Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >>  >|
20 maja 2013, 19:35 [cytuj]
Nie rozumiem za bardzo tej klauzuli odejścia w przyszłe lato, chyba że Bale sam się upierał o to, żeby w razie niezakwalifikowania się do LM kolejny raz, ktoś go wykupił. Bo cena wygórowana nie jest, tam moim zdaniem powinno się znaleźć około 70 baniek. Miejmy zatem nadzieję, że Bale nie będzie miał za rok powodów do odejścia.
Nie rozumiem za bardzo tej klauzuli odejścia w przyszłe lato, chyba że Bale sam się upierał o to, żeby w razie niezakwalifikowania się do LM kolejny raz, ktoś go wykupił. Bo cena wygórowana nie jest, tam moim zdaniem powinno się znaleźć około 70 baniek. Miejmy zatem nadzieję, że Bale nie będzie miał za rok powodów do odejścia
20 maja 2013, 19:48 [cytuj]
Mi również nie wydaje się żeby Levy zezwolił na taką klauzule...
Mi również nie wydaje się żeby Levy zezwolił na taką klauzule
20 maja 2013, 19:52 [cytuj]
Ciekawe co teraz myślą sobie te ciule z emirates ;D
Ciekawe co teraz myślą sobie te ciule z emirates ;D
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
20 maja 2013, 19:53 [cytuj]
dać mu 150tys/tyg i klauzule 150 mln:]
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
20 maja 2013, 20:17 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Nie rozumiem za bardzo tej klauzuli odejścia w przyszłe lato, chyba że Bale sam się upierał o to, żeby w razie niezakwalifikowania się do LM kolejny raz, ktoś go wykupił. Bo cena wygórowana nie jest, tam moim zdaniem powinno się znaleźć około 70 baniek. Miejmy zatem nadzieję, że Bale nie będzie miał za rok powodów do odejścia

Te klauzule to głównie zabezpieczenie dla klubu, żeby Bale nie dogadał się np. z Chelsea za plecami klubu i potem zapłacił by tylko karę jak np. zrobił to Ashley Cole.
RAFO THFC powiedział/a:

Według mnie 55 mln funtów pokazuje, że raczej jest nie do ruszenia. Po za tym pamiętam żaden piłkarz nie jest większy od klubu Tottenham istniał przed Balem będzie istniał też po nim.

Moim zdaniem jeżeli uda się Wam zatrzymać Bale i dokupić mu jakiś kolegów na boisko to macie realne szansę zawalczenia o coś w nastp. sezonie. Jeżeli przyjdzie do Chelsea Mou to w 1 sezonie będzie chciał kontynuować przebudowę. Brak Fergusona w United, i oczywiście nowy trener Pellegirini dla City. Nie wiem co z Arsenalem, bo Gazdis co roku obiecuje nam jakieś transfery, a najczęściej to on robi transfery ale w drugą stronę. Myślę, że Bale raczej zostanie, chyba że Real wykorzysta tą klauzulę którą ma z wami o współpracy pytanie tylko czy on by chciał tam odejść i po co? Ma 22 lata jeszcze przynajmniej 13 lat gry przed nim jeszcze zdąży sobie świat pozwiedzać.
Te klauzule to głównie zabezpieczenie dla klubu, żeby Bale nie dogadał się np. z Chelsea za plecami klubu i potem zapłacił by tylko karę jak np. zrobił to Ashley Cole. [quote=RAFO THFC]dać mu 150tys/tyg i klauzule 150 mln:]
20 maja 2013, 20:58 [cytuj]
mam nadzieje, że Daniel wywalczy jeszcze 10 baniek więcej w tej klauzuli - 60 mln F to i tak będzie promocja, jeśli z jakiegoś względu GB11 będzie chciał odejść po sezonie 2013/2014:mysli:
mam nadzieje, że Daniel wywalczy jeszcze 10 baniek więcej w tej klauzuli - 60 mln F to i tak będzie promocja, jeśli z jakiegoś względu GB11 będzie chciał odejść po sezonie 2013/2014:mysli:
20 maja 2013, 22:39 [cytuj]
Świetna wiadomość dla nas ale ta kwota odstępnego to chyba nieporozumienie
Świetna wiadomość dla nas ale ta kwota odstępnego to chyba nieporozumienie
20 maja 2013, 23:08 [cytuj]
jutro pewnie dowiemy się oficjalnie co uradzili pan Bale z DL i AVB
jutro pewnie dowiemy się oficjalnie co uradzili pan Bale z DL i AVB
20 maja 2013, 23:31 [cytuj]
Te 50 mln. funtów to tylko dlatego, że gdyby nie udało nam się po raz kolejny zakwalifikować do Ligi Mistrzów to po prostu odszedłby do innej drużyny. Jeżeli awansujemy w przyszłym sezonie do Ligi Mistrzów to nie sądzę, żeby Bale chciał odchodzić. Chłopak po prostu zabezpieczył się, gdyż podpisał kontrakt na 4 lata, a klub mógłby mu robić problemy z odejściem.
Z tego co mi się wydaje to ta klauzula ma tylko obowiązywać przez letnie okienko transferowe w przyszłym roku.
Spokojnie Panowie.
Awansujemy za rok do LM i Bale zostanie z nami :)
Te 50 mln. funtów to tylko dlatego, że gdyby nie udało nam się po raz kolejny zakwalifikować do Ligi Mistrzów to po prostu odszedłby do innej drużyny. Jeżeli awansujemy w przyszłym sezonie do Ligi Mistrzów to nie sądzę, żeby Bale chciał odchodzić. Chłopak po prostu zabezpieczył się, gdyż podpisał kontrakt na 4 lata, a klub mógłby mu robić problemy z odejściem. Z tego co mi się wydaje to ta klauzula ma tylko obowiązywać przez letnie okienko transferowe w przyszłym roku. Spokojnie Panowie. Awansujemy za rok do LM i Bale zostanie z nami :)
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
21 maja 2013, 01:19 [cytuj]
Wolałbym, żeby w kontrakcie był zapis, który mówiłby, że klauzula odejścia Garetha staje się aktualna tylko w wypadku gdybyśmy nie awansowali do ligi mistrzów. Wtedy miałoby to ręce i nogi bo tak, to jest to tylko odwlekanie transferu o rok. Jeśli utrzyma taką formę (albo nawet nieco gorszą) to na pewno znajdzie się za rok ktoś, kto zaoferuje te 50mln, a wtedy na pewno nie będziemy w stanie konkurować z takim klubem oferując Bale nowy kontrakt bo od nich na wstępie dostanie 200 tysięcy tygodniowo a jak będzie marudził to jeszcze 50 dorzucą. A my więcej niż 160-170 nie zaoferujemy.
Wolałbym, żeby w kontrakcie był zapis, który mówiłby, że klauzula odejścia Garetha staje się aktualna tylko w wypadku gdybyśmy nie awansowali do ligi mistrzów. Wtedy miałoby to ręce i nogi bo tak, to jest to tylko odwlekanie transferu o rok. Jeśli utrzyma taką formę (albo nawet nieco gorszą) to na pewno znajdzie się za rok ktoś, kto zaoferuje te 50mln, a wtedy na pewno nie będziemy w stanie konkurować z takim klubem oferując Bale nowy kontrakt bo od nich na wstępie dostanie 200 tysięcy tygodniowo a jak będzie marudził to jeszcze 50 dorzucą. A my więcej niż 160-170 nie zaoferujemy
21 maja 2013, 01:28 [cytuj]
W trakcie ostatniego meczu, a mianowicie w dramatycznej końcówce po strzale Bale przyrzekłem sobie że koszulka z 11 na plecach to obowiązek. A kontrakt to potwierdza. Ostatnia nadzieja w przyszłym sezonie. Nabieramy sił. W AVB i GB mamy potencjał. Czas na rozsądne zakupy :)
W trakcie ostatniego meczu, a mianowicie w dramatycznej końcówce po strzale Bale przyrzekłem sobie że koszulka z 11 na plecach to obowiązek. A kontrakt to potwierdza. Ostatnia nadzieja w przyszłym sezonie. Nabieramy sił. W AVB i GB mamy potencjał. Czas na rozsądne zakupy :)
Blue and white blood...
21 maja 2013, 01:58 [cytuj]
MichalTOT powiedział/a:
Czas na rozsądne zakupy :)

