Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  35  36  37  38  39    >  >>  >|
24 sierpnia 2013, 00:14 [cytuj]
Finanse to nie tylko gotówka. Poczytajcie o dźwigni finansowej, o tym że lepiej mieć w portfelu kredyt niż wydawać swoją gotówkę, poczytajcie co to są należności i co na to banki etc. Dopiero później mówcie czy to jest interes czy nie. To nie ma na dziś żadnego znaczenia. To Levy zarządza milionami a nie Wy i on doskonale wie co to jest zarządzanie finansami klubu!
Finanse to nie tylko gotówka. Poczytajcie o dźwigni finansowej, o tym że lepiej mieć w portfelu kredyt niż wydawać swoją gotówkę, poczytajcie co to są należności i co na to banki etc. Dopiero później mówcie czy to jest interes czy nie. To nie ma na dziś żadnego znaczenia. To Levy zarządza milionami a nie Wy i on doskonale wie co to jest zarządzanie finansami klubu!
24 sierpnia 2013, 00:46 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
za h.j nie pasują mi te raty do Levy-ego, nie mogę uwierzyć, że nasz prezes przystał na śmieszne 99 mln w kilku ratach

---
co do focha - to Rooney, Suarez i Benteke mieli takowe... i skończyły się fochy i zaczęła się gra - dało się w innych klubach?? - dało!?

Nie mów hopla póki nie skończy się okienko.
Benteke dostał w łapę(czego u nas nie było i nie powinno być)
Rooney dostał po dupie - wydawało mu się, że będzie rozchwytywany :wysmiewacz:

Suarez - Kanibale są jeszcze zbyt małą nacją żeby mieli własną ligę i kluby z kasą wielkości kwoty za Suareza
Nie mów hopla póki nie skończy się okienko. Benteke dostał w łapę(czego u nas nie było i nie powinno być) Rooney dostał po dupie - wydawało mu się, że będzie rozchwytywany :wysmiewacz: Suarez - Kanibale są jeszcze zbyt małą nacją żeby mieli własną ligę i kluby z kasą wielkości kwoty za Suareza
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
24 sierpnia 2013, 00:57 [cytuj]
według tego pewnego info i juz ostatecznego. To jak tam przebiegła prezentacja Bale, bo miała być w piątek:rotfl:

nie bardzo rozumiem Wasze najazdy na Bale, nic nie mówi, a i tak najgorszy, ale ci co naprawde wymuszają transfery to luz;)

szukacie daleko, na nasz polak z polskiej borussi to co, dostał podwyżkę na ostatnio rok i słyszeliście aby po tym czasie mówił ze mu sie nie podoba?
według tego pewnego info i juz ostatecznego. To jak tam przebiegła prezentacja Bale, bo miała być w piątek:rotfl: nie bardzo rozumiem Wasze najazdy na Bale, nic nie mówi, a i tak najgorszy, ale ci co naprawde wymuszają transfery to luz;) szukacie daleko, na nasz polak z polskiej borussi to co, dostał podwyżkę na ostatnio rok i słyszeliście aby po tym czasie mówił ze mu sie nie podoba?
24 sierpnia 2013, 03:52 [cytuj]
Robert powiedział/a:
hmm co najważniejsze, nie zauważyłeś ironii ;)
Ja jestem od samego początku na nie ze sprzedażą Bale;)
Tylko wcześniej modric wymusił transfer, teraz niby Bale, którego spora część ludzi chce oddać bo jest duża oferta. To za rok znowu ktoś sie zbuntuje albo bedzie dobra oferta i tak w kółko?
Ja jestem zdecydowanie na nie, jak mamy budować zespół co ma coś ugrać to jak ? sprzedając najlepszych? No nie bardzo;)

Jeśli chce odejść co da danie go na sprzedaż? Nikt go nie zmusi do pójścia do innego klubu jak wybrał real, jeśli to zrobił;)

powiadasz jak szmata?:mysli: co takiego zrobił? Bo nie zdementował plot? nie pamietam aby ktoś na Modrica pisał szmata jak nie przychodził na treningi :brawo:

czyli ci co chcą sprzedać Bale to nie są kibicami Tottenhamu? to troche ich nazbierasz i z dużo dłuższym stażem pisania na forum;)
bo tak jak pisałem, forum znam od dawna, zarejestrowałem sie chyba w lipcu czy jakos tak;)

Najlepiej dodać kilka wpisów o tej samej kwestii, a tłumaczyć się, że to była ironia :wysmiewacz:

Jeżeli nie ma zainteresowanie to nikt nie będzie się buntował, bo nie ma alternatywy, żeby gdzieś odejść.

Kogo obchodzi, że wybrał Real? To Real ma go wybrać i jak bardzo im na nim zależy to zapłacą więcej od innych , a jak im nie zależy to nie zapłacą.

Na Modricia leciały gorsze teksty niż szmata, ale jak od niedawna tutaj jesteś to się nie dziwię, że nie pamiętasz :wysmiewacz:

Jak tylko się pojawiło informacja, że za Bale'a Real chce zapłacić kasę + Modricia to pojawiły się głosy, że nikt szczura tutaj nie chce widzieć za to co wygadywał i co wyprawiał.

A jak miał problemy z aklimatyzacją to wiele osób się z niego śmiało.

Ja napisałem, że jestem za sprzedażą Bale'a, nie wiem co teraz sugerujesz, spójrz wpis wyżej.

Z niewolnika nie ma pracownika, ale jak chce odejść to trzeba wziąć za niego jak najwięcej. I o tym wspominałem wcześniej :)
Najlepiej dodać kilka wpisów o tej samej kwestii, a tłumaczyć się, że to była ironia :wysmiewacz: Jeżeli nie ma zainteresowanie to nikt nie będzie się buntował, bo nie ma alternatywy, żeby gdzieś odejść. Kogo obchodzi, że wybrał Real? To Real ma go wybrać i jak bardzo im na nim zależy to zapłacą więcej od innych , a jak im nie zależy to nie zapłacą. Na Modricia leciały gorsze teksty niż szmata, ale jak od niedawna tutaj jesteś to się nie dziwię, że nie pamiętasz :wysmiewacz: Jak tylko się pojawiło informacja, że za Bale'a Real chce zapłacić kasę + Modricia to pojawiły się głosy, że nikt szczura tutaj nie chce widzieć za to co wygadywał i co wyprawiał. A jak miał problemy z aklimatyzacją to wiele osób się z niego śmiało. Ja napisałem, że jestem za sprzedażą Bale'a, nie wiem co teraz sugerujesz, spójrz wpis wyżej. Z niewolnika nie ma pracownika, ale jak chce odejść to trzeba wziąć za niego jak najwięcej. I o tym wspominałem wcześniej :)
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
24 sierpnia 2013, 03:56 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
-Daniel co zrobisz z pierwszą ratą za BALE?
- Psa se kupie. Jamnika

Szkoda tych rat, ale lepsze raty niż kwas w szatni i fochy niezadowolonego grajka(nawet messi nie ma prawa robić fochów i być ważniejszy od klubu) Gareth ewidentnie ma posrane w bani i tyle. Graczem jest wyśmienitym natomiast personą dupną i tyle. Ledwo mu ktoś kasą(bo przecież nie splendorem) machnął to poleciał jak pies za kością

:brawo:

I o tym wspominałem wcześniej.

Nie będzie jakiś gówniarz poczuwał się, że jest ważniejszy od klubu. Jak chce odejść to niech spada, nikt mu łaski robić nie będzie.

Tyle, że trzeba za niego jak najwięcej kasy wziąć :)

Ponadto chłopak się tak naprawdę boi, że nie da rady powtórzyć poprzedniego sezonu i temat Realu upadnie.

Benteke, Suarez i Rooney pokazali, że mają jaja, a Bale nie ma i trzeba się z tym pogodzić.

Miałem go za super zawodnika i człowieka, ale jak nawet nie potrafi umówić się na wywiad z dziennikarzem i zdementować plotek to nic nie poradzimy :bezradny:

Od bohatera do zera...

Ze względu na szacunek do klubu nie powinien się tak zachowywać. Podpisał kontrakt do 2016 roku, a ktoś go do tego zmuszał? Nie wydaje mi się.

Mamy czasy najemników, a nie zawodników. Aż łza się kręci w oku kiedy tacy gracze jak Del Piero, Totti, Gerrard, Lampard czy Xavi odrzucali propozycje ze strony innych drużyn, aby zostać w klubie i pomagać mu w rozwoju.

Żaden z nas Bale'a nie przekona do pozostania i chcąc, nie chcąc musimy się z tym pogodzić. Po prostu pokazuje, że umiejętności piłkarskie nie idą w parze z klasą zawodnika.
:brawo: I o tym wspominałem wcześniej. Nie będzie jakiś gówniarz poczuwał się, że jest ważniejszy od klubu. Jak chce odejść to niech spada, nikt mu łaski robić nie będzie. Tyle, że trzeba za niego jak najwięcej kasy wziąć :) Ponadto chłopak się tak naprawdę boi, że nie da rady powtórzyć poprzedniego sezonu i temat Realu upadnie. Benteke, Suarez i Rooney pokazali, że mają jaja, a Bale nie ma i trzeba się z tym pogodzić. Miałem go za super zawodnika i człowieka, ale jak nawet nie potrafi umówić się na wywiad z dziennikarzem i zdementować plotek to nic nie poradzimy :bezradny: Od bohatera do zera... Ze względu na szacunek do klubu nie powinien się tak zachowywać. Podpisał kontrakt do 2016 roku, a ktoś go do tego zmuszał? Nie wydaje mi się. Mamy czasy najemników, a nie zawodników. Aż łza się kręci w oku kiedy tacy gracze jak Del Piero, Totti, Gerrard, Lampard czy Xavi odrzucali propozycje ze strony innych drużyn, aby zostać w klubie i pomagać mu w rozwoju. Żaden z nas Bale'a nie przekona do pozostania i chcąc, nie chcąc musimy się z tym pogodzić. Po prostu pokazuje, że umiejętności piłkarskie nie idą w parze z klasą zawodnika
24 sierpnia 2013, 09:47 [cytuj]
"Mamy czasy najemników, a nie zawodników. Aż łza się kręci w oku kiedy tacy gracze jak Del Piero, Totti, Gerrard, Lampard czy Xavi odrzucali propozycje ze strony innych drużyn, aby zostać w klubie i pomagać mu w rozwoju."

- zgadzam się w całej rozciągłości
Ale, czy na focha zawodnika, klub powinien reagować w ten sposób jak tu piszecie. Nie podoba mu się u nas gra - więc musimy ulec humorom i go sprzedać? Czy cytowane tu - "żaden piłkarz nie jest większy niż klub" - nie jest tylko nic nie znaczącym frazesem, którego brzmieniem, klub usprawiedliwia swoją słabość w postępowaniu z zawodnikiem. Czy to zdanie nie powinno paść z ust Daniela Levy-ego teraz pod koniec okienka, gdy fani Realu, Marca i bóg wie kto jeszcze buduje w naszych umysłach scenę - a dla wielu kibiców Spurs gilotynę, na której stracimy nasze "Waleczne Serce" ...
Czy nie powinno paść " Bale not for sale!" - bo żaden piłkarz nie jest większy niż TOTTENHAM HOTSPUR i nikt nie będzie dyktował warunków Levy-emu i Lewis-owi we własnym klubie! Nazwijcie to głupstwem, albo jak chcecie, ale ja uważam, że wtedy pokazalibyśmy WIELKOŚĆ - której nie pokazał MU, przy sprzedaży CR7 i Arsenl tracąc Cesca czy RVP! :mysli:
"Mamy czasy najemników, a nie zawodników. Aż łza się kręci w oku kiedy tacy gracze jak Del Piero, Totti, Gerrard, Lampard czy Xavi odrzucali propozycje ze strony innych drużyn, aby zostać w klubie i pomagać mu w rozwoju." - zgadzam się w całej rozciągłości Ale, czy na focha zawodnika, klub powinien reagować w ten sposób jak tu piszecie. Nie podoba mu się u nas gra - więc musimy ulec humorom i go sprzedać? Czy cytowane tu - "żaden piłkarz nie jest większy niż klub" - nie jest tylko nic nie znaczącym frazesem, którego brzmieniem, klub usprawiedliwia swoją słabość w postępowaniu z zawodnikiem. Czy to zdanie nie powinno paść z ust Daniela Levy-ego teraz pod koniec okienka, gdy fani Realu, Marca i bóg wie kto jeszcze buduje w naszych umysłach scenę - a dla wielu kibiców Spurs gilotynę, na której stracimy nasze "Waleczne Serce" ... Czy nie powinno paść " Bale not for sale!" - bo żaden piłkarz nie jest większy niż TOTTENHAM HOTSPUR i nikt nie będzie dyktował warunków Levy-emu i Lewis-owi we własnym klubie! Nazwijcie to głupstwem, albo jak chcecie, ale ja uważam, że wtedy pokazalibyśmy WIELKOŚĆ - której nie pokazał MU, przy sprzedaży CR7 i Arsenl tracąc Cesca czy RVP! :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
24 sierpnia 2013, 10:14 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Czy cytowane tu - "żaden piłkarz nie jest większy niż klub" - nie jest tylko nic nie znaczącym frazesem, którego brzmieniem, klub usprawiedliwia swoją słabość w postępowaniu z zawodnikiem.

Zważywszy, że menadżer który to powiedział zdobył więcej niż wszyscy menadżerowie Tottenhamu razem wzięci oraz zważywszy, że ten menadżer nie miał problemu żeby pozbyć się genialnego zawodnika za 95 mln euro, to nie, nie jest tylko nic nie znaczącym frazesem, którego brzmieniem, klub usprawiedliwia swoją słabość w postępowaniu z zawodnikiem.
Zważywszy, że menadżer który to powiedział zdobył więcej niż wszyscy menadżerowie Tottenhamu razem wzięci oraz zważywszy, że ten menadżer nie miał problemu żeby pozbyć się genialnego zawodnika za 95 mln euro, to nie, nie jest tylko nic nie znaczącym frazesem, którego brzmieniem, klub usprawiedliwia swoją słabość w postępowaniu z zawodnikiem
COYS!
24 sierpnia 2013, 10:54 [cytuj]
ludzie nie rozumiem waszych pretensji do Garetha za decyzję o odejściu. Mi też jest szkoda, że nas opuszcza, ale szanuję jego wybór. Ten chłopak miał już wiele szans na to żeby nas opuścić, jednak tego nie zrobił. W tym momencie wydaje się to być normalną rzeczą, że 24-letni Walijczyk jest głodny sukcesów i chce zostać najdroższym zawodnikiem wszechczasów. Każdy z nas na jego miejscu zrobiłby to samo...
ludzie nie rozumiem waszych pretensji do Garetha za decyzję o odejściu. Mi też jest szkoda, że nas opuszcza, ale szanuję jego wybór. Ten chłopak miał już wiele szans na to żeby nas opuścić, jednak tego nie zrobił. W tym momencie wydaje się to być normalną rzeczą, że 24-letni Walijczyk jest głodny sukcesów i chce zostać najdroższym zawodnikiem wszechczasów. Każdy z nas na jego miejscu zrobiłby to samo
24 sierpnia 2013, 11:16 [cytuj]
Ja bym nie poszedł, wszędzie tylko nie do Realu, czyli nie wszyscy.
Ja bym nie poszedł, wszędzie tylko nie do Realu, czyli nie wszyscy
24 sierpnia 2013, 11:35 [cytuj]
w życiu bym nie zamienił ligi angielskiej na hiszpanską czy jakąkolwiek inna
24 sierpnia 2013, 12:46 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Ja bym nie poszedł, wszędzie tylko nie do Realu, czyli nie wszyscy
lukempire powiedział/a:

Sratatata
[quote=lukempire]w życiu bym nie zamienił ligi angielskiej na hiszpanską czy jakąkolwiek inna
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
24 sierpnia 2013, 13:22 [cytuj]
nie bede cytował tych postów żeby nie robić nie wiadomo jak długich wpisów
@sawik
No jak widze ze nadal nie załapałeś to co innego miałem napisac, jak tak jak było;)

Sam piszesz, ze nikt go nie zmuszał do przedłużenia kontraktu, tak samo nikt go nie zmusi do przenosin do innej ligi jak on sobie wybierze;)

Co do obelg na Modrica, jest sie czym chwalic:brawo: to było rok temu i na pewno bede wszystko pamietał jak ktos go nazywał, ale za takie podejście do sprawy zasłużył
dlatego wiadomo ze nie ma powrotu, no i tylko media pisały o jego powrocie, ale łyknąłeś, tak samo jaki to Bale jest zły:wysmiewacz:

Nie ma pracownika z niewolnika? Suarez podpisał nowy kontrakt, Rooney zaraz też sie uciszy, Benteke tak mocno chciał odejść a podpisał nowy kontrakt, Lewandowski juz dawno powiedział ze odejdzie tylko do Bayernu, płakał ze go nie chcą puścić, dostał podwyżkę na ten sezon, powiedział coś ze mu źle? skonczył sie temat;)

Sawik powiedział/a:
Miałem go za super zawodnika i człowieka, ale jak nawet nie potrafi umówić się na wywiad z dziennikarzem i zdementować plotek to nic nie poradzimy :bezradny:

Od bohatera do zera...

A dlaczego on ma dementować? Próbuje to robić AVB, ale co po tym jak prezes mówi ze sprzeda go za 150 mln, później za 120 i cały czas obniża kwote.

Del Piero? szkoda ze gra teraz w Australii
Lampard? juz był blisko aby odszedł do innego klubu nie chcieli z nim przedłużyć kontraktu
Gerrard, Totti, Xavi to rozumiem, od początku kariery pewnie do konca w 1 klubie;)
Lampard by gdzieś poszedł grać, a Carragher nie przedłużył kontraktu i skonczył kariere, a 2 lata jeszcze spokojnie by pograł;)

i najważniejsze Sawik, dobrze ze siedzisz w głowie Bale i wiesz o nim wszystko, ze chce odejść;)
Bo na chwile obecną to on nie sie nie odezwal a Levy podawał ceny za niego;)

Można zachowywac sie jak władze BVB, nie i chuj, ale można też sie zachowywać jak nasze władze i podawać wysoki kwoty a później je obniżać.
TO chyba bardziej powinieneś jechać po levym a nie Bale:luzik:

@lukempire
Bale jakiś czas temu mówił ze podoba mu sie gra w Hiszpanii
A dlaczego on ma dementować? Próbuje to robić AVB, ale co po tym jak prezes mówi ze sprzeda go za 150 mln, później za 120 i cały czas obniża kwote. Del Piero? szkoda ze gra teraz w Australii Lampard? juz był blisko aby odszedł do innego klubu nie chcieli z nim przedłużyć kontraktu Gerrard, Totti, Xavi to rozumiem, od początku kariery pewnie do konca w 1 klubie;) Lampard by gdzieś poszedł grać, a Carragher nie przedłużył kontraktu i skonczył kariere, a 2 lata jeszcze spokojnie by pograł;) i najważniejsze Sawik, dobrze ze siedzisz w głowie Bale i wiesz o nim wszystko, ze chce odejść;) Bo na chwile obecną to on nie sie nie odezwal a Levy podawał ceny za niego;) Można zachowywac sie jak władze BVB, nie i chuj, ale można też sie zachowywać jak nasze władze i podawać wysoki kwoty a później je obniżać. TO chyba bardziej powinieneś jechać po levym a nie Bale:luzik: @lukempire Bale jakiś czas temu mówił ze podoba mu sie gra w Hiszpanii
24 sierpnia 2013, 15:48 [cytuj]
"Można zachowywac sie jak władze BVB, nie i chuj, ale można też sie zachowywać jak nasze władze i podawać wysoki kwoty a później je obniżać. "

