Forum dyskusyjne
3 czerwca 2015, 12:25 [cytuj]
Tottenham weźmie udział w towarzyskim turnieju - Audi Cup. Zawody te odbywają się co dwa lata na Allianz Arenie w Monachium. W tym roku oprócz Kogutów zagrają Real Madryt, Bayern Monachium i AC Milan.
Tottenham swój mecz półfinałowy zagra 4 sierpnia z Realem Madryt o godzinie 18:15. Zwycięzca zagra z wygranym drugiego spotkania w finale 5 sierpnia. W tym samym dniu odbędzie się mecz o trzecie miejsce.
Byliby chętni z okolic śląska na wyjazd ? Trasa nieco ponad 800 km więc jakby mieć kierowcę na zmianę nic strasznego
Biletów jest do kupienia jeszcze bardzo dużo. Są w cenie od 35 euro do 55 euro i w tej cenie mamy OBA mecze półfinałowe:
Tottenham Hotspur vs Real Madryt
Bayern Monachium vs AC Milan
Więc jest to nie lada gratka zobaczyć swój ulubiony zespół oraz 3 inne legendarne kluby.
BILETY:
https://tickets.fcbayern.de/Internetverkauf/SelectBlock.aspx
Tottenham weźmie udział w towarzyskim turnieju - Audi Cup. Zawody te odbywają się co dwa lata na Allianz Arenie w Monachium. W tym roku oprócz Kogutów zagrają Real Madryt, Bayern Monachium i AC Milan.
Tottenham swój mecz półfinałowy zagra 4 sierpnia z Realem Madryt o godzinie 18:15. Zwycięzca zagra z wygranym drugiego spotkania w finale 5 sierpnia. W tym samym dniu odbędzie się mecz o trzecie miejsce.
Byliby chętni z okolic śląska na wyjazd ? Trasa nieco ponad 800 km więc jakby mieć kierowcę na zmianę nic strasznego :D
Biletów jest do kupienia jeszcze bardzo dużo. Są w cenie od 35 euro do 55 euro i w tej cenie mamy OBA mecze półfinałowe:
Tottenham Hotspur vs Real Madryt
Bayern Monachium vs AC Milan
Więc jest to nie lada gratka zobaczyć swój ulubiony zespół oraz 3 inne legendarne kluby.
BILETY:
https://tickets.fcbayern.de/Internetverkauf/SelectBlock.aspx
3 czerwca 2015, 18:29 [cytuj]
Kto w ogóle jest chętny? Ja bym się wybrał samochodem to na 4 osoby z Wawy wyjdzie ok. 250-270PLN za paliwo w dwie strony.
Kto w ogóle jest chętny? Ja bym się wybrał samochodem to na 4 osoby z Wawy wyjdzie ok. 250-270PLN za paliwo w dwie strony
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
3 czerwca 2015, 19:58 [cytuj]
fajna opcja i chyba się tam wybiorę, z tym, ze będzie to część grubszego tripa po Europie. Chętnie się spotkam na miejscu jeśli ktoś tam jedzie od nas ale transport sobie sam organizuję
fajna opcja i chyba się tam wybiorę, z tym, ze będzie to część grubszego tripa po Europie. Chętnie się spotkam na miejscu jeśli ktoś tam jedzie od nas ale transport sobie sam organizuję :)
3 czerwca 2015, 21:17 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Kto w ogóle jest chętny? Ja bym się wybrał samochodem to na 4 osoby z Wawy wyjdzie ok. 250-270PLN za paliwo w dwie strony
Trzaskal a jaką trasą byś jechał? Bo jak przez Pniewy na Świecko to byłbym zainteresowany. Będę w Polsce na weselu szwagra i chętnie bym sie przejechał, ale najpóżniej do 6.08 musiałbym wrócić. Oczywiście koszty ewentualnego nadrobienia trasy bym pokrył
Trzaskal a jaką trasą byś jechał? Bo jak przez Pniewy na Świecko to byłbym zainteresowany. Będę w Polsce na weselu szwagra i chętnie bym sie przejechał, ale najpóżniej do 6.08 musiałbym wrócić. Oczywiście koszty ewentualnego nadrobienia trasy bym pokrył
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
3 czerwca 2015, 22:29 [cytuj]
Mefisto, ja jestem zainteresowany
Mefisto, ja jestem zainteresowany
4 czerwca 2015, 00:07 [cytuj]
ja ze Szczecina byłbym chętny
ja ze Szczecina byłbym chętny
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
4 czerwca 2015, 00:10 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Drogo

a ile się człowiek umęczy. Z Łodzi do Monachium samolot na ten dzień to koszt 99 euro w dwie strony(49 euro w jedną stronę). Zastanawiam się nad takim rozwiązaniem. Dojechać na mecz a po finale wracać do domu(zakładam, że rozklepiemy gamonia Beniteza)
Już nawet do rodziny w Holandii nie śmigam autem, bo te 99 euro jest bardzo dobrą ceną(w porównaniu do Wizzair bardzo dobrą)
Drogo :P a ile się człowiek umęczy. Z Łodzi do Monachium samolot na ten dzień to koszt 99 euro w dwie strony(49 euro w jedną stronę). Zastanawiam się nad takim rozwiązaniem. Dojechać na mecz a po finale wracać do domu(zakładam, że rozklepiemy gamonia Beniteza)
Już nawet do rodziny w Holandii nie śmigam autem, bo te 99 euro jest bardzo dobrą ceną(w porównaniu do Wizzair bardzo dobrą)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
4 czerwca 2015, 01:27 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Drogo

a ile się człowiek umęczy. Z Łodzi do Monachium samolot na ten dzień to koszt 99 euro w dwie strony(49 euro w jedną stronę). Zastanawiam się nad takim rozwiązaniem. Dojechać na mecz a po finale wracać do domu(zakładam, że rozklepiemy gamonia Beniteza)
To musisz mieć dostęp do jakiegoś Zajebiście taniego euro skoro 99 wychodzi mniej niż 270 zł.
To musisz mieć dostęp do jakiegoś Zajebiście taniego euro skoro 99 wychodzi mniej niż 270 zł
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
4 czerwca 2015, 12:00 [cytuj]
varba powiedział/a:
To musisz mieć dostęp do jakiegoś Zajebiście taniego euro skoro 99 wychodzi mniej niż 270 zł
Czy ja napisałem, że wychodzi mniej? Po prostu uważam, że za 100 zł oszczędności nie warto się męczyć(jako kierowca) i śmigać 800 900 km. Nie napijesz się, bo na kacu słabo z jazdą, a w samolocie 1,5 h i jesteś na miejscu.
Czy ja napisałem, że wychodzi mniej? Po prostu uważam, że za 100 zł oszczędności nie warto się męczyć(jako kierowca) i śmigać 800 900 km. Nie napijesz się, bo na kacu słabo z jazdą, a w samolocie 1,5 h i jesteś na miejscu
4 czerwca 2015, 18:23 [cytuj]
Ja mam z Wawy lot regularny za ok. 700 PLN ale nie wiem czy moich przyjaciół na to stać dlatego zaproponowałem najtańsze rozwiązanie w Wawy.
Ja mam z Wawy lot regularny za ok. 700 PLN ale nie wiem czy moich przyjaciół na to stać dlatego zaproponowałem najtańsze rozwiązanie w Wawy
4 czerwca 2015, 19:32 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Ja mam z Wawy lot regularny za ok. 700 PLN ale nie wiem czy moich przyjaciół na to stać dlatego zaproponowałem najtańsze rozwiązanie w Wawy
Z Lodzi do Monachium/Amsterdamu dwa razy dziennie latają bombardiery(pojemność około 70 osób) i cena zjadliwa 400 zł w dwie strony.
Jeszcze taniej wbić się blablacarem, ale nie zawsze na ten konkretny dzień jest przejazd
Z Lodzi do Monachium/Amsterdamu dwa razy dziennie latają bombardiery(pojemność około 70 osób) i cena zjadliwa 400 zł w dwie strony.
Jeszcze taniej wbić się blablacarem, ale nie zawsze na ten konkretny dzień jest przejazd
10 czerwca 2015, 18:29 [cytuj]
Dla mnie ta wiadomość jest balsam na kogucie serce. Na co dzień przebywam w Monachium. Nie wyobrażam sobie, żebym nie zobaczył tego turnieju

.
Dla mnie ta wiadomość jest balsam na kogucie serce. Na co dzień przebywam w Monachium. Nie wyobrażam sobie, żebym nie zobaczył tego turnieju :)
10 czerwca 2015, 19:41 [cytuj]
Ja odpadam. Niestety nie dam rady.
Ja odpadam. Niestety nie dam rady
2 lipca 2015, 00:08 [cytuj]
Lekka zmiana u mnie w planach. Końcem Lipca jestem spowrotem w Polsce, więc jak najbardziej jestem zainteresowany wspólnym wyjazdem
Lekka zmiana u mnie w planach. Końcem Lipca jestem spowrotem w Polsce, więc jak najbardziej jestem zainteresowany wspólnym wyjazdem :)
13 sierpnia 2015, 10:37 [cytuj]
Koledzy byli na tym wyjeździe? Jakie wrażenia?
Koledzy byli na tym wyjeździe? Jakie wrażenia?