Spursmania.org

Forum · Kadra i sztab szkoleniowy

Sandro i jego głowa?

14 wpisów · 5814 odsłon

vebq

19 września 2011, 20:28

niech sobie ma nawet różowe włosy, niech tylko dobrze gra!

Buli

19 września 2011, 20:29

Paweł widze że robi się z Ciebie taki okoliczny pudelek :P Najpierw ten filmik z KPB potem Crouchem teraz Sandro :P

A co do fryzury...też chyba sobie taką zrobie :cwaniak:

adipetre

20 września 2011, 01:28

Neymar, Robinho, Alves, Sandro. W Brazylii zapanowala moda na koguty, mam nadzieje ze ulegnie jej takze Leandro.

Marcin

20 września 2011, 12:24

A mnie się to raczej z Gwiezdnymi Wojnami kojarzy. Dziwne kolory i padawańska kitka.

MARCUS

20 września 2011, 12:54

aapa napisał(a):
Chris Waddle?

raczej CC Catch :D

Moda modą, eksperymenty eksperymentami, ale odrobina samokrytyki i lustro też powinno wchodzi w wyposażenie kopacza.
Pytanie filozoficzne: dlaczego większość sportowców wygląda normalnie , a pilkarze sami się krzywdzą? I to od pokoleń.

halabala

20 września 2011, 13:36

Bo otaczaja sie lasymi na kase niuniami, ktore na kazdym kroku powtarzaja im, jacy to sa boscy, wyciagajac jednoczesnie kolejna stowke z portfela "na waciki" ;)

PS - w liceum powaznie zastanawialismy sie z kumplem nad fryzura, a raczej kolorem a la Fabrizio Ravanelli, "srebrny lis" :) Na szczescie nic z tego nie wyszlo :boisie:

MARCUS

22 września 2011, 09:09

Chyba dam na mszę, żeby pomysły nie przeniosły się na wewnętrzną stronę czaszki. Rożnica miedzy nim a innymi "stylistami" jest taka jak miedzy kolczykiem w nosie a krowim dzwonkiem na mosznie.

TrueYid

22 września 2011, 11:26

wlasnie mialem pytac co Sandro ma na glowie... dla mnie wyglada jak Limahl.

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła