Forum dyskusyjne
27 maja 2013, 17:22 [cytuj]
Podpierasz się jednym wywiadem, a jak się postarasz to znajdziesz kolejnych 5 w których Watzke mówi że Lewy jest nie na sprzedaż, a wtóruje mu w tym Klopp. Daniel Levy też mówił że modric nie jest na sprzedaż. Dlatego ja spokojnie poczekam na rozwój wypadków.
Podpierasz się jednym wywiadem, a jak się postarasz to znajdziesz kolejnych 5 w których Watzke mówi że Lewy jest nie na sprzedaż, a wtóruje mu w tym Klopp. Daniel Levy też mówił że modric nie jest na sprzedaż. Dlatego ja spokojnie poczekam na rozwój wypadków
27 maja 2013, 17:51 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Daniel Levy też mówił że modric nie jest na sprzedaż. Dlatego ja spokojnie poczekam na rozwój wypadków
Daniel Levy mówił, że Modric nie jest na sprzedaż, a tutaj ludzie, którzy są bliżej samych zawodników na codzień twierdzą, że sam Bale nie chce odchodzić... Modric forsował w bardzo ordynarny sposób swoje odejście, natomiast Gareth wypowiada się na tematy dotyczące przyszłego sezonu w Spurs... Ot taka maleńka różnica
Daniel Levy mówił, że Modric nie jest na sprzedaż, a tutaj ludzie, którzy są bliżej samych zawodników na codzień twierdzą, że sam Bale nie chce odchodzić... Modric forsował w bardzo ordynarny sposób swoje odejście, natomiast Gareth wypowiada się na tematy dotyczące przyszłego sezonu w Spurs... Ot taka maleńka różnica ;P
Can't Smile Without You!!!
27 maja 2013, 18:54 [cytuj]
Jednakże te rozmowy z Garethem można trakować jako marketing aby podbić cenę, już nie takich White`harlencka ziemia widziała, jak ja kocham Ten klub, Spurs 4 Ever, chcę tu zostać do emerytury a potem młodzieżą się zajmę a za chwilę byli w L`poolach czy innych takich klubach, wiec takie wypowiedzi również traktujmy ostrożnie, wiecie czasami utwierdzanie że nie jest oznaką tak. Choćby ta wypowiedź na milion procent Walijczyk zostanie. Lepiej przygotujmy my plan B dla psychiki a szefowie plan B na wszelki wypadek, ot choćby taki Griezmann
Jednakże te rozmowy z Garethem można trakować jako marketing aby podbić cenę, już nie takich White`harlencka ziemia widziała, jak ja kocham Ten klub, Spurs 4 Ever, chcę tu zostać do emerytury a potem młodzieżą się zajmę a za chwilę byli w L`poolach czy innych takich klubach, wiec takie wypowiedzi również traktujmy ostrożnie, wiecie czasami utwierdzanie że nie jest oznaką tak. Choćby ta wypowiedź na milion procent Walijczyk zostanie. Lepiej przygotujmy my plan B dla psychiki a szefowie plan B na wszelki wypadek, ot choćby taki Griezmann :]
Offence win games, defence wins titles
27 maja 2013, 19:07 [cytuj]
Jego ceny nie trzeba podbijać po takim sezonie...
Jego ceny nie trzeba podbijać po takim sezonie
Can't Smile Without You!!!
27 maja 2013, 21:06 [cytuj]
"Jego ceny nie trzeba podbijać po takim sezonie..."
-
dokładnie
"Jego ceny nie trzeba podbijać po takim sezonie..."
-
dokładnie
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
27 maja 2013, 21:31 [cytuj]
Mam dziwne wrażenie, że na tej stronie wśród fanów Kogutów jest trochę takich "fanów", którzy również głęboko kibicują Realowi Madryt i to w bardziej intensywny sposób, a tym samym bardzo by chcieli, aby Bale przeszedł do "Los Blancos". Mi to osobiście nie przeszkadza, że kibicują innym drużynom, ale staje się to problemem, kiedy dobro Realu Madryt staje się ważniejsze od dobra Tottenhamu. Pisałem kilkukrotnie, że mimo, iż jestem fanem także FC Barcelona, to nigdy w życiu nie zgodzę się, aby kupowała ona zawodników od Tottenhamu, a w szczególności tych najlepszych, bo mam głębokie nadzieje, że Hotspur staną się niedługo jedną z najlepszych drużyn w Anglii i w Europie, a tacy zawodnicy jak Lloris, Vertonghen, Sandro, Dembele a przede wszystkim Bale są do tego celu niezbędni.
Napiszę to co już kilka osób pisało. Jeżeli Tottenham chce przedłużyć kontrakt z Bale'm to znaczy, że chce, a nie, że próbuje podbijać za niego cenę. Dlaczego? Bo w oparciu o takich zawodników buduje się potęgi.
A to dla tych, którzy widzą Bale'a w Realu
http://www.youtube.com/watch?v=Qf3eX-9icgU
Mam dziwne wrażenie, że na tej stronie wśród fanów Kogutów jest trochę takich "fanów", którzy również głęboko kibicują Realowi Madryt i to w bardziej intensywny sposób, a tym samym bardzo by chcieli, aby Bale przeszedł do "Los Blancos". Mi to osobiście nie przeszkadza, że kibicują innym drużynom, ale staje się to problemem, kiedy dobro Realu Madryt staje się ważniejsze od dobra Tottenhamu. Pisałem kilkukrotnie, że mimo, iż jestem fanem także FC Barcelona, to nigdy w życiu nie zgodzę się, aby kupowała ona zawodników od Tottenhamu, a w szczególności tych najlepszych, bo mam głębokie nadzieje, że Hotspur staną się niedługo jedną z najlepszych drużyn w Anglii i w Europie, a tacy zawodnicy jak Lloris, Vertonghen, Sandro, Dembele a przede wszystkim Bale są do tego celu niezbędni.
Napiszę to co już kilka osób pisało. Jeżeli Tottenham chce przedłużyć kontrakt z Bale'm to znaczy, że chce, a nie, że próbuje podbijać za niego cenę. Dlaczego? Bo w oparciu o takich zawodników buduje się potęgi.
A to dla tych, którzy widzą Bale'a w Realu :)
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
27 maja 2013, 21:37 [cytuj]
Wg. mnie Bale trzeba utrzymać, z drugiej strony jeżeli sam chce spróbować czegoś nowego i real naprawdę daje 85mln co gdzieniegdzie piszą to trzeba go sprzedać w takim razie i dobrze zainwestować sumkę. Jednak mam nadzieję, że Walijczyk nie myśli o transferze i zostanie z nami
Wg. mnie Bale trzeba utrzymać, z drugiej strony jeżeli sam chce spróbować czegoś nowego i real naprawdę daje 85mln co gdzieniegdzie piszą to trzeba go sprzedać w takim razie i dobrze zainwestować sumkę. Jednak mam nadzieję, że Walijczyk nie myśli o transferze i zostanie z nami :)
27 maja 2013, 21:44 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
A to dla tych, którzy widzą Bale'a w Realu
O kim mowa? Ja tam Kibicuje tylko Spursom i Legii
O kim mowa? Ja tam Kibicuje tylko Spursom i Legii :)
27 maja 2013, 21:45 [cytuj]
NestEa powiedział/a:
Wg. mnie Bale trzeba utrzymać, z drugiej strony jeżeli sam chce spróbować czegoś nowego i real naprawdę daje 85mln co gdzieniegdzie piszą to trzeba go sprzedać w takim razie i dobrze zainwestować sumkę. Jednak mam nadzieję, że Walijczyk nie myśli o transferze i zostanie z nami

A możesz mi przytoczyć jakieś wypowiedzi Bale'a, gdzie powiedział, że chce spróbować czegoś nowego?
Z tego co czytałem na wielu serwisach to deklarował, że chciałby zostać w Tottenhamie na przyszły sezon i takie słowa padły chociażby po spotkaniu z Sunderlandem.
A możesz mi przytoczyć jakieś wypowiedzi Bale'a, gdzie powiedział, że chce spróbować czegoś nowego?
Z tego co czytałem na wielu serwisach to deklarował, że chciałby zostać w Tottenhamie na przyszły sezon i takie słowa padły chociażby po spotkaniu z Sunderlandem
27 maja 2013, 21:46 [cytuj]
Sorry zjebalem uklad, a z komorki ciezko to naprawic :p
Naprawiona hehe
Sorry zjebalem uklad, a z komorki ciezko to naprawic :p
Naprawiona hehe
27 maja 2013, 21:52 [cytuj]
Gan1982
Na forum był z tego co się nie mylę taki temat jak: "Komu kibicujecie" czy coś w tym stylu. Zobacz przy czyim profilu pojawiła się nazwa klubu Real Madryt i poczytaj wypowiedzi tych osób

Oczywiście nie wszystkich to dotyczy
Gan1982
Na forum był z tego co się nie mylę taki temat jak: "Komu kibicujecie" czy coś w tym stylu. Zobacz przy czyim profilu pojawiła się nazwa klubu Real Madryt i poczytaj wypowiedzi tych osób :)Oczywiście nie wszystkich to dotyczy :P
27 maja 2013, 21:58 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
O kim mowa? Ja tam Kibicuje tylko Spursom i Legii

No właśnie o kim mowa Sawik? Ja tam kibicuje tylko Tottehamowi choć sympatyzuję również Legii, FCB i Sporting Clube de Portugal, Athletic Club oraz Fortuna Dusseldorf i MSV Duisburg /w ostatnich dwóch po prostu grałem/
Ja tam wiem o niektórych kto komu kibicuje
No właśnie o kim mowa Sawik? Ja tam kibicuje tylko Tottehamowi choć sympatyzuję również Legii, FCB i Sporting Clube de Portugal, Athletic Club oraz Fortuna Dusseldorf i MSV Duisburg /w ostatnich dwóch po prostu grałem/
Ja tam wiem o niektórych kto komu kibicuje :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
27 maja 2013, 22:07 [cytuj]
Ja lubię kilka innych zespołów, w tym Real, ale Tottenham jest na pierwszym miejscu.
