Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|
23 maja 2013, 16:48 [cytuj]
Higuain podobno się dogadał z Juve, ale i tak. 60 mln to za dużo, wiem, ale 50 + warty około 20 mln Higuain byłoby okej. Tak naprawdę nie spodziewam się dostać za Bale'a więcej niż 50 mln euro, ale pomarzyć można. ;D
Higuain podobno się dogadał z Juve, ale i tak. 60 mln to za dużo, wiem, ale 50 + warty około 20 mln Higuain byłoby okej. Tak naprawdę nie spodziewam się dostać za Bale'a więcej niż 50 mln euro, ale pomarzyć można. ;D
LMAO
23 maja 2013, 19:12 [cytuj]
A ja myślę sobie tak: dwóch zacnych i przebiegłych żydów wzięło drużynę na na Bahamy aby odciąć wqrwiających menagos od drużyny a zwłaszcza od Bale-a. Przedstawią im przyszłość Tottenhamu w świetle watykańskich komnat i wszyscy tak się najarają, że nawet Parker i Gallas będą za darmo grali.
A ja myślę sobie tak: dwóch zacnych i przebiegłych żydów wzięło drużynę na na Bahamy aby odciąć wqrwiających menagos od drużyny a zwłaszcza od Bale-a. Przedstawią im przyszłość Tottenhamu w świetle watykańskich komnat i wszyscy tak się najarają, że nawet Parker i Gallas będą za darmo grali
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
24 maja 2013, 08:49 [cytuj]
Tomku - Gallas to niech gra za darmo w Ars --- a my będziemy mu płacić "pod stołem" za kiksy i samobóje :tak:
Tomku - Gallas to niech gra za darmo w Ars --- a my będziemy mu płacić "pod stołem" za kiksy i samobóje :tak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
24 maja 2013, 08:55 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Święte słowa!!!
Święte słowa!!!
24 maja 2013, 10:57 [cytuj]
Pomyślałem, że moglibyśmy im oddać Ade, ale on i tak jest lepszy od Girouda.
Pomyślałem, że moglibyśmy im oddać Ade, ale on i tak jest lepszy od Girouda
LMAO
26 maja 2013, 13:49 [cytuj]
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=251249

zaczynają mnie wqurwiać
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=251249 zaczynają mnie wqurwiać
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
26 maja 2013, 15:40 [cytuj]
zaczynam się niepokoić :bezradny:
27 maja 2013, 11:29 [cytuj]
SpursFan09 powiedział/a:

No i slusznie
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2330976/Gareth-Bale-talk-Tottenham-future-June.html?ico=sport%5Emostread
No i slusznie http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2330976/Gareth-Bale-talk-Tottenham-future-June.html?ico=sport%5Emostread
27 maja 2013, 12:39 [cytuj]
To jest bardziej wiarygodne:

AVB's assistant at White Hart Lane Steffen Freund also echoed Ferdinand's comments and claimed the Welshman is feeling positive at the club. The German believes Tottenham can challenge for silverware, if Bale can be their leader for the new season.

"He's really positive. He's enjoying playing for Spurs, he's enjoying being with his team-mates. Hopefully, he understands it would be great for him to play another year, or maybe all three years on his contract, for Spurs to grow," Freund said.

"Maybe we can go all the way to the Champions League next season, maybe we can win some silverware and cup games. We are really close to the top four and that's why maybe with him as a leader in the future that would be great," he added.
To jest bardziej wiarygodne: AVB's assistant at White Hart Lane Steffen Freund also echoed Ferdinand's comments and claimed the Welshman is feeling positive at the club. The German believes Tottenham can challenge for silverware, if Bale can be their leader for the new season. "He's really positive. He's enjoying playing for Spurs, he's enjoying being with his team-mates. Hopefully, he understands it would be great for him to play another year, or maybe all three years on his contract, for Spurs to grow," Freund said. "Maybe we can go all the way to the Champions League next season, maybe we can win some silverware and cup games. We are really close to the top four and that's why maybe with him as a leader in the future that would be great," he added
27 maja 2013, 12:55 [cytuj]
Przecież Bale cały czas rozmawia o nowym kontrakcie i w końcu go podpisze. Gdzieś czytałem, że chodzi jeszcze tylko o kilka szczegółów. :luzik:
Przecież Bale cały czas rozmawia o nowym kontrakcie i w końcu go podpisze. Gdzieś czytałem, że chodzi jeszcze tylko o kilka szczegółów. :luzik:
LMAO
27 maja 2013, 13:09 [cytuj]
o już 75 mln oferuje Real za Bale ;( nie wiem co to będzie. Już siedzę pare lat w piłce ale dla mnie to niewyobrażalne że piłkarz ma kontrakt i może w tym czasie odejść ;( Gareth nie ważne czy przejdzie czy nie dzięki za wszystko :brawo:
o już 75 mln oferuje Real za Bale ;( nie wiem co to będzie. Już siedzę pare lat w piłce ale dla mnie to niewyobrażalne że piłkarz ma kontrakt i może w tym czasie odejść ;( Gareth nie ważne czy przejdzie czy nie dzięki za wszystko :brawo:
27 maja 2013, 13:21 [cytuj]
SpursFan09 powiedział/a:

ŹRÓDŁO?!
ŹRÓDŁO?!
27 maja 2013, 13:24 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
ŹRÓDŁO?!

torebunia.pl
torebunia.pl
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
27 maja 2013, 13:31 [cytuj]
kozaczek :rotfl:
kozaczek :rotfl:
27 maja 2013, 15:00 [cytuj]
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2331371/Real-Madrid-dangle-65m-carrot-lure-Gareth-Bale-away-Spurs-rivals-Barcelona-land-Neymar.html

Tylko, że patricziwwersjibeta mówi o euro, a my o funtach. ;)
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2331371/Real-Madrid-dangle-65m-carrot-lure-Gareth-Bale-away-Spurs-rivals-Barcelona-land-Neymar.html Tylko, że patricziwwersjibeta mówi o euro, a my o funtach. ;)
LMAO
27 maja 2013, 15:19 [cytuj]
[quote=Hades http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2331371/Real-Madrid-dangle-65m-carrot-lure-Gareth-Bale-away-Spurs-rivals-Barcelona-land-Neymar.html

Tylko, że patricziwwersjibeta mówi o euro, a my o funtach. ;) [/quote]

65 mln, 75 mln, 125 mln... nie ma znaczenia, bo wciąż przytaczacie "Daily Mail" :blee:
65 mln, 75 mln, 125 mln... nie ma znaczenia, bo wciąż przytaczacie "Daily Mail" :blee:
Can't Smile Without You!!!
27 maja 2013, 16:36 [cytuj]
Ludzie z BVB mówili że Lewy zostanie, a wszystko wskazuje na to że odejdzie. Dla mnie jedynym wyznacznikiem tego czy zostanie, czy odejdzie będzie 23:59:59 ostatniego dnia okienka transferowego.
Ludzie z BVB mówili że Lewy zostanie, a wszystko wskazuje na to że odejdzie. Dla mnie jedynym wyznacznikiem tego czy zostanie, czy odejdzie będzie 23:59:59 ostatniego dnia okienka transferowego
|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 25 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się