Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  33  34  35  36  37    >  >>  >|
23 sierpnia 2013, 13:46 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
Bo w sumie nie ma na świecie drugiego piłkarza za którego ktoś chce przepłacić tak ze 20 mln euro :D

jeśli liczymy że za Bale'a będzie 100 mln euro to nie będzie przepłacony 20 mln, a dobre 40, OT CO
jeśli liczymy że za Bale'a będzie 100 mln euro to nie będzie przepłacony 20 mln, a dobre 40, OT CO
23 sierpnia 2013, 14:13 [cytuj]
Bale i po Baleu...;(
Bale i po Baleu...;(
23 sierpnia 2013, 15:34 [cytuj]
I dobrze płakać za nim nie będę. Mamy Townsenda i Chadli'ego
I dobrze płakać za nim nie będę. Mamy Townsenda i Chadli'ego
23 sierpnia 2013, 16:08 [cytuj]
Ja tam żałuję tyle, że więcej za niego nie wyciągnęliśmy.

Jakbyśmy zaproponowali go PSG, to spokojnie moglibyśmy wyłożyć na jego transfer nawet 100 milionów funtów. Tyle, że on się spinał, że chce do Realu.

Jak dla mnie zachował się tak jak Modrić, tyle, że do prasy nie latał. Trzeba o nim zapomnieć, bo facet nie miał jaj, bał się, że nie zagra kolejnego świetnego sezonu i uciekł przy pierwszej lepszej okazji. Tak to wygląda.

Gadali tutaj na Benteke, że facet miał jeden bardzo dobry sezon, a pokazał, że zostanie w Aston Villi i udowodni wszystkim, że to nie był przypadek.

Denerwuje mnie ten Real, bo mąci naszym zawodnikom w głowie i przez to są problemy. Tak samo było z Modriciem rok temu. PSG chciało dać za niego 40 milionów funtów, a sprzedaliśmy go za ponad 30 milionów euro do Realu :bezradny:
Ja tam żałuję tyle, że więcej za niego nie wyciągnęliśmy. Jakbyśmy zaproponowali go PSG, to spokojnie moglibyśmy wyłożyć na jego transfer nawet 100 milionów funtów. Tyle, że on się spinał, że chce do Realu. Jak dla mnie zachował się tak jak Modrić, tyle, że do prasy nie latał. Trzeba o nim zapomnieć, bo facet nie miał jaj, bał się, że nie zagra kolejnego świetnego sezonu i uciekł przy pierwszej lepszej okazji. Tak to wygląda. Gadali tutaj na Benteke, że facet miał jeden bardzo dobry sezon, a pokazał, że zostanie w Aston Villi i udowodni wszystkim, że to nie był przypadek. Denerwuje mnie ten Real, bo mąci naszym zawodnikom w głowie i przez to są problemy. Tak samo było z Modriciem rok temu. PSG chciało dać za niego 40 milionów funtów, a sprzedaliśmy go za ponad 30 milionów euro do Realu :bezradny:
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
23 sierpnia 2013, 16:09 [cytuj]
Sawik powiedział/a:

Gadali tutaj na Benteke, że facet miał jeden bardzo dobry sezon, a pokazał, że zostanie w Aston Villi i udowodni wszystkim, że to nie był przypadek.

dostał wiekszą tygodniówke to został;)
23 sierpnia 2013, 16:10 [cytuj]
Robert powiedział/a:

A myślisz, że Tottenham nie zaproponowałby mu więcej niż Aston Villa?

Jakby zależało mu na pieniądzach to poszedłby do Rosji.
A myślisz, że Tottenham nie zaproponowałby mu więcej niż Aston Villa? Jakby zależało mu na pieniądzach to poszedłby do Rosji
23 sierpnia 2013, 16:12 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
A myślisz, że Tottenham nie zaproponowałby mu więcej niż Aston Villa?

Jakby zależało mu na pieniądzach to poszedłby do Rosji

Anży tnie wydatki, to gdzie on tam jest potrzebny?;)
23 sierpnia 2013, 16:14 [cytuj]
i to jeszcze od PSG od ręki a nie w śmiesznych ratach...
Zresztą Cavani też gadał że marzy o Realu od dziecka, rodzice jago gadali że byliby dumni z syna w Realu a on na nich chuja położył :D
i to jeszcze od PSG od ręki a nie w śmiesznych ratach... Zresztą Cavani też gadał że marzy o Realu od dziecka, rodzice jago gadali że byliby dumni z syna w Realu a on na nich chuja położył :D
23 sierpnia 2013, 16:15 [cytuj]
Bale u nas też by dostał,kij z nim. Jak bardzo chciał do realu to niech się tam marnuje. W moich oczach wiele stracił, mógł nie pierdolić jak to chce z Tottenhamem do lm. Zobaczymy jak się pogodzą z CR7. Dziękujemy frajerskiemu realowi za kupę kasy :)
Bale u nas też by dostał,kij z nim. Jak bardzo chciał do realu to niech się tam marnuje. W moich oczach wiele stracił, mógł nie pierdolić jak to chce z Tottenhamem do lm. Zobaczymy jak się pogodzą z CR7. Dziękujemy frajerskiemu realowi za kupę kasy :)
23 sierpnia 2013, 16:23 [cytuj]
Robert powiedział/a:

Zenit szuka środkowego napastnika :)

Była mowa o Robercie Lewandowskim i kwocie 7,5 miliona euro za sezon :)

Tak więc spokojnie dostałby tyle ile chce w Rosji :)
Zenit szuka środkowego napastnika :) Była mowa o Robercie Lewandowskim i kwocie 7,5 miliona euro za sezon :) Tak więc spokojnie dostałby tyle ile chce w Rosji :)
23 sierpnia 2013, 16:25 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:

Mam takie same zdanie na ten temat. Zerwać z nimi umowę o współpracy, bo to nic dobrego nie wróży. Pisałem rok temu, że to pakt z diabłem, a oni traktują nas jak swoją akademię piłkarską.

Na początek Modrić, potem Bale, a w kolejnych latach upomną się Vertonghena, Sandro, Walkera itd.

Zobaczycie
Mam takie same zdanie na ten temat. Zerwać z nimi umowę o współpracy, bo to nic dobrego nie wróży. Pisałem rok temu, że to pakt z diabłem, a oni traktują nas jak swoją akademię piłkarską. Na początek Modrić, potem Bale, a w kolejnych latach upomną się Vertonghena, Sandro, Walkera itd. Zobaczycie
23 sierpnia 2013, 16:28 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
i to jeszcze od PSG od ręki a nie w śmiesznych ratach...
Zresztą Cavani też gadał że marzy o Realu od dziecka, rodzice jago gadali że byliby dumni z syna w Realu a on na nich chuja położył :D

Cavani dementował to i gadał ze prosił ich o niegadanie niczego bo mu tylko szkodzą;)

Sawik powiedział/a:
Zenit szuka środkowego napastnika :)
Tak więc spokojnie dostałby tyle ile chce w Rosji :)

tylko ze nie jest środkowym napastnikiem, no i koniec klubów w rosji? aż takiej grubej kasy nikt tam nie rzucał po za zenitem i Anzy

Sawik powiedział/a:
Na początek Modrić, potem Bale, a w kolejnych latach upomną się Vertonghena, Sandro, Walkera itd.

Zobaczycie

dlatego puśćmy Bale bo dużo dają, a co roku niech biorą kogo zechcą na raty :brawo::ok:
Cavani dementował to i gadał ze prosił ich o niegadanie niczego bo mu tylko szkodzą;) [quote=Sawik]Zenit szuka środkowego napastnika :) Tak więc spokojnie dostałby tyle ile chce w Rosji :)
23 sierpnia 2013, 16:30 [cytuj]
ta konfa w sumie może i tak nie dotyczyć Bale. Ponoć Ronaldo nie przedłużył jeszcze umowy to może to chcą ogłosić? Nie wiadomo. Albo po cichu znaleźli w końcu uzupełnienie ataku
ta konfa w sumie może i tak nie dotyczyć Bale. Ponoć Ronaldo nie przedłużył jeszcze umowy to może to chcą ogłosić? Nie wiadomo. Albo po cichu znaleźli w końcu uzupełnienie ataku
23 sierpnia 2013, 16:39 [cytuj]
to ma być konferencja?
tak, wydali by 100mln i tylko konferencja :luzik:
jak Isco miał chyba prezentacje na stadionie, a kosztował 30;)
to ma być konferencja? tak, wydali by 100mln i tylko konferencja :luzik: jak Isco miał chyba prezentacje na stadionie, a kosztował 30;)
23 sierpnia 2013, 16:44 [cytuj]
konferencja/ prezentacja chuj wie, za pare godzin się dowiesz tam z realtv czy z innego magicznego serwisu...
Jedno jest pewne, scena jest rozkładana. Proste? Chyba jednak proste. Na konferencje są jakieś specjalne pomieszczenia więc odpada. Coś grubszego się będzie działo, nie wiem może jakaś funkcja zostanie powierzona Raulowi? Naprawdę nie wiem, można się domyślać póki co
konferencja/ prezentacja chuj wie, za pare godzin się dowiesz tam z realtv czy z innego magicznego serwisu... Jedno jest pewne, scena jest rozkładana. Proste? Chyba jednak proste. Na konferencje są jakieś specjalne pomieszczenia więc odpada. Coś grubszego się będzie działo, nie wiem może jakaś funkcja zostanie powierzona Raulowi? Naprawdę nie wiem, można się domyślać póki co
23 sierpnia 2013, 16:54 [cytuj]
to juz predzej coś z Raulem:)
tak jak pisałem Bale nie da sie nie zauważyć na lotnisku;)
to juz predzej coś z Raulem:) tak jak pisałem Bale nie da sie nie zauważyć na lotnisku;)
23 sierpnia 2013, 17:04 [cytuj]
Robert powiedział/a:
tylko ze nie jest środkowym napastnikiem, no i koniec klubów w rosji? aż takiej grubej kasy nikt tam nie rzucał po za zenitem i Anzy

dlatego puśćmy Bale bo dużo dają, a co roku niech biorą kogo zechcą na raty :brawo::ok:

Mi się wydaje, że Benteke jest środkowym napastnikiem, a jednak został w Aston Villa.

Jeżeli twoim zdaniem Real Madryt ma brać co roku kogo chce z Tottenhamu to znaczy, że nie jesteś kibicem Kogutów i wypierdalaj stąd. Nie jesteśmy ich akademią piłkarską i nie będziemy!

Naszym zadaniem jest stworzyć fantastyczny zespół, a jakieś łajzy z Madrytu nie będą nam w tym przeszkadzać. Trzeba urwać z nimi kontakty i tyle.

Przepraszam resztę osób za przekleństwo, ale szlak mnie trafia jak widzę jak ktoś pisze "niech biorą kogo chcą", a moje słowa, że duża osób, która tutaj się zarejestrowała w ostatnim czasie to fani Realu nie jest chyba przypadkiem.
Mi się wydaje, że Benteke jest środkowym napastnikiem, a jednak został w Aston Villa. Jeżeli twoim zdaniem Real Madryt ma brać co roku kogo chce z Tottenhamu to znaczy, że nie jesteś kibicem Kogutów i wypierdalaj stąd. Nie jesteśmy ich akademią piłkarską i nie będziemy! Naszym zadaniem jest stworzyć fantastyczny zespół, a jakieś łajzy z Madrytu nie będą nam w tym przeszkadzać. Trzeba urwać z nimi kontakty i tyle. Przepraszam resztę osób za przekleństwo, ale szlak mnie trafia jak widzę jak ktoś pisze "niech biorą kogo chcą", a moje słowa, że duża osób, która tutaj się zarejestrowała w ostatnim czasie to fani Realu nie jest chyba przypadkiem
23 sierpnia 2013, 17:12 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Mi się wydaje, że Benteke jest środkowym napastnikiem, a jednak został w Aston Villa.

Jeżeli twoim zdaniem Real Madryt ma brać co roku kogo chce z Tottenhamu to znaczy, że nie jesteś kibicem Kogutów i wypierdalaj stąd. Nie jesteśmy ich akademią piłkarską i nie będziemy!

