Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  30  31  32  33  34    >  >>  >|
16 sierpnia 2013, 23:09 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Hulk , Willian Borges da Silva albo J. Martinez

Hulk podobnie jak Willian czy Lamela zajebista opcja (chyba najlepsza z tych trzech), jeśli Bale odejdzie, bo ruskie chcą za Brazylijczyka 40 mln (i zostaje jeszcze tygodniówka), a mając w składze Walijczyka, Azzę, Chadliego i Androsa chyba niezbędny nam nie jest. jesli jednak mamy kogoś z tych trzech ściągać, to Hulk wydaje mi się najlepszy.

Co do Martineza to sytuacja jest inna, bo to snajper i mając Soldado oraz Defoe i Ade na ławkę, Kolumbijczyk nie jest nam potrzebny. Chyba, że chcemy płacić 40 mln ojro (klauzula, za mnie Pinto Da Costa nie puści)za alternatywę dla Hiszpana.
Hulk podobnie jak Willian czy Lamela zajebista opcja (chyba najlepsza z tych trzech), jeśli Bale odejdzie, bo ruskie chcą za Brazylijczyka 40 mln (i zostaje jeszcze tygodniówka), a mając w składze Walijczyka, Azzę, Chadliego i Androsa chyba niezbędny nam nie jest. jesli jednak mamy kogoś z tych trzech ściągać, to Hulk wydaje mi się najlepszy. Co do Martineza to sytuacja jest inna, bo to snajper i mając Soldado oraz Defoe i Ade na ławkę, Kolumbijczyk nie jest nam potrzebny. Chyba, że chcemy płacić 40 mln ojro (klauzula, za mnie Pinto Da Costa nie puści)za alternatywę dla Hiszpana
16 sierpnia 2013, 23:37 [cytuj]

Baro podpisuje się man.
Baro podpisuje się man
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
17 sierpnia 2013, 12:06 [cytuj]
"Baro podpisuje się man."

man - czyli MArcin Nowak ... pierwsze 3 litery
czyli ty Tomku jesteś wg. tego klucza - TOT :ok:
----
no comments :tak:
"Baro podpisuje się man." man - czyli MArcin Nowak ... pierwsze 3 litery czyli ty Tomku jesteś wg. tego klucza - TOT :ok: ---- no comments :tak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
19 sierpnia 2013, 12:43 [cytuj]
http://www.101greatgoals.com/blog/tottenham-fans-wont-like-this-bales-11-real-madrid-shirts-being-sold-in-gibraltar/
http://www.101greatgoals.com/blog/tottenham-fans-wont-like-this-bales-11-real-madrid-shirts-being-sold-in-gibraltar/
19 sierpnia 2013, 20:34 [cytuj]
Ja też widziałem z pięć osób w koszulkach Lewandowskiego w Bayernie w przeciągu wakacji:)

Oglądałem wczoraj Real i było to bardzo ciewake. Pozornie Ancelotti gra jak Mou 4-2-3-1 ale to jest zupełnie inne ustawienie. 3 pomocników gra wysoko, raczej nie schodzą głęboko na skrzydła i wymieniają się pozycjami. Boki należą do bocznych obrońców.
Ciekawe ustawienie ale zawodnicy typu Ronaldo, Di Maria czy hipotetycznie Bale tracą 30% swoich możliwości.
Dostajesz piłkę do nogi i zapomnij o rajdach.
Ja też widziałem z pięć osób w koszulkach Lewandowskiego w Bayernie w przeciągu wakacji:) Oglądałem wczoraj Real i było to bardzo ciewake. Pozornie Ancelotti gra jak Mou 4-2-3-1 ale to jest zupełnie inne ustawienie. 3 pomocników gra wysoko, raczej nie schodzą głęboko na skrzydła i wymieniają się pozycjami. Boki należą do bocznych obrońców. Ciekawe ustawienie ale zawodnicy typu Ronaldo, Di Maria czy hipotetycznie Bale tracą 30% swoich możliwości. Dostajesz piłkę do nogi i zapomnij o rajdach
19 sierpnia 2013, 20:43 [cytuj]
THFC - powinien wypuścić kilkaset koszulek CR7 SPURS w odwecie :nerwus:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
19 sierpnia 2013, 21:36 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Ciekawe z jakim numerem, bo 7 bezsprzecznie zarezerwowana dla Azzy. :luzik:
Ciekawe z jakim numerem, bo 7 bezsprzecznie zarezerwowana dla Azzy. :luzik:
19 sierpnia 2013, 22:50 [cytuj]
Metro jak metro ale chyba sobie dali spokój:

