Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  25  26  27  28  29    >  >>  >|
8 sierpnia 2013, 10:15 [cytuj]
Bale to, Bale tamto. Codziennie pojawia sie 48390944824 newsow na ten temat, a sa tylko dwie mozliwosci. Czym pozniej tym mniejsza szansa na to ze odejdzie w tym sezonie.
Bale to, Bale tamto. Codziennie pojawia sie 48390944824 newsow na ten temat, a sa tylko dwie mozliwosci. Czym pozniej tym mniejsza szansa na to ze odejdzie w tym sezonie
LMAO
8 sierpnia 2013, 17:25 [cytuj]
116 milionów euro to za każdego wielka suma! Nie mogę wiele mówić na temat transferu z szacunku do Tottenhamu - mówi Florentino Perez, wiadomo o kim

1. Wcale nie mówi o bale`u - chociaż chciałbym żeby kupili sobie livermora za tą kase
2. Wcale nic nie mówi o transferze
3. Wcale nie podał ceny za bale ( jaką chce levy )
4. Bale is not for sale bicz
116 milionów euro to za każdego wielka suma! Nie mogę wiele mówić na temat transferu z szacunku do Tottenhamu - mówi Florentino Perez, wiadomo o kim 1. Wcale nie mówi o bale`u - chociaż chciałbym żeby kupili sobie livermora za tą kase 2. Wcale nic nie mówi o transferze 3. Wcale nie podał ceny za bale ( jaką chce levy ) 4. Bale is not for sale bicz
8 sierpnia 2013, 17:53 [cytuj]
Levy moze chciał mu wcisnąć McEvoya za tą kase?:rotfl:
8 sierpnia 2013, 19:45 [cytuj]
http://primera-division.przegladsportowy.pl/Pilka-nozna-Ronaldo-Casillas-i-Ramos-nie-chca-Balea-w-szatni-Realu-,artykul,177962,1,459.html

:mysli:
http://primera-division.przegladsportowy.pl/Pilka-nozna-Ronaldo-Casillas-i-Ramos-nie-chca-Balea-w-szatni-Realu-,artykul,177962,1,459.html :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
8 sierpnia 2013, 19:53 [cytuj]
Drugler powiedział/a:

http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=47009

Hala dzieci na początku : Hala Bale , witamy - teraz go wyzywają :)

Rafo ;P
Rafo ;P
8 sierpnia 2013, 20:50 [cytuj]
Strategia Ralu była taka. Zafoszyć Bale - obiecać mu złote góry, ect. --- i jak Levy już nie będzie mógł na tego FOCHA GB patrzeć przystąpić do negocjacji.
-- Wtedy cena piłkarza spada wprost-proporcjonalnie do stanu jego psychicznej traumy... i Peraz wczoraj był przygotowany na 55 może 60 mln euro , może mógł dać FC do tego ale najwyraźniej zafoszenie GB nie przeraża Daniela i ten twardo trzymał cenę.
-- W dzisiejszym Przeglądzie Sportowym, wyczytałem, że Levy i Joe Lewis wyszli od ceny około 150 mln (?) :mysli::mysli: ; tak więc nie wiem dlaczego media piszą tylko o 100 mln euro ??
Strategia Ralu była taka. Zafoszyć Bale - obiecać mu złote góry, ect. --- i jak Levy już nie będzie mógł na tego FOCHA GB patrzeć przystąpić do negocjacji. -- Wtedy cena piłkarza spada wprost-proporcjonalnie do stanu jego psychicznej traumy... i Peraz wczoraj był przygotowany na 55 może 60 mln euro , może mógł dać FC do tego ale najwyraźniej zafoszenie GB nie przeraża Daniela i ten twardo trzymał cenę. -- W dzisiejszym Przeglądzie Sportowym, wyczytałem, że Levy i Joe Lewis wyszli od ceny około 150 mln (?) :mysli::mysli: ; tak więc nie wiem dlaczego media piszą tylko o 100 mln euro ??
8 sierpnia 2013, 20:55 [cytuj]
http://www.tottenham.com.pl/news/show/casillas-bale-bedzie-mile-widziany

pozdrawiam
http://www.tottenham.com.pl/news/show/casillas-bale-bedzie-mile-widziany pozdrawiam
8 sierpnia 2013, 21:12 [cytuj]

Śmierdzi halamadristą...
Śmierdzi halamadristą
8 sierpnia 2013, 21:16 [cytuj]
dzejkob powiedział/a:
Śmierdzi halamadristą

A Ty myślisz, że dlaczego któryś z administratorów usunął ze strony kilkuset użytkowników? :)
A Ty myślisz, że dlaczego któryś z administratorów usunął ze strony kilkuset użytkowników? :)
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
8 sierpnia 2013, 21:19 [cytuj]

Może mi ktoś znaleźć jakiegoś newsa, w którym jakiś zawodnik mówi, że ktoś nie jest mile widziany, w którymś z klubów? Bo nie pamiętam takiej wypowiedzi, a staram się czytać kilkadziesiąt newsów dziennie o tematyce związanej z piłką nożną.

Z tego co pamiętam to Pique swego czasu mówił, że nawet Pepe byłby mile widziany na Camp Nou, dlatego taka wypowiedź nie jest dla mnie argumentem.

Sebastian Mila w jednym z wywiadów powiedział kiedyś, że nawet jak mieli parę punktów straty do Legii w końcówce sezonu to byli pewni, że wygrają mistrzostwo, ale mieli ustalone w szatni, że o tym głośno mówić nie będą.
Może mi ktoś znaleźć jakiegoś newsa, w którym jakiś zawodnik mówi, że ktoś nie jest mile widziany, w którymś z klubów? Bo nie pamiętam takiej wypowiedzi, a staram się czytać kilkadziesiąt newsów dziennie o tematyce związanej z piłką nożną. Z tego co pamiętam to Pique swego czasu mówił, że nawet Pepe byłby mile widziany na Camp Nou, dlatego taka wypowiedź nie jest dla mnie argumentem. Sebastian Mila w jednym z wywiadów powiedział kiedyś, że nawet jak mieli parę punktów straty do Legii w końcówce sezonu to byli pewni, że wygrają mistrzostwo, ale mieli ustalone w szatni, że o tym głośno mówić nie będą
8 sierpnia 2013, 21:27 [cytuj]
Sawik powiedział/a:

heh - dokładnie tak
heh - dokładnie tak
8 sierpnia 2013, 22:03 [cytuj]
czy każdy kto się z wami nie zgadza to madridista? płacz, że na stronie realu was obrażają, a jak czytam ten topic to mi hipokryzja z monitora cieknie: "perez to kurwa", "cipki", "gołodupce", "hala dzieci" (z ostatnich 5 stron). jakoś przed chwilą skakaliście z radości jak wypłynął news z gówno wartej Marci o tym, że Bale byłby niemiło witany, a jak ktoś wam podaje oficjalną wypowiedź to startujecie ze śmiesznymi argumentami. usuńcie mi najlepiej konto, bo się z częścią z was nie zgadzam, to wyrobicie sobie świetną opinię.
czy każdy kto się z wami nie zgadza to madridista? płacz, że na stronie realu was obrażają, a jak czytam ten topic to mi hipokryzja z monitora cieknie: "perez to kurwa", "cipki", "gołodupce", "hala dzieci" (z ostatnich 5 stron). jakoś przed chwilą skakaliście z radości jak wypłynął news z gówno wartej Marci o tym, że Bale byłby niemiło witany, a jak ktoś wam podaje oficjalną wypowiedź to startujecie ze śmiesznymi argumentami. usuńcie mi najlepiej konto, bo się z częścią z was nie zgadzam, to wyrobicie sobie świetną opinię
8 sierpnia 2013, 23:31 [cytuj]
@Sawik, nigdy w życiu tego nie bedzie w oficjalnej wypowiedzi;P

Przecież w śląsku Gikiewicz powiedział ze z pijakiem nie bedzie trenować i co? "Koledzy" z zespołu zaraz sie na niego wypieli i tyle jego było, zamiast dojechać typa co pijany łazi;)
Typ zwolniony przez zarzad, a Gikiewicz w innym klubie ;)

turqus powiedział/a:
czy każdy kto się z wami nie zgadza to madridista? płacz, że na stronie realu was obrażają, a jak czytam ten topic to mi hipokryzja z monitora cieknie: "perez to kurwa", "cipki", "gołodupce", "hala dzieci" (z ostatnich 5 stron). jakoś przed chwilą skakaliście z radości jak wypłynął news z gówno wartej Marci o tym, że Bale byłby niemiło witany, a jak ktoś wam podaje oficjalną wypowiedź to startujecie ze śmiesznymi argumentami. usuńcie mi najlepiej konto, bo się z częścią z was nie zgadzam, to wyrobicie sobie świetną opinię