Napastnik: Carlton Cole, Kevin Doyle
Pomocnik: Morten Gamst Pedersen, David Dunn
Obrońca: Michael Turner, Gaël Givet

ale to AVB nie Houdini także może będzie coś lepiej
Napastnik: Carlton Cole, Kevin Doyle Pomocnik: Morten Gamst Pedersen, David Dunn Obrońca: Michael Turner, Gaël Givet ale to AVB nie Houdini także może będzie coś lepiej
21 maja 2013, 05:42 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Napastnik: Carlton Cole, Kevin Doyle
Pomocnik: Morten Gamst Pedersen, David Dunn
Obrońca: Michael Turner, Gaël Givet

ale to AVB nie Houdini także może będzie coś lepiej

Jak nie Houdini to czemu nie wzmocnił nas w styczniu?
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
21 maja 2013, 08:03 [cytuj]
varba powiedział/a:

Miał ze swoich wyłożyć? Albo urządzić zbiórkę na napastnika przed WHL?

Dostał Holtby bo był tani a Sandro leczył kontuzje. Brak kontuzji sandro = brak Holtby w styczniu(a może i w ogóle brak Holtby)
Miał ze swoich wyłożyć? Albo urządzić zbiórkę na napastnika przed WHL? Dostał Holtby bo był tani a Sandro leczył kontuzje. Brak kontuzji sandro = brak Holtby w styczniu(a może i w ogóle brak Holtby)
21 maja 2013, 11:11 [cytuj]
Dobra wiadomość z tym nowym kontraktem Garetha , ale to ciągle nie oznacza że na 100% zostanie u nas na przyszły sezon . Podpisaniem takiego kontraktu zwiększyliśmy wartość Bale'a i teraz chętni muszą słono zapłacić . Co nie znaczy że nikt chętny na wyłożenie dużej kasy się nie znajdzie
Dobra wiadomość z tym nowym kontraktem Garetha , ale to ciągle nie oznacza że na 100% zostanie u nas na przyszły sezon . Podpisaniem takiego kontraktu zwiększyliśmy wartość Bale'a i teraz chętni muszą słono zapłacić . Co nie znaczy że nikt chętny na wyłożenie dużej kasy się nie znajdzie
21 maja 2013, 11:14 [cytuj]
_jaroszy powiedział/a:

zawsze myślałem że podpisanie takiego kontraktu jest jednoznaczne z pozostaniem zawodnika w dotychczasowym klubie :bezradny:
zawsze myślałem że podpisanie takiego kontraktu jest jednoznaczne z pozostaniem zawodnika w dotychczasowym klubie :bezradny:
21 maja 2013, 11:21 [cytuj]
Podobno Lewis, Levy i AVB siądą po tym meczu z Jamajką i obgadają naszą strategię na następny sezon. Mam nadzieję na fajne decyzje. :cwaniak:
Podobno Lewis, Levy i AVB siądą po tym meczu z Jamajką i obgadają naszą strategię na następny sezon. Mam nadzieję na fajne decyzje. :cwaniak:
LMAO
21 maja 2013, 12:56 [cytuj]
_jaroszy powiedział/a:
eee opowiadasz , skoro podpisał/podpisze (bo nie wiem czy to już jest potwierdzone w 100%) kontrakt to oznacza że NA PEWNO zostanie na przyszły sezon
eee opowiadasz , skoro podpisał/podpisze (bo nie wiem czy to już jest potwierdzone w 100%) kontrakt to oznacza że NA PEWNO zostanie na przyszły sezon
21 maja 2013, 14:17 [cytuj]
pawluczenko podpisał kontrakt i został sprzedany następnego dnia także bym uważał z tym 'na pewno' :D
pawluczenko podpisał kontrakt i został sprzedany następnego dnia także bym uważał z tym 'na pewno' :D
21 maja 2013, 16:45 [cytuj]
Ale zatrzymanie Pawa nie było koniecznością :P Chociaż i tak podobnie jak większość uważam, że te 50mln to jednak "niebezpieczna" kwota. 70 załatwiłoby sprawę.
Ale zatrzymanie Pawa nie było koniecznością :P Chociaż i tak podobnie jak większość uważam, że te 50mln to jednak "niebezpieczna" kwota. 70 załatwiłoby sprawę
<  1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 21 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się