Forum dyskusyjne
5 sierpnia 2016, 18:19 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Niezle to wyglada. Nie wiem, czy Inter jest taki słaby, czy my po prostu gramy niezle
Inter zawsze nam leżał
Inter zawsze nam leżał :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
5 sierpnia 2016, 18:21 [cytuj]
Szczególnie w drugiej połowie.
Szczególnie w drugiej połowie. ;)
LMAO
5 sierpnia 2016, 18:25 [cytuj]
Piąteczka
Piąteczka :brawo:
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
5 sierpnia 2016, 18:26 [cytuj]
Janssen gra lepiej jak ma z kim. Zobaczymy czy jest wart tych 18 mln.
Janssen gra lepiej jak ma z kim. Zobaczymy czy jest wart tych 18 mln
LMAO
5 sierpnia 2016, 18:29 [cytuj]
3-1 z PSG, 4-1 z Lewandowskim i 5-1 z nami. Czym silniejszy zespół tym tracą więcej bramek
3-1 z PSG, 4-1 z Lewandowskim i 5-1 z nami. Czym silniejszy zespół tym tracą więcej bramek :D
5 sierpnia 2016, 18:33 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
3-1 z PSG, 4-1 z Lewandowskim i 5-1 z nami. Czym silniejszy zespół tym tracą więcej bramek

Z drugiej strony my zaczynamy sezon za tydzien, a oni za dwa. Jestesmy bliżej, więc na pewno jest w tym jakaś przewaga.
Z drugiej strony my zaczynamy sezon za tydzien, a oni za dwa. Jestesmy bliżej, więc na pewno jest w tym jakaś przewaga
LMAO
5 sierpnia 2016, 18:38 [cytuj]
Lamela odpali już na 120% w tym sezonie.
Lamela odpali już na 120% w tym sezonie
5 sierpnia 2016, 18:38 [cytuj]
Drugi skład ładnie się prezentuje
Drugi skład ładnie się prezentuje :D
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
5 sierpnia 2016, 18:40 [cytuj]
Gramy z gimnazjalistami czy o co chodzi?
Gramy z gimnazjalistami czy o co chodzi? :P
5 sierpnia 2016, 18:58 [cytuj]
Wygladalo to dobrze. Oby tylko nasi nie poczuli sie zbyt pewnie przed Evertonem.
Wygladalo to dobrze. Oby tylko nasi nie poczuli sie zbyt pewnie przed Evertonem
LMAO
5 sierpnia 2016, 19:01 [cytuj]
Inter beznadziejny w obronie, ale u nas też dużo piłkarzy pierwszy mecz po powrocie. Janssen jak miał z kim pograć, to odrazu wyglądał dużo lepiej. Coco też gra na świetnym poziomie. Pod koniec już przesadzał z tymi dryblingami, mam nadzieję że w meczach o stawkę sobie odpuści
Inter beznadziejny w obronie, ale u nas też dużo piłkarzy pierwszy mecz po powrocie. Janssen jak miał z kim pograć, to odrazu wyglądał dużo lepiej. Coco też gra na świetnym poziomie. Pod koniec już przesadzał z tymi dryblingami, mam nadzieję że w meczach o stawkę sobie odpuści
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
5 sierpnia 2016, 19:15 [cytuj]
Ma ktoś może linka do jakichś skrótów z meczu? Najlepiej extended
Ma ktoś może linka do jakichś skrótów z meczu? Najlepiej extended :)
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
5 sierpnia 2016, 20:06 [cytuj]
http://vid.me/Kd1H
Normalny.
http://vid.me/Kd1H
Normalny. :P
LMAO
5 sierpnia 2016, 20:49 [cytuj]
Pamietam pewien sezon gdy w ostatnim sparingu przeciwko pewnej wloskiej druzynie wygralismy 5:1 a po 8 kolejkach zwalnialismy trenera. Cale szczescie dzisiaj bramek padlo 6
Pamietam pewien sezon gdy w ostatnim sparingu przeciwko pewnej wloskiej druzynie wygralismy 5:1 a po 8 kolejkach zwalnialismy trenera. Cale szczescie dzisiaj bramek padlo 6 :D
5 sierpnia 2016, 21:35 [cytuj]
dzejkob powiedział/a:
Pamietam pewien sezon gdy w ostatnim sparingu przeciwko pewnej wloskiej druzynie wygralismy 5:1 a po 8 kolejkach zwalnialismy trenera. Cale szczescie dzisiaj bramek padlo 6

dzejkob powiedział/a:

Ramos z Romą
[quote=dzejkob]Pamietam pewien sezon gdy w ostatnim sparingu przeciwko pewnej wloskiej druzynie wygralismy 5:1 a po 8 kolejkach zwalnialismy trenera. Cale szczescie dzisiaj bramek padlo 6 :D
5 sierpnia 2016, 21:47 [cytuj]
dzejkob powiedział/a:

