd. - a nie Diego Costa, Kun Aguero i sztuczni kibice, którzy wcześniej nie wiedzieli o istnieniu klubów bez historii...
O coś takiego mi chodzi
18 grudnia 2014, 00:26 [cytuj]
Tuczi - jacy sztuczni kibice ??? 40 tys prawdziwych fanów czeka na karnet całoroczny! --- mamy potencjał żeby zapałnić 75-tys stadion P R A W D Z I W Y M I KIBICAMI ... oczywiście, tacy o których mówisz też się pojawią, ale jakbyśmy wygrali 3 sezony temu BPL to też by się pojawili - to nieuniknione
Tuczi - jacy sztuczni kibice ??? 40 tys prawdziwych fanów czeka na karnet całoroczny! --- mamy potencjał żeby zapałnić 75-tys stadion P R A W D Z I W Y M I KIBICAMI ... oczywiście, tacy o których mówisz też się pojawią, ale jakbyśmy wygrali 3 sezony temu BPL to też by się pojawili - to nieuniknione
18 grudnia 2014, 00:28 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Wydaje mi się, że nie mamy o czym rozmawiać
Mi sie nie wydaje
Bo jak sądzisz ze jak ktoś ma wielką kase i zrobił to nikogo niewykorzystując to Ci sie zdaje
Mi sie nie wydaje ;)
Bo jak sądzisz ze jak ktoś ma wielką kase i zrobił to nikogo niewykorzystując to Ci sie zdaje ;)
18 grudnia 2014, 02:29 [cytuj]
Tuczi fajnie gadasz, lubie takich idealistów. Nie wiem ile prawdy w tych doniesieniach, ale widać, że są zdeterminowani na przejęcie klubu z Premier League. Fajnie, że jesteś zadowolony ze środka tabeli, bo pewnie jak my im odmówimy to na stałe będziemy między 7-10 miejscem.Przejmą jakiś Sunderland itp. i w pierwszej 6 już dla nas miejsca nie starczy, tam będą tylko bogate kluby. Oscylowanie w środku tabeli będzie oznaczać, że obecni sponsorzy się wycofaja, przyjdą biedniejsi. Nas nie będzie stać, żeby zatrzymać najlepszych piłkarzy, więc taki Eriksen, Kane i kto tam jeszcze odpali na dobre powędrują do nowych Szejków z Kataru. Jakiś tam klub który nie mógł się z nami równać teraz będzie nam z łatwością zabierał piłkarzy. Przyjeżdżał na WHL, zgarniał 3 punkty w walce o mistrzostwo z Chelsea i Man City. Nie zrozum mnie źle, mi to pasuje, bo Tottenham nie jest na sprzedaż, liczą się ideały. Przewidując dalej, po stracie najlepszych piłkarzy stoczymy się jeszcze niżej w tabeli, spadek do Championship będzie bardzo realny, staniemy się taką Aston Villa, co sezon heroicznie będziemy uciekać przed gilotyną. Nie ważne, przynajmniej będziemy mogli jakiemuś Sunderlandowi powiedzieć, że są kupieni za petro-dolary, po tym jak wygrają mistrzostwo. Będziemy krytykować ich przed telewizorem oglądając ich w lidze mistrzów, bo my będziemy prawdzi kibice, z klubem nie do kupienia
Tuczi fajnie gadasz, lubie takich idealistów. Nie wiem ile prawdy w tych doniesieniach, ale widać, że są zdeterminowani na przejęcie klubu z Premier League. Fajnie, że jesteś zadowolony ze środka tabeli, bo pewnie jak my im odmówimy to na stałe będziemy między 7-10 miejscem.Przejmą jakiś Sunderland itp. i w pierwszej 6 już dla nas miejsca nie starczy, tam będą tylko bogate kluby. Oscylowanie w środku tabeli będzie oznaczać, że obecni sponsorzy się wycofaja, przyjdą biedniejsi. Nas nie będzie stać, żeby zatrzymać najlepszych piłkarzy, więc taki Eriksen, Kane i kto tam jeszcze odpali na dobre powędrują do nowych Szejków z Kataru. Jakiś tam klub który nie mógł się z nami równać teraz będzie nam z łatwością zabierał piłkarzy. Przyjeżdżał na WHL, zgarniał 3 punkty w walce o mistrzostwo z Chelsea i Man City. Nie zrozum mnie źle, mi to pasuje, bo Tottenham nie jest na sprzedaż, liczą się ideały. Przewidując dalej, po stracie najlepszych piłkarzy stoczymy się jeszcze niżej w tabeli, spadek do Championship będzie bardzo realny, staniemy się taką Aston Villa, co sezon heroicznie będziemy uciekać przed gilotyną. Nie ważne, przynajmniej będziemy mogli jakiemuś Sunderlandowi powiedzieć, że są kupieni za petro-dolary, po tym jak wygrają mistrzostwo. Będziemy krytykować ich przed telewizorem oglądając ich w lidze mistrzów, bo my będziemy prawdzi kibice, z klubem nie do kupienia
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson