Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  17  18  19  20  21    >  >>  >|
26 lipca 2013, 01:07 [cytuj]
nie - kurwa nie i jeszcze raz nie!
200 mln GBP i tego się trzymamy Danielku
nie - kurwa nie i jeszcze raz nie! 200 mln GBP i tego się trzymamy Danielku
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
26 lipca 2013, 09:12 [cytuj]
No i zajebiście:

https://www.facebook.com/GarethBalePolskiFanklub?ref=hl
No i zajebiście: https://www.facebook.com/GarethBalePolskiFanklub?ref=hl
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
26 lipca 2013, 12:12 [cytuj]
http://www.dailymotion.com/video/x12b4za_avb-on-bale-spurstv_sport
http://www.dailymotion.com/video/x12b4za_avb-on-bale-spurstv_sport
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
26 lipca 2013, 12:59 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
nie - kurwa nie i jeszcze raz nie!
200 mln GBP i tego się trzymamy Danielku

Nie wiem co łykasz, ale weż połowę. 200 mln to karypel z Barcelony nie jest wart
Nie wiem co łykasz, ale weż połowę. 200 mln to karypel z Barcelony nie jest wart
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
26 lipca 2013, 17:59 [cytuj]
Niech ta saga juz sie skonczy.
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/5035797/Gareth-Bale-tells-Tottenham-I-want-to-join-Real-Madrid.html
Niech ta saga juz sie skonczy. http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/5035797/Gareth-Bale-tells-Tottenham-I-want-to-join-Real-Madrid.html
27 lipca 2013, 00:35 [cytuj]
PawelTHFC powiedział/a:
Niech ta saga juz sie skonczy.
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/5035797/Gareth-Bale-tells-Tottenham-I-want-to-join-Real-Madrid.html

Co Tyyy impreza dopiero się rozkręca.
Co Tyyy impreza dopiero się rozkręca
27 lipca 2013, 00:49 [cytuj]
Mam dość tej nagonki wokół Bale'a. Najlepsze jest jednak to co robią media. Wchodzę sobie na różne polskie serwisy informacyjne i zaczynają się różne wersje:

1) Bale już w Realu, wybrał sobie numer na koszulce.
2) Bale przejdzie do Realu, ale za rok.
3) Bale blisko przedłużenia kontraktu ze Spurs.
4) Bale na ścieżce wojennej z Levy'm.

Kurwicy można dostać :zly:
Mam dość tej nagonki wokół Bale'a. Najlepsze jest jednak to co robią media. Wchodzę sobie na różne polskie serwisy informacyjne i zaczynają się różne wersje: 1) Bale już w Realu, wybrał sobie numer na koszulce. 2) Bale przejdzie do Realu, ale za rok. 3) Bale blisko przedłużenia kontraktu ze Spurs. 4) Bale na ścieżce wojennej z Levy'm. Kurwicy można dostać :zly:
27 lipca 2013, 02:09 [cytuj]
Spoko, Bale nigdzie nie odejdzie, a jak zrobi, to za gruba kase.
Spoko, Bale nigdzie nie odejdzie, a jak zrobi, to za gruba kase
LMAO
27 lipca 2013, 11:09 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

jin - wziąłem połowę i nadal uważam, że klauzula odejścia powinna być ustalona na tym poziomie, a jeśli nie wejdziemy do LM po sezonie 2013/2014 GB11 powinien mieć możliwość odejścia za 1/3 tej kwoty [czyli około 67 mln GBP] :mysli:
jin - wziąłem połowę i nadal uważam, że klauzula odejścia powinna być ustalona na tym poziomie, a jeśli nie wejdziemy do LM po sezonie 2013/2014 GB11 powinien mieć możliwość odejścia za 1/3 tej kwoty [czyli około 67 mln GBP] :mysli:
27 lipca 2013, 11:37 [cytuj]
Good evening (5pm local time) from Hong Kong for our second match in the Barclays Asia Trophy against South China FC.

Team news is just in...

Starting line-up: Lloris; Walker, Caulker, Dawson, Rose; Dembele, Parker, Sigurdsson; Lennon, Defoe, Dempsey.

Subs: Friedel, Gomes, Assou-Ekotto, Fryers, Naughton, Carroll, Huddlestone, Livermore, Townsend.

We kick-off at 6pm local time, 11am UK.
Good evening (5pm local time) from Hong Kong for our second match in the Barclays Asia Trophy against South China FC. Team news is just in... Starting line-up: Lloris; Walker, Caulker, Dawson, Rose; Dembele, Parker, Sigurdsson; Lennon, Defoe, Dempsey. Subs: Friedel, Gomes, Assou-Ekotto, Fryers, Naughton, Carroll, Huddlestone, Livermore, Townsend. We kick-off at 6pm local time, 11am UK
27 lipca 2013, 14:57 [cytuj]
coraz częściej można przeczytać że Levy podobno powoli się ugina i żąda 96 milionów i 1 euro
coraz częściej można przeczytać że Levy podobno powoli się ugina i żąda 96 milionów i 1 euro
27 lipca 2013, 15:15 [cytuj]
Z tego co słyszałem, to w przyszłym roku ma wejść ta zasada finansowego fair play? Wie ktoś może na czym ona ma dokładnie polegać ? :mysli: Możliwe, że żaden klub nie będzie mógł kupić Garetha, bo będzie on bardzo drogi (np. 100 mln), a zasada finansowego fair play nie pozwoli żadnemu klubowi wyłożyć takiej kasy? :glupek: :D
Z tego co słyszałem, to w przyszłym roku ma wejść ta zasada finansowego fair play? Wie ktoś może na czym ona ma dokładnie polegać ? :mysli: Możliwe, że żaden klub nie będzie mógł kupić Garetha, bo będzie on bardzo drogi (np. 100 mln), a zasada finansowego fair play nie pozwoli żadnemu klubowi wyłożyć takiej kasy? :glupek: :D
27 lipca 2013, 15:31 [cytuj]
"Real Madrid seems very confident but I can't see a club like Tottenham letting him go", added Redknapp.

:brawo:
"Real Madrid seems very confident but I can't see a club like Tottenham letting him go", added Redknapp. :brawo:
27 lipca 2013, 16:14 [cytuj]
Diego powiedział/a:

można wydać tyle ile sie zarobi, a nie na kredyt;d

tak jak przeczytałem dzisiaj ze barca jest zadłużona na 300 baniek i oni chcą robić stadion:rotfl:
można wydać tyle ile sie zarobi, a nie na kredyt;d tak jak przeczytałem dzisiaj ze barca jest zadłużona na 300 baniek i oni chcą robić stadion:rotfl:
27 lipca 2013, 21:58 [cytuj]
Robert powiedział/a:
można wydać tyle ile sie zarobi, a nie na kredyt;d

tak jak przeczytałem dzisiaj ze barca jest zadłużona na 300 baniek i oni chcą robić stadion:rotfl:

Finansowe fair play nie uwzględnia wydatków na rozbudowę/budowę stadionu czy ośrodka treningowego. W uproszczeniu chodzi o to, żeby NA TRANSFERY wydawać maksymalnie tyle ile się zarobiło (nie z transferów, tylko ogólnie) w danym roku, a wszelkiego rodzaju wydatki inwestycyjne nie są brane pod uwagę
Finansowe fair play nie uwzględnia wydatków na rozbudowę/budowę stadionu czy ośrodka treningowego. W uproszczeniu chodzi o to, żeby NA TRANSFERY wydawać maksymalnie tyle ile się zarobiło (nie z transferów, tylko ogólnie) w danym roku, a wszelkiego rodzaju wydatki inwestycyjne nie są brane pod uwagę
28 lipca 2013, 01:39 [cytuj]
Arcz powiedział/a:

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/5037591/Gareth-Bale-in-95m-plus-players-bid-from-Real-Madrid.html

Wiem ze to The Sun ale chyba bym sie zgodzil. Podkreslam chyba
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/5037591/Gareth-Bale-in-95m-plus-players-bid-from-Real-Madrid.html Wiem ze to The Sun ale chyba bym sie zgodzil. Podkreslam chyba
28 lipca 2013, 02:21 [cytuj]
co do stadionu to oddzieliłem;p

ale to troche niepoważne jest
-300 baniek a tu chcą stadion
albo kupują zawodnika za prawie 60 baniek..
co do stadionu to oddzieliłem;p ale to troche niepoważne jest -300 baniek a tu chcą stadion albo kupują zawodnika za prawie 60 baniek
28 lipca 2013, 03:22 [cytuj]
Robert powiedział/a:
co do stadionu to oddzieliłem;p

ale to troche niepoważne jest
-300 baniek a tu chcą stadion
albo kupują zawodnika za prawie 60 baniek

Sandro Rosell na początku swojej kadencji zaznaczył, że rozbudowa Camp Nou i ośrodka treningowego nie jest możliwa w najbliższych latach. Oczywiście FC Barcelona będzie zarabiała wielkie pieniądze i zapewne będzie podpisywała lukratywne kontrakty, ale w ciągu najbliższych kilku lat jest to praktycznie niemożliwe i nie wydaje mi się, żeby to miało jakiś sens, jak w zeszłym sezonie na trybunach pojawiało się średnio 70-75 tysięcy osób, a na Camp Nou może wejść ponad 98 000 ludzi.

Takie kluby jak FC Barcelona czy Real Madryt nie mają hojnych właścicieli, którzy rzucą miliony na stół. Albo zarabiają albo biorą kredyty.

