Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  20  21  22  23  24    >  >>  >|
1 sierpnia 2013, 22:20 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Tomku - a ja bym nie sprzedal GB 11, nawet jakby focha odwalił ---- są rezerwy, klub kokosa itd

Nikt nie jest większy od klubu! Po co nam klub kokosa za 75000 tyg. ?
Nikt nie jest większy od klubu! Po co nam klub kokosa za 75000 tyg. ?
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
1 sierpnia 2013, 22:34 [cytuj]
A byłem wyśmiewany jak pisałem że Chadli zastępca Bale. Teksty typu "kupujemy Chadliego a tu pierdolenie o odejściu Bale". Teraz macie, prawdę mówiłem
A byłem wyśmiewany jak pisałem że Chadli zastępca Bale. Teksty typu "kupujemy Chadliego a tu pierdolenie o odejściu Bale". Teraz macie, prawdę mówiłem
1 sierpnia 2013, 22:47 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:

Po pierwsze: nie ma żadnego oficjala. Po drugie: Chadli to nie jest żadnym następcą GB ponieważ Gareth został ustawiony jako cofnięty napastnik oraz grał na obu flankach. Po trzecie: To, że jest lewym pomocnikiem nie oznacza zaraz, że zajmie miejsce Garetha choć zgadzam się z Tobą, że chłop umię również grać na środku i na prawej stronie......zresztą zobaczymy jak to będzie w BPL.
Po pierwsze: nie ma żadnego oficjala. Po drugie: Chadli to nie jest żadnym następcą GB ponieważ Gareth został ustawiony jako cofnięty napastnik oraz grał na obu flankach. Po trzecie: To, że jest lewym pomocnikiem nie oznacza zaraz, że zajmie miejsce Garetha choć zgadzam się z Tobą, że chłop umię również grać na środku i na prawej stronie......zresztą zobaczymy jak to będzie w BPL
1 sierpnia 2013, 23:08 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=bjX9kg4uB3M

Tomku - kwoty pieniężne, stadion, NDP ect - nic to teraz nie zanczy..

for one chance
just one chance

:nerwus:
sprzedając Bale, stajemy się pospolitym ruszeniem, które stoi na wzgórzu pod Stirling i chce ujść z życiem z tego pola ... POKAŻMY ŚWIATU JAJA I PODĄŻAJMY DO CHWAŁY!!!
http://www.youtube.com/watch?v=bjX9kg4uB3M Tomku - kwoty pieniężne, stadion, NDP ect - nic to teraz nie zanczy.. for one chance just one chance :nerwus: sprzedając Bale, stajemy się pospolitym ruszeniem, które stoi na wzgórzu pod Stirling i chce ujść z życiem z tego pola ... POKAŻMY ŚWIATU JAJA I PODĄŻAJMY DO CHWAŁY!!!
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
1 sierpnia 2013, 23:25 [cytuj]
RAFO THF powiedział/a:

for one chance
just one chance

sprzedając Bale, stajemy się pospolitym ruszeniem, które stoi na wzgórzu pod Stirling i chce ujść z życiem z tego pola ... POKAŻMY ŚWIATU JAJA I PODĄŻAJMY DO CHWAŁY!!!

:brawo:
:brawo:
1 sierpnia 2013, 23:27 [cytuj]
RAFO THF powiedział/a:

for one chance
just one chance

Daniel Levy: KASA MISIU KASA :cwaniak:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
2 sierpnia 2013, 11:53 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Po pierwsze: nie ma żadnego oficjala. Po drugie: Chadli to nie jest żadnym następcą GB ponieważ Gareth został ustawiony jako cofnięty napastnik oraz grał na obu flankach. Po trzecie: To, że jest lewym pomocnikiem nie oznacza zaraz, że zajmie miejsce Garetha choć zgadzam się z Tobą, że chłop umię również grać na środku i na prawej stronie......zresztą zobaczymy jak to będzie w BPL
chodzi o sam fakt -.-
chodzi o sam fakt -.-
3 sierpnia 2013, 00:21 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

--
a jeśli masz Daniel nasycił się kasą ??? jeśli to już nie jest najważniejsze ??:mysli:
-- a jeśli masz Daniel nasycił się kasą ??? jeśli to już nie jest najważniejsze ??:mysli:
3 sierpnia 2013, 00:56 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
--
a jeśli masz Daniel nasycił się kasą ??? jeśli to już nie jest najważniejsze ??:mysli:

Też tak może być. Może w końcu dotarło do niego że 120 mln euro to tak na prawdę nic(koszt papieru i wydruku) a tylko jakiś starzec xxx lat temu dorobił do kawałka papieru ideologię, że te banknoty są cenniejsze od tamtych :rotfl:
Też tak może być. Może w końcu dotarło do niego że 120 mln euro to tak na prawdę nic(koszt papieru i wydruku) a tylko jakiś starzec xxx lat temu dorobił do kawałka papieru ideologię, że te banknoty są cenniejsze od tamtych :rotfl:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
3 sierpnia 2013, 15:57 [cytuj]
Pożegnalny film:

http://www.youtube.com/watch?v=iNFtMgADasY&feature=youtu.be
Pożegnalny film: http://www.youtube.com/watch?v=iNFtMgADasY&feature=youtu.be
3 sierpnia 2013, 16:31 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Lza sie w oku kreci
3 sierpnia 2013, 17:07 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Pożegnalny film:

http://www.youtube.com/watch?v=iNFtMgADasY&feature=youtu.be

Smutno się robi. Jakby nie było, chłopak tyle lat u nas. Wciąż mam nadzieję, że odmówi Realowi. Ktoś mówił, że ma na jakiejś konferencji powiedzieć czy odchodzi czy zostaje. Jakby odmówił to już wiedziałbym, że to prawdziwy Kogut.
Smutno się robi. Jakby nie było, chłopak tyle lat u nas. Wciąż mam nadzieję, że odmówi Realowi. Ktoś mówił, że ma na jakiejś konferencji powiedzieć czy odchodzi czy zostaje. Jakby odmówił to już wiedziałbym, że to prawdziwy Kogut
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
3 sierpnia 2013, 17:22 [cytuj]
TOTT - nie musi go sprzedawać. Nie mamy długów jak Valencia, nie pobiera on [GB] horrendalnych pensji, nie kończy mu się kontrakt za rok, nie gryzie piłkarzy, nie jest podatny na kontuzje , nie ma 28 - 30 lat i więcej ... THFC nic nie musi!

---
OD TEGO ZACZNIJMY! Powiem, wam, że im bardziej widzę te naciski ze strony GB i Realu-Marca-Madryt to bardziej chciałbym, żeby prezes powiedział:
"Nie sprzedam! Nie bo nie i huj! " -- pomimo focha, płaczu, zgrzytania zębów i rzucania sakiewką ..
TOTT - nie musi go sprzedawać. Nie mamy długów jak Valencia, nie pobiera on [GB] horrendalnych pensji, nie kończy mu się kontrakt za rok, nie gryzie piłkarzy, nie jest podatny na kontuzje , nie ma 28 - 30 lat i więcej ... THFC nic nie musi! --- OD TEGO ZACZNIJMY! Powiem, wam, że im bardziej widzę te naciski ze strony GB i Realu-Marca-Madryt to bardziej chciałbym, żeby prezes powiedział: "Nie sprzedam! Nie bo nie i huj! " -- pomimo focha, płaczu, zgrzytania zębów i rzucania sakiewką
3 sierpnia 2013, 17:29 [cytuj]
panowie - proszę naprawić stronę
panowie - proszę naprawić stronę
3 sierpnia 2013, 17:34 [cytuj]
U PawelTHFC się posypała strona. Ja edytowałem już swój post
U PawelTHFC się posypała strona. Ja edytowałem już swój post
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
3 sierpnia 2013, 20:36 [cytuj]
:plask:
:plask:
3 sierpnia 2013, 20:36 [cytuj]
dawać jeszcze 4 wpisy
dawać jeszcze 4 wpisy
3 sierpnia 2013, 20:41 [cytuj]
Bale
Bale
Musi
Musi
Zostać
Zostać
|<  <<  <  20  21  22  23  24    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 20 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się