Naszym zadaniem jest stworzyć fantastyczny zespół, a jakieś łajzy z Madrytu nie będą nam w tym przeszkadzać. Trzeba urwać z nimi kontakty i tyle

mój błąd juz myslałem ze o bale piszesz;)

hmm:mysli:
ssij, to ty sie tu brandzlowałeś nie raz na temat barcelony;)
no i tak w ogóle nie zrozumiałeś mnie;)
Rok temu odszedł Modric, teraz każdy chce oddać Bale bo duża oferta, tak samo "odpowiednie" oferty mogą dawać za kolejnych.

Dlatego od samego początku jestem na nie aby nie sprzedawać Bale:luzik:
czytaj ze zrozumieniem;)

a co do tego partnerstwa, na 100% nie ma tam nic napisane ze musimy im kogokolwiek sprzedawać, modric robił cyrki to sie opchneło.
Bale nie wiadomo co, ale i tak każdy najchętniej by go wywalił bo przeczytał durnego tweeta:nerwus:
tak że to chyba powinieneś do tych ludzi sie czepiać, a nie do mnie, czyli chyba do siebie też, bo też chcesz aby odszedł:wysmiewacz:

Sawik powiedział/a:

Przepraszam resztę osób za przekleństwo, ale szlak mnie trafia jak widzę jak ktoś pisze "niech biorą kogo chcą", a moje słowa, że duża osób, która tutaj się zarejestrowała w ostatnim czasie to fani Realu nie jest chyba przypadkiem

forum znam od dłuższego czasu, tylko niedawno sie zarejestrowałem, to raz
a dwa, ze kibicuje realowi? nie obrażaj, ostatni ich mecz jaki widziałem to mecz z BVB i to nie wiem czy cały ;)
mój błąd juz myslałem ze o bale piszesz;) hmm:mysli: ssij, to ty sie tu brandzlowałeś nie raz na temat barcelony;) no i tak w ogóle nie zrozumiałeś mnie;) Rok temu odszedł Modric, teraz każdy chce oddać Bale bo duża oferta, tak samo "odpowiednie" oferty mogą dawać za kolejnych. Dlatego od samego początku jestem na nie aby nie sprzedawać Bale:luzik: czytaj ze zrozumieniem;) a co do tego partnerstwa, na 100% nie ma tam nic napisane ze musimy im kogokolwiek sprzedawać, modric robił cyrki to sie opchneło. Bale nie wiadomo co, ale i tak każdy najchętniej by go wywalił bo przeczytał durnego tweeta:nerwus: tak że to chyba powinieneś do tych ludzi sie czepiać, a nie do mnie, czyli chyba do siebie też, bo też chcesz aby odszedł:wysmiewacz: [quote=Sawik] Przepraszam resztę osób za przekleństwo, ale szlak mnie trafia jak widzę jak ktoś pisze "niech biorą kogo chcą", a moje słowa, że duża osób, która tutaj się zarejestrowała w ostatnim czasie to fani Realu nie jest chyba przypadkiem
23 sierpnia 2013, 18:37 [cytuj]
Robert,

Zauważyłem, że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem.

Ja z góry założyłem, że nie wyobrażam sobie transferów na linii FC Barcelona - Tottenham :)

Jakbyś czytał wpisy innych jakiś czas temu (ale Ciebie tutaj jeszcze nie było) to nikt nie chciał, abyśmy się stali kolejnym Arsenalem.

Żaden kibic nie chce, żeby sprzedawano najlepszych zawodników drużyny, osłabiając tym samym zespół. Jeżeli tego chcesz znaczy, że nie jesteś kibicem Tottenhamu. Ja dokładnie przeczytałem o czym napisałeś, ale nie słyszałem nigdy, aby jakiś kibic chciał, aby sprzedawano najlepszych zawodników drużyny, bo chce, aby zespół był mocniejszy.

Modrić chciał odejść, bo Real mieszał mu w głowie. Jakby nie składali żadnych ofert to by został.

Ja się zgadzam na sprzedaż Bale'a jak tak bardzo chce odejść, ale klub powinien oficjalnie wystawić go na sprzedaż i oddać go drużynie, która zaproponuje najwięcej i w jednej racie :) A taką nie byłby na pewno Real.

