Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  5  6  7  8  9    >  >>  >|
28 maja 2013, 22:21 [cytuj]
Od jakiegos miesiaca widac w londynie reklamy nowego kanalu sportowego BT z tego co wiem to przejela chyba espn a tam bylo pokazywane 1 spotkanie niedzielne BPL mniejsza z tym glowna twarza reklamowa tego kanalu jest Bale, wiec gdybys byl odpowiedzialny za marketing w tak duzej firmie to wziolbys na bilbordy goscia ktory za ta reklame dostal pewnie pare ladnych baniek i przechodzi do klubu ligi hiszpanskiej gdzie prawa tv do jej pokazywania ma zupelnie inna stacja.
Od jakiegos miesiaca widac w londynie reklamy nowego kanalu sportowego BT z tego co wiem to przejela chyba espn a tam bylo pokazywane 1 spotkanie niedzielne BPL mniejsza z tym glowna twarza reklamowa tego kanalu jest Bale, wiec gdybys byl odpowiedzialny za marketing w tak duzej firmie to wziolbys na bilbordy goscia ktory za ta reklame dostal pewnie pare ladnych baniek i przechodzi do klubu ligi hiszpanskiej gdzie prawa tv do jej pokazywania ma zupelnie inna stacja
28 maja 2013, 22:24 [cytuj]
Jin, wszystkiego najlepszego! :D
Jin, wszystkiego najlepszego! :D
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
28 maja 2013, 22:31 [cytuj]
"Od jakiegos miesiaca widac w londynie reklamy nowego kanalu sportowego BT z tego co wiem to przejela chyba espn a tam bylo pokazywane 1 spotkanie niedzielne BPL mniejsza z tym glowna twarza reklamowa tego kanalu jest Bale, wiec gdybys byl odpowiedzialny za marketing w tak duzej firmie to wziolbys na bilbordy goscia ktory za ta reklame dostal pewnie pare ladnych baniek i przechodzi do klubu ligi hiszpanskiej"
--
dobrze gada - polać mu!:brawo:
"Od jakiegos miesiaca widac w londynie reklamy nowego kanalu sportowego BT z tego co wiem to przejela chyba espn a tam bylo pokazywane 1 spotkanie niedzielne BPL mniejsza z tym glowna twarza reklamowa tego kanalu jest Bale, wiec gdybys byl odpowiedzialny za marketing w tak duzej firmie to wziolbys na bilbordy goscia ktory za ta reklame dostal pewnie pare ladnych baniek i przechodzi do klubu ligi hiszpanskiej" -- dobrze gada - polać mu!:brawo:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
29 maja 2013, 00:39 [cytuj]
Tylko czemu gada "poczwornie"? Czyzby swietowal razem z Jinem Tao Tao i Toniciem?
Tylko czemu gada "poczwornie"? Czyzby swietowal razem z Jinem Tao Tao i Toniciem?
29 maja 2013, 09:56 [cytuj]
http://primeradivision.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=251442

;( czyli wychodzi na to że ten kto mówił o specjalnym zwlekaniu dla podbicia ceny miał rację
http://primeradivision.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=251442 ;( czyli wychodzi na to że ten kto mówił o specjalnym zwlekaniu dla podbicia ceny miał rację
29 maja 2013, 10:09 [cytuj]
SpursFan0 powiedział/a:
http://primeradivision.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=251442

;( czyli wychodzi na to że ten kto mówił o specjalnym zwlekaniu dla podbicia ceny miał rację

oby to nie była prawda :<
oby to nie była prawda :<
29 maja 2013, 10:31 [cytuj]
Powiem tak, w przeciągu tygodnia może była identyczna sytuacja. Jaka? Już mówię.
Agent Falcao mówił że piłkarz już jest dogadany z Monaco. Dzień później jest wypowiedź piłkarza gdzie on mówi że nic o tym nie wie. Mija tydzień i dziś transfer doszedł do skutku. Patrząc na takie perypetie już sam nie wiem co myśleć
Powiem tak, w przeciągu tygodnia może była identyczna sytuacja. Jaka? Już mówię. Agent Falcao mówił że piłkarz już jest dogadany z Monaco. Dzień później jest wypowiedź piłkarza gdzie on mówi że nic o tym nie wie. Mija tydzień i dziś transfer doszedł do skutku. Patrząc na takie perypetie już sam nie wiem co myśleć
29 maja 2013, 11:09 [cytuj]
Panowie nie załamujmy się jeszcze, bo do transferu nie doszło. To mogą być plotki, i zapewne są. Sam Gareth nie wyjawił jeszcze tego ze chce przejść do GALAKTIKOS. Choć w każdej plotce jest ziarenko prawdy. Mam nadzieje ze podpisze ten kontrakt i zostanie u nas a wszystkie plotki zostaną rozwiane.
Panowie nie załamujmy się jeszcze, bo do transferu nie doszło. To mogą być plotki, i zapewne są. Sam Gareth nie wyjawił jeszcze tego ze chce przejść do GALAKTIKOS. Choć w każdej plotce jest ziarenko prawdy. Mam nadzieje ze podpisze ten kontrakt i zostanie u nas a wszystkie plotki zostaną rozwiane
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
29 maja 2013, 11:29 [cytuj]
człowieku, żyjemy w czasach gdzie wypowiedzi SAMYCH piłkarzy trzeba przyjmować z dystansem. Nie moja wina że wszyscy kłamią, media/agenci/piłkarze. Też mnie szlag trafia że tak naprawdę nie znamy żadnych faktów i takie egzystowanie w niepewności też mi nie polepsza humoru. Bo lubię ten zespół i obchodzi mnie co się z nim dzieje lub będzie działo
człowieku, żyjemy w czasach gdzie wypowiedzi SAMYCH piłkarzy trzeba przyjmować z dystansem. Nie moja wina że wszyscy kłamią, media/agenci/piłkarze. Też mnie szlag trafia że tak naprawdę nie znamy żadnych faktów i takie egzystowanie w niepewności też mi nie polepsza humoru. Bo lubię ten zespół i obchodzi mnie co się z nim dzieje lub będzie działo
29 maja 2013, 11:36 [cytuj]
człowieku coś mi się wydaje, że ktoś tutaj zapierał się że już nie bedzię się wypowiadać na forum ;)
człowieku coś mi się wydaje, że ktoś tutaj zapierał się że już nie bedzię się wypowiadać na forum ;)
29 maja 2013, 11:52 [cytuj]
staram się kulturalnie wypowiadać i chyba mi to wychodzi, więc?
staram się kulturalnie wypowiadać i chyba mi to wychodzi, więc?
29 maja 2013, 16:17 [cytuj]
http://granderbi.pl/news/869/Bale_nie_bedzie_naciskac_na_transfer
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
29 maja 2013, 16:31 [cytuj]
zalewa powiedział/a:
po to jest forum żeby na nim pisać, nikogo nie bronie, ale prawo do wypowiedzi ma tu każdy i z różnymi "malarzami" się już tutaj spotkaliśmy od fanów arsenalu po fanatyków Pavluchenki (:D )
po to jest forum żeby na nim pisać, nikogo nie bronie, ale prawo do wypowiedzi ma tu każdy i z różnymi "malarzami" się już tutaj spotkaliśmy od fanów arsenalu po fanatyków Pavluchenki (:D )
29 maja 2013, 17:38 [cytuj]
Raku ma rację. Przecież ta wypowiedź została przekręcona na maksa. Najpierw na całą trafiłem w na jakiejś angielskiej stronie i myślę: No nic się nie dzieje. A to co zrobiły z tego inne szmatławce, to już inna sprawa.

Bale podobno chce więcej kasy i Levy pewnie mu ją da. Wszystko się skończy za niedługo jak podadzą oficjalną notkę. :ok:

Fani Realu na tej stronie są genialni. Najlepsze posty:
"ten Daniel Levy to jest mega frajer" - bo nie chce im go oddać za 50 mln euro.
"Szkoda ,że Bale stopuje sobie karierę powinien złożyć prośbę o transfer jeśli chce być najlepszy. Dla takiego piłkarza brak gry w LM to dramat." - co ma bycie najlepszym z klubem w którym gra?

Serio, fanów Realu czeka wielkie rozczarowanie. No i szkoda, że nie wiedzą co piszą. Bale nie musi w tym sezonie od nas odchodzić, bo mu u nas pasuje. :) Poza tym Gareth w formie z końcówki sezonu to piłkarz, który myślę, że bez większej konkurencji jest nr 3 na świecie. A ma dopiero 23 lata. Ten wiek to jest jego najmocniejsza strona. Popracuje rok z AVB, przegra sezon bez kontuzji, strzeli 30 bramek i będzie warty tyle co CR7, jeśli nie więcej. On jest kosmiczny, a w lidze Hiszpańskiej, gdzie grają potęgi typu Osasuna, Getafe, Deportivo będzie totalnym rozpierdalaczem. :ok:
Raku ma rację. Przecież ta wypowiedź została przekręcona na maksa. Najpierw na całą trafiłem w na jakiejś angielskiej stronie i myślę: No nic się nie dzieje. A to co zrobiły z tego inne szmatławce, to już inna sprawa. Bale podobno chce więcej kasy i Levy pewnie mu ją da. Wszystko się skończy za niedługo jak podadzą oficjalną notkę. :ok: Fani Realu na tej stronie są genialni. Najlepsze posty: "ten Daniel Levy to jest mega frajer" - bo nie chce im go oddać za 50 mln euro. "Szkoda ,że Bale stopuje sobie karierę powinien złożyć prośbę o transfer jeśli chce być najlepszy. Dla takiego piłkarza brak gry w LM to dramat." - co ma bycie najlepszym z klubem w którym gra? Serio, fanów Realu czeka wielkie rozczarowanie. No i szkoda, że nie wiedzą co piszą. Bale nie musi w tym sezonie od nas odchodzić, bo mu u nas pasuje. :) Poza tym Gareth w formie z końcówki sezonu to piłkarz, który myślę, że bez większej konkurencji jest nr 3 na świecie. A ma dopiero 23 lata. Ten wiek to jest jego najmocniejsza strona. Popracuje rok z AVB, przegra sezon bez kontuzji, strzeli 30 bramek i będzie warty tyle co CR7, jeśli nie więcej. On jest kosmiczny, a w lidze Hiszpańskiej, gdzie grają potęgi typu Osasuna, Getafe, Deportivo będzie totalnym rozpierdalaczem. :ok:
LMAO
29 maja 2013, 17:42 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Raku ma rację. Przecież ta wypowiedź została przekręcona na maksa. Najpierw na całą trafiłem w na jakiejś angielskiej stronie i myślę: No nic się nie dzieje. A to co zrobiły z tego inne szmatławce, to już inna sprawa.

Bale podobno chce więcej kasy i Levy pewnie mu ją da. Wszystko się skończy za niedługo jak podadzą oficjalną notkę. :ok:
Oby, mam wrażenie że w naszym klubie wszystko musi się tak przeciągać ;o
Oby, mam wrażenie że w naszym klubie wszystko musi się tak przeciągać ;o
29 maja 2013, 18:03 [cytuj]
Bale chce podpis strzelić w ostatniej minucie jak to on :P
Bale chce podpis strzelić w ostatniej minucie jak to on :P
29 maja 2013, 18:20 [cytuj]
29 maja 2013, 18:20 [cytuj]
|<  <<  <  5  6  7  8  9    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 25 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się