Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  7  8  9  10  11    >  >>  >|
30 maja 2013, 14:26 [cytuj]
miał nosa! :brawo:
miał nosa! :brawo:
30 maja 2013, 19:38 [cytuj]
Ja bym sprzedał Bale-a za 80 baniek do rm i puscił im tego chłopaka:

http://static.tottenhamhotspur.com//media/images/non-decorative/the-team/non-crunch/web/2012-2013-carousel/academy/kenneth-mcevoy.jpg
Ja bym sprzedał Bale-a za 80 baniek do rm i puscił im tego chłopaka: http://static.tottenhamhotspur.com//media/images/non-decorative/the-team/non-crunch/web/2012-2013-carousel/academy/kenneth-mcevoy.jpg
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
30 maja 2013, 19:45 [cytuj]
Trzaskal, hehehheheh
Na miejscu Garetha sprawdziłbym czy nie są rodziną
Trzaskal, hehehheheh Na miejscu Garetha sprawdziłbym czy nie są rodziną
30 maja 2013, 20:19 [cytuj]
hehe, pamiętam przy finale u21 ktoś dokładnie to samo zaproponował. Ja jak pierwszy raz zobaczyłem zdjęcie tego gościa to myślałem że to fotomontaż Bale i Sigurdssona :rotfl::rotfl:
Nie jestem na bieżąco jeśli chodzi o naszych młodych :bezradny: bardziej interesują mnie nasi seniorzy :D
hehe, pamiętam przy finale u21 ktoś dokładnie to samo zaproponował. Ja jak pierwszy raz zobaczyłem zdjęcie tego gościa to myślałem że to fotomontaż Bale i Sigurdssona :rotfl::rotfl: Nie jestem na bieżąco jeśli chodzi o naszych młodych :bezradny: bardziej interesują mnie nasi seniorzy :D
30 maja 2013, 20:25 [cytuj]
Wpisz w google: 'Gareth Bale'. Po prawej się wyświetla jego data urodzenia i inne pierdoły. U mnie na pierwszym zdjęciu jest właśnie McEvoy. :rotfl:
Wpisz w google: 'Gareth Bale'. Po prawej się wyświetla jego data urodzenia i inne pierdoły. U mnie na pierwszym zdjęciu jest właśnie McEvoy. :rotfl:
LMAO
30 maja 2013, 21:24 [cytuj]
Jeśli to prawda to może się od GB odpierdolą choć to napastnik.

http://www.dailystar.co.uk/football/view/317464/Suarez-agrees-Madrid-deal/
Jeśli to prawda to może się od GB odpierdolą choć to napastnik. http://www.dailystar.co.uk/football/view/317464/Suarez-agrees-Madrid-deal/
30 maja 2013, 21:28 [cytuj]
trzaskal - Jeśli to prawda to może się od GB odpierdolą choć to napastnik.

--

Suarez prawdopodobnie zastąpi Higuaina który ma przejść do Juve, więc myślę, że nawet jeśli to prawda to z Bale'a nie zrezygnują ;/
trzaskal - Jeśli to prawda to może się od GB odpierdolą choć to napastnik. http://www.dailystar.co.uk/football/view/317464/Suarez-agrees-Madrid-deal/ -- Suarez prawdopodobnie zastąpi Higuaina który ma przejść do Juve, więc myślę, że nawet jeśli to prawda to z Bale'a nie zrezygnują ;/
30 maja 2013, 21:36 [cytuj]
Mr_Johny powiedział/a:
trzaskal - Jeśli to prawda to może się od GB odpierdolą choć to napastnik.

--

Suarez prawdopodobnie zastąpi Higuaina który ma przejść do Juve, więc myślę, że nawet jeśli to prawda to z Bale'a nie zrezygnują ;/

Właśnie piszę, że to napastnik ale tak sobie myślę, że CR i tak nie odejdzie i że nawet RM tyle kasy nie ma na takie wzmocnienia: Bale 80, Suarez 40 i pewnie by musieli jeszcze z dwóch dokupić = 200 baniek? Nie wierzę.
Właśnie piszę, że to napastnik ale tak sobie myślę, że CR i tak nie odejdzie i że nawet RM tyle kasy nie ma na takie wzmocnienia: Bale 80, Suarez 40 i pewnie by musieli jeszcze z dwóch dokupić = 200 baniek? Nie wierzę
30 maja 2013, 22:00 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Właśnie piszę, że to napastnik ale tak sobie myślę, że CR i tak nie odejdzie i że nawet RM tyle kasy nie ma na takie wzmocnienia: Bale 80, Suarez 40 i pewnie by musieli jeszcze z dwóch dokupić = 200 baniek? Nie wierzę

a kogo im więcej potrzeba oprócz Bale'a i Suareza? Skoro chcieli dać 150 za Neymara to 120 na tą dwójkę na pewno będą mieli...
a kogo im więcej potrzeba oprócz Bale'a i Suareza? Skoro chcieli dać 150 za Neymara to 120 na tą dwójkę na pewno będą mieli
30 maja 2013, 22:02 [cytuj]
Suarez już zdementował, ale kto wie co będzie dalej.
Suarez już zdementował, ale kto wie co będzie dalej
30 maja 2013, 22:16 [cytuj]
W obecnej sytuacji nie ma ceny za Bale, która by nas satysfakcjonowała.. Kto w ogóle wymyślił, to 90 mln euro.
Daniel ani JL na-pewno nie podali takiej cyfry mediom. To biznesmeni i takich spraw nie załatwiają transparentnie na oczach całego świata. AVB ma do wykonania pewien projekt i nie po to jechali na Jamajkę, żeby się poopalać... myślę, że przedstawiano tam całej drużynie pewien zarys tego co będzie się działo w najbliższych miesiącach w TOTT.
Dla GB11 jest przewidziana główna rola w tym projekcie. Nie wierzę, że mając taki DIAMENT w drużynie - DL, JL i AVB - nie mają ambicji pokazać światu co potrafi ich drużyna. Możliwość nakarmienia EGO może być kluczowa w kontekście przyszłości GB w Spurs. Daniel tak naprawdę, różni się od Romka tym, że w swoim ogródku nie znalazł ropy, nie traktuje też swoich ludzi jak marionetki (patrz Putin), ale jego celem nie jest zdobywanie 4 miejsca w BPL, bo tego już posmakował.
---
Gareth nie podpisał kontraktu w maju, bo niby kiedy miałby to zrobić? Zaraz po zakończeniu ligi polecieli na Karaiby. JL i DL nie zabrali przecież tam księgowych, prawników i managerów piłkarzy. (!) - Teraz nasza GWIAZDA jest na wakacjach... Mam nadzieje, że nie czyta kretyna Pereza!:tak:
--
Myślę, że po 10 czerwca wróci do rzeczywistości i wtedy wszystko się wyjaśni. :mysli:
W obecnej sytuacji nie ma ceny za Bale, która by nas satysfakcjonowała.. Kto w ogóle wymyślił, to 90 mln euro. Daniel ani JL na-pewno nie podali takiej cyfry mediom. To biznesmeni i takich spraw nie załatwiają transparentnie na oczach całego świata. AVB ma do wykonania pewien projekt i nie po to jechali na Jamajkę, żeby się poopalać... myślę, że przedstawiano tam całej drużynie pewien zarys tego co będzie się działo w najbliższych miesiącach w TOTT. Dla GB11 jest przewidziana główna rola w tym projekcie. Nie wierzę, że mając taki DIAMENT w drużynie - DL, JL i AVB - nie mają ambicji pokazać światu co potrafi ich drużyna. Możliwość nakarmienia EGO może być kluczowa w kontekście przyszłości GB w Spurs. Daniel tak naprawdę, różni się od Romka tym, że w swoim ogródku nie znalazł ropy, nie traktuje też swoich ludzi jak marionetki (patrz Putin), ale jego celem nie jest zdobywanie 4 miejsca w BPL, bo tego już posmakował. --- Gareth nie podpisał kontraktu w maju, bo niby kiedy miałby to zrobić? Zaraz po zakończeniu ligi polecieli na Karaiby. JL i DL nie zabrali przecież tam księgowych, prawników i managerów piłkarzy. (!) - Teraz nasza GWIAZDA jest na wakacjach... Mam nadzieje, że nie czyta kretyna Pereza!:tak: -- Myślę, że po 10 czerwca wróci do rzeczywistości i wtedy wszystko się wyjaśni. :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
30 maja 2013, 22:24 [cytuj]
Mr_Johny powiedział/a:
a kogo im więcej potrzeba oprócz Bale'a i Suareza? Skoro chcieli dać 150 za Neymara to 120 na tą dwójkę na pewno będą mieli

Przestań! Ktoś wierzy, że chcieli dać za Neymara 150 baniek? To tekst, który pojawił się po zakontraktowaniu go przez FCB aby wqrwić samego zawodnika. Nikt o zdrowych myślach w to nie uwierzy.
Przestań! Ktoś wierzy, że chcieli dać za Neymara 150 baniek? To tekst, który pojawił się po zakontraktowaniu go przez FCB aby wqrwić samego zawodnika. Nikt o zdrowych myślach w to nie uwierzy
30 maja 2013, 22:33 [cytuj]
Mam wrażenie, że najbliższe trzy miesiące będą stały pod znakiem spekulacji odnośnie klubowej przyszłości Garetha i do ostatniej minuty transferowego okienka będziemy żyć w niepewności - nawet jeśli Gareth zadeklaruje że zostanie, to warto pamiętać, że to piłka nożna i świat, w którym wszystko może się wydarzyć, choć nie podejrzewam naszej gwiazdy o nieszczerość i jakieś kombinowanie.

Tak jak wcześniej napisano - GB11 to klucz do ewentualnych sukcesów i zatrzymanie tego gracza powinno być absolutnym priorytetem dla klubu. Mówi się, że jego nowy kontrakt będzie wysoki - niech taki dostanie, to piłkarz, dla którego warto wprowadzić pewne zmiany. Nie spodziewałbym się rewolucji po takiej decyzji, mamy poukładany zespół, piłkarze mają głowy na karku, przewrót raczej nam nie grozi. Jego nazwisko przyciąga - kibiców i być może zawodników, dla których perspektywa gry z takim gościem może być czynnikiem przemawiającym za transferem do Spurs.

Cieszę się, że klub robi wszystko, by zatrzymać GB11, cieszy mnie wczesna aktywność na transferowym rynku. Być może jednym czy dwoma konkretnymi transferami DL będą chcieli pokazać Bale'owi i reszcie, że warto tu grać, budujemy coś konkretnego, bądźcie tego częścią, warto. Villa? Jestem na tak. Damiao? Rzadko go widuję w akcji, ale raczej nie zaprezentuje się gorzej od dwójki, którą mamy obecnie w kadrze. Niedługo wypłyną kolejne nazwiska i możemy być pewni, ze będzie ciekawie ;)
Mam wrażenie, że najbliższe trzy miesiące będą stały pod znakiem spekulacji odnośnie klubowej przyszłości Garetha i do ostatniej minuty transferowego okienka będziemy żyć w niepewności - nawet jeśli Gareth zadeklaruje że zostanie, to warto pamiętać, że to piłka nożna i świat, w którym wszystko może się wydarzyć, choć nie podejrzewam naszej gwiazdy o nieszczerość i jakieś kombinowanie. Tak jak wcześniej napisano - GB11 to klucz do ewentualnych sukcesów i zatrzymanie tego gracza powinno być absolutnym priorytetem dla klubu. Mówi się, że jego nowy kontrakt będzie wysoki - niech taki dostanie, to piłkarz, dla którego warto wprowadzić pewne zmiany. Nie spodziewałbym się rewolucji po takiej decyzji, mamy poukładany zