Forum dyskusyjne
23 sierpnia 2013, 19:34 [cytuj]
Boże, Keane naprawdę powiedział, że Bale "nie może odmówić Realowi"? Trochę więcej się po gościu spodziewałem...
Boże, Keane naprawdę powiedział, że Bale "nie może odmówić Realowi"? Trochę więcej się po gościu spodziewałem
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
23 sierpnia 2013, 20:27 [cytuj]
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-hiszpanska/bale-zagra-z-numerem-11-i-zarobi-miliony/9001d?utm_source=onetlink&utm_medium=cpc&utm_campaign=eurosport.onet.pl&utm_term=
www.tottenham.com.pl ---
jeśli to prawda, to jesteśmy w "czarnej d.pie"
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-hiszpanska/bale-zagra-z-numerem-11-i-zarobi-miliony/9001d?utm_source=onetlink&utm_medium=cpc&utm_campaign=eurosport.onet.pl&utm_term=www.tottenham.com.pl
---
jeśli to prawda, to jesteśmy w "czarnej d.pie"
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
23 sierpnia 2013, 20:36 [cytuj]
Tottenham był reprezentowany przez właściciela Daniela Levy'ego
hmmm
a kiedy on kupił klub
Tottenham był reprezentowany przez właściciela Daniela Levy'ego
hmmm:mysli:
a kiedy on kupił klub:mysli:
23 sierpnia 2013, 20:49 [cytuj]
http://realmadryt.net/news/Osiagnieto-porozumienie-ws-transferu-Bale039a-18901
:(
:zmeczony::zmeczony:
23 sierpnia 2013, 21:09 [cytuj]
"Po dwóch miesiącach niezwykle trudnych negocjacji Real Madryt w końcu osiągnął porozumienie z Tottenhamem w sprawie transferu Garetha Bale'a. Kwota transferu ostatecznie wyniesie 85 mln funtów, co według obecnego kursu oznacza 99 mln euro. Tym samym Walijczyk zostanie najdroższym piłkarzem w historii. Ze strony Realu negocjowali Florentino Perez i Jose Angel Sanchez, a Tottenham był reprezentowany przez właściciela Daniela Levy'ego i Jonathana Barnetta.
REKLAMA
Choć jeszcze w czwartek nie brakowało informacji, że kwota transferu nie powinna przekroczyć 78 milionów funtów, to Real ostatecznie zapłaci 99 mln płatne w kilku ratach, prawdopodobnie pięciu. W transfer nie zostanie włączony żaden inny zawodnik Los Blancos. Bale podpisze sześcioletni kontrakt, na mocny którego będzie zarabiał 10 milionów euro rocznie. Walijczyk otrzyma koszulkę z numerem "11". Jej sprzedaż ruszyła już w oficjalnym klubowym sklepie Realu.
"Transfer może zostać oficjalnie potwierdzony w każdym momencie. Najwcześniej jeszcze w piątek, a najpóźniej we wtorek. Dużo zależy od tego, kiedy zawodnik stawi się na testy medyczne. Dodatkowo Tottenham chce, by wszystko zbiegło się z transferem skrzydłowego AS Romy Erika Lamleli, co w jakimś stopniu osłodziłoby kibicom Kogutów sprzedaż Bale'a.""""
Źródło: Eurosport
transfer Lameli - a Bale out = "obcieranie szkłem dupy"
99 mln euro (!) płatne w ratach (!) = frajerstwo tego okienka transferowego
"Po dwóch miesiącach niezwykle trudnych negocjacji Real Madryt w końcu osiągnął porozumienie z Tottenhamem w sprawie transferu Garetha Bale'a. Kwota transferu ostatecznie wyniesie 85 mln funtów, co według obecnego kursu oznacza 99 mln euro. Tym samym Walijczyk zostanie najdroższym piłkarzem w historii. Ze strony Realu negocjowali Florentino Perez i Jose Angel Sanchez, a Tottenham był reprezentowany przez właściciela Daniela Levy'ego i Jonathana Barnetta.
REKLAMA
Choć jeszcze w czwartek nie brakowało informacji, że kwota transferu nie powinna przekroczyć 78 milionów funtów, to Real ostatecznie zapłaci 99 mln płatne w kilku ratach, prawdopodobnie pięciu. W transfer nie zostanie włączony żaden inny zawodnik Los Blancos. Bale podpisze sześcioletni kontrakt, na mocny którego będzie zarabiał 10 milionów euro rocznie. Walijczyk otrzyma koszulkę z numerem "11". Jej sprzedaż ruszyła już w oficjalnym klubowym sklepie Realu.