Tylko wtedy sprzedaliśmy dwóch podstawowych napastników i zostaliśmy z Bentem. W tym oknie wszyscy zostali, a my jeszcze wzmocniliśmy kluczowe pozycje, więc nie ma co porównywać. Trochę martwi mnie stopień przygotowań do sezonu poszczególnych zawodników. Niektórzy wyglądaja jakby potrzebowali jeszcze dwóch tygodni do osiągnięcia formy sezonowej.
Tylko wtedy sprzedaliśmy dwóch podstawowych napastników i zostaliśmy z Bentem. W tym oknie wszyscy zostali, a my jeszcze wzmocniliśmy kluczowe pozycje, więc nie ma co porównywać. Trochę martwi mnie stopień przygotowań do sezonu poszczególnych zawodników. Niektórzy wyglądaja jakby potrzebowali jeszcze dwóch tygodni do osiągnięcia formy sezonowej
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
5 sierpnia 2016, 22:56 [cytuj]
Świetny wynik i to z nie byle kim. Żałuję, że nie mogłem go obejrzeć na żywo, więc musiałem nacieszyć oczy skrótem

Miejmy nadzieję na owocny sezon w naszym wykonaniu. COYS!
Świetny wynik i to z nie byle kim. Żałuję, że nie mogłem go obejrzeć na żywo, więc musiałem nacieszyć oczy skrótem ;) Miejmy nadzieję na owocny sezon w naszym wykonaniu. COYS!
5 sierpnia 2016, 23:18 [cytuj]
Nie no jasne varba. Zupelnie inna druzyna wtedy i teraz. Chodzi mi po prostu o to zeby za duzo wnioskow nie wyciagac z meczow sparingowych, nawet tych "ostatecznych". Z doswiadczenia wiem juz ze nijak maja sie one do pozniejszych wynikow. Choc dzisiejszy styl i koncowe roztrzygniecie mega imponuje.
Tez mam wrazenie ze przez euro wiekszosc graczy dojdzie do formy po kilku kolejkach ale nie dotyczy to tylko naszej druzyny. Oba Manchestety i Chelsea po duzych zmianach kadrowych i trenerskich wiec tez nie wiadomo czy wypala od razu i czy wgl

Naprawde mega sezon sie zapowiada. Walka o czworke bedzie ultra ciekawa, do tego LM na wembley, a nasza druzyna z wciaz ogromnymi pokladami niewykorzystanego potencjalu i w dodatku wzmocniona. I nie mowie tego na podstawie dzisiejszego meczu. Ufff dobrze ze jeszcze tylko 8 dni.
Nie no jasne varba. Zupelnie inna druzyna wtedy i teraz. Chodzi mi po prostu o to zeby za duzo wnioskow nie wyciagac z meczow sparingowych, nawet tych "ostatecznych". Z doswiadczenia wiem juz ze nijak maja sie one do pozniejszych wynikow. Choc dzisiejszy styl i koncowe roztrzygniecie mega imponuje.
Tez mam wrazenie ze przez euro wiekszosc graczy dojdzie do formy po kilku kolejkach ale nie dotyczy to tylko naszej druzyny. Oba Manchestety i Chelsea po duzych zmianach kadrowych i trenerskich wiec tez nie wiadomo czy wypala od razu i czy wgl :D Naprawde mega sezon sie zapowiada. Walka o czworke bedzie ultra ciekawa, do tego LM na wembley, a nasza druzyna z wciaz ogromnymi pokladami niewykorzystanego potencjalu i w dodatku wzmocniona. I nie mowie tego na podstawie dzisiejszego meczu. Ufff dobrze ze jeszcze tylko 8 dni
5 sierpnia 2016, 23:28 [cytuj]
dzejkob powiedział/a:
Ufff dobrze ze jeszcze tylko 8 dni
Ja czekam jakby to już jutro miało być. Nie chcę nawet myśleć co się ze mną będzie działo w przyszły weekend. Niecierpliwy jestem jak cholera.
Swoją drogą, dzisiejsza bramka Janssena do złudzenia przypomina mi jednego z goli VDV (bodajże przeciwko Werderowi w LM). Niemal identycznie czekał na podanie tyłem do bramki i w idealnym momencie się odwrócił i wystartował zostawiając za soba obrońców.
Dzisiaj wreszcie zobaczyliśmy do czego jest Janssen zdolny mając lepszych partnerów i mój największy wniosek jest taki, że on jest silny jak tur. Jak zastawiał piłkę to nie było opcji żeby mu ją odebrać.
Fajnie też zagrał Winks i Mason całkiem przyzwoicie.
Ja czekam jakby to już jutro miało być. Nie chcę nawet myśleć co się ze mną będzie działo w przyszły weekend. Niecierpliwy jestem jak cholera.
Swoją drogą, dzisiejsza bramka Janssena do złudzenia przypomina mi jednego z goli VDV (bodajże przeciwko Werderowi w LM). Niemal identycznie czekał na podanie tyłem do bramki i w idealnym momencie się odwrócił i wystartował zostawiając za soba obrońców.
Dzisiaj wreszcie zobaczyliśmy do czego jest Janssen zdolny mając lepszych partnerów i mój największy wniosek jest taki, że on jest silny jak tur. Jak zastawiał piłkę to nie było opcji żeby mu ją odebrać.
Fajnie też zagrał Winks i Mason całkiem przyzwoicie
5 sierpnia 2016, 23:49 [cytuj]
Może być i normalny. Dzięki!
Może być i normalny. Dzięki!
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.