Forum dyskusyjne
29 maja 2013, 18:33 [cytuj]
No i na cholerę to dwa razzy wklejasz, jak 5 postów wyżej trzaskal dał to samo? Czytanie boli?
No i na cholerę to dwa razzy wklejasz, jak 5 postów wyżej trzaskal dał to samo? Czytanie boli? :bezradny:
LMAO
29 maja 2013, 19:19 [cytuj]
Bale czeka aż DL zakontraktuje Damiao i Villę...pewnie tak się stanie. Dopiero wtedy podpisze kontrakt. Już raz podpisał i wzmocnili się HSV i Real a nie Spurs. Sam bym tak zrobił bo Levym to chuj wiadomo.
Bale czeka aż DL zakontraktuje Damiao i Villę...pewnie tak się stanie. Dopiero wtedy podpisze kontrakt. Już raz podpisał i wzmocnili się HSV i Real a nie Spurs. Sam bym tak zrobił bo Levym to chuj wiadomo
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
29 maja 2013, 19:38 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Bale czeka aż DL zakontraktuje Damiao i Villę...pewnie tak się stanie. Dopiero wtedy podpisze kontrakt. Już raz podpisał i wzmocnili się HSV i Real a nie Spurs. Sam bym tak zrobił bo Levym to chuj wiadomo
Czarek Pazura też był pewny, a potem? Twarz roku prezerwatyw pękuś. Z Levym wiadomo jedynie to, że nie zbiedniejemy finansowo. Levy to taki nasz Arabski Kupiec w dobrym tego słowa znaczeniu.
Czarek Pazura też był pewny, a potem? Twarz roku prezerwatyw pękuś. Z Levym wiadomo jedynie to, że nie zbiedniejemy finansowo. Levy to taki nasz Arabski Kupiec w dobrym tego słowa znaczeniu
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
29 maja 2013, 21:46 [cytuj]
Jak sprzeda Bale'a, to na pewno nie za 50 mln euro, więc nawet jak odejdzie, to mam wrażenie, że dostaniemy zastępstwa dobre. Przynajmniej nie będziemy na nim tak polegali. Oba rozwiązania mają swoje plusy. Pierwsze oceny decyzji zarządu będzie można wystawiać 3 września.
Jak sprzeda Bale'a, to na pewno nie za 50 mln euro, więc nawet jak odejdzie, to mam wrażenie, że dostaniemy zastępstwa dobre. Przynajmniej nie będziemy na nim tak polegali. Oba rozwiązania mają swoje plusy. Pierwsze oceny decyzji zarządu będzie można wystawiać 3 września. ;)
LMAO
29 maja 2013, 22:28 [cytuj]
Hades powiedział/a:
No i na cholerę to dwa razzy wklejasz, jak 5 postów wyżej trzaskal dał to samo? Czytanie boli?

Przepraszam hades nie zauważyłem, zdarza się. Coś ty taki nerwowy.
Przepraszam hades nie zauważyłem, zdarza się. Coś ty taki nerwowy. :krzyk:
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
29 maja 2013, 22:40 [cytuj]
ja pierdole - codziennie wchodzę na stronę i czekam na info - Bale w TOTT na "dobre i złe"
:bezradny:
ja pierdole - codziennie wchodzę na stronę i czekam na info - Bale w TOTT na "dobre i złe"
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
29 maja 2013, 23:29 [cytuj]
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/anglia-tottenham-hotspur-sie-zbroi,1,5528161,wiadomosc.html?utm_source=onetlink&utm_medium=cpc&utm_campaign=eurosport.onet.pl&utm_term=spursmania.org
--
wiem, że info znikąd - ale..
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/anglia-tottenham-hotspur-sie-zbroi,1,5528161,wiadomosc.html?utm_source=onetlink&utm_medium=cpc&utm_campaign=eurosport.onet.pl&utm_term=spursmania.org
--
wiem, że info znikąd - ale..:brawo:
29 maja 2013, 23:44 [cytuj]
Serio, to co onet pisze, było już pisane kilka dni temu. Ja się zacznę podniecać jak będzie oficjalne info dot. Bale'a. Dobrze, że Levy ma głowę na karku i nie da się wyruchać.
Serio, to co onet pisze, było już pisane kilka dni temu. Ja się zacznę podniecać jak będzie oficjalne info dot. Bale'a. Dobrze, że Levy ma głowę na karku i nie da się wyruchać
LMAO
30 maja 2013, 00:16 [cytuj]
haha wychodzi na to że wziął bale przykład z nowego FM. Tam też można postawić warunek znanych nazwisk i wzmocnień przy podpisywaniu kontraktu
Onet jak onet, przedruki i pierdoły, dlatego czekam na info z czegoś bardziej poczytnego. Jedyny pozytyw... ktoś oszczał na ciepło Damiao
haha wychodzi na to że wziął bale przykład z nowego FM. Tam też można postawić warunek znanych nazwisk i wzmocnień przy podpisywaniu kontraktu
Onet jak onet, przedruki i pierdoły, dlatego czekam na info z czegoś bardziej poczytnego. Jedyny pozytyw... ktoś oszczał na ciepło Damiao :D
30 maja 2013, 01:01 [cytuj]
jin, może dlatego, że Damiao już jest jedną nogą u nas?
jin, może dlatego, że Damiao już jest jedną nogą u nas? :)
LMAO
30 maja 2013, 10:57 [cytuj]
Damiao już dość długo jesteśmy zainteresowani. Ale martwię się o to czy by się umiał wpasować w naszą Ligę.
Damiao już dość długo jesteśmy zainteresowani. Ale martwię się o to czy by się umiał wpasować w naszą Ligę. :ok:
30 maja 2013, 11:02 [cytuj]
Macie nowego niusa:! i co o tym sądzicie ? http://www.anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=251523
30 maja 2013, 11:05 [cytuj]
Trzeba zrobić sciepę narodową i kupić bombę atomową.
Trzeba zrobić sciepę narodową i kupić bombę atomową
30 maja 2013, 11:18 [cytuj]
Cały ten Real to banda fanatyków, za każdym razem gdy chcą sprowadzić jakiegoś dobrego piłkarza piszą, że ON JEST STWORZONY ŻEBY GRAĆ W REALU albo REAL WZYWA I SIĘ MU NIE ODMAWIA i inne bzdety typu REAL REAL NAJLEPRZY. Właściwie "fanów" tego klubu poznaję tylko z tej strony, a już to co wypisują na tych ich forach to jedna wielka żenada.
Cały ten Real to banda fanatyków, za każdym razem gdy chcą sprowadzić jakiegoś dobrego piłkarza piszą, że ON JEST STWORZONY ŻEBY GRAĆ W REALU albo REAL WZYWA I SIĘ MU NIE ODMAWIA i inne bzdety typu REAL REAL NAJLEPRZY. Właściwie "fanów" tego klubu poznaję tylko z tej strony, a już to co wypisują na tych ich forach to jedna wielka żenada
30 maja 2013, 11:39 [cytuj]
Wersus dobrze gadasz gdy by Real był najlepszy to by wygrał Ligę Mistrzów. A dostał w dupę w półfinale. Jaki z tego morał.? Real nic nie zapewnia.
Wersus dobrze gadasz gdy by Real był najlepszy to by wygrał Ligę Mistrzów. A dostał w dupę w półfinale. Jaki z tego morał.? Real nic nie zapewnia. :rotfl:
30 maja 2013, 11:55 [cytuj]
Ja sam nie wiem za kogo oni się mają. Grają regularną kupę od 9 lat i jeszcze maja sie za najlepszy klub świata. Tak tylko pod względem historii
Kupują od miasta działki za prawie darmo a potem sprzedaja miastu znowu za grube miliony - to jest pranie pieniędzy.
Ja sam nie wiem za kogo oni się mają. Grają regularną kupę od 9 lat i jeszcze maja sie za najlepszy klub świata. Tak tylko pod względem historii :wysmiewacz:
Kupują od miasta działki za prawie darmo a potem sprzedaja miastu znowu za grube miliony - to jest pranie pieniędzy
30 maja 2013, 13:22 [cytuj]
Tyle że pan Rosel z Barcy też gadał że Cesc jest stworzony do Barcelony, bądźmy obiektywni
Tyle że pan Rosel z Barcy też gadał że Cesc jest stworzony do Barcelony, bądźmy obiektywni ;)
Offence win games, defence wins titles
30 maja 2013, 13:50 [cytuj]
Tak z ciekawości zajrzałem do Archiwum newsów , patrzcie to i komentarz Sawika
http://spursmania.org/index/news/118/Gareth_Bale_z_nowym_kontraktem "
Tak z ciekawości zajrzałem do Archiwum newsów , patrzcie to i komentarz Sawika :D " http://spursmania.org/index/news/118/Gareth_Bale_z_nowym_kontraktem "
30 maja 2013, 13:56 [cytuj]
ach ten sawik haha
ach ten sawik haha:rotfl:
30 maja 2013, 14:16 [cytuj]
Perez niech lepiej zamknie kłapacz!
Perez niech lepiej zamknie kłapacz! :plask: