Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  36  37  38  39  40    >  >>  >|
24 sierpnia 2013, 17:52 [cytuj]
Bale na urlopie w Spain, sprawdzone info. To nic nie znaczy :wysmiewacz:
25 sierpnia 2013, 10:36 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:

Bale był na urlopie w okolicach Malagi - w czerwcu - te zdjęcia, na 99% pochodzą z tego okresu :plask:
Bale był na urlopie w okolicach Malagi - w czerwcu - te zdjęcia, na 99% pochodzą z tego okresu :plask:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
25 sierpnia 2013, 10:52 [cytuj]
ta, ja wklepałem te zdjęcie w różowych spodenkach w gugla i wyszukałem obrazem to mi też wyskoczyło czerwiec. Bo tak szczerze to życie osobiste piłkarzy mało mnie obchodzi. Wiem tylko że z Defoe niezły ruchacz jest, na panienkach wyczerpuje strzelanie goli a na Tottenham już nie starcza
ta, ja wklepałem te zdjęcie w różowych spodenkach w gugla i wyszukałem obrazem to mi też wyskoczyło czerwiec. Bo tak szczerze to życie osobiste piłkarzy mało mnie obchodzi. Wiem tylko że z Defoe niezły ruchacz jest, na panienkach wyczerpuje strzelanie goli a na Tottenham już nie starcza
25 sierpnia 2013, 13:52 [cytuj]
Nie wierze w takie głupoty że ktoś leci do Malagi i stamtąd do Madrytu autem. To taj jakby Legia latała na mecze w LE z lotniska w Wilnie.
Nie wierze w takie głupoty że ktoś leci do Malagi i stamtąd do Madrytu autem. To taj jakby Legia latała na mecze w LE z lotniska w Wilnie
25 sierpnia 2013, 19:46 [cytuj]
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/transfery/gareth-bale-jest-juz-w-hiszpanii-i-czeka-na-transfer/3ctdp?utm_source=onetlink&utm_medium=cpc&utm_campaign=eurosport.onet.pl&utm_term=www.tottenham.com.pl

----
"Hiszpańskie media informują, że transfer Bale'a do Realu Madryt to już tylko kwestia godzin.

Tymczasem piłkarz spędził dzień na plaży i fotografował się z fanami. Oficjalnie jest jeszcze graczem Tottenhamu, ale nie ma zamiaru wracać na niedzielny mecz ze Swansea."

:mysli::mysli: wtorek lub środa - D Z I E Ń P R A W D Y :mysli:
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/transfery/gareth-bale-jest-juz-w-hiszpanii-i-czeka-na-transfer/3ctdp?utm_source=onetlink&utm_medium=cpc&utm_campaign=eurosport.onet.pl&utm_term=www.tottenham.com.pl ---- "Hiszpańskie media informują, że transfer Bale'a do Realu Madryt to już tylko kwestia godzin. Tymczasem piłkarz spędził dzień na plaży i fotografował się z fanami. Oficjalnie jest jeszcze graczem Tottenhamu, ale nie ma zamiaru wracać na niedzielny mecz ze Swansea." :mysli::mysli: wtorek lub środa - D Z I E Ń P R A W D Y :mysli:
25 sierpnia 2013, 21:23 [cytuj]
takim dniem prawdy był też piątek, czyli wtedy co miała byc oficjalna prezentacja;P

RAFO, poczekaj do oficjalki ;P
takim dniem prawdy był też piątek, czyli wtedy co miała byc oficjalna prezentacja;P RAFO, poczekaj do oficjalki ;P
25 sierpnia 2013, 22:02 [cytuj]
nadal nie wierzę w to że przechodzi do Realu, a już nie za 99 mln ojro - płatne w ratach :mysli:
nadal nie wierzę w to że przechodzi do Realu, a już nie za 99 mln ojro - płatne w ratach :mysli:
26 sierpnia 2013, 10:59 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8890014/transfer-news-spurs-weigh-up-more-offers-for-real-madrid-target-gareth-bale