wypierdalaj, a nie płaczesz
nikt nie lata do was i tam sie nie wyżala, bo moze to nie ma sensu
ale was sie namnożyło z 500 sztuk na 1700 użytkowników, smieszne troche:wysmiewacz:
wypierdalaj, a nie płaczesz nikt nie lata do was i tam sie nie wyżala, bo moze to nie ma sensu ale was sie namnożyło z 500 sztuk na 1700 użytkowników, smieszne troche:wysmiewacz:
8 sierpnia 2013, 23:44 [cytuj]
Ale już musiał przykoloryzowac palant. Ja nie zauważyłem jakiegoś skakania z radosci, może źle czytam?
A piszemy sobie, bo mamy rację i nam wolno, a jak się nie podoba to wyjazd na realmadrid.pl, idźcie sobie z kolegami spijac z dziubkow i lechtac nawzajem ego, w końcu Real Madryt.
Razem z jego wpisem przypomniał mi się jeden anal co tu wbił po ostatniej kolejce, i jak to zostałem nazwany rasistą.
Ale już musiał przykoloryzowac palant. Ja nie zauważyłem jakiegoś skakania z radosci, może źle czytam? A piszemy sobie, bo mamy rację i nam wolno, a jak się nie podoba to wyjazd na realmadrid.pl, idźcie sobie z kolegami spijac z dziubkow i lechtac nawzajem ego, w końcu Real Madryt. Razem z jego wpisem przypomniał mi się jeden anal co tu wbił po ostatniej kolejce, i jak to zostałem nazwany rasistą
9 sierpnia 2013, 00:08 [cytuj]
właśnie - Marca - generalnie mąci wodę tak, żeby zawsze wasze było "na wierzchu" ... teraz, żeby nie wyszło, że RM nie ma po prostu kasy, zasłania się tym, że tak naprawdę to nikt nie chce Walijczyka w Realu bo skład jest kompletny a CR7 jest BOGIEM ...
---
w sumie to nie ważne, co jeszcze Real-Maca-Madryt wymyśli do 2 września, liczy się tylko to żeby GB11 był w Spurs jeszcze na minimum jeden sezon; i choć może Walijczyk jest na fochu, to po tym całym okienku (a może już na Crystal P.) wróci do składu i zagra jeszcze lepszy sezon na WHL :nerwus:

---
właśnie - Marca - generalnie mąci wodę tak, żeby zawsze wasze było "na wierzchu" ... teraz, żeby nie wyszło, że RM nie ma po prostu kasy, zasłania się tym, że tak naprawdę to nikt nie chce Walijczyka w Realu bo skład jest kompletny a CR7 jest BOGIEM ... --- w sumie to nie ważne, co jeszcze Real-Maca-Madryt wymyśli do 2 września, liczy się tylko to żeby GB11 był w Spurs jeszcze na minimum jeden sezon; i choć może Walijczyk jest na fochu, to po tym całym okienku (a może już na Crystal P.) wróci do składu i zagra jeszcze lepszy sezon na WHL :nerwus: ---
9 sierpnia 2013, 02:03 [cytuj]
Robert powiedział/a:
Z całym szacunkiem, ale jak będziesz chciał kolejny raz coś napisać, a nie śledzisz forum na bieżąco, to proszę- przejrzyj je. Dowcip nie byłby zły, gdyby nie fakt, że pojawia się na tej stronie już przynajmniej 4-ty raz. To troche wkurzające ;| Pozdro.
Z całym szacunkiem, ale jak będziesz chciał kolejny raz coś napisać, a nie śledzisz forum na bieżąco, to proszę- przejrzyj je. Dowcip nie byłby zły, gdyby nie fakt, że pojawia się na tej stronie już przynajmniej 4-ty raz. To troche wkurzające ;| Pozdro
9 sierpnia 2013, 02:43 [cytuj]
@Robert

Dlatego tłumaczę, że więcej osób uwierzy w to, że Casillas nie chce Bale'a na Santiago Bernabeu niż, że go chce, pomimo tego, że udzielił takiej wypowiedzi.

Realu nie stać na Bale'a i trzeba sobie o tym otwarcie powiedzieć.

Z tego co słyszałem to na Ronaldo wzięli kredyt w wysokości 70 milionów funtów, tak więc na Bale'a musieliby też wziąć kredyt, ale w wysokości 100 milionów funtów albo kupić go na raty co w ogóle nie wchodzi w grę.

Niedługo wchodzi finansowe fair play, tak więc Levy musi zrobić wszystko co w swojej mocy, aby Walijczyk został na WHL, a potem Perez będzie mógł kupić Bale'a, ale w Football Manager.

Finansowe fair play wyklucza kupowanie zawodników na kredyt :)

Panie Perez, czas najwyższy zainwestować poważne pieniądze w szkółkę, bo poza PSG, Monaco, Man City nikogo nie będzie niedługo stać na transfer jednego zawodnika wysokości 80-100 milionów euro (ich właściciele mogą wykupić lożę za 100 milionów euro i to się liczy jakby klub tyle zarobił).
@Robert Dlatego tłumaczę, że więcej osób uwierzy w to, że Casillas nie chce Bale'a na Santiago Bernabeu niż, że go chce, pomimo tego, że udzielił takiej wypowiedzi. Realu nie stać na Bale'a i trzeba sobie o tym otwarcie powiedzieć. Z tego co słyszałem to na Ronaldo wzięli kredyt w wysokości 70 milionów funtów, tak więc na Bale'a musieliby też wziąć kredyt, ale w wysokości 100 milionów funtów albo kupić go na raty co w ogóle nie wchodzi w grę. Niedługo wchodzi finansowe fair play, tak więc Levy musi zrobić wszystko co w swojej mocy, aby Walijczyk został na WHL, a potem Perez będzie mógł kupić Bale'a, ale w Football Manager. Finansowe fair play wyklucza kupowanie zawodników na kredyt :) Panie Perez, czas najwyższy zainwestować poważne pieniądze w szkółkę, bo poza PSG, Monaco, Man City nikogo nie będzie niedługo stać na transfer jednego zawodnika wysokości 80-100 milionów euro (ich właściciele mogą wykupić lożę za 100 milionów euro i to się liczy jakby klub tyle zarobił)
9 sierpnia 2013, 04:11 [cytuj]
@Robert @Ramzes
smutne ze nie potraficie argumentowac tylko rzucac wyzwiskami i kazac spierdalac na strone rm, chociaz z kibicowaniem im mam tyle wspolnego co wy z dyskusja. nie, nie placze tylko wytykam wasza hipokryzje, bo mam do tego prawo - parafrazujac ktoregos z was. eot.

@Sawik
ffp nie dotknie realu w wiekszym stopniu. dodatkowo maja 45 mln przez 2 sezony luzu. madryt ma 140 mln długu, a 512 mln przychodu. bardziej balbym sie o kluby typu city czy psg.
@Robert @Ramzes smutne ze nie potraficie argumentowac tylko rzucac wyzwiskami i kazac spierdalac na strone rm, chociaz z kibicowaniem im mam tyle wspolnego co wy z dyskusja. nie, nie placze tylko wytykam wasza hipokryzje, bo mam do tego prawo - parafrazujac ktoregos z was. eot. @Sawik ffp nie dotknie realu w wiekszym stopniu. dodatkowo maja 45 mln przez 2 sezony luzu. madryt ma 140 mln długu, a 512 mln przychodu. bardziej balbym sie o kluby typu city czy psg
9 sierpnia 2013, 07:57 [cytuj]
Joł, palant to wyzwisko? To jest przecież jawna dyskryminacja palantów - jest to człowiek posiadający od 0 do 10 punktów IQ, prosze ich nie dyskryminować.
Zaczęło się od twojego butthurtu, po tym jak dzejkob określił Cię mianem "halamadristy". Miał do tego podstawy.
Joł, palant to wyzwisko? To jest przecież jawna dyskryminacja palantów - jest to człowiek posiadający od 0 do 10 punktów IQ, prosze ich nie dyskryminować. Zaczęło się od twojego butthurtu, po tym jak dzejkob określił Cię mianem "halamadristy". Miał do tego podstawy
9 sierpnia 2013, 08:04 [cytuj]
aha, ja mam ból dupy bo wy nie potraficie przyjąć krytyki? nie kompromituj się już stary.
aha, ja mam ból dupy bo wy nie potraficie przyjąć krytyki? nie kompromituj się już stary
|<  <<  <  25  26  27  28  29    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 21 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się