Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  27  28  29  30  31    >  >>  >|
11 sierpnia 2013, 20:02 [cytuj]
na Florydzie padło - 150 mln euro, Jin nie wymyślaj promocji ...
na Florydzie padło - 150 mln euro, Jin nie wymyślaj promocji
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
12 sierpnia 2013, 10:00 [cytuj]
Przecieki wokół szatni Realu świadczą o tym, że przyjście Garetha nie wszystkich by ucieszyło i ja tym wcale zdziwiony nie jestem;-) Po pierwsze ego CR kontra ego Bale - obaj chcieli by być tym najlepszym, konfliktem pachnie mi tu na kilometr. Po drugie zamiast kogo miałby on tam grać? ktoś z czwórki Benzema-Isco-Ozil-Di Maria grał by mało lub bardzo mało, nawet mówi się że Angel złożył by wtedy prośbę o transfer;p następnie do kadry dołączyły dwa młode wilki z akademii Morata i Jese - przyjście GB11 odbiera im wiele minut do gry bo to ta sama pozycja przecież... Ancelotti jest świadom że w tej chwili kadra posiada równowagę i przyjście Garetha prawdopodobnie zburzyło by cały porządek i hierarchię, stąd coraz ostrożniej wypowiada się na temat tego transferu. Ja ogólnie mam wrażenie że GB11 w Madrycie to chcą głównie Perez i Zidane - jeden ze względów marketingowych, a drugi by móc mówić "to ja nalegałem na ten transfer"... a ceny jakie przewijają się w mediach są oderwane od rzeczywistości - Perez już oficjalnie zapewnił, że 100mln Euro to już jest za dużo. Tu też doszukuję się ręki Ronaldo który chyba nie podpisze nowego kontraktu jeśli jego rekord transferowy zostanie pobity;-) he he bo inaczej po co by tyle z tym zwlekał??? co do długów klubu to Real ma ich obecnie około 300mln Euro i od kilku lat regularnie zmniejsza je w tempie około 35mln na rok (bo było już grubo ponad 400)...
Przecieki wokół szatni Realu świadczą o tym, że przyjście Garetha nie wszystkich by ucieszyło i ja tym wcale zdziwiony nie jestem;-) Po pierwsze ego CR kontra ego Bale - obaj chcieli by być tym najlepszym, konfliktem pachnie mi tu na kilometr. Po drugie zamiast kogo miałby on tam grać? ktoś z czwórki Benzema-Isco-Ozil-Di Maria grał by mało lub bardzo mało, nawet mówi się że Angel złożył by wtedy prośbę o transfer;p następnie do kadry dołączyły dwa młode wilki z akademii Morata i Jese - przyjście GB11 odbiera im wiele minut do gry bo to ta sama pozycja przecież... Ancelotti jest świadom że w tej chwili kadra posiada równowagę i przyjście Garetha prawdopodobnie zburzyło by cały porządek i hierarchię, stąd coraz ostrożniej wypowiada się na temat tego transferu. Ja ogólnie mam wrażenie że GB11 w Madrycie to chcą głównie Perez i Zidane - jeden ze względów marketingowych, a drugi by móc mówić "to ja nalegałem na ten transfer"... a ceny jakie przewijają się w mediach są oderwane od rzeczywistości - Perez już oficjalnie zapewnił, że 100mln Euro to już jest za dużo. Tu też doszukuję się ręki Ronaldo który chyba nie podpisze nowego kontraktu jeśli jego rekord transferowy zostanie pobity;-) he he bo inaczej po co by tyle z tym zwlekał??? co do długów klubu to Real ma ich obecnie około 300mln Euro i od kilku lat regularnie zmniejsza je w tempie około 35mln na rok (bo było już grubo ponad 400)
12 sierpnia 2013, 15:15 [cytuj]
Sky Sports:

The Luis Suarez and Gareth Bale transfer sagas have been two of the stories of the summer and now reports in Spain suggest that Real Madrid have turned their attention from Tottenham’s Welsh star to Liverpool’s Uruguayan. Bale has been tipped to make a world-record move to the Bernabeu but it is thought that the asking price is too high and Sport now claims that Real consider Suarez a more realistic option. Liverpool have repeatedly stressed that he is not for sale but there remains a stand-off and Brendan Rodgers has insisted there can be no solution while he refuses to apologise.
by Lewis Rutledge 2:40 PM