PSG albo Monaco przebijają ofertę do np. 120 mln euro. My ją akceptujemy tym samym odrzucając dużo słabszą ofertę Realu. Bale nie chce iść do Francji, zostaje na WHL i prowadzi nas po mistrzostwo Anglii. Scenariusz marzenie :D
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8890014/transfer-news-spurs-weigh-up-more-offers-for-real-madrid-target-gareth-bale PSG albo Monaco przebijają ofertę do np. 120 mln euro. My ją akceptujemy tym samym odrzucając dużo słabszą ofertę Realu. Bale nie chce iść do Francji, zostaje na WHL i prowadzi nas po mistrzostwo Anglii. Scenariusz marzenie :D
26 sierpnia 2013, 12:19 [cytuj]
Trochę taki cyrk - o Bale'u sprawdzonych info ani widu ani słychu, właściwie nie wiadomo co robi Walijczyk. Nie pokazuje się też na naszych meczach, co oznacza, że najprawdopodobniej czeka na transfer. Z drugiej strony może ma całkowicie wyjebane i odpoczywa lecząc kontuzję. Teraz wtorek albo środa dniami prawdy, poprzednio był to piątek. W związku z tym myślę, że datowanie tego transferu to chuja prawda. Hiszpańskie media nakręcają atmosferę i wymyślają daty z dupy.
Trochę taki cyrk - o Bale'u sprawdzonych info ani widu ani słychu, właściwie nie wiadomo co robi Walijczyk. Nie pokazuje się też na naszych meczach, co oznacza, że najprawdopodobniej czeka na transfer. Z drugiej strony może ma całkowicie wyjebane i odpoczywa lecząc kontuzję. Teraz wtorek albo środa dniami prawdy, poprzednio był to piątek. W związku z tym myślę, że datowanie tego transferu to chuja prawda. Hiszpańskie media nakręcają atmosferę i wymyślają daty z dupy
26 sierpnia 2013, 14:02 [cytuj]
No, teraz zaczyna sie robic ciekawie

A mnie smiesza ciagle artykuly ze w ciagu 'next 24/48/72 hours' jest oczekiwana oficjalna prezentacja. Teraz sie zrobi niebezpiecznie we wtorek, ale my tez mamy Lamele i Chichiresa zaplanowanego. Moze jakis napastnik i LB/kreatywny pomocnik do tego. Wtedy bede zadowolony,
[i]No, teraz zaczyna sie robic ciekawie[/i] A mnie smiesza ciagle artykuly ze w ciagu 'next 24/48/72 hours' jest oczekiwana oficjalna prezentacja. Teraz sie zrobi niebezpiecznie we wtorek, ale my tez mamy Lamele i Chichiresa zaplanowanego. Moze jakis napastnik i LB/kreatywny pomocnik do tego. Wtedy bede zadowolony,
LMAO
26 sierpnia 2013, 16:27 [cytuj]
powtórze to jak traume - nie ma dobrej ceny za Bale dla nas i dlatego nie sprzedałbym jednego z 3 najlepszych piłkarzy świata
powtórze to jak traume - nie ma dobrej ceny za Bale dla nas i dlatego nie sprzedałbym jednego z 3 najlepszych piłkarzy świata
26 sierpnia 2013, 16:49 [cytuj]
chyba jak mantrę :luzik::D
chyba jak mantrę :luzik::D
26 sierpnia 2013, 17:16 [cytuj]
czemu piszą wszyscy kursywą :D ?
26 sierpnia 2013, 17:20 [cytuj]
dla niego trauma ;D
smackey powiedział/a:

tak sie dzieje jak rafo wrzuca linki z onetu;P
tak sie dzieje jak rafo wrzuca linki z onetu;P
26 sierpnia 2013, 17:23 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Rafo Ty dalej w to brniesz, oczywiście że sprzedamy, nie ma możliwości żeby Levy zrobił tyle transferów i planował kolejne z własnej kieszeni, to bardziej niż pewne że obraca już hajsem za Bale'a. A co do ceny to kwota jaką daje real i tak jest zawyżona
Rafo Ty dalej w to brniesz, oczywiście że sprzedamy, nie ma możliwości żeby Levy zrobił tyle transferów i planował kolejne z własnej kieszeni, to bardziej niż pewne że obraca już hajsem za Bale'a. A co do ceny to kwota jaką daje real i tak jest zawyżona
26 sierpnia 2013, 17:47 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
jednego z 3 najlepszych piłkarzy świata

Z całym szacunkiem Rafo ale ta wypowiedź nadaje się tylko do :wysmiewacz:
Z całym szacunkiem Rafo ale ta wypowiedź nadaje się tylko do :wysmiewacz:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
26 sierpnia 2013, 18:10 [cytuj]
Bale jest zawodnikiem wyśmienitym, ale przed nim wciąż znajdują się tacy gracze jak Messi, Ronaldo, Ribery, Schweinsteiger, Iniesta czy Falcao.

