Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  26  27  28  29  30    >  >>  >|
9 sierpnia 2013, 08:17 [cytuj]
Jakiej kużwa krytyki?
Jakiej kużwa krytyki?
9 sierpnia 2013, 09:46 [cytuj]
Twardy tan nasz DL:

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/tottenham-hotspur/10232239/Talks-break-down-over-Gareth-Bale-as-Tottenham-question-Real-Madrids-ability-to-fund-world-record-transfer.html

Może jednak zostanie?
Twardy tan nasz DL: http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/tottenham-hotspur/10232239/Talks-break-down-over-Gareth-Bale-as-Tottenham-question-Real-Madrids-ability-to-fund-world-record-transfer.html Może jednak zostanie?
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
9 sierpnia 2013, 11:01 [cytuj]
Koleś, wpisałem sobie twój nick i słowo realmadrid w googlach i od razu wyskoczyły mi newsny nt. Bale'a z twoimi komentarzami z pewnej strony o Realu. Ty zarejestrowałeś się tu wczoraj i pierwszym twoim wpisem była chęć udowodnienia że Bale wcale nie jest w Realu niemile widziany. Jak byś zaczął jakąś rzeczową dyskusje o mediach, szatni Realu, Bale'u to jestem pewien że znalazł byś innych chętnych do rozmowy. A ty wrzucasz link do wypowiedzi Casillasa piszesz "pozdrawiam" i dziwisz się że traktujemy cie jak trola?
Koleś, wpisałem sobie twój nick i słowo realmadrid w googlach i od razu wyskoczyły mi newsny nt. Bale'a z twoimi komentarzami z pewnej strony o Realu. Ty zarejestrowałeś się tu wczoraj i pierwszym twoim wpisem była chęć udowodnienia że Bale wcale nie jest w Realu niemile widziany. Jak byś zaczął jakąś rzeczową dyskusje o mediach, szatni Realu, Bale'u to jestem pewien że znalazł byś innych chętnych do rozmowy. A ty wrzucasz link do wypowiedzi Casillasa piszesz "pozdrawiam" i dziwisz się że traktujemy cie jak trola?
9 sierpnia 2013, 11:38 [cytuj]
turqus powiedział/a:
@Robert @Ramzes
smutne ze nie potraficie argumentowac tylko rzucac wyzwiskami i kazac spierdalac na strone rm, chociaz z kibicowaniem im mam tyle wspolnego co wy z dyskusja. nie, nie placze tylko wytykam wasza hipokryzje, bo mam do tego prawo - parafrazujac ktoregos z was. eot.

ale kogo to obchodzi?
o tym co powiedziała Casillas mozesz popisać na innej stronie;)

znowu sie rejestrują a nic sie nie odezwą, ja przez kupe czasu patrzyłem, rejestracji do tego nie potrzebowałem
może dzieci realu szukają ukrytego forum o Bale:wysmiewacz:

a zapomniałem, nie spierdalać, tylko wypierdalać:rotfl:
w podskokach, już , już idź sobie:rotfl:
ale kogo to obchodzi? o tym co powiedziała Casillas mozesz popisać na innej stronie;) znowu sie rejestrują a nic sie nie odezwą, ja przez kupe czasu patrzyłem, rejestracji do tego nie potrzebowałem może dzieci realu szukają ukrytego forum o Bale:wysmiewacz: a zapomniałem, nie spierdalać, tylko wypierdalać:rotfl: w podskokach, już , już idź sobie:rotfl:
9 sierpnia 2013, 11:50 [cytuj]
Robert powiedział/a:
ale kogo to obchodzi?

a zapomniałem, nie spierdalać, tylko wypierdalać:rotfl:
w podskokach, już , już idź sobie:rotfl:

masz umysłowy mozambik, jesteś zbyt rzadki na dyskusję.

idę, bo to forum zajeżdża cebulakami.

elo
masz umysłowy mozambik, jesteś zbyt rzadki na dyskusję. idę, bo to forum zajeżdża cebulakami. elo
9 sierpnia 2013, 13:28 [cytuj]
hahahahhahah;d
tak bardzo mądrze cytować testo czy jak mu tam:wysmiewacz:
ale chociaż sie słuchasz :brawo:
hahahahhahah;d tak bardzo mądrze cytować testo czy jak mu tam:wysmiewacz: ale chociaż sie słuchasz :brawo:
9 sierpnia 2013, 14:39 [cytuj]
turqus powiedział/a:
@Sawik
ffp nie dotknie realu w wiekszym stopniu. dodatkowo maja 45 mln przez 2 sezony luzu. madryt ma 140 mln długu, a 512 mln przychodu. bardziej balbym sie o kluby typu city czy psg

Z tego co się orientuję to dług Realu wynosi nie 140 milionów euro, tylko 344 miliony euro.
Kolejna kwestia, że przychody to nie dochód, tak więc nawet jak zarobili 512 milinów euro to muszą rozliczyć się z piłkarzami itd., tak więc zysk to jakieś kilkadziesiąt milionów euro. A za tyle Bale'a nie kupią, a w przyszłym sezonie też innych zawodników będą chcieli pozyskać.

Finansowe fair play dotknie Real, bo nie będą mogli kupować zawodników na kredyt.
Z tego co się orientuję to dług Realu wynosi nie 140 milionów euro, tylko 344 miliony euro. Kolejna kwestia, że przychody to nie dochód, tak więc nawet jak zarobili 512 milinów euro to muszą rozliczyć się z piłkarzami itd., tak więc zysk to jakieś kilkadziesiąt milionów euro. A za tyle Bale'a nie kupią, a w przyszłym sezonie też innych zawodników będą chcieli pozyskać. Finansowe fair play dotknie Real, bo nie będą mogli kupować zawodników na kredyt
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
9 sierpnia 2013, 15:03 [cytuj]
a co do klubów takich jak PSG, ManC, Monaco bardzo łatwo właściciel może wpompować kase;)
a co do klubów takich jak PSG, ManC, Monaco bardzo łatwo właściciel może wpompować kase;)
9 sierpnia 2013, 16:37 [cytuj]
Buhaha:

http://www.footballcrazyuk.com/gareth-bale-news-generator/
Buhaha: http://www.footballcrazyuk.com/gareth-bale-news-generator/
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
9 sierpnia 2013, 17:00 [cytuj]
Masakra ten generator!!! haha
Masakra ten generator!!! haha
9 sierpnia 2013, 22:14 [cytuj]
[quote=Sawik]Z tego co się orientuję to dług Realu wynosi nie 140 milionów euro, tylko 344 miliony euro.
Kolejna kwestia, że przychody to nie dochód, tak więc nawet jak zarobili 512 milinów euro to muszą rozliczyć się z piłkarzami itd., tak więc zysk to jakieś kilkadziesiąt milionów euro. A za tyle Bale'a nie kupią, a w przyszłym sezonie też innych zawodników będą chcieli pozyskać.

- jednym słowem, "kolos na glinianych nogach"
[quote=Sawik]Z tego co się orientuję to dług Realu wynosi nie 140 milionów euro, tylko 344 miliony euro. Kolejna kwestia, że przychody to nie dochód, tak więc nawet jak zarobili 512 milinów euro to muszą rozliczyć się z piłkarzami itd., tak więc zysk to jakieś kilkadziesiąt milionów euro. A za tyle Bale'a nie kupią, a w przyszłym sezonie też innych zawodników będą chcieli pozyskać. - jednym słowem, "kolos na glinianych nogach"
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
10 sierpnia 2013, 22:13 [cytuj]
http://www.tottenham24.pl/news/Villas-Boas-Bale-nie-gral-z-powodu-kontuzji-stopy-1273
http://www.tottenham24.pl/news/Villas-Boas-Bale-nie-gral-z-powodu-kontuzji-stopy-1273
10 sierpnia 2013, 22:20 [cytuj]
dziwne ze na mecz reprezentacji go powołali
10 sierpnia 2013, 23:14 [cytuj]
Arcz powiedział/a:

Na repre pojechac musial jak go powolali, a pewnie i chcial grac dla kraju. A 3 mecze w tydzien swiezo po kontuzji to by byla glupota.
Na repre pojechac musial jak go powolali, a pewnie i chcial grac dla kraju. A 3 mecze w tydzien swiezo po kontuzji to by byla glupota
LMAO
10 sierpnia 2013, 23:34 [cytuj]
Trener Wali mówił ze powołał go ale jeszcze nie wiadomo czy Bale bedzie grał. Nawet chyba link do tej wypowiedzi widziałem na tym forum;)
Trener Wali mówił ze powołał go ale jeszcze nie wiadomo czy Bale bedzie grał. Nawet chyba link do tej wypowiedzi widziałem na tym forum;)
11 sierpnia 2013, 09:54 [cytuj]
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/transfery/real-obral-nowa-taktyke-w-sprawie-bale-a-pilkarz-wymusi-transfer/5jpbx?utm_source=onetlink&utm_medium=cpc&utm_campaign=eurosport.onet.pl&utm_term=spursmania.org

---
duże kluby rozgrywają swoje mecze również poza boiskiem, dopóki nie będzie u nas profesjonalnego działu zajmującego się mediami/wakacjami/autami/przekupstwami/zatruciami pokarmowymi/aferami ect --- dopóty, będziemy mieli duże problemy w stworzeniu WIELKIEGO KLUBU ...:mysli:
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/transfery/real-obral-nowa-taktyke-w-sprawie-bale-a-pilkarz-wymusi-transfer/5jpbx?utm_source=onetlink&utm_medium=cpc&utm_campaign=eurosport.onet.pl&utm_term=spursmania.org --- duże kluby rozgrywają swoje mecze również poza boiskiem, dopóki nie będzie u nas profesjonalnego działu zajmującego się mediami/wakacjami/autami/przekupstwami/zatruciami pokarmowymi/aferami ect --- dopóty, będziemy mieli duże problemy w stworzeniu WIELKIEGO KLUBU ...:mysli:
11 sierpnia 2013, 17:25 [cytuj]
http://losblancos.pl/Levy-przeciaga-negocjacje,n25773.html

---
Daniel nie daj się:nerwus:
http://losblancos.pl/Levy-przeciaga-negocjacje,n25773.html --- Daniel nie daj się:nerwus:
11 sierpnia 2013, 17:45 [cytuj]
Wydaje mi się, że to czy Bale odejdzie zależy głównie od szatni Realu. Doszły głosy, że piłkarze "Królewskich" nie chcą Walijczyka w szatni, a ostatnimi czasy Ancelotti udziela coraz mniej śmiałych deklaracji. Wydaje mi się, że jeśli szatnia nie chce Garetha, to klub go nie ściągnie, by nie zepsuć atmosfery w szatni i kontaktów na linii trener-piłkarze. Wszyscy pamiętamy konflikt Mourinho z zawodnikami i ostateczny finał tej sprawy. Perez będzie chciał tego uniknąć. :)
Wydaje mi się, że to czy Bale odejdzie zależy głównie od szatni Realu. Doszły głosy, że piłkarze "Królewskich" nie chcą Walijczyka w szatni, a ostatnimi czasy Ancelotti udziela coraz mniej śmiałych deklaracji. Wydaje mi się, że jeśli szatnia nie chce Garetha, to klub go nie ściągnie, by nie zepsuć atmosfery w szatni i kontaktów na linii trener-piłkarze. Wszyscy pamiętamy konflikt Mourinho z zawodnikami i ostateczny finał tej sprawy. Perez będzie chciał tego uniknąć. :)
11 sierpnia 2013, 17:49 [cytuj]
będą problemy, założę się że Bale nie chce być w cieniu Ronaldo. Więc byłoby to samo jak na linii Zlatan - Messi. Ibrze nie podobało sie że ma grać pod Messiego i tyle. Bale ma wielki potencjał, niech jeszcze poczeka
będą problemy, założę się że Bale nie chce być w cieniu Ronaldo. Więc byłoby to samo jak na linii Zlatan - Messi. Ibrze nie podobało sie że ma grać pod Messiego i tyle. Bale ma wielki potencjał, niech jeszcze poczeka
11 sierpnia 2013, 18:12 [cytuj]
RAFO THF powiedział/a:

Dokładnie nie daj się i żądaj 120 mln euro!!!
Dokładnie nie daj się i żądaj 120 mln euro!!!
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
|<  <<  <  26  27  28  29  30    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 24 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się