Oni chcą żeby odszedł, bo Bale zachował się jak szmata, kiedy Real zaczął się nim interesować. Wcześniej mówił, że chce wywalczyć awans z Tottenhamem do Ligi Mistrzów i naciskał na wzmocnienie drużyny.
Robert, Zauważyłem, że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Ja z góry założyłem, że nie wyobrażam sobie transferów na linii FC Barcelona - Tottenham :) Jakbyś czytał wpisy innych jakiś czas temu (ale Ciebie tutaj jeszcze nie było) to nikt nie chciał, abyśmy się stali kolejnym Arsenalem. Żaden kibic nie chce, żeby sprzedawano najlepszych zawodników drużyny, osłabiając tym samym zespół. Jeżeli tego chcesz znaczy, że nie jesteś kibicem Tottenhamu. Ja dokładnie przeczytałem o czym napisałeś, ale nie słyszałem nigdy, aby jakiś kibic chciał, aby sprzedawano najlepszych zawodników drużyny, bo chce, aby zespół był mocniejszy. Modrić chciał odejść, bo Real mieszał mu w głowie. Jakby nie składali żadnych ofert to by został. Ja się zgadzam na sprzedaż Bale'a jak tak bardzo chce odejść, ale klub powinien oficjalnie wystawić go na sprzedaż i oddać go drużynie, która zaproponuje najwięcej i w jednej racie :) A taką nie byłby na pewno Real. Oni chcą żeby odszedł, bo Bale zachował się jak szmata, kiedy Real zaczął się nim interesować. Wcześniej mówił, że chce wywalczyć awans z Tottenhamem do Ligi Mistrzów i naciskał na wzmocnienie drużyny
23 sierpnia 2013, 18:54 [cytuj]
hmm co najważniejsze, nie zauważyłeś ironii ;)
Ja jestem od samego początku na nie ze sprzedażą Bale;)
Tylko wcześniej modric wymusił transfer, teraz niby Bale, którego spora część ludzi chce oddać bo jest duża oferta. To za rok znowu ktoś sie zbuntuje albo bedzie dobra oferta i tak w kółko?
Ja jestem zdecydowanie na nie, jak mamy budować zespół co ma coś ugrać to jak ? sprzedając najlepszych? No nie bardzo;)

Jeśli chce odejść co da danie go na sprzedaż? Nikt go nie zmusi do pójścia do innego klubu jak wybrał real, jeśli to zrobił;)

powiadasz jak szmata?:mysli: co takiego zrobił? Bo nie zdementował plot? nie pamietam aby ktoś na Modrica pisał szmata jak nie przychodził na treningi :brawo:

czyli ci co chcą sprzedać Bale to nie są kibicami Tottenhamu? to troche ich nazbierasz i z dużo dłuższym stażem pisania na forum;)
bo tak jak pisałem, forum znam od dawna, zarejestrowałem sie chyba w lipcu czy jakos tak;)
hmm co najważniejsze, nie zauważyłeś ironii ;) Ja jestem od samego początku na nie ze sprzedażą Bale;) Tylko wcześniej modric wymusił transfer, teraz niby Bale, którego spora część ludzi chce oddać bo jest duża oferta. To za rok znowu ktoś sie zbuntuje albo bedzie dobra oferta i tak w kółko? Ja jestem zdecydowanie na nie, jak mamy budować zespół co ma coś ugrać to jak ? sprzedając najlepszych? No nie bardzo;) Jeśli chce odejść co da danie go na sprzedaż? Nikt go nie zmusi do pójścia do innego klubu jak wybrał real, jeśli to zrobił;) powiadasz jak szmata?:mysli: co takiego zrobił? Bo nie zdementował plot? nie pamietam aby ktoś na Modrica pisał szmata jak nie przychodził na treningi :brawo: czyli ci co chcą sprzedać Bale to nie są kibicami Tottenhamu? to troche ich nazbierasz i z dużo dłuższym stażem pisania na forum;) bo tak jak pisałem, forum znam od dawna, zarejestrowałem sie chyba w lipcu czy jakos tak;)
|<  <<  <  33  34  35  36  37    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 35 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się