Forum dyskusyjne
6 sierpnia 2013, 09:45 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Według niepewnych źródeł : bale zostaje napewno do zimowego okienka transferowego , a na 50% do przyszłego letniego
-- spekulacji ciąg dalszy
-- spekulacji ciąg dalszy:glupek:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
6 sierpnia 2013, 12:23 [cytuj]
a o tym ze z niewolnika nie ma pracownika to pierdolenie
Co ma powiedzieć Lewandowski w BVB?
jedynie gada głupoty, ale gra swoje
a o tym ze z niewolnika nie ma pracownika to pierdolenie;)
Co ma powiedzieć Lewandowski w BVB?
jedynie gada głupoty, ale gra swoje:brawo:
6 sierpnia 2013, 12:47 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
Z Modricia był taki niewolnik, że rozegrał potem sezon życia
Pewnie
Jak ktoś transferu to bedzie grał x2 żeby sie pokazać w świecie
Bo jak Lewy zaczałby robić cyrki w BVB to ciekawe jak szybko by zrezygnowali z niego w Bayernie
Pewnie
Jak ktoś transferu to bedzie grał x2 żeby sie pokazać w świecie
Bo jak Lewy zaczałby robić cyrki w BVB to ciekawe jak szybko by zrezygnowali z niego w Bayernie
6 sierpnia 2013, 16:11 [cytuj]
no w zasadzie... pierdole głupoty
no w zasadzie... pierdole głupoty :blee:
6 sierpnia 2013, 16:25 [cytuj]
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=46991
Kibice realu już cieszą się z pozyskania Bale'a. Ale ja na ich miejscu nie byłbym tego taki pewien
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=46991
Kibice realu już cieszą się z pozyskania Bale'a. Ale ja na ich miejscu nie byłbym tego taki pewien
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
6 sierpnia 2013, 17:52 [cytuj]
Tam to lepiej nie wchodzić, mam nadzieję że jak wychowa się jakiś nowy talent u Kogutów to nie sprzedadzą go tym ludziom. A te cipki z ich forum to max 15 latki. Wchodziłem tam pare razy to sie naczytałem na nas typu "żydy". Plują w studnie z której wode piją, hala dzieci jego mać.
Tam to lepiej nie wchodzić, mam nadzieję że jak wychowa się jakiś nowy talent u Kogutów to nie sprzedadzą go tym ludziom. A te cipki z ich forum to max 15 latki. Wchodziłem tam pare razy to sie naczytałem na nas typu "żydy". Plują w studnie z której wode piją, hala dzieci jego mać
6 sierpnia 2013, 18:04 [cytuj]
Niech już wreszcie przejdzie... raz święty spokój dwa AVB będzie mógł budować skład bez Bale(o ile już tego nie robi)
Niech już wreszcie przejdzie... raz święty spokój dwa AVB będzie mógł budować skład bez Bale(o ile już tego nie robi)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
6 sierpnia 2013, 18:13 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Dokładnie , jak ma odchodzić to teraz a jak nie to niech mówi perez wypierdalaj i chuj , szkoda czekać , aż wreszcie powie co z nim .
Dokładnie , jak ma odchodzić to teraz a jak nie to niech mówi perez wypierdalaj i chuj , szkoda czekać , aż wreszcie powie co z nim
6 sierpnia 2013, 18:29 [cytuj]
Ale kurwa jak to przejdzie, to ci z Realu mają jakąś jebaną chorobę psychiczną. Kilka dni temu AVB w wywiadzie mówił, że Bale nie na sprzedaż i na 100 nie opuszcza nas w tym sezonie (a w zimowym to nikt nie pozbywa się kluczowych zawodników).
Ci hala kibice mają jakieś urojenia, i nawet nie ma sensu im tłumaczyć.
A i jeszcze jedno, Barca ostatnio próbowała zrobić to samo co Real teraz (tylko że oni nawet kasy dużej nie dawali) z Thiago Silvą, i jak sie szejk wkurwił to powiedział, że jak oni uzyją klauzuli Silvy to on użyje klauzuli Messiego. Levy może aż tak kozacki nie jest, ale mysle ze ma swoje sposoby
Ale kurwa jak to przejdzie, to ci z Realu mają jakąś jebaną chorobę psychiczną. Kilka dni temu AVB w wywiadzie mówił, że Bale nie na sprzedaż i na 100 nie opuszcza nas w tym sezonie (a w zimowym to nikt nie pozbywa się kluczowych zawodników).
Ci hala kibice mają jakieś urojenia, i nawet nie ma sensu im tłumaczyć.
A i jeszcze jedno, Barca ostatnio próbowała zrobić to samo co Real teraz (tylko że oni nawet kasy dużej nie dawali) z Thiago Silvą, i jak sie szejk wkurwił to powiedział, że jak oni uzyją klauzuli Silvy to on użyje klauzuli Messiego. Levy może aż tak kozacki nie jest, ale mysle ze ma swoje sposoby :tak:
6 sierpnia 2013, 18:34 [cytuj]
AVB mówił że zostaje ALE... ale nic nie jest pewnie na 100% (coś takiego)
Zreszta ja już sam nie wiem, dzisiaj niby uczestniczył w treningu

Ja już sam nie wiem czy sie cieszyć że zostanie czy się martwić. W zasadzie jak tak pragnie realu to niech spierdala, oto moje stanowisko. Co będzie to będzie. Jak jak będzie sezon po chuju to trudno.
Nic nie słychać o nowym kontrakcie, moze to taka gierka jak Benteke robił z Tottenhamem
AVB mówił że zostaje ALE... ale nic nie jest pewnie na 100% (coś takiego)
Zreszta ja już sam nie wiem, dzisiaj niby uczestniczył w treningu :wnerw: Ja już sam nie wiem czy sie cieszyć że zostanie czy się martwić. W zasadzie jak tak pragnie realu to niech spierdala, oto moje stanowisko. Co będzie to będzie. Jak jak będzie sezon po chuju to trudno.
Nic nie słychać o nowym kontrakcie, moze to taka gierka jak Benteke robił z Tottenhamem
6 sierpnia 2013, 18:47 [cytuj]
Ale tak na prawdę to klub nie robi nic aby zatrzymać bale`a przed odejściem ( nie uwzględniając transferów , które sobie "zażyczył" . Czy słyszeliśmy : Daniel Levy przedstawia nowy kontrakt Garethowi Bale`owi ? Tak naprawdę to jest najlepszy w tottenhamie ( top 3 świata ) , a zarabia tyle co słaby torres w chelsea ;/
Ale tak na prawdę to klub nie robi nic aby zatrzymać bale`a przed odejściem ( nie uwzględniając transferów , które sobie "zażyczył" . Czy słyszeliśmy : Daniel Levy przedstawia nowy kontrakt Garethowi Bale`owi ? Tak naprawdę to jest najlepszy w tottenhamie ( top 3 świata ) , a zarabia tyle co słaby torres w chelsea ;/
6 sierpnia 2013, 18:53 [cytuj]
@Drugler
1. TOP 3 świata jest Iniesta, a nie Bale.
2. Torres zarabia niecałe 2x więcej niż Bale w Kogutach.
A tak prawdę mówiąc to nie wydaje mi się, żeby Gareth odszedł w tym okienku do Real'u.
@Drugler
1. TOP 3 świata jest Iniesta, a nie Bale.
2. Torres zarabia niecałe 2x więcej niż Bale w Kogutach. :)
A tak prawdę mówiąc to nie wydaje mi się, żeby Gareth odszedł w tym okienku do Real'u
6 sierpnia 2013, 18:55 [cytuj]
Dlatego właśnie myślę ostatnio że to może być kopia sytuacji Benteke. Tam w Madrycie to już wszystko robią pod jego przyjazd, a się okaże że Walijczyk w chuja przyciął żeby tylko dostać 100% podwyżkę

bezcenne byłyby miny hala dzieci
@scypius z realmadrid.pl
widzę że czytasz to, tak ja mam takie zdanie o was. Bo widziałem takie posty u was. Zero szacunku z mojej strony.
Możesz sobie tam lolać ile chcesz
Dlatego właśnie myślę ostatnio że to może być kopia sytuacji Benteke. Tam w Madrycie to już wszystko robią pod jego przyjazd, a się okaże że Walijczyk w chuja przyciął żeby tylko dostać 100% podwyżkę :rotfl: bezcenne byłyby miny hala dzieci
@scypius z realmadrid.pl
widzę że czytasz to, tak ja mam takie zdanie o was. Bo widziałem takie posty u was. Zero szacunku z mojej strony.
Możesz sobie tam lolać ile chcesz
6 sierpnia 2013, 19:05 [cytuj]
Niech dadzą Di Marię + rekordowe 100 milionów euro i zakończmy ten cyrk, bo rzygać sie chce
Niech dadzą Di Marię + rekordowe 100 milionów euro i zakończmy ten cyrk, bo rzygać sie chce :blee:
www.facebook.com/OgienOdSkaja
6 sierpnia 2013, 19:15 [cytuj]
Skaju powiedział/a:
Niech dadzą Di Marię + rekordowe 100 milionów euro i zakończmy ten cyrk, bo rzygać sie chce

Chyba lepiej morate , gra na prawym skrzydle i ma 20 lat . Di maria kompletne zero według mnie - ze słabymi grał dobrze , przychodziły ważne mecze i nie istniał .
Chyba lepiej morate , gra na prawym skrzydle i ma 20 lat . Di maria kompletne zero według mnie - ze słabymi grał dobrze , przychodziły ważne mecze i nie istniał
6 sierpnia 2013, 19:23 [cytuj]
hmma Morata to gra chyba na napastniku
na di maria nie narzekał bym jakoś w tym realu cos kiedyś grał
hmma Morata to gra chyba na napastniku :|
na di maria nie narzekał bym jakoś w tym realu cos kiedyś grał
6 sierpnia 2013, 19:36 [cytuj]
Joe Lewis spotkał się z Perez-em w USA nie po to by sprzedać Bale, ale po to, żeby się od niego odpierdolili --- bo jak będą naciskać to sprzedamy go z rok (jeśli będzie oczywiście chciał odejść) --> wszystkim chętnym --- patrz PSG, Monaco ... a w pierwszej kolejności rozważymy propozycje FC BARCELONA
Joe Lewis spotkał się z Perez-em w USA nie po to by sprzedać Bale, ale po to, żeby się od niego odpierdolili --- bo jak będą naciskać to sprzedamy go z rok (jeśli będzie oczywiście chciał odejść) --> wszystkim chętnym --- patrz PSG, Monaco ... a w pierwszej kolejności rozważymy propozycje FC BARCELONA :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
6 sierpnia 2013, 19:40 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Joe Lewis spotkał się z Perez-em w USA nie po to by sprzedać Bale, ale po to, żeby się od niego odpierdolili --- bo jak będą naciskać to sprzedamy go z rok (jeśli będzie oczywiście chciał odejść) --> wszystkim chętnym --- patrz PSG, Monaco ... a w pierwszej kolejności rozważymy propozycje FC BARCELONA

dasdsanjkasnsabiusabdsaui - i tyle w temacie plotek
dasdsanjkasnsabiusabdsaui - i tyle w temacie plotek
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
6 sierpnia 2013, 19:40 [cytuj]
Morata to jest napastnik
nominalny napastnik w realu to Benezma i właśnie on
Morata to jest napastnik;P
nominalny napastnik w realu to Benezma i właśnie on:P