dokładnie - 120 mln + zawodnik , albo 150 mln -> to tyle miał na metce GB11 jeszcze 3 tygodnie temu(negocjacje na Florydzie), Levy i Lewis nic nie muszą... dlatego, dziwi mnie, że media trąbią, że Real zapłaci 99 mln w kilku ratach ..
"Można zachowywac sie jak władze BVB, nie i chuj, ale można też sie zachowywać jak nasze władze i podawać wysoki kwoty a później je obniżać. " dokładnie - 120 mln + zawodnik , albo 150 mln -> to tyle miał na metce GB11 jeszcze 3 tygodnie temu(negocjacje na Florydzie), Levy i Lewis nic nie muszą... dlatego, dziwi mnie, że media trąbią, że Real zapłaci 99 mln w kilku ratach
24 sierpnia 2013, 15:55 [cytuj]
Myślę, że jeśli nie będzie "oficjalna" do wtorku, środy przyszłego tygodnia i w miedzy czasie nie sprowadzimy Lameli albo kogoś za kwotę ponad 25 mln - Gareth Bale będzie już we wrześniu siał spustoszenie na boiskach BPL ... po pierwszym golu jakiego zapakuje, 99% z tych, którzy go tu niemiło pożegnali - pomyśli: qurwa, ale dobrze, że jednak jest piłkarzem Spurs ! .. i zapomni o jego fochu, zanim mecz się skończy :ok:
Myślę, że jeśli nie będzie "oficjalna" do wtorku, środy przyszłego tygodnia i w miedzy czasie nie sprowadzimy Lameli albo kogoś za kwotę ponad 25 mln - Gareth Bale będzie już we wrześniu siał spustoszenie na boiskach BPL ... po pierwszym golu jakiego zapakuje, 99% z tych, którzy go tu niemiło pożegnali - pomyśli: qurwa, ale dobrze, że jednak jest piłkarzem Spurs ! .. i zapomni o jego fochu, zanim mecz się skończy :ok:
24 sierpnia 2013, 16:11 [cytuj]
RAFO, ale kto powiedział ze ma focha;)

te pewne tweety? według których juz od dawna gra dla realu, udaje kontuzje w klubie, no i w reprezentacji aby nie wyszło:rotfl:
no i najlepszy, wczoraj miałbyć zaprezentowany, dlatego w sprawie Bale nie ma co czytać pismaków bo większość powiela ścieme Marca, czy jak tej gazecie jest;)

Levy powinien dementować a nie Bale, według mnie, ale klub podobno dawał te kwoty, negocjował, po co jak nie chce sie sprzedawać.
trzeba poczekać spokojnie do 2 września i tyle, nie wiele juz zostało:luzik:
RAFO, ale kto powiedział ze ma focha;) te pewne tweety? według których juz od dawna gra dla realu, udaje kontuzje w klubie, no i w reprezentacji aby nie wyszło:rotfl: no i najlepszy, wczoraj miałbyć zaprezentowany, dlatego w sprawie Bale nie ma co czytać pismaków bo większość powiela ścieme Marca, czy jak tej gazecie jest;) Levy powinien dementować a nie Bale, według mnie, ale klub podobno dawał te kwoty, negocjował, po co jak nie chce sie sprzedawać. trzeba poczekać spokojnie do 2 września i tyle, nie wiele juz zostało:luzik:
24 sierpnia 2013, 16:46 [cytuj]
http://tottenham24.pl/upload/images/1377352086_extras_noticia_foton_7_1.jpg

:((
http://tottenham24.pl/upload/images/1377352086_extras_noticia_foton_7_1.jpg :((
24 sierpnia 2013, 16:53 [cytuj]
Podobno przyleciał prywatnym odrzutowcem do Malagi.
Podobno przyleciał prywatnym odrzutowcem do Malagi
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
24 sierpnia 2013, 16:53 [cytuj]
Robert powiedział/a:
Można zachowywac sie jak władze BVB, nie i chuj, ale można też sie zachowywać jak nasze władze i podawać wysoki kwoty a później je obniżać.