Może się w końcu odpieprzą :)
Sky Sports: The Luis Suarez and Gareth Bale transfer sagas have been two of the stories of the summer and now reports in Spain suggest that Real Madrid have turned their attention from Tottenham’s Welsh star to Liverpool’s Uruguayan. Bale has been tipped to make a world-record move to the Bernabeu but it is thought that the asking price is too high and Sport now claims that Real consider Suarez a more realistic option. Liverpool have repeatedly stressed that he is not for sale but there remains a stand-off and Brendan Rodgers has insisted there can be no solution while he refuses to apologise. by Lewis Rutledge 2:40 PM Może się w końcu odpieprzą :)
12 sierpnia 2013, 17:34 [cytuj]
BBC Wales are reporting Bale is not expected to play for Wales on Wednesday, how interesting TC

:bezradny:
BBC Wales are reporting Bale is not expected to play for Wales on Wednesday, how interesting TC :bezradny:
12 sierpnia 2013, 17:53 [cytuj]
To dobra wiadomosc bo oznacza że Bale naprawdę jest kontuzjowany a nie strzela fochy.

Hmm, dziwne cieszyć się z kontuzji Bale'a...
To dobra wiadomosc bo oznacza że Bale naprawdę jest kontuzjowany a nie strzela fochy. Hmm, dziwne cieszyć się z kontuzji Bale'a
12 sierpnia 2013, 20:01 [cytuj]
dzejkob powiedział/a:
Hmm, dziwne cieszyć się z kontuzji Bale'a

Haha, w zeszłym sezonie jak poleżał na murawie dłużej niż 2 sekundy, to cała spursmania dostawała zawału serca ;)
Haha, w zeszłym sezonie jak poleżał na murawie dłużej niż 2 sekundy, to cała spursmania dostawała zawału serca ;)
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
12 sierpnia 2013, 20:10 [cytuj]
dokładnie tak - kto by powiedział, że na takie wieści odetchniemy z ulgą :mysli:
dokładnie tak - kto by powiedział, że na takie wieści odetchniemy z ulgą :mysli:
12 sierpnia 2013, 21:28 [cytuj]
Fakt, kamień spadł mi z serca jak okazało się, że to prawdziwa kontuzja, a nie udawanie. W ogóle Walijczyk prezentuje sobą pewien poziom. Nie wiem czy chce przejść do Realu czy nie, ale przynajmniej nie robi z tej okazji cyrku, jak pewien znany nam Chorwat.
Fakt, kamień spadł mi z serca jak okazało się, że to prawdziwa kontuzja, a nie udawanie. W ogóle Walijczyk prezentuje sobą pewien poziom. Nie wiem czy chce przejść do Realu czy nie, ale przynajmniej nie robi z tej okazji cyrku, jak pewien znany nam Chorwat
12 sierpnia 2013, 23:10 [cytuj]
nie wiadomo czy chce, nie robi na pewno cyrków:]
nie wiadomo czy chce, nie robi na pewno cyrków:]
12 sierpnia 2013, 23:12 [cytuj]
drugą dobrą, a na pewno pozytywną wiadomością jest to, że nasz kochany AVB nie łże nam w wywiadach :ok:
drugą dobrą, a na pewno pozytywną wiadomością jest to, że nasz kochany AVB nie łże nam w wywiadach :ok:
Blue and white blood...
13 sierpnia 2013, 10:01 [cytuj]
No kurwa, tylko Marca mowila, ze to nie jest koztuzja. Wierzyliscie w to?
No kurwa, tylko Marca mowila, ze to nie jest koztuzja. Wierzyliscie w to?
LMAO
13 sierpnia 2013, 22:12 [cytuj]
A ja już go nie chcę u nas:

@SamuelRhodes_ From the Telegraph and Financial Times has just tweeted this:

Gareth Bale will be staying at THFC for the 2013/14 season. My sources have informed me
A ja już go nie chcę u nas: @SamuelRhodes_ From the Telegraph and Financial Times has just tweeted this: Gareth Bale will be staying at THFC for the 2013/14 season. My sources have informed me
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
13 sierpnia 2013, 22:20 [cytuj]
Tomku - ochłoń - w każdym (nawet najlepszym związku) zdarzają się "ciche dni" ................. :mysli:
Tomku - ochłoń - w każdym (nawet najlepszym związku) zdarzają się "ciche dni" ................. :mysli:
13 sierpnia 2013, 22:32 [cytuj]
będzie na D E R B Y :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
będzie na D E R B Y :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
13 sierpnia 2013, 22:54 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Rafo... po chuj nam nieprzygotowany grajek na CP? Mamy lepszych i oddanych.
Rafo... po chuj nam nieprzygotowany grajek na CP? Mamy lepszych i oddanych
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
13 sierpnia 2013, 23:41 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

Tomku - ja nie mówię o CP ani Swans, niech będzie świeży i wymuskany na 1 września :ok:

http://www.youtube.com/watch?v=hvCWyzty25A

:brawo:
Tomku - ja nie mówię o CP ani Swans, niech będzie świeży i wymuskany na 1 września :ok: http://www.youtube.com/watch?v=hvCWyzty25A :brawo:
14 sierpnia 2013, 00:14 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

jak miał grać jak ma coś ze stopą, w reprezentacji też ma nie grac. Pojechał tam tylko pokazać sie ;)
jak miał grać jak ma coś ze stopą, w reprezentacji też ma nie grac. Pojechał tam tylko pokazać sie ;)
14 sierpnia 2013, 08:34 [cytuj]
Macie swojego wiernego bale`a , który nic nie mówi do mediów :)
Here's today's early update on Gareth Bale and The Sun reports that the winger has told his Wales international team-mates that he will never play for Tottenham again. Bale is reportedly 'confused and bitter' after Spurs rejected a world record offer from Real Madrid.
Macie swojego wiernego bale`a , który nic nie mówi do mediów :) Here's today's early update on Gareth Bale and The Sun reports that the winger has told his Wales international team-mates that he will never play for Tottenham again. Bale is reportedly 'confused and bitter' after Spurs rejected a world record offer from Real Madrid
14 sierpnia 2013, 08:52 [cytuj]
Uwielbiam te newsy typu "znajomi piłkarza informują.."
Gdybym był znajomym piłkarza to pierwsze co bym zrobił to zadzwonił do the Sun - Wiadomo
Oczywiście w newsie nie wolno ujawniać tożsamości informatora.
(News brzmi bardziej tajemniczo):F
Uwielbiam te newsy typu "znajomi piłkarza informują.." Gdybym był znajomym piłkarza to pierwsze co bym zrobił to zadzwonił do the Sun - Wiadomo Oczywiście w newsie nie wolno ujawniać tożsamości informatora. (News brzmi bardziej tajemniczo):F
14 sierpnia 2013, 09:16 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Macie swojego wiernego bale`a , który nic nie mówi do mediów :)
Here's today's early update on Gareth Bale and The Sun reports that the winger has told his Wales international team-mates that he will never play for Tottenham again. Bale is reportedly 'confused and bitter' after Spurs rejected a world record offer from Real Madrid

-- nie wierzę w żadne słowo z tego, piłkarz nie może powiedzieć, że nie zagra "nigdy" -- ma przecież, kontrakt, zarabia tu kasę - więc co jeśli nie przejdzie tego lata, to nie będzie grał i nie będzie pobierał pensji przez cały rok?? --- ma przecierz rodzinę, dziecko, dom na utrzymaniu ect
-- nie wierzę w żadne słowo z tego, piłkarz nie może powiedzieć, że nie zagra "nigdy" -- ma przecież, kontrakt, zarabia tu kasę - więc co jeśli nie przejdzie tego lata, to nie będzie grał i nie będzie pobierał pensji przez cały rok?? --- ma przecierz rodzinę, dziecko, dom na utrzymaniu ect
|<  <<  <  27  28  29  30  31    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 22 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się