Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3    >
5 sierpnia 2016, 14:34 [cytuj]
Jeśli będziecie mieli ochotę obejrzeć dzisiejszy mecz towarzyski z Interem to podaję linki:

http://www.livesoccertv.com/match/2026871/internazionale-vs-tottenham-hotspur/

http://www.rojadirecta.me/
Jeśli będziecie mieli ochotę obejrzeć dzisiejszy mecz towarzyski z Interem to podaję linki: http://www.livesoccertv.com/match/2026871/internazionale-vs-tottenham-hotspur/ http://www.rojadirecta.me/
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
5 sierpnia 2016, 14:37 [cytuj]
Gramy o 17, nie?
Gramy o 17, nie?
5 sierpnia 2016, 14:39 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Gramy o 17, nie?
Yep.
Yep
5 sierpnia 2016, 15:25 [cytuj]
Cholera jak na złość odsuwa w pracy... Mam nadzieję że zdążę
Cholera jak na złość odsuwa w pracy... Mam nadzieję że zdążę
5 sierpnia 2016, 16:10 [cytuj]
Carter-Vickers szykowany na Everton? Gramy najmocniejszym dostępnym składem a on jest w składzie miko że na ławce został Wimmer. ciekawe
Carter-Vickers szykowany na Everton? Gramy najmocniejszym dostępnym składem a on jest w składzie miko że na ławce został Wimmer. ciekawe
5 sierpnia 2016, 16:21 [cytuj]
Walu powiedział/a:

Dembele nie gra bo ma jeszcze bana?

Edit: Dembele ma uraz.
Dembele nie gra bo ma jeszcze bana? Edit: Dembele ma uraz
5 sierpnia 2016, 16:22 [cytuj]
Wimmer podobno kontuzja, dlatego w Australii nie gral. Pewnie nic wielkiego skoro na lawce siedzi ale w pelni formy moze tez nie jest. Bardziej sie zastanawiam czy Mason na Everton szykowany i gdzie Wanyama.
Wimmer podobno kontuzja, dlatego w Australii nie gral. Pewnie nic wielkiego skoro na lawce siedzi ale w pelni formy moze tez nie jest. Bardziej sie zastanawiam czy Mason na Everton szykowany i gdzie Wanyama
5 sierpnia 2016, 16:24 [cytuj]
dzejkob powiedział/a:
Wimmer podobno kontuzja, dlatego w Australii nie gral. Pewnie nic wielkiego skoro na lawce siedzi ale w pelni formy moze tez nie jest. Bardziej sie zastanawiam czy Mason na Everton szykowany i gdzie Wanyama

Wanyama pewnie z EVE zagra a nie pojechał tylko ze względu na to, że zabrakło czasu na wizę do NO.
Wanyama pewnie z EVE zagra a nie pojechał tylko ze względu na to, że zabrakło czasu na wizę do NO
5 sierpnia 2016, 16:57 [cytuj]
Wiza :o w życiu bym o tym nie pomyślał :D
Wiza :o w życiu bym o tym nie pomyślał :D
5 sierpnia 2016, 17:05 [cytuj]
Za co ten karny? :D
Za co ten karny? :D
5 sierpnia 2016, 17:13 [cytuj]
Mason Mason :D

Tak w ogóle, podoba mi się to nowe logo Premier League na koszulkach :D
Mason Mason :D Tak w ogóle, podoba mi się to nowe logo Premier League na koszulkach :D
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
5 sierpnia 2016, 17:25 [cytuj]
Klasyczny Perisić. Zobaczymy jak nasi zareagują.
Klasyczny Perisić. Zobaczymy jak nasi zareagują
LMAO
5 sierpnia 2016, 17:41 [cytuj]
wow, Lamela. :)
wow, Lamela. :)
LMAO
5 sierpnia 2016, 17:41 [cytuj]
Wduwek czy ty to widzisz??? :rotfl:
Wduwek czy ty to widzisz??? :rotfl:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
5 sierpnia 2016, 17:42 [cytuj]
O kur*a! Oby to był sezon Lameli :brawo:
O kur*a! Oby to był sezon Lameli :brawo:
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
5 sierpnia 2016, 17:57 [cytuj]
Dobrze to wygląda. :) Lamela w mojej drużynie Fantasy już oddobrych dwóch tygodni jest
Dobrze to wygląda. :) Lamela w mojej drużynie Fantasy już oddobrych dwóch tygodni jest
5 sierpnia 2016, 18:11 [cytuj]
Wow, ale akcja.
Wow, ale akcja
LMAO
5 sierpnia 2016, 18:11 [cytuj]
I Janssen dobrze wygląda jak gra z lepszym składem :brawo:
I Janssen dobrze wygląda jak gra z lepszym składem :brawo:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
5 sierpnia 2016, 18:12 [cytuj]
No i mamy Kane Janssen w ataku. Ciekawe jak to będzie wyglądać.

Haha, ładnie się teraz Lamela chciał zabawić :D
No i mamy Kane Janssen w ataku. Ciekawe jak to będzie wyglądać. Haha, ładnie się teraz Lamela chciał zabawić :D
5 sierpnia 2016, 18:16 [cytuj]
Niezle to wyglada. Nie wiem, czy Inter jest taki słaby, czy my po prostu gramy niezle.
Niezle to wyglada. Nie wiem, czy Inter jest taki słaby, czy my po prostu gramy niezle
LMAO
1  2  3    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 143 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się