Forum dyskusyjne
4 czerwca 2013, 23:26 [cytuj]
Po ostatnich spekulacjach śmiałbym zaproponować aby Real wybudował nam stadion w zamian za Bale

Po ostatnich spekulacjach śmiałbym zaproponować aby Real wybudował nam stadion w zamian za Bale :):ok:
Blue and white blood...
5 czerwca 2013, 00:05 [cytuj]
Nie no, bez przesady. Tylko stadion?
Nie no, bez przesady. Tylko stadion?
LMAO
6 czerwca 2013, 19:55 [cytuj]
"Bez przesady. Za 90 mln funtów, moglibyśmy kupić 6 piłkarzy za 15 mln. Oczywiście wszystko musiałoby pójść na wzmocnienia i musielibyśmy dostać kasę od razu. "
Hades - a po co nam 6 piłkarzy po 15 mln ??? 3 z tych 6 okaże się D R E W N E M, jeden okaże się, że jest porcelanowy, że strach go wypuszczać na boisko -- pozostałych 2 będzie wartościowych ale nawet razem nie dadzą połowy tego co GENIALNY BALE!
---
Plan DL wg. mnie jest taki - 200 mln euro = 1/2 stadionu.
Jeśli ktoś daje tyle, trudno sprzedajemy a całe 200 baniek ładujemy w obiekt - a AVB jak sprzeda, kogoś to będzie miał kasę na wzmocnienia...
"Bez przesady. Za 90 mln funtów, moglibyśmy kupić 6 piłkarzy za 15 mln. Oczywiście wszystko musiałoby pójść na wzmocnienia i musielibyśmy dostać kasę od razu. "
Hades - a po co nam 6 piłkarzy po 15 mln ??? 3 z tych 6 okaże się D R E W N E M, jeden okaże się, że jest porcelanowy, że strach go wypuszczać na boisko -- pozostałych 2 będzie wartościowych ale nawet razem nie dadzą połowy tego co GENIALNY BALE!
---
Jeśli ktoś daje tyle, trudno sprzedajemy a całe 200 baniek ładujemy w obiekt - a AVB jak sprzeda, kogoś to będzie miał kasę na wzmocnienia...:ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
6 czerwca 2013, 23:08 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
a po co nam 6 piłkarzy po 15 mln ??? 3 z tych 6 okaże się D R E W N E M, jeden okaże się, że jest porcelanowy, że strach go wypuszczać na boisko -- pozostałych 2 będzie wartościowych ale nawet razem nie dadzą połowy tego co GENIALNY BALE!
Bez przesady. Może jeden z nich byłby słaby, ale pomyśl, że 4 z nich będzie graczami pokroju Dembele, Vertonghena i Llorisa, którzy kosztowali 15 lub mniej.
Bez przesady. Może jeden z nich byłby słaby, ale pomyśl, że 4 z nich będzie graczami pokroju Dembele, Vertonghena i Llorisa, którzy kosztowali 15 lub mniej
LMAO
6 czerwca 2013, 23:54 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
---
Jeśli ktoś daje tyle, trudno sprzedajemy a całe 200 baniek ładujemy w obiekt - a AVB jak sprzeda, kogoś to będzie miał kasę na wzmocnienia...

oj mocna musiała być ta weselna na Twoim weselu, że tak Cię jeszcze trzyma...
oj mocna musiała być ta weselna na Twoim weselu, że tak Cię jeszcze trzyma...:rotfl:
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
7 czerwca 2013, 07:55 [cytuj]
jin
- chcę tylko wam uświadomić, że jeśli GB11 odejdzie za 100, 150 czy 200 mln - to nawet niech się nikt nie nastawia nawet na 3 transfery po 15 baniek ... lwią część kasy z tego transferu (oby nie w tym roku o doszedł do skutku!) DL przeznaczy na nowe WHL
jin
- chcę tylko wam uświadomić, że jeśli GB11 odejdzie za 100, 150 czy 200 mln - to nawet niech się nikt nie nastawia nawet na 3 transfery po 15 baniek ... lwią część kasy z tego transferu (oby nie w tym roku o doszedł do skutku!) DL przeznaczy na nowe WHL
7 czerwca 2013, 09:48 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
jin
ale mi nie chodzi o 3 transfery tylko o o te 100 mln. Ty się kurde ciesz że 60 dostaniemy a co tu mówić o 100 mln(euro/funtów) haha
ale mi nie chodzi o 3 transfery tylko o o te 100 mln. Ty się kurde ciesz że 60 dostaniemy a co tu mówić o 100 mln(euro/funtów) haha
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
7 czerwca 2013, 10:20 [cytuj]
ludzie jakie 100 mln?

Za Modricia też mieliśmy kupę kasy wziąć a skończyło się tak średnio bądźmy szczerzy. Więcej niż 60 mln nie dadzą, a więc mogą się schować bo Bale zostaje na WHL.
ludzie jakie 100 mln? :) Za Modricia też mieliśmy kupę kasy wziąć a skończyło się tak średnio bądźmy szczerzy. Więcej niż 60 mln nie dadzą, a więc mogą się schować bo Bale zostaje na WHL
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
7 czerwca 2013, 12:30 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
jin
Stary, od dwóch lat więcej za więcej sprzedajemy niż kupujemy, ale jak Gareth odejdzie za 80 mln funtów(co jest i tak mało prawdopodobne), to co najmniej 60 mln pójdzie na wzmocnienia.
Stary, od dwóch lat więcej za więcej sprzedajemy niż kupujemy, ale jak Gareth odejdzie za 80 mln funtów(co jest i tak mało prawdopodobne), to co najmniej 60 mln pójdzie na wzmocnienia
LMAO
8 czerwca 2013, 11:39 [cytuj]
"Stary, od dwóch lat więcej za więcej sprzedajemy niż kupujemy, ale jak Gareth odejdzie za 80 mln funtów(co jest i tak mało prawdopodobne), to co najmniej 60 mln pójdzie na wzmocnienia."
--
na wzmocnienia -- tak fundamenty i beton pod nowe WHL
--
a ja wciąż wierzę, że zostanie naszym Totti-m ... naszym "El Capitano"!!!
"Stary, od dwóch lat więcej za więcej sprzedajemy niż kupujemy, ale jak Gareth odejdzie za 80 mln funtów(co jest i tak mało prawdopodobne), to co najmniej 60 mln pójdzie na wzmocnienia."
--
--
a ja wciąż wierzę, że zostanie naszym Totti-m ... naszym "El Capitano"!!!:nerwus:
8 czerwca 2013, 15:04 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
--
--
a ja wciąż wierzę, że zostanie naszym Totti-m ... naszym "El Capitano"!!!

Wydaje mi się, że uważasz Levy'ego za idiotę.
Wydaje mi się, że uważasz Levy'ego za idiotę
LMAO
8 czerwca 2013, 17:46 [cytuj]
Hades
-- dlaczego? Nowe WHL to priorytet.. i jeśli DL gromadzi kasę wszelkimi sposobami na ten obiekt to trzeba temu przyklasnąć
Hades
-- dlaczego? Nowe WHL to priorytet.. i jeśli DL gromadzi kasę wszelkimi sposobami na ten obiekt to trzeba temu przyklasnąć:brawo:
8 czerwca 2013, 18:35 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Hades
-- dlaczego? Nowe WHL to priorytet.. i jeśli DL gromadzi kasę wszelkimi sposobami na ten obiekt to trzeba temu przyklasnąć

No tak, ale on nie sprzeda Bale'a za tyle kasy i potem nic nie przeznaczy na transfery. Kasę już długo zbiera, a jak dojdą prawa do nazwy, to nie będziemy musieli aż tyle wydawać.
No tak, ale on nie sprzeda Bale'a za tyle kasy i potem nic nie przeznaczy na transfery. Kasę już długo zbiera, a jak dojdą prawa do nazwy, to nie będziemy musieli aż tyle wydawać. :)
LMAO
8 czerwca 2013, 19:03 [cytuj]
dzisiaj rano włączam orange sport a tam na pasku, że jakiś tam Agent FIFA powiedział, że Bale już jest w Realu za 90 mln euro. Ma ktoś jakieś potwierdzenie tej informacji? Jeszcze tego mi trzeba do zakończenia tego beznadziejnego sezonu. Miałem kilka życzeń: LM dla Spurs, Lech mistrzem Polski, awans Termaliki albo Floty, zwycięstwo Borussi w finale LM, wygrana Benfiki w finale LE, no i to ostatnie... dobra gra Polaków w el. MŚ