Trzeba zachowywać się tak jak się zachowujemy trafiwszy na kretyna Pereza, który stargował ze 150 na 100 za towar warty 70-80 i jest przekonany że oszczędza 50, a nie traci 20.
Trzeba zachowywać się tak jak się zachowujemy trafiwszy na kretyna Pereza, który stargował ze 150 na 100 za towar warty 70-80 i jest przekonany że oszczędza 50, a nie traci 20
COYS!
24 sierpnia 2013, 17:05 [cytuj]
@Robert

Nie musisz tłumaczyć się po raz kolejny

Niejednokrotnie były sytuacje, kiedy zawodnicy mówili, że nie chcieli odejść, ale klub chciał ich sprzedać, bo potrzebuje pieniędzy. Podobna informacja pojawiła się w przypadku Lameli, który dobrze czuje się we Włoszech i nie bardzo kwapi się, żeby odejść, a jego przenosiny na WHL niedługo mogą stać się faktem.

Ja nie łyknąłem tego, że Modrić trafi na WHL, bo nigdzie tego nie napisałem tylko jak się taka informacja pojawiła to duża część osób poleciała z obelgami w jego stronę, że nie jest tutaj mile widziany, a on sam na pewno nie zdecydowałby się na powrót. Czytaj ze zrozumieniem i nie dokładaj sobie tego czego nie ma.

A przypadkiem ten Lewandowski nie sugerował, że czasami może zagrać gorszy mecz?
Dlatego zawsze jest obawa, że zawodnik nie będzie dobrze przygotowany do sezonu i nie będzie dawał z siebie 100%.

Walijczyk wie, że jak nawet trochę obniży loty to Real nadal będzie nim zainteresowany tylko niższa kwota będzie wchodziła w grę.

Dlaczego ma dementować plotki?
Suarez dementował każdą, agenci Lewego też dementowali jak się pojawiała informacja o transferze do innego klubu niż Bayern.

Jak tak bardzo chce zostać to powinien je dementować, chociażby z szacunku do klubu.

Tyle, że Del Piero dorabia sobie do emerytury i nie skusił się, aby za lat świetności przenosić się gdzie indziej.

A skąd wiesz, że z Lampardem nie chcieli tak naprawdę podpisać kontraktu? Siedzisz w głowie Abramowicza? Mogę zadać takie same pytanie.

Wielu z nich udowadnia, że może występować w jednym klubie przez wiele lat, dementując pogłoski o transferach. Xavi w ciągu ostatniego roku dementował pogłoski o transferze do PSG i Rosji, zwołuj przy tym konferencje prasowe.
Dlaczego Bale tego nie zrobi chociaż raz? Odpowiedz sobie samemu

Levy podawał za niego ceny, aby odstraszyć potencjalnych klientów. Tak samo zrobił Rodgers, mówiąc, że dlaczego Suarez miałby być warty mniej od Bale'a i powiedział, że rozważą ofertę w wysokości 100 milionów euro. To jest zabieg mający na celu odstraszenie potencjalnych zainteresowanych. Kibice Realu nie wierzą, że Perez chce dać tyle za Bale'a twierdząc, że jest za drogi.

A skąd wiesz dlaczego Levy schodzi z ceny? Bardzo prawdopodobne, że Bale naciska na transfer, a trzymanie w klubie kokosa zawodnika, który zarabia duże pieniądze nie jest tanim przedsięwzięciem. Tylko nie można zapominać, że klub na jego transferze musi wyciągnąć jak najwięcej.

