Forum dyskusyjne
28 lipca 2013, 16:01 [cytuj]
Ma być oferta 52 mln funtów + Di Maria i Fabio. Czekać tylko na decyzje naszych. Moim zdaniem puścić go powinni. Potem przyjdzie z podkulonym ogonem do Londynu i będzie opowiadał, że popełnił wielki błąd. Cóż ta kaska robi z główkami. Nie mówię, że sam bym nie zwariował tylko trzeba mieć charakter żeby powiedzieć "A" i zrobić "A", a nie jak w przypadku się robi z Bale'm mówi "A" a chce zrobić "B". Moje zdanie.
Ma być oferta 52 mln funtów + Di Maria i Fabio. Czekać tylko na decyzje naszych. Moim zdaniem puścić go powinni. Potem przyjdzie z podkulonym ogonem do Londynu i będzie opowiadał, że popełnił wielki błąd. Cóż ta kaska robi z główkami. Nie mówię, że sam bym nie zwariował tylko trzeba mieć charakter żeby powiedzieć "A" i zrobić "A", a nie jak w przypadku się robi z Bale'm mówi "A" a chce zrobić "B". Moje zdanie
28 lipca 2013, 16:01 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Rafo jak do tej pory Bale'owi nie urosły nogi ze złota, platyny czy uranu. To nadal tylko zajebisty zawodnik i za nikogo nie powinno się płacić więcej niż 120 mln funtów Czy to Sressi, czy Sronaldo czy Bale
Tak czy inaczej muszę Ciebie rozczarować. Za takie "drobne" są po prostu nie do wyciągnięcia.
Tak czy inaczej muszę Ciebie rozczarować. Za takie "drobne" są po prostu nie do wyciągnięcia
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
28 lipca 2013, 17:36 [cytuj]
Ozzy powiedział/a:
Ma być oferta 52 mln funtów + Di Maria i Fabio. Czekać tylko na decyzje naszych. Moim zdaniem puścić go powinni. Potem przyjdzie z podkulonym ogonem do Londynu i będzie opowiadał, że popełnił wielki błąd. Cóż ta kaska robi z główkami. Nie mówię, że sam bym nie zwariował tylko trzeba mieć charakter żeby powiedzieć "A" i zrobić "A", a nie jak w przypadku się robi z Bale'm mówi "A" a chce zrobić "B". Moje zdanie
A gdzie Bale wg Ciebie chce robić "B"? To, że pismaki coś w ESP piszą nie oznacza, że chce oddejść. Jedyna jego wypowiedź to ta z przed kilku dni.
A gdzie Bale wg Ciebie chce robić "B"? To, że pismaki coś w ESP piszą nie oznacza, że chce oddejść. Jedyna jego wypowiedź to ta z przed kilku dni
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
29 lipca 2013, 15:13 [cytuj]
Bale powiedział, że jest szczęśliwy u nas, a na swoim Tweeterze pisze, że jest szczęśliwy, że spełnił swoje marzenia i przejdzie do Realu. Więdz spotkanie z Levym dziś nie będzie dotyczyć raczej nowego kontraktu tylko przekonania prezia do sprzedaży Garetha. A na moje niech idzie i to jak najszybciej, zmarnuje się tam wszystkie nagrody przejdą mu koło nosa i zdziwi się, że coś mu nie wyszło.
Bale powiedział, że jest szczęśliwy u nas, a na swoim Tweeterze pisze, że jest szczęśliwy, że spełnił swoje marzenia i przejdzie do Realu. Więdz spotkanie z Levym dziś nie będzie dotyczyć raczej nowego kontraktu tylko przekonania prezia do sprzedaży Garetha. A na moje niech idzie i to jak najszybciej, zmarnuje się tam wszystkie nagrody przejdą mu koło nosa i zdziwi się, że coś mu nie wyszło
29 lipca 2013, 15:20 [cytuj]
Przecież ten wpis to fejk...
Przecież ten wpis to fejk
29 lipca 2013, 16:34 [cytuj]
Tak sobie troszkę przeanalizowałem sprawę Bale'a: to czy on sam chce odejść to nikt z nas nie wie a Marca i jej angielskie przedruki to jakieś wyrwane z kontekstu i czasu bajki. Zastanawia mnie inna sprawa czy RM ma te 100 baniek? Z tego to wiem to oni w gotówce nie mają takiej kasy a zadłużać się już nie mogą dlatego Perez pierdolnął cenę z kosmosu a teraz chce w ramach tej kwoty oddać kilku zawodników. Fakt, że przytulili kasę za Higuaina to jeszcze nie powód, że mają taką flotę na koncie. Nowy kontrakt CR7, Isco, nowe kontrakty innych zawodników.....do przemyślenia.
Tak sobie troszkę przeanalizowałem sprawę Bale'a: to czy on sam chce odejść to nikt z nas nie wie a Marca i jej angielskie przedruki to jakieś wyrwane z kontekstu i czasu bajki. Zastanawia mnie inna sprawa czy RM ma te 100 baniek? Z tego to wiem to oni w gotówce nie mają takiej kasy a zadłużać się już nie mogą dlatego Perez pierdolnął cenę z kosmosu a teraz chce w ramach tej kwoty oddać kilku zawodników. Fakt, że przytulili kasę za Higuaina to jeszcze nie powód, że mają taką flotę na koncie. Nowy kontrakt CR7, Isco, nowe kontrakty innych zawodników.....do przemyślenia
29 lipca 2013, 16:41 [cytuj]
BBC podaje że odrzuciliśmy ofertę Realu 98.5 mln euro za Bale.
BBC podaje że odrzuciliśmy ofertę Realu 98.5 mln euro za Bale
29 lipca 2013, 17:17 [cytuj]
http://www.reddit.com/r/coys/comments/1j9uto/dont_panic_these_are_the_facts/
http://www.reddit.com/r/coys/comments/1j9uto/dont_panic_these_are_the_facts/
29 lipca 2013, 17:33 [cytuj]
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=46808&kom=ok
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=46808&kom=ok
29 lipca 2013, 22:50 [cytuj]
W tej chwili buki w Anglii przyjmują 6:5 że Bale zostaje
W tej chwili buki w Anglii przyjmują 6:5 że Bale zostaje
29 lipca 2013, 23:54 [cytuj]
dzejkob powiedział/a:
Przecież ten wpis to fejk
:glupek:
30 lipca 2013, 12:18 [cytuj]
Buhahaha
http://www.express.co.uk/sport/football/418526/Tottenham-stun-Real-Madrid-with-125m-valuation-of-Gareth-Bale?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+daily-express-football-news+%28Daily+Express+%3A%3A+Football+Feed%29
Buhahaha
http://www.express.co.uk/sport/football/418526/Tottenham-stun-Real-Madrid-with-125m-valuation-of-Gareth-Bale?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+daily-express-football-news+%28Daily+Express+%3A%3A+Football+Feed%29
:milczek:
30 lipca 2013, 13:07 [cytuj]
Pytam się skąd oni mają kasę na GB?????
http://realmadryt.net/news/Real-wykluczony-z-europejskich-pucharow-16973
30 lipca 2013, 13:14 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Trzaskal, spójrz na date tego newsa i komentarze
Trzaskal, spójrz na date tego newsa i komentarze ;)
30 lipca 2013, 13:18 [cytuj]
dzejkob powiedział/a:
Trzaskal, spójrz na date tego newsa i komentarze

04/2013 od tego czasu chyba nie spłacili 500 baniek?! Nie chodzi mi o wykluczenie tylko o zadłużenie.
04/2013 od tego czasu chyba nie spłacili 500 baniek?! Nie chodzi mi o wykluczenie tylko o zadłużenie
30 lipca 2013, 13:30 [cytuj]
Po prostu zadłużą się jeszcze bardziej żeby zdobyć Bale. To Real Madryt, wątpię żeby hiszpańska federacja czy FIFA/UEFA zwróciła na to uwagę. Może gdyby nazywali się Malaga czy Fulham czy inna Parma to ktoś by się tym zainteresował...
Po prostu zadłużą się jeszcze bardziej żeby zdobyć Bale. To Real Madryt, wątpię żeby hiszpańska federacja czy FIFA/UEFA zwróciła na to uwagę. Może gdyby nazywali się Malaga czy Fulham czy inna Parma to ktoś by się tym zainteresował
30 lipca 2013, 13:43 [cytuj]
czytałem ze rząd każe im zmniejszać zadłużenie
czytałem ze rząd każe im zmniejszać zadłużenie;)
30 lipca 2013, 13:47 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
04/2013 od tego czasu chyba nie spłacili 500 baniek?! Nie chodzi mi o wykluczenie tylko o zadłużenie
A to nie był Prima Aprilis przypadkiem ? ;p
Trzaskał, łyknąłeś to jak młody pelikan
Trzaskał, łyknąłeś to jak młody pelikan :)
30 lipca 2013, 13:53 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Trzaskał, łyknąłeś to jak młody pelikan

No faktycznie nie zwróciłem uwagi na datę ale fakt gigantycznego zadłużenia istnieje:
http://www.sportmarketing.pl/newsroom/18110,real-madryt-w-rekach-bankow
No faktycznie nie zwróciłem uwagi na datę ale fakt gigantycznego zadłużenia istnieje:
http://www.sportmarketing.pl/newsroom/18110,real-madryt-w-rekach-bankow
30 lipca 2013, 14:02 [cytuj]
A tak wgl moja opinia co do sprawy Bale'a. Nie chce żebyśmy go sprzedali nawet za 200 mln. Może to i chore bo mogli byśmy za tą kase kupić sobie pewnie dowolnego świetnego piłkarza i zbudować trybunę północną na nowym stadionie. Jesteśmy w malutkiej grupie normalnych klubów którymi nie zarządzają szejkowie czy inni rosyjscy bilionerzy a jednak z wielkimi ambicjami. Nie kupujemy "gotowych" piłkarzy. Stawiamy raczej na tych już w pół lub 3/4 ukształtowanych (Paulinho, Chadli) lub wgl ciemnych. Sami wychowujemy sobie gwiazdy jak Bale, Modrić, Berbatov a pewnie niedługo ten status osiągną Sandro, Vert czy Lloris. Chciałbym żeby drużyna budowana w ten sposób pokazała że można rywalizować z najlepszymi z grubą gotówą. Mamy w składzie piłkarza który trafia się w takim klubie raz na sto tysięcy. Zbudujmy wokół niego drużynę która będzie walczyć o coś więcej niż Premier League, która będzie się liczyła w europie.
Levy od kiedy objął klub konsekwentnie buduje według swojego jakiegoś tam projektu. Był Jol, Ramos, Redknapp (jak się okazało przejściowo bo o do tego projektu ni cholere nia posuje) teraz mamy AVB. Mamy w końcu klocki z których można zbudować drużynę na miarę mistrza Anglii. Na nasz własny sposób. Nie za miliardy petrodolarów. Oczywiście zbudowanie takiej drużyny zajęło nam znacznie dłużej niż np. Man city ale zwycięstwo będzie nam smakować 5 tysięcy razy lepiej.
I wiem że za kasę z Bale można kupić piłkarzy z którymi może nawet łatwiej było by sięgnąć po podium ale straci to trochę romantycznego uroku z mojej wizji w której 17 letni skromny chłopak z Walii wyrósł na lidera najlepszej drużyny w Anglii.
P.S. I moja wizja wcale nie jest jakaś oderwana od rzeczywistości, jak to pokazała w tym sezonie jedna drużyna z Północnej Westfalii
A tak wgl moja opinia co do sprawy Bale'a. Nie chce żebyśmy go sprzedali nawet za 200 mln. Może to i chore bo mogli byśmy za tą kase kupić sobie pewnie dowolnego świetnego piłkarza i zbudować trybunę północną na nowym stadionie. Jesteśmy w malutkiej grupie normalnych klubów którymi nie zarządzają szejkowie czy inni rosyjscy bilionerzy a jednak z wielkimi ambicjami. Nie kupujemy "gotowych" piłkarzy. Stawiamy raczej na tych już w pół lub 3/4 ukształtowanych (Paulinho, Chadli) lub wgl ciemnych. Sami wychowujemy sobie gwiazdy jak Bale, Modrić, Berbatov a pewnie niedługo ten status osiągną Sandro, Vert czy Lloris. Chciałbym żeby drużyna budowana w ten sposób pokazała że można rywalizować z najlepszymi z grubą gotówą. Mamy w składzie piłkarza który trafia się w takim klubie raz na sto tysięcy. Zbudujmy wokół niego drużynę która będzie walczyć o coś więcej niż Premier League, która będzie się liczyła w europie.
Levy od kiedy objął klub konsekwentnie buduje według swojego jakiegoś tam projektu. Był Jol, Ramos, Redknapp (jak się okazało przejściowo bo o do tego projektu ni cholere nia posuje) teraz mamy AVB. Mamy w końcu klocki z których można zbudować drużynę na miarę mistrza Anglii. Na nasz własny sposób. Nie za miliardy petrodolarów. Oczywiście zbudowanie takiej drużyny zajęło nam znacznie dłużej niż np. Man city ale zwycięstwo będzie nam smakować 5 tysięcy razy lepiej.
I wiem że za kasę z Bale można kupić piłkarzy z którymi może nawet łatwiej było by sięgnąć po podium ale straci to trochę romantycznego uroku z mojej wizji w której 17 letni skromny chłopak z Walii wyrósł na lidera najlepszej drużyny w Anglii.
P.S. I moja wizja wcale nie jest jakaś oderwana od rzeczywistości, jak to pokazała w tym sezonie jedna drużyna z Północnej Westfalii :)