Można rzec, że ma potencjał, aby znajdować się w najlepszej trójce :)
Bale jest zawodnikiem wyśmienitym, ale przed nim wciąż znajdują się tacy gracze jak Messi, Ronaldo, Ribery, Schweinsteiger, Iniesta czy Falcao. Można rzec, że ma potencjał, aby znajdować się w najlepszej trójce :)
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
26 sierpnia 2013, 18:19 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Bale jest zawodnikiem wyśmienitym, ale przed nim wciąż znajdują się tacy gracze jak Messi, Ronaldo, Ribery, Schweinsteiger, Iniesta czy Falcao

o.k. - dla wielu może być 7, 10 czy 15 zawodnikiem na globie - dla mnie w obecnej chwili jest już na podium, nie zmienia to jednak faktu, że jest graczem z "najwyższej półki" ... jakiego, teraz po kilku wzmocnieniach nie mamy!... poszedł bym nawet dalej nie mamy (nie licząc GB - bo jest jeszcze nasz) nawet piłkarza na poziomie Luki Modric-ia, który odszedł sezon temu.. i tylko wysoka forma Walijczyka uchroniła nas przed regresem w ofensywie ...
o.k. - dla wielu może być 7, 10 czy 15 zawodnikiem na globie - dla mnie w obecnej chwili jest już na podium, nie zmienia to jednak faktu, że jest graczem z "najwyższej półki" ... jakiego, teraz po kilku wzmocnieniach nie mamy!... poszedł bym nawet dalej nie mamy (nie licząc GB - bo jest jeszcze nasz) nawet piłkarza na poziomie Luki Modric-ia, który odszedł sezon temu.. i tylko wysoka forma Walijczyka uchroniła nas przed regresem w ofensywie
26 sierpnia 2013, 18:28 [cytuj]
Arcz powiedział/a:

Nie po to w maju Lewis i Levy lecieli na Bahamy żeby się z kokosa mleka z całym zespołem napić! Jest projekt i na ten sezon i następny. Bale nie był na sprzedaż w maju, czerwcu i przez całe okienko też nie jest. A kasa na transfery była zaplanowana - około 80 mln GBP miało wyjść z sejfu na WHL... i wierzcie mi 2 albo 3 razy tyle jeszcze tam zostało. Nikt z włodarzy nie ma zamiaru brać kasy ze sprzedaży GB - my nie jesteśmy Valencia albo Machaczkała! :ok::ok::ok:
Nie po to w maju Lewis i Levy lecieli na Bahamy żeby się z kokosa mleka z całym zespołem napić! Jest projekt i na ten sezon i następny. Bale nie był na sprzedaż w maju, czerwcu i przez całe okienko też nie jest. A kasa na transfery była zaplanowana - około 80 mln GBP miało wyjść z sejfu na WHL... i wierzcie mi 2 albo 3 razy tyle jeszcze tam zostało. Nikt z włodarzy nie ma zamiaru brać kasy ze sprzedaży GB - my nie jesteśmy Valencia albo Machaczkała! :ok::ok::ok:
26 sierpnia 2013, 18:51 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Nikt z włodarzy nie ma zamiaru brać kasy ze sprzedaży GB - my nie jesteśmy Valencia albo Machaczkała

Ale fajnie żebyśmy też nie byli Portsmouth.

Ja też bym chciał żebyśmy mieli jak najlepszy skład, ale trzeba bilansować wpływy i wydatki. Możemy wyjść na dużym minusie, ale trzeba uważać żeby nie za duzym.

Nabijam posty - naprawiam stronę.
Ale fajnie żebyśmy też nie byli Portsmouth. Ja też bym chciał żebyśmy mieli jak najlepszy skład, ale trzeba bilansować wpływy i wydatki. Możemy wyjść na dużym minusie, ale trzeba uważać żeby nie za duzym. Nabijam posty - naprawiam stronę
COYS!
|<  <<  <  36  37  38  39  40    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 25 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się