Prawda jest taka, że Bale powinien zwołać konferencję czy udzielić wywiadu, w którym powie czego chce w życiu. To, że chce odejść nie oznacza od razu, że trzeba sprzedać go za grosze, ale on wie na przykładzie kolegi (Modricia), że można wymusić transfer do innej drużyny i najprawdopodobniej stara się to uczynić.
@Robert Nie musisz tłumaczyć się po raz kolejny Niejednokrotnie były sytuacje, kiedy zawodnicy mówili, że nie chcieli odejść, ale klub chciał ich sprzedać, bo potrzebuje pieniędzy. Podobna informacja pojawiła się w przypadku Lameli, który dobrze czuje się we Włoszech i nie bardzo kwapi się, żeby odejść, a jego przenosiny na WHL niedługo mogą stać się faktem. Ja nie łyknąłem tego, że Modrić trafi na WHL, bo nigdzie tego nie napisałem tylko jak się taka informacja pojawiła to duża część osób poleciała z obelgami w jego stronę, że nie jest tutaj mile widziany, a on sam na pewno nie zdecydowałby się na powrót. Czytaj ze zrozumieniem i nie dokładaj sobie tego czego nie ma. A przypadkiem ten Lewandowski nie sugerował, że czasami może zagrać gorszy mecz? Dlatego zawsze jest obawa, że zawodnik nie będzie dobrze przygotowany do sezonu i nie będzie dawał z siebie 100%. Walijczyk wie, że jak nawet trochę obniży loty to Real nadal będzie nim zainteresowany tylko niższa kwota będzie wchodziła w grę. Dlaczego ma dementować plotki? Suarez dementował każdą, agenci Lewego też dementowali jak się pojawiała informacja o transferze do innego klubu niż Bayern. Jak tak bardzo chce zostać to powinien je dementować, chociażby z szacunku do klubu. Tyle, że Del Piero dorabia sobie do emerytury i nie skusił się, aby za lat świetności przenosić się gdzie indziej. A skąd wiesz, że z Lampardem nie chcieli tak naprawdę podpisać kontraktu? Siedzisz w głowie Abramowicza? Mogę zadać takie same pytanie. Wielu z nich udowadnia, że może występować w jednym klubie przez wiele lat, dementując pogłoski o transferach. Xavi w ciągu ostatniego roku dementował pogłoski o transferze do PSG i Rosji, zwołuj przy tym konferencje prasowe. Dlaczego Bale tego nie zrobi chociaż raz? Odpowiedz sobie samemu Levy podawał za niego ceny, aby odstraszyć potencjalnych klientów. Tak samo zrobił Rodgers, mówiąc, że dlaczego Suarez miałby być warty mniej od Bale'a i powiedział, że rozważą ofertę w wysokości 100 milionów euro. To jest zabieg mający na celu odstraszenie potencjalnych zainteresowanych. Kibice Realu nie wierzą, że Perez chce dać tyle za Bale'a twierdząc, że jest za drogi. A skąd wiesz dlaczego Levy schodzi z ceny? Bardzo prawdopodobne, że Bale naciska na transfer, a trzymanie w klubie kokosa zawodnika, który zarabia duże pieniądze nie jest tanim przedsięwzięciem. Tylko nie można zapominać, że klub na jego transferze musi wyciągnąć jak najwięcej. Prawda jest taka, że Bale powinien zwołać konferencję czy udzielić wywiadu, w którym powie czego chce w życiu. To, że chce odejść nie oznacza od razu, że trzeba sprzedać go za grosze, ale on wie na przykładzie kolegi (Modricia), że można wymusić transfer do innej drużyny i najprawdopodobniej stara się to uczynić
24 sierpnia 2013, 17:23 [cytuj]

przyjechał tam autem? Jesli nie to co robi tam mercedes z angielska rejestracją?
przyjechał tam autem? Jesli nie to co robi tam mercedes z angielska rejestracją?
|<  <<  <  35  36  37  38  39    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 21 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się