3 lipca 2013, 11:59 [cytuj]
dojdą*
dojdą* ;P
LMAO
3 lipca 2013, 14:21 [cytuj]
Odczepili się

Ma nadzieję, ze dziennikarze Marki mają rację
http://www.marca.com/2013/07/03/en/football/real_madrid/1372833221.html
"Real Madrid has decided to put the Gareth Bale signing on hold. After receiving yet another "no" from Tottenham Hotspur, Florentino Pérez and his team have decided to call it a day, and now see the signing of Bale this summer as impossible. Daniel Levy, the English club's president, is not open to negotiation, and faced with such inflexibility, reaching any sort of agreement is not viable.
Gareth Bale is not Luka Modric. The Welshman has done nothing to force a negotiation and help get Real's foot in the door. He seems resigned to the idea of playing out another year with Spurs, although his first intention was to tell his president that his wish was to play for Real Madrid."
Odczepili się :) Ma nadzieję, ze dziennikarze Marki mają rację :D
http://www.marca.com/2013/07/03/en/football/real_madrid/1372833221.html
"Real Madrid has decided to put the Gareth Bale signing on hold. After receiving yet another "no" from Tottenham Hotspur, Florentino Pérez and his team have decided to call it a day, and now see the signing of Bale this summer as impossible. Daniel Levy, the English club's president, is not open to negotiation, and faced with such inflexibility, reaching any sort of agreement is not viable.
Gareth Bale is not Luka Modric. The Welshman has done nothing to force a negotiation and help get Real's foot in the door. He seems resigned to the idea of playing out another year with Spurs, although his first intention was to tell his president that his wish was to play for Real Madrid."
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
3 lipca 2013, 18:30 [cytuj]
Artykuł jest gówniany szczerze mówiąc.
Co mnie bardziej zastanawia, to czemu wstawiłeś cały fragment tekstu, który można znaleźć w linku twoim i tym 2 posty wyżej.
Artykuł jest gówniany szczerze mówiąc. ;P
Co mnie bardziej zastanawia, to czemu wstawiłeś cały fragment tekstu, który można znaleźć w linku twoim i tym 2 posty wyżej
LMAO
3 lipca 2013, 20:59 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Artykuł jest gówniany szczerze mówiąc.
Co mnie bardziej zastanawia, to czemu wstawiłeś cały fragment tekstu, który można znaleźć w linku twoim i tym 2 posty wyżej
Po pierwsze to nie każdemu chce się wchodzić na stronę tego szmatławca
Ale myślę, że w kwestii hiszpańskiej piłki nożnej, a w szczególności Realu Madryt mają trochę większą wiedzę niż my.
I nie obraź się, ale nie czytam wszystkich twoich postów, tak więc nie zwróciłem nawet uwagi.
Po pierwsze to nie każdemu chce się wchodzić na stronę tego szmatławca :P
Ale myślę, że w kwestii hiszpańskiej piłki nożnej, a w szczególności Realu Madryt mają trochę większą wiedzę niż my.
I nie obraź się, ale nie czytam wszystkich twoich postów, tak więc nie zwróciłem nawet uwagi
3 lipca 2013, 23:07 [cytuj]
Wypadałoby czytać wszystkie, bo potem się dublują posty i robi się syf. Szczególnie, że był 2 wyżej.
Wiem, że Marca ma większą wiedzę na ten temat, ale oni pisali już tyle głupot, że mało kto im wierzy.
Wypadałoby czytać wszystkie, bo potem się dublują posty i robi się syf. Szczególnie, że był 2 wyżej. ;P
Wiem, że Marca ma większą wiedzę na ten temat, ale oni pisali już tyle głupot, że mało kto im wierzy. :P
LMAO
4 lipca 2013, 00:31 [cytuj]
Dla komentarzy:
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=46301
Dla komentarzy:
:D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
4 lipca 2013, 02:00 [cytuj]
Szczególnie do gustu mi przypadł komentarz o tym, że Bale jest słaby technicznie
Szczególnie do gustu mi przypadł komentarz o tym, że Bale jest słaby technicznie :wysmiewacz:
4 lipca 2013, 08:41 [cytuj]
"No to zapraszamy na Estadio Santiago Bernabeu
Na co czekasz?!! Rzucaj żydowski Tottenham i jazda do Madrytu!!

"
ale bydło, brak słów. Myślą zasrani sezonowcy że jak kibicują klubowi z wielkim budżetem to są kimś
takiemu to tylko...
"No to zapraszamy na Estadio Santiago Bernabeu :D
Na co czekasz?!! Rzucaj żydowski Tottenham i jazda do Madrytu!! :D"
ale bydło, brak słów. Myślą zasrani sezonowcy że jak kibicują klubowi z wielkim budżetem to są kimś :blee:
takiemu to tylko
4 lipca 2013, 13:41 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Dla komentarzy:

co oni pierdolą za głupoty to w szoku jestem, inaczej tego nie potrafie określic
co oni pierdolą za głupoty to w szoku jestem, inaczej tego nie potrafie określic:krzyk:
4 lipca 2013, 13:50 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Wypadałoby czytać wszystkie, bo potem się dublują posty i robi się syf. Szczególnie, że był 2 wyżej.
Wiem, że Marca ma większą wiedzę na ten temat, ale oni pisali już tyle głupot, że mało kto im wierzy.

Dodajesz ich tyle codziennie, że nie zawsze mam czas je przeczytać
Nie wiesz, że najciemniej pod latarnią
Czasami trafi się tam kilka ciekawych newsów. Oczywiście często podają również nieprawdziwe informacje, ale tak działają prawie wszystkie gazety na świecie.
Dodajesz ich tyle codziennie, że nie zawsze mam czas je przeczytać :P
Nie wiesz, że najciemniej pod latarnią :)
Czasami trafi się tam kilka ciekawych newsów. Oczywiście często podają również nieprawdziwe informacje, ale tak działają prawie wszystkie gazety na świecie
4 lipca 2013, 13:52 [cytuj]
Robert powiedział/a:
co oni pierdolą za głupoty to w szoku jestem, inaczej tego nie potrafie określic

Ale czemu Ty się dziwisz? Średnia wieku na tej stronie to jakieś 10-12 lat.
Wczoraj spotkałem 9-letniego chłopaka z mojego osiedla, który na samo hasło Messi powiedział: "Barca to chuje, 7:0". Oczywiście nie omieszkał się później przyznać, że jest fanem Realu Madryt i wchodzi na tę stronę, a także się na niej czasami udziela
Ale czemu Ty się dziwisz? Średnia wieku na tej stronie to jakieś 10-12 lat.
Wczoraj spotkałem 9-letniego chłopaka z mojego osiedla, który na samo hasło Messi powiedział: "Barca to chuje, 7:0". Oczywiście nie omieszkał się później przyznać, że jest fanem Realu Madryt i wchodzi na tę stronę, a także się na niej czasami udziela :)
4 lipca 2013, 13:59 [cytuj]
A co do tych komentarzy.
Prawda wygląda w ten sposób, że chcieliby go ściągnąć za 40-50 milionów euro, bo twierdzą, że Bale nie jest świetnym piłkarzem i jeszcze daleko mu np. do Cristiano Ronaldo.
Gdyby udało im się go ściągnąć to zaczęliby pisać, że Bale jest jednym z najlepszych piłkarzy na świecie i nagle jest wart 100 milionów funtów, a nawet więcej.
Podobnie było z Isco, jak parę lat temu powiedział, że: "Od małego nie byłem za Realem Madryt, powiedziałbym nawet, że jestem trochę antimadridistą, mimo iż nie wiadomo, jak potoczy się moja przyszłość, ale ten zespół nigdy mi się nie podobał. Wydaje mi się, że to arogancki klub, tak jak jego piłkarze. Bez pokory nigdzie nie zajdziesz."
Nagle wszyscy "kibice" o tym zapomnieli, jak przeszedł do ich drużyny i się cieszą z tego transferu.
Wyobrażacie sobie, aby w Tottenhamie grał np. taki Szczęsny, który niepochlebnie wypowiadał się o nas? Bo ja nigdy w życiu.
A co do tych komentarzy.
Prawda wygląda w ten sposób, że chcieliby go ściągnąć za 40-50 milionów euro, bo twierdzą, że Bale nie jest świetnym piłkarzem i jeszcze daleko mu np. do Cristiano Ronaldo.
Gdyby udało im się go ściągnąć to zaczęliby pisać, że Bale jest jednym z najlepszych piłkarzy na świecie i nagle jest wart 100 milionów funtów, a nawet więcej.
Podobnie było z Isco, jak parę lat temu powiedział, że: "Od małego nie byłem za Realem Madryt, powiedziałbym nawet, że jestem trochę antimadridistą, mimo iż nie wiadomo, jak potoczy się moja przyszłość, ale ten zespół nigdy mi się nie podobał. Wydaje mi się, że to arogancki klub, tak jak jego piłkarze. Bez pokory nigdzie nie zajdziesz."
Nagle wszyscy "kibice" o tym zapomnieli, jak przeszedł do ich drużyny i się cieszą z tego transferu.
Wyobrażacie sobie, aby w Tottenhamie grał np. taki Szczęsny, który niepochlebnie wypowiadał się o nas? Bo ja nigdy w życiu
4 lipca 2013, 14:05 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Wyobrażacie sobie, aby w Tottenhamie grał np. taki Szczęsny, który niepochlebnie wypowiadał się o nas? Bo ja nigdy w życiu
nie bardzo
ale za odpowiednią kase można wszystko
Ciekawe co Perez by zrobił jak by takie Monaco zgłosiło sie po modricza i on by krzyknął "TRANSFER REQUEST", on to lubi sobie nie przyjść na trening

Albo co lepsze, Ronaldo
nie bardzo
ale za odpowiednią kase można wszystko:luzik:
Ciekawe co Perez by zrobił jak by takie Monaco zgłosiło sie po modricza i on by krzyknął "TRANSFER REQUEST", on to lubi sobie nie przyjść na trening:rotfl: Albo co lepsze, Ronaldo:wysmiewacz: