3 sierpnia 2013, 17:07 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Pożegnalny film:
http://www.youtube.com/watch?v=iNFtMgADasY&feature=youtu.be
Smutno się robi. Jakby nie było, chłopak tyle lat u nas. Wciąż mam nadzieję, że odmówi Realowi. Ktoś mówił, że ma na jakiejś konferencji powiedzieć czy odchodzi czy zostaje. Jakby odmówił to już wiedziałbym, że to prawdziwy Kogut.
Smutno się robi. Jakby nie było, chłopak tyle lat u nas. Wciąż mam nadzieję, że odmówi Realowi. Ktoś mówił, że ma na jakiejś konferencji powiedzieć czy odchodzi czy zostaje. Jakby odmówił to już wiedziałbym, że to prawdziwy Kogut
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
3 sierpnia 2013, 17:22 [cytuj]
TOTT - nie musi go sprzedawać. Nie mamy długów jak Valencia, nie pobiera on [GB] horrendalnych pensji, nie kończy mu się kontrakt za rok, nie gryzie piłkarzy, nie jest podatny na kontuzje , nie ma 28 - 30 lat i więcej ... THFC nic nie musi!
---
OD TEGO ZACZNIJMY! Powiem, wam, że im bardziej widzę te naciski ze strony GB i Realu-Marca-Madryt to bardziej chciałbym, żeby prezes powiedział:
"Nie sprzedam! Nie bo nie i huj! " -- pomimo focha, płaczu, zgrzytania zębów i rzucania sakiewką ..
TOTT - nie musi go sprzedawać. Nie mamy długów jak Valencia, nie pobiera on [GB] horrendalnych pensji, nie kończy mu się kontrakt za rok, nie gryzie piłkarzy, nie jest podatny na kontuzje , nie ma 28 - 30 lat i więcej ... THFC nic nie musi!
---
OD TEGO ZACZNIJMY! Powiem, wam, że im bardziej widzę te naciski ze strony GB i Realu-Marca-Madryt to bardziej chciałbym, żeby prezes powiedział:
"Nie sprzedam! Nie bo nie i huj! " -- pomimo focha, płaczu, zgrzytania zębów i rzucania sakiewką
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
3 sierpnia 2013, 17:29 [cytuj]
panowie - proszę naprawić stronę
panowie - proszę naprawić stronę
3 sierpnia 2013, 17:34 [cytuj]
U PawelTHFC się posypała strona. Ja edytowałem już swój post
U PawelTHFC się posypała strona. Ja edytowałem już swój post
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
3 sierpnia 2013, 20:36 [cytuj]
:plask:
3 sierpnia 2013, 20:36 [cytuj]
dawać jeszcze 4 wpisy
dawać jeszcze 4 wpisy
3 sierpnia 2013, 20:41 [cytuj]
Bale
Bale
Musi
Musi
Zostać
Zostać