. WSZYSTKO W PLECY, co za sezon...
dzisiaj rano włączam orange sport a tam na pasku, że jakiś tam Agent FIFA powiedział, że Bale już jest w Realu za 90 mln euro. Ma ktoś jakieś potwierdzenie tej informacji? Jeszcze tego mi trzeba do zakończenia tego beznadziejnego sezonu. Miałem kilka życzeń: LM dla Spurs, Lech mistrzem Polski, awans Termaliki albo Floty, zwycięstwo Borussi w finale LM, wygrana Benfiki w finale LE, no i to ostatnie... dobra gra Polaków w el. MŚ :D. WSZYSTKO W PLECY, co za sezon
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
8 czerwca 2013, 19:23 [cytuj]
Marcin108 powiedział/a:
dzisiaj rano włączam orange sport a tam na pasku, że jakiś tam Agent FIFA powiedział, że Bale już jest w Realu za 90 mln euro. Ma ktoś jakieś potwierdzenie tej informacji? Jeszcze tego mi trzeba do zakończenia tego beznadziejnego sezonu. Miałem kilka życzeń: LM dla Spurs, Lech mistrzem Polski, awans Termaliki albo Floty, zwycięstwo Borussi w finale LM, wygrana Benfiki w finale LE, no i to ostatnie... dobra gra Polaków w el. MŚ

. WSZYSTKO W PLECY, co za sezon
Za to Cracovia wraca do Ekstraklasy!!! Ale fart
Za to Cracovia wraca do Ekstraklasy!!! Ale fart :D
8 czerwca 2013, 19:32 [cytuj]
Bravo Pasy!!
Bravo Pasy!!
8 czerwca 2013, 19:40 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Za to Cracovia wraca do Ekstraklasy!!! Ale fart
Jeeeezzzzzzu..... Tyle razy spadali, ale spaść nie mogli. Jak już się udało to po roku wracają. A niech to...
Jeeeezzzzzzu..... Tyle razy spadali, ale spaść nie mogli. Jak już się udało to po roku wracają. A niech to... ;P
Can't Smile Without You!!!
8 czerwca 2013, 19:41 [cytuj]
http://www.transfermarkt.pl/pl/iago-falque/profil/spieler_59340.html Statystyki "zapomnianego pewnie" Iago Falque.
17 razy w Secunda Division 2 gole i 5 asyst, całkiem nieźle, ciekawe czy nasze szefostwo widzi go w kolejnym sezonie?
Kurwa nie tu miało być
http://www.transfermarkt.pl/pl/iago-falque/profil/spieler_59340.html Statystyki "zapomnianego pewnie" Iago Falque.
17 razy w Secunda Division 2 gole i 5 asyst, całkiem nieźle, ciekawe czy nasze szefostwo widzi go w kolejnym sezonie?
Kurwa nie tu miało być :P
Offence win games, defence wins titles
8 czerwca 2013, 20:01 [cytuj]
Marcin108 powiedział/a:
dzisiaj rano włączam orange sport a tam na pasku, że jakiś tam Agent FIFA powiedział, że Bale już jest w Realu za 90 mln euro. Ma ktoś jakieś potwierdzenie tej informacji?
To ten sam koleś, który mówił o transferze Drogby do Barcelony i Terry'ego do Valencii. Z tego co widzę, to nie masz się czego bać. Ba, to nawet wskazuje, że Bale nie odejdzie.
To ten sam koleś, który mówił o transferze Drogby do Barcelony i Terry'ego do Valencii. Z tego co widzę, to nie masz się czego bać. Ba, to nawet wskazuje, że Bale nie odejdzie
LMAO
9 czerwca 2013, 18:17 [cytuj]
Zajebiste:
http://www.youtube.com/watch?v=dPRReOggTGE
Zajebiste:
http://www.youtube.com/watch?v=dPRReOggTGE
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur