Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  32  33  34  35  36    >  >>  >|
23 sierpnia 2013, 00:17 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Czym wczesniej tym lepiej. Teraz Lamela i Willian do nas, a potem pewnie jeszcze zaszalejemy raz czy dwa. :)
Patrzac na transfery, to razem z ta dwojka bedziemy minimalnie na minusie. A patrzac na zapowiadany budzet powinno nam jeszcze z 50 mln zostac. :rotfl:
Wyczuwam zabawe. Za jednego Garetha taki sklad zbudowac... dziekujemy

tak - jeśli budowanie składu jest celem w samym sobie --- to, rzeczywiście super !:plask: --- a ja myślałem, że walczymy o mistrza albo puchar --- że podążamy do CHWAŁY??
tak - jeśli budowanie składu jest celem w samym sobie --- to, rzeczywiście super !:plask: --- a ja myślałem, że walczymy o mistrza albo puchar --- że podążamy do CHWAŁY??
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
23 sierpnia 2013, 00:38 [cytuj]
http://www.realmadridshop.com/stores/realmadrid/products/product_browse.aspx?category%7ccategory_root%7c8536=Football%20Kits

---
nigdzie nie ma koszulki z Bale na oficjalnej stronie Realu --- :mysli:
http://www.realmadridshop.com/stores/realmadrid/products/product_browse.aspx?category%7ccategory_root%7c8536=Football%20Kits --- nigdzie nie ma koszulki z Bale na oficjalnej stronie Realu --- :mysli:
23 sierpnia 2013, 01:04 [cytuj]
RAFO THF powiedział/a:

Bo już wyprzedana :-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
23 sierpnia 2013, 01:20 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
:brawo:
:brawo:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
23 sierpnia 2013, 01:22 [cytuj]
Nie no Rafo, a jak ty chcesz puchar zdobyc czy walczyc o najwyzsze miejsca? Samym Balem, przy ktorego kontuzji nie istnielibysmy? No to w takim razie zycze powodzenia.
Zeby walczyc o najwyzsze cele na kilku frontach musimy miec dobry sklad. Dopoki nasza kadra nie bedzie szeroka i wyrownana, to nie bedzie sukcesow. Teraz, prawdopodobnie dzieki Garethowi, mamy na wiekszosci pozycji co najmniej dwoch dobrych zawodnikow.
A Chelsea moze Sobie Williana kupic. Wzmocnic to sie duzo nie wzmocnia, bo na tej pozycji juz sa kozakami.

Chyba, ze waszym zdaniem Willian jest o wiele lepszy od Hazarda lub Maty. :wysmiewacz:
Nie no Rafo, a jak ty chcesz puchar zdobyc czy walczyc o najwyzsze miejsca? Samym Balem, przy ktorego kontuzji nie istnielibysmy? No to w takim razie zycze powodzenia. Zeby walczyc o najwyzsze cele na kilku frontach musimy miec dobry sklad. Dopoki nasza kadra nie bedzie szeroka i wyrownana, to nie bedzie sukcesow. Teraz, prawdopodobnie dzieki Garethowi, mamy na wiekszosci pozycji co najmniej dwoch dobrych zawodnikow. A Chelsea moze Sobie Williana kupic. Wzmocnic to sie duzo nie wzmocnia, bo na tej pozycji juz sa kozakami. Chyba, ze waszym zdaniem Willian jest o wiele lepszy od Hazarda lub Maty. :wysmiewacz:
LMAO
23 sierpnia 2013, 01:30 [cytuj]
Hades powiedział/a:

Chyba, ze waszym zdaniem Willian jest o wiele lepszy od Hazarda lub Maty. :wysmiewacz:

nie jest, ale niech przepłacają oni a nie my ;)
jak dla mnie 30-35 mln to dużo za dużo
nie jest, ale niech przepłacają oni a nie my ;) jak dla mnie 30-35 mln to dużo za dużo
23 sierpnia 2013, 08:07 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Nie no Rafo, a jak ty chcesz puchar zdobyc czy walczyc o najwyzsze miejsca? Samym Balem, przy ktorego kontuzji nie istnielibysmy? No to w takim razie zycze powodzenia.
Zeby walczyc o najwyzsze cele na kilku frontach musimy miec dobry sklad. Dopoki nasza kadra nie bedzie szeroka i wyrownana, to nie bedzie sukcesow. Teraz, prawdopodobnie dzieki Garethowi, mamy na wiekszosci pozycji co najmniej dwoch dobrych zawodnikow.
A Chelsea moze Sobie Williana kupic. Wzmocnic to sie duzo nie wzmocnia, bo na tej pozycji juz sa kozakami.

---
nie mówię tu graniu samym GB11, mówię tu o tym o czym było mówione w maju i czerwcu --- "wzmacniamy skład kilkoma bardzo dobrymi zawodnikami i Gareth pomaga nam w awansie do TOP4" ... stać nas na wydanie 60 mln raz na 4 lata .. a właśnie tyle mniej-więcej teraz wydaliśmy... nawet jakby nie doszedł już nikt, ta drużyna z GB wydaje się silna i nie trzeba lamentować, że Lamela i Willian nie przyszli, bo Walijczyk wciąga zarówno jednego jak i drugiego jedną dziurką od nosa!! - może grać na każdej z pozycji
--- nie mówię tu graniu samym GB11, mówię tu o tym o czym było mówione w maju i czerwcu --- "wzmacniamy skład kilkoma bardzo dobrymi zawodnikami i Gareth pomaga nam w awansie do TOP4" ... stać nas na wydanie 60 mln raz na 4 lata .. a właśnie tyle mniej-więcej teraz wydaliśmy... nawet jakby nie doszedł już nikt, ta drużyna z GB wydaje się silna i nie trzeba lamentować, że Lamela i Willian nie przyszli, bo Walijczyk wciąga zarówno jednego jak i drugiego jedną dziurką od nosa!! - może grać na każdej z pozycji
23 sierpnia 2013, 09:43 [cytuj]
Rafo. Garetha nie ma już i pogódź się z tym. Nie wałkujmy tematu GB bo nie ma sensu.
Rafo. Garetha nie ma już i pogódź się z tym. Nie wałkujmy tematu GB bo nie ma sensu
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
23 sierpnia 2013, 09:54 [cytuj]
Niech w końcu będzie oficjalka i koniec :) GB zrobił wiele dla coys, zawsze zostawiał serce na boisku więc nie ma innej opcji jak życzyć mu powodzenia w Realu
Niech w końcu będzie oficjalka i koniec :) GB zrobił wiele dla coys, zawsze zostawiał serce na boisku więc nie ma innej opcji jak życzyć mu powodzenia w Realu
23 sierpnia 2013, 10:13 [cytuj]
Byłaby już wczoraj gdyby nie mecz Raula, którego nie chcieli przyćmić. Pewnie dadzą dziś.
Byłaby już wczoraj gdyby nie mecz Raula, którego nie chcieli przyćmić. Pewnie dadzą dziś
COYS!
23 sierpnia 2013, 10:24 [cytuj]
Ta, ponoć ten transfer nie mógł przyćmić odejścia Raula.
Ta, ponoć ten transfer nie mógł przyćmić odejścia Raula
23 sierpnia 2013, 10:35 [cytuj]
Fajnie by było jakby się Willian na nas wypiął i w związku z tym Lamela in, a Gareth zostaje. Z tej trójki właśnie Williana chcę najmniej bo moim zdaniem jest przereklamowany.
Fajnie by było jakby się Willian na nas wypiął i w związku z tym Lamela in, a Gareth zostaje. Z tej trójki właśnie Williana chcę najmniej bo moim zdaniem jest przereklamowany
23 sierpnia 2013, 10:48 [cytuj]
cała reszta świata oprócz nas myśli że Bale jest najbardziej przereklamowany :pies: I tka nie zostanie, to już za daleko poszło. Real koszulki sprzedaje? To żadna prowokacja, to jest już bliskie końca!
Żeby to rzeczywiście była prowokacja to już diś byśmy czytali że Tottenham składa skargę do UEFY o stosowanie takich sztuczek względem transferu
cała reszta świata oprócz nas myśli że Bale jest najbardziej przereklamowany :pies: I tka nie zostanie, to już za daleko poszło. Real koszulki sprzedaje? To żadna prowokacja, to jest już bliskie końca! Żeby to rzeczywiście była prowokacja to już diś byśmy czytali że Tottenham składa skargę do UEFY o stosowanie takich sztuczek względem transferu
23 sierpnia 2013, 11:02 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
cała reszta świata oprócz nas myśli że Bale jest najbardziej przereklamowany :pies: I tka nie zostanie, to już za daleko poszło. Real koszulki sprzedaje? To żadna prowokacja, to jest już bliskie końca!
Żeby to rzeczywiście była prowokacja to już diś byśmy czytali że Tottenham składa skargę do UEFY o stosowanie takich sztuczek względem transferu

przecież tamten obrazek to jakaś sciema była;)
na stronie Realu nic nie ma;)
przecież tamten obrazek to jakaś sciema była;) na stronie Realu nic nie ma;)
23 sierpnia 2013, 11:06 [cytuj]
No to młody pelikan ze mnie, łykam wszystko co tu wklejacie :wysmiewacz:

Chyba zarzucają sieci na Suareza! Jest nadzieja :rotfl:
Ja w zasadzie to nie rozumiem tego całego Pereza, on tylko liczy na gwiazdki, reszta to chuj tam. A tak patrząc to Bale dla Realu jest całkowicie zbędny. Kawał pojebanego prezesika z niego, który to rok bez pucharu Europy będzie? 12? Dobre, w Polsce liczą lata bez LM a w Madrycie bez Pucharu Europy :rotfl:
No to młody pelikan ze mnie, łykam wszystko co tu wklejacie :wysmiewacz: Chyba zarzucają sieci na Suareza! Jest nadzieja :rotfl: Ja w zasadzie to nie rozumiem tego całego Pereza, on tylko liczy na gwiazdki, reszta to chuj tam. A tak patrząc to Bale dla Realu jest całkowicie zbędny. Kawał pojebanego prezesika z niego, który to rok bez pucharu Europy będzie? 12? Dobre, w Polsce liczą lata bez LM a w Madrycie bez Pucharu Europy :rotfl:
23 sierpnia 2013, 11:21 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
cała reszta świata oprócz nas myśli że Bale jest najbardziej przereklamowany

Bo w sumie nie ma na świecie drugiego piłkarza za którego ktoś chce przepłacić tak ze 20 mln euro :D
Bo w sumie nie ma na świecie drugiego piłkarza za którego ktoś chce przepłacić tak ze 20 mln euro :D
COYS!
23 sierpnia 2013, 11:32 [cytuj]
jest nawet taki co ponad 20 baniek przepłacony - Andy Caroll
jest nawet taki co ponad 20 baniek przepłacony - Andy Caroll
23 sierpnia 2013, 11:36 [cytuj]
rzeczywiście, taki przykładzik z PL akurat. Jak widać sprawdza się przysłowie "najciemniej pod latarnią"
rzeczywiście, taki przykładzik z PL akurat. Jak widać sprawdza się przysłowie "najciemniej pod latarnią"
23 sierpnia 2013, 11:59 [cytuj]
NestEa powiedział/a:

Troche dziwnie uzylestego 'COYS'.

RAFO, ja tez myslalem, ze to bedzie lepsza opcja, ale patrzac na pilkarzy, ktorymi sie interesujemy, to sie az tak nie przejmuje odejsciem Bale'a.
Troche dziwnie uzylestego 'COYS'. RAFO, ja tez myslalem, ze to bedzie lepsza opcja, ale patrzac na pilkarzy, ktorymi sie interesujemy, to sie az tak nie przejmuje odejsciem Bale'a
LMAO
23 sierpnia 2013, 12:06 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:

a Torres?:P

jest 11 lat bez LM, teraz bedzie 12, ostatnie zdobyli w 2002
a Torres?:P jest 11 lat bez LM, teraz bedzie 12, ostatnie zdobyli w 2002
|<  <<  <  32  33  34  35  36    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 23 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się