http://metro.co.uk/2013/08/19/tottenham-edge-closer-to-keeping-gareth-bale-as-real-madrid-struggle-to-meet-their-financial-demands-3929255/
Metro jak metro ale chyba sobie dali spokój: http://metro.co.uk/2013/08/19/tottenham-edge-closer-to-keeping-gareth-bale-as-real-madrid-struggle-to-meet-their-financial-demands-3929255/
20 sierpnia 2013, 23:36 [cytuj]
Do widzenia Gareth. Wiele zdziałałeś dla Klubu. Niech Ci ziemia madrydzka będzie lekką....choć wątpię.
Do widzenia Gareth. Wiele zdziałałeś dla Klubu. Niech Ci ziemia madrydzka będzie lekką....choć wątpię
20 sierpnia 2013, 23:49 [cytuj]
Przecież Madryt to najlepsza opcja na rozwój. Wystarczy spytać się Robbena, VdV, Huntelaara, Robinho, Soldado, Negredo, Maty, Kaki, Snejidera i wielu innych ...
Przecież Madryt to najlepsza opcja na rozwój. Wystarczy spytać się Robbena, VdV, Huntelaara, Robinho, Soldado, Negredo, Maty, Kaki, Snejidera i wielu innych
21 sierpnia 2013, 08:10 [cytuj]
PieS powiedział/a:
Przecież Madryt to najlepsza opcja na rozwój. Wystarczy spytać się Robbena, VdV, Huntelaara, Robinho, Soldado, Negredo, Maty, Kaki, Snejidera i wielu innych
:rotfl:
21 sierpnia 2013, 15:37 [cytuj]
Nie uważacie, że w Realu Gareth nam się zmarnuje? W sumie inna gwiazda Premier League, Owen też poszedł walczyć z Ronaldo i Raulem o miejsce w składzie i słabo to wyszło. Na stronie czasfutbolu.pl transfer ten jest wręcz nazwany "bezsensownym" z kilku powodów. Ja patrzę na ten transfer z obawą. Owszem do kasy wpłynie kupę forsy, ale samego piłkarza szkoda.
Nie uważacie, że w Realu Gareth nam się zmarnuje? W sumie inna gwiazda Premier League, Owen też poszedł walczyć z Ronaldo i Raulem o miejsce w składzie i słabo to wyszło. Na stronie czasfutbolu.pl transfer ten jest wręcz nazwany "bezsensownym" z kilku powodów. Ja patrzę na ten transfer z obawą. Owszem do kasy wpłynie kupę forsy, ale samego piłkarza szkoda
21 sierpnia 2013, 15:43 [cytuj]
Dobrze poinformowany Goal.com twierdzi, że Levy tak się uparł na 117 mln Euro, że za nic nawet centa nie opuści. Perez daje 109 mln.
Wg źródeł bliskich WHL wielce prawdopodobne jest pozostanie walijczyka w Londynie :D

http://www.goal.com/de/news/968/transfernews/2013/08/21/4202147/tottenham-muss-bale-transfer-noch-zustimmen?ICID=HP_BN_5
Dobrze poinformowany Goal.com twierdzi, że Levy tak się uparł na 117 mln Euro, że za nic nawet centa nie opuści. Perez daje 109 mln. Wg źródeł bliskich WHL wielce prawdopodobne jest pozostanie walijczyka w Londynie :D http://www.goal.com/de/news/968/transfernews/2013/08/21/4202147/tottenham-muss-bale-transfer-noch-zustimmen?ICID=HP_BN_5
21 sierpnia 2013, 15:45 [cytuj]
i tak dużo spuścił :)
i tak dużo spuścił :)
21 sierpnia 2013, 15:45 [cytuj]
Może się opamieta i zrozumie że póki w realu jest ronaldo to Bale nic nie znaczy
Może się opamieta i zrozumie że póki w realu jest ronaldo to Bale nic nie znaczy
21 sierpnia 2013, 15:46 [cytuj]
A z drugiej strony ta informacja przesądza już wszystko. Gareth już jedną nogą w stolicy hiszpanii:

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2398799/Gareth-Bale-morphing-Cristiano-Ronaldo-ahead-Real-Madrid-move.html

A z drugiej strony ta informacja przesądza już wszystko. Gareth już jedną nogą w stolicy hiszpanii: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2398799/Gareth-Bale-morphing-Cristiano-Ronaldo-ahead-Real-Madrid-move.html :rotfl:
21 sierpnia 2013, 15:49 [cytuj]
trzaskal jako prezes sam już nie wie :D
trzaskal jako prezes sam już nie wie :D
21 sierpnia 2013, 15:51 [cytuj]
A mnie ta karuzela i zakupy już totalnie wkurw***. Co się dzieje z naszym klubem? Już wolałem Hudd'a, Live'a oraz Parkera i walkę z wiatrakami o TOP4, niż ten jarmak świecidełek na WHL
A mnie ta karuzela i zakupy już totalnie wkurw***. Co się dzieje z naszym klubem? Już wolałem Hudd'a, Live'a oraz Parkera i walkę z wiatrakami o TOP4, niż ten jarmak świecidełek na WHL
21 sierpnia 2013, 15:54 [cytuj]
no to mamy pierwszego niezadowolonego
no to mamy pierwszego niezadowolonego
21 sierpnia 2013, 15:56 [cytuj]
Zaraz będzie obraza majestatu, ale nabijacie posty jak nooby...
Zaraz będzie obraza majestatu, ale nabijacie posty jak nooby
|<  <<  <  30  31  32  33  34    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 25 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się