"Transfer może zostać oficjalnie potwierdzony w każdym momencie. Najwcześniej jeszcze w piątek, a najpóźniej we wtorek. Dużo zależy od tego, kiedy zawodnik stawi się na testy medyczne. Dodatkowo Tottenham chce, by wszystko zbiegło się z transferem skrzydłowego AS Romy Erika Lamleli, co w jakimś stopniu osłodziłoby kibicom Kogutów sprzedaż Bale'a.""""
Źródło: Eurosport
transfer Lameli - a Bale out = "obcieranie szkłem dupy"
99 mln euro (!) płatne w ratach (!) = frajerstwo tego okienka transferowego
23 sierpnia 2013, 21:23 [cytuj]
Śmieszne, transfer jakiegoś Lameli za 30mln w zamian za Bale'a. Po prostu cud, miód, malina kurwa!
Śmieszne, transfer jakiegoś Lameli za 30mln w zamian za Bale'a. Po prostu cud, miód, malina kurwa!
23 sierpnia 2013, 21:32 [cytuj]
Champion_Slonzak powiedział/a:
:ok:
23 sierpnia 2013, 21:37 [cytuj]
dobra !! - zgodzę się tracimy Bale i ... kupujemy Falcao albo Cavaniego ... w jakiejś mierze może być to rewanż dla kibiców, ale jakiś Lamela w dodatku przepłacony 10 baniek conajmniej ....
nie ździwułbym się jabkby 5 baniek z tych 30 za niego trafiło "po stołem" do kieszeni Bambiniego ...
dobra !! - zgodzę się tracimy Bale i ... kupujemy Falcao albo Cavaniego ... w jakiejś mierze może być to rewanż dla kibiców, ale jakiś Lamela w dodatku przepłacony 10 baniek conajmniej ....
nie ździwułbym się jabkby 5 baniek z tych 30 za niego trafiło "po stołem" do kieszeni Bambiniego
23 sierpnia 2013, 21:43 [cytuj]
RAFO jak nie zjebiesz układu to tak teraz piszemy kursywą, wrażliwe mamy te forum
Falcao i Cavani nie pójdą do nas, no i tak w ogóle to oni zmienili klub juz w tym okienku i zagrali dla nowego klubu
Lamela podobno mega talent, gdzieś widziałem zestawienie statystych Lameli i Bale, no i byly podobne, no ale wiadomo, liderem nie bedzie, dlatego Bale nigdzie bym nie puścił
RAFO jak nie zjebiesz układu to tak teraz piszemy kursywą, wrażliwe mamy te forum :rotfl:
Falcao i Cavani nie pójdą do nas, no i tak w ogóle to oni zmienili klub juz w tym okienku i zagrali dla nowego klubu ;)
Lamela podobno mega talent, gdzieś widziałem zestawienie statystych Lameli i Bale, no i byly podobne, no ale wiadomo, liderem nie bedzie, dlatego Bale nigdzie bym nie puścił;)
23 sierpnia 2013, 22:24 [cytuj]
a mnie ten pochyły styl kursywy się podoba -- coś na podobieństwo Dembele ... też jest taki lekko pochylony jak prowadzi piłkę
a mnie ten pochyły styl kursywy się podoba -- coś na podobieństwo Dembele ... też jest taki lekko pochylony jak prowadzi piłkę :mysli:
23 sierpnia 2013, 22:28 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
a mnie ten pochyły styl kursywy się podoba -- coś na podobieństwo Dembele ... też jest taki lekko pochylony jak prowadzi piłkę

on to jest zgarbiony
on to jest zgarbiony :D
23 sierpnia 2013, 22:31 [cytuj]
Robert powiedział/a:
on to jest zgarbiony

może - ale jest to bardzo skuteczne -- idzie jak CZOŁG
może - ale jest to bardzo skuteczne -- idzie jak CZOŁG :ok:
23 sierpnia 2013, 22:36 [cytuj]
podobno jakieś 90-99% transferów jest płatnych w ratach więc? Nie wiem czy szejk by ci dał taką kase od ręki. Nie wiem na jakim świecie wy żyjecie
podobno jakieś 90-99% transferów jest płatnych w ratach więc? Nie wiem czy szejk by ci dał taką kase od ręki. Nie wiem na jakim świecie wy żyjecie
23 sierpnia 2013, 22:53 [cytuj]
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=47237
---
ponoć w realu-marca-madryt budują scenę
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=47237
---
ponoć w realu-marca-madryt budują scenę
23 sierpnia 2013, 23:14 [cytuj]
zadajmy sobie pytanie - czy lepiej gdyby Bale został i zero transferów albo jeden - czy lepiej Bale odchodzi - ale mamy Paulinho, Capoue, Soldado , Chadli, i jeszcze ktoś - wydaje sie ze pomoc mamy mega (jeszcze Sandro, Dembele, Lennon i Townsend)- i nie jestesmy uzaleznieni od jednego gracza Bale'a. Mysle ze mimo mojego uwielbienia dla Garetha - wyjdzie nam na dobre - 100 mln EU na raty czy nie - to mega kasa
zadajmy sobie pytanie - czy lepiej gdyby Bale został i zero transferów albo jeden - czy lepiej Bale odchodzi - ale mamy Paulinho, Capoue, Soldado , Chadli, i jeszcze ktoś - wydaje sie ze pomoc mamy mega (jeszcze Sandro, Dembele, Lennon i Townsend)- i nie jestesmy uzaleznieni od jednego gracza Bale'a. Mysle ze mimo mojego uwielbienia dla Garetha - wyjdzie nam na dobre - 100 mln EU na raty czy nie - to mega kasa :D
23 sierpnia 2013, 23:14 [cytuj]
http://shop.tottenhamhotspur.com/product/bale-mens-printed-home-shirt/mppbaleh
http://shop.tottenhamhotspur.com/product/bale-mens-printed-home-shirt/mppbaleh
:muza:
23 sierpnia 2013, 23:22 [cytuj]
nie ma co nasza koszulka ładniejsza od tej z realu, no to już jest jeden powód żeby został
nie ma co nasza koszulka ładniejsza od tej z realu, no to już jest jeden powód żeby został :ok:
23 sierpnia 2013, 23:27 [cytuj]
spurs3 powiedział/a:
zadajmy sobie pytanie - czy lepiej gdyby Bale został i zero transferów albo jeden - czy lepiej Bale odchodzi - ale mamy Paulinho, Capoue, Soldado , Chadli, i jeszcze ktoś - wydaje sie ze pomoc mamy mega (jeszcze Sandro, Dembele, Lennon i Townsend)- i nie jestesmy uzaleznieni od jednego gracza Bale'a. Mysle ze mimo mojego uwielbienia dla Garetha - wyjdzie nam na dobre - 100 mln EU na raty czy nie - to mega kasa

a kto powiedział ze to za niego?
ktoś podliczył ze jesteśmy na - niecałe 40 mln
a mieliśmy miec podobno 50-70 mln
a kto powiedział ze to za niego?
ktoś podliczył ze jesteśmy na - niecałe 40 mln
a mieliśmy miec podobno 50-70 mln:luzik:
23 sierpnia 2013, 23:33 [cytuj]
-Daniel co zrobisz z pierwszą ratą za BALE?
- Psa se kupie. Jamnika
Szkoda tych rat, ale lepsze raty niż kwas w szatni i fochy niezadowolonego grajka(nawet messi nie ma prawa robić fochów i być ważniejszy od klubu) Gareth ewidentnie ma posrane w bani i tyle. Graczem jest wyśmienitym natomiast personą dupną i tyle. Ledwo mu ktoś kasą(bo przecież nie splendorem) machnął to poleciał jak pies za kością
-Daniel co zrobisz z pierwszą ratą za BALE?
- Psa se kupie. Jamnika
Szkoda tych rat, ale lepsze raty niż kwas w szatni i fochy niezadowolonego grajka(nawet messi nie ma prawa robić fochów i być ważniejszy od klubu) Gareth ewidentnie ma posrane w bani i tyle. Graczem jest wyśmienitym natomiast personą dupną i tyle. Ledwo mu ktoś kasą(bo przecież nie splendorem) machnął to poleciał jak pies za kością
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
23 sierpnia 2013, 23:59 [cytuj]
za h.j nie pasują mi te raty do Levy-ego, nie mogę uwierzyć, że nasz prezes przystał na śmieszne 99 mln w kilku ratach
---
co do focha - to Rooney, Suarez i Benteke mieli takowe... i skończyły się fochy i zaczęła się gra - dało się w innych klubach?? - dało!?
za h.j nie pasują mi te raty do Levy-ego, nie mogę uwierzyć, że nasz prezes przystał na śmieszne 99 mln w kilku ratach
---
co do focha - to Rooney, Suarez i Benteke mieli takowe... i skończyły się fochy i zaczęła się gra - dało się w innych klubach?? - dało!?