A tak nawiasem mówiąc. Gdyby FC Barcelona nie posiadała tak świetnej szkółki piłkarskiej to nigdy nie byłaby w stanie (patrząc lata wstecz) rywalizować z Realem Madryt i na dzień dzisiejszy walczyłaby w La Liga co najwyżej o awans do Ligi Mistrzów.
Sandro Rosell na początku swojej kadencji zaznaczył, że rozbudowa Camp Nou i ośrodka treningowego nie jest możliwa w najbliższych latach. Oczywiście FC Barcelona będzie zarabiała wielkie pieniądze i zapewne będzie podpisywała lukratywne kontrakty, ale w ciągu najbliższych kilku lat jest to praktycznie niemożliwe i nie wydaje mi się, żeby to miało jakiś sens, jak w zeszłym sezonie na trybunach pojawiało się średnio 70-75 tysięcy osób, a na Camp Nou może wejść ponad 98 000 ludzi. Takie kluby jak FC Barcelona czy Real Madryt nie mają hojnych właścicieli, którzy rzucą miliony na stół. Albo zarabiają albo biorą kredyty. A tak nawiasem mówiąc. Gdyby FC Barcelona nie posiadała tak świetnej szkółki piłkarskiej to nigdy nie byłaby w stanie (patrząc lata wstecz) rywalizować z Realem Madryt i na dzień dzisiejszy walczyłaby w La Liga co najwyżej o awans do Ligi Mistrzów
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
28 lipca 2013, 11:25 [cytuj]
PawelTHF powiedział/a:

-
Zawszone kastylijskie psy, będą kłapać i kłapać do końca sierpnia --- DL powinien powtórzyć o oficjalnym wywiadzie, że nie ma dobrej ceny dla Spurs za GB11... Nie jesteśmy klubem pokroju FCB albo MU gdzie tytuł/puchar zdobywa się co sezon. Wtedy, rzeczywiście na cenę 100 mln GBP można by przystać. THFC nie zdobył mistrzostwa od 1961 r. (52 lata temu!) ; drugie najważniejsze trofeum Puchar Anglii było w naszych rękach 22 lata temu! Jesteśmy na ZAJEBISTYM GŁODZIE, a Gareth Bale to najlepszy diler Amfy w okolicy, a kto wie może i na świecie. Załatwia na czas towar najwyższej jakości. Kiedy Daniel L. powiedział, że jedyna cena za GB, która mu przychodzi do głowy to 200 mln GBP - nie przesadził - Waljczyk jest wart 100 mln a następne 100 to GŁÓD Tottenham Hotspur... głód kilkudziesięciu lat niespełnionych marzeń kibiców, piłkarzy, prezesów i trenerów klubu z WHL!

---
Dlatego - 200 GBP i ani funta mniej za WDA (Walijskiego Dilera Amfy) :nerwus::nerwus::nerwus:

Daniel wyłóż to tym debilom z Real-Marca-Madryt...
- Zawszone kastylijskie psy, będą kłapać i kłapać do końca sierpnia --- DL powinien powtórzyć o oficjalnym wywiadzie, że nie ma dobrej ceny dla Spurs za GB11... Nie jesteśmy klubem pokroju FCB albo MU gdzie tytuł/puchar zdobywa się co sezon. Wtedy, rzeczywiście na cenę 100 mln GBP można by przystać. THFC nie zdobył mistrzostwa od 1961 r. (52 lata temu!) ; drugie najważniejsze trofeum Puchar Anglii było w naszych rękach 22 lata temu! Jesteśmy na ZAJEBISTYM GŁODZIE, a Gareth Bale to najlepszy diler Amfy w okolicy, a kto wie może i na świecie. Załatwia na czas towar najwyższej jakości. Kiedy Daniel L. powiedział, że jedyna cena za GB, która mu przychodzi do głowy to 200 mln GBP - nie przesadził - Waljczyk jest wart 100 mln a następne 100 to GŁÓD Tottenham Hotspur... głód kilkudziesięciu lat niespełnionych marzeń kibiców, piłkarzy, prezesów i trenerów klubu z WHL! --- Dlatego - 200 GBP i ani funta mniej za WDA (Walijskiego Dilera Amfy) :nerwus::nerwus::nerwus: Daniel wyłóż to tym debilom z Real-Marca-Madryt
28 lipca 2013, 14:08 [cytuj]
Rafo jak do tej pory Bale'owi nie urosły nogi ze złota, platyny czy uranu. To nadal tylko zajebisty zawodnik i za nikogo nie powinno się płacić więcej niż 120 mln funtów Czy to Sressi, czy Sronaldo czy Bale
Rafo jak do tej pory Bale'owi nie urosły nogi ze złota, platyny czy uranu. To nadal tylko zajebisty zawodnik i za nikogo nie powinno się płacić więcej niż 120 mln funtów Czy to Sressi, czy Sronaldo czy Bale
|<  <<  <  17  18  19  20  21    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 21 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się