Różnica między Modriciem, a Balem jest taka, że ten drugi nie będzie odpierdalał głupot. Freund, Sherwood - oni mówią, że Bale zostanie. Sam Gareth nie wyraził publicznie chęci odejścia w tym sezonie. A jak odejdzie, to za granicę, więc nie będzie problemu z nim w PL. Nie bójcie się, za niedługo podpisze kontrakt bez głupich klauzuli i będzie z nami w nowym sezonie.
Ja lubię kilka innych zespołów, w tym Real, ale Tottenham jest na pierwszym miejscu.
Różnica między Modriciem, a Balem jest taka, że ten drugi nie będzie odpierdalał głupot. Freund, Sherwood - oni mówią, że Bale zostanie. Sam Gareth nie wyraził publicznie chęci odejścia w tym sezonie. A jak odejdzie, to za granicę, więc nie będzie problemu z nim w PL. Nie bójcie się, za niedługo podpisze kontrakt bez głupich klauzuli i będzie z nami w nowym sezonie. ;)
LMAO
27 maja 2013, 22:07 [cytuj]
Może nie każdy tutaj regularnie czyta wypowiedzi wszystkich, ja się staram jak mam czas, bo zawsze można się dowiedzieć ciekawych rzeczy. Oczywiście te osoby wprost nie napiszą, że powinniśmy sprzedać Bale'a do Realu, ale post, mówiący o tym, że 50 milionów euro to będzie dobra stawka, w dodatku nie sprzedajemy go do drużyny z tej samej ligi to chyba dobry interes. To już wiadomo o co chodzi
Może nie każdy tutaj regularnie czyta wypowiedzi wszystkich, ja się staram jak mam czas, bo zawsze można się dowiedzieć ciekawych rzeczy. Oczywiście te osoby wprost nie napiszą, że powinniśmy sprzedać Bale'a do Realu, ale post, mówiący o tym, że 50 milionów euro to będzie dobra stawka, w dodatku nie sprzedajemy go do drużyny z tej samej ligi to chyba dobry interes. To już wiadomo o co chodzi :)
27 maja 2013, 22:21 [cytuj]
Jak dla mnie to żadna kwota nie jest odpowiednia i jeżeli on sam nie będzie chciał odejść to go nie sprzedawać za żadne pieniądze :x Bale to nie tylko niesamowite umiejętności, ale też kwestie marketingowe
Jak dla mnie to żadna kwota nie jest odpowiednia i jeżeli on sam nie będzie chciał odejść to go nie sprzedawać za żadne pieniądze :x Bale to nie tylko niesamowite umiejętności, ale też kwestie marketingowe :)
27 maja 2013, 22:23 [cytuj]
raku powiedział/a:
Idiots. Idiots everywhere
Blah,blah,blah po prostu w tych czasach nie ma już pewności, i dopóki okno nie minie będzie cień niepewności że za chwilę będzie wiadomość dnia: Gareth Bale w Realu/Manchesterze/Monachium/Paryżu za ileś tam, a gadania że na pierdyliard procent zostanie, że kocha itd to każdy może powiedzieć. Chcesz Raku nazwij mnie idiotą, zapytaj czy płacą mi za te głupoty czy co ty tam chcesz, po prostu taki jest ten świat

Trzeba zawsze mieć plan B albo i C.
Kuzva nie wiem skąd mi się to om wzięło, moja polonistka by mnie zabiła.
Blah,blah,blah po prostu w tych czasach nie ma już pewności, i dopóki okno nie minie będzie cień niepewności że za chwilę będzie wiadomość dnia: Gareth Bale w Realu/Manchesterze/Monachium/Paryżu za ileś tam, a gadania że na pierdyliard procent zostanie, że kocha itd to każdy może powiedzieć. Chcesz Raku nazwij mnie idiotą, zapytaj czy płacą mi za te głupoty czy co ty tam chcesz, po prostu taki jest ten świat ;) Trzeba zawsze mieć plan B albo i C.
Kuzva nie wiem skąd mi się to om wzięło, moja polonistka by mnie zabiła
Offence win games, defence wins titles
27 maja 2013, 22:38 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta......Chcesz Raku nazwij mnie idiotą, zapytaj czy płacom mi za te głupoty......
płacom......
sorry, zwracam na to uwagę:-)
PatricziwwersjiBeta......Chcesz Raku nazwij mnie idiotą, zapytaj czy płacom mi za te głupoty......
płacom......:boisie:
sorry, zwracam na to uwagę:-)
27 maja 2013, 23:19 [cytuj]
raku powiedział/a:
Przeczytaj najpierw cytat z Ciebie, który tak skomentowałem, a później się do wypowiedzi odnoś
Nie denerwuj się Raku....okienko jak zwykle zamkniemy pod koniec sierpnia. Masz czas na spokojniejszą dyskusję :-)
Nie denerwuj się Raku....okienko jak zwykle zamkniemy pod koniec sierpnia. Masz czas na spokojniejszą dyskusję :-)