Forum dyskusyjne
28 maja 2013, 22:21 [cytuj]
Od jakiegos miesiaca widac w londynie reklamy nowego kanalu sportowego BT z tego co wiem to przejela chyba espn a tam bylo pokazywane 1 spotkanie niedzielne BPL mniejsza z tym glowna twarza reklamowa tego kanalu jest Bale, wiec gdybys byl odpowiedzialny za marketing w tak duzej firmie to wziolbys na bilbordy goscia ktory za ta reklame dostal pewnie pare ladnych baniek i przechodzi do klubu ligi hiszpanskiej gdzie prawa tv do jej pokazywania ma zupelnie inna stacja.
Od jakiegos miesiaca widac w londynie reklamy nowego kanalu sportowego BT z tego co wiem to przejela chyba espn a tam bylo pokazywane 1 spotkanie niedzielne BPL mniejsza z tym glowna twarza reklamowa tego kanalu jest Bale, wiec gdybys byl odpowiedzialny za marketing w tak duzej firmie to wziolbys na bilbordy goscia ktory za ta reklame dostal pewnie pare ladnych baniek i przechodzi do klubu ligi hiszpanskiej gdzie prawa tv do jej pokazywania ma zupelnie inna stacja
28 maja 2013, 22:24 [cytuj]
Jin, wszystkiego najlepszego!
Jin, wszystkiego najlepszego! :D
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
28 maja 2013, 22:31 [cytuj]
"Od jakiegos miesiaca widac w londynie reklamy nowego kanalu sportowego BT z tego co wiem to przejela chyba espn a tam bylo pokazywane 1 spotkanie niedzielne BPL mniejsza z tym glowna twarza reklamowa tego kanalu jest Bale, wiec gdybys byl odpowiedzialny za marketing w tak duzej firmie to wziolbys na bilbordy goscia ktory za ta reklame dostal pewnie pare ladnych baniek i przechodzi do klubu ligi hiszpanskiej"
--
dobrze gada - polać mu!
"Od jakiegos miesiaca widac w londynie reklamy nowego kanalu sportowego BT z tego co wiem to przejela chyba espn a tam bylo pokazywane 1 spotkanie niedzielne BPL mniejsza z tym glowna twarza reklamowa tego kanalu jest Bale, wiec gdybys byl odpowiedzialny za marketing w tak duzej firmie to wziolbys na bilbordy goscia ktory za ta reklame dostal pewnie pare ladnych baniek i przechodzi do klubu ligi hiszpanskiej"
--
dobrze gada - polać mu!:brawo:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
29 maja 2013, 00:39 [cytuj]
Tylko czemu gada "poczwornie"? Czyzby swietowal razem z Jinem Tao Tao i Toniciem?
Tylko czemu gada "poczwornie"? Czyzby swietowal razem z Jinem Tao Tao i Toniciem?
29 maja 2013, 09:56 [cytuj]
http://primeradivision.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=251442

czyli wychodzi na to że ten kto mówił o specjalnym zwlekaniu dla podbicia ceny miał rację
http://primeradivision.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=251442
;( czyli wychodzi na to że ten kto mówił o specjalnym zwlekaniu dla podbicia ceny miał rację
29 maja 2013, 10:09 [cytuj]
oby to nie była prawda :<
oby to nie była prawda :<
29 maja 2013, 10:31 [cytuj]
Powiem tak, w przeciągu tygodnia może była identyczna sytuacja. Jaka? Już mówię.
Agent Falcao mówił że piłkarz już jest dogadany z Monaco. Dzień później jest wypowiedź piłkarza gdzie on mówi że nic o tym nie wie. Mija tydzień i dziś transfer doszedł do skutku. Patrząc na takie perypetie już sam nie wiem co myśleć
Powiem tak, w przeciągu tygodnia może była identyczna sytuacja. Jaka? Już mówię.
Agent Falcao mówił że piłkarz już jest dogadany z Monaco. Dzień później jest wypowiedź piłkarza gdzie on mówi że nic o tym nie wie. Mija tydzień i dziś transfer doszedł do skutku. Patrząc na takie perypetie już sam nie wiem co myśleć
29 maja 2013, 11:09 [cytuj]
Panowie nie załamujmy się jeszcze, bo do transferu nie doszło. To mogą być plotki, i zapewne są. Sam Gareth nie wyjawił jeszcze tego ze chce przejść do GALAKTIKOS. Choć w każdej plotce jest ziarenko prawdy. Mam nadzieje ze podpisze ten kontrakt i zostanie u nas a wszystkie plotki zostaną rozwiane.
Panowie nie załamujmy się jeszcze, bo do transferu nie doszło. To mogą być plotki, i zapewne są. Sam Gareth nie wyjawił jeszcze tego ze chce przejść do GALAKTIKOS. Choć w każdej plotce jest ziarenko prawdy. Mam nadzieje ze podpisze ten kontrakt i zostanie u nas a wszystkie plotki zostaną rozwiane
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
29 maja 2013, 11:29 [cytuj]
człowieku, żyjemy w czasach gdzie wypowiedzi SAMYCH piłkarzy trzeba przyjmować z dystansem. Nie moja wina że wszyscy kłamią, media/agenci/piłkarze. Też mnie szlag trafia że tak naprawdę nie znamy żadnych faktów i takie egzystowanie w niepewności też mi nie polepsza humoru. Bo lubię ten zespół i obchodzi mnie co się z nim dzieje lub będzie działo
człowieku, żyjemy w czasach gdzie wypowiedzi SAMYCH piłkarzy trzeba przyjmować z dystansem. Nie moja wina że wszyscy kłamią, media/agenci/piłkarze. Też mnie szlag trafia że tak naprawdę nie znamy żadnych faktów i takie egzystowanie w niepewności też mi nie polepsza humoru. Bo lubię ten zespół i obchodzi mnie co się z nim dzieje lub będzie działo
29 maja 2013, 11:36 [cytuj]
człowieku coś mi się wydaje, że ktoś tutaj zapierał się że już nie bedzię się wypowiadać na forum
człowieku coś mi się wydaje, że ktoś tutaj zapierał się że już nie bedzię się wypowiadać na forum ;)
29 maja 2013, 11:52 [cytuj]
staram się kulturalnie wypowiadać i chyba mi to wychodzi, więc?
staram się kulturalnie wypowiadać i chyba mi to wychodzi, więc?
29 maja 2013, 16:17 [cytuj]
http://granderbi.pl/news/869/Bale_nie_bedzie_naciskac_na_transfer
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
29 maja 2013, 16:31 [cytuj]
zalewa powiedział/a:
człowieku coś mi się wydaje, że ktoś tutaj zapierał się że już nie bedzię się wypowiadać na forum

po to jest forum żeby na nim pisać, nikogo nie bronie, ale prawo do wypowiedzi ma tu każdy i z różnymi "malarzami" się już tutaj spotkaliśmy od fanów arsenalu po fanatyków Pavluchenki (

)
po to jest forum żeby na nim pisać, nikogo nie bronie, ale prawo do wypowiedzi ma tu każdy i z różnymi "malarzami" się już tutaj spotkaliśmy od fanów arsenalu po fanatyków Pavluchenki (:D )
29 maja 2013, 17:38 [cytuj]
Raku ma rację. Przecież ta wypowiedź została przekręcona na maksa. Najpierw na całą trafiłem w na jakiejś angielskiej stronie i myślę: No nic się nie dzieje. A to co zrobiły z tego inne szmatławce, to już inna sprawa.
Bale podobno chce więcej kasy i Levy pewnie mu ją da. Wszystko się skończy za niedługo jak podadzą oficjalną notkę.
Fani Realu na tej stronie są genialni. Najlepsze posty:
"ten Daniel Levy to jest mega frajer" - bo nie chce im go oddać za 50 mln euro.
"Szkoda ,że Bale stopuje sobie karierę powinien złożyć prośbę o transfer jeśli chce być najlepszy. Dla takiego piłkarza brak gry w LM to dramat." - co ma bycie najlepszym z klubem w którym gra?
Serio, fanów Realu czeka wielkie rozczarowanie. No i szkoda, że nie wiedzą co piszą. Bale nie musi w tym sezonie od nas odchodzić, bo mu u nas pasuje.

Poza tym Gareth w formie z końcówki sezonu to piłkarz, który myślę, że bez większej konkurencji jest nr 3 na świecie. A ma dopiero 23 lata. Ten wiek to jest jego najmocniejsza strona. Popracuje rok z AVB, przegra sezon bez kontuzji, strzeli 30 bramek i będzie warty tyle co CR7, jeśli nie więcej. On jest kosmiczny, a w lidze Hiszpańskiej, gdzie grają potęgi typu Osasuna, Getafe, Deportivo będzie totalnym rozpierdalaczem.
Raku ma rację. Przecież ta wypowiedź została przekręcona na maksa. Najpierw na całą trafiłem w na jakiejś angielskiej stronie i myślę: No nic się nie dzieje. A to co zrobiły z tego inne szmatławce, to już inna sprawa.
Bale podobno chce więcej kasy i Levy pewnie mu ją da. Wszystko się skończy za niedługo jak podadzą oficjalną notkę. :ok:
Fani Realu na tej stronie są genialni. Najlepsze posty:
"ten Daniel Levy to jest mega frajer" - bo nie chce im go oddać za 50 mln euro.
"Szkoda ,że Bale stopuje sobie karierę powinien złożyć prośbę o transfer jeśli chce być najlepszy. Dla takiego piłkarza brak gry w LM to dramat." - co ma bycie najlepszym z klubem w którym gra?
Serio, fanów Realu czeka wielkie rozczarowanie. No i szkoda, że nie wiedzą co piszą. Bale nie musi w tym sezonie od nas odchodzić, bo mu u nas pasuje. :) Poza tym Gareth w formie z końcówki sezonu to piłkarz, który myślę, że bez większej konkurencji jest nr 3 na świecie. A ma dopiero 23 lata. Ten wiek to jest jego najmocniejsza strona. Popracuje rok z AVB, przegra sezon bez kontuzji, strzeli 30 bramek i będzie warty tyle co CR7, jeśli nie więcej. On jest kosmiczny, a w lidze Hiszpańskiej, gdzie grają potęgi typu Osasuna, Getafe, Deportivo będzie totalnym rozpierdalaczem. :ok:
LMAO
29 maja 2013, 17:42 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Bale podobno chce więcej kasy i Levy pewnie mu ją da. Wszystko się skończy za niedługo jak podadzą oficjalną notkę.

Oby, mam wrażenie że w naszym klubie wszystko musi się tak przeciągać ;o
Oby, mam wrażenie że w naszym klubie wszystko musi się tak przeciągać ;o
29 maja 2013, 18:03 [cytuj]
Bale chce podpis strzelić w ostatniej minucie jak to on
Bale chce podpis strzelić w ostatniej minucie jak to on :P
29 maja 2013, 18:20 [cytuj]
29 maja 2013, 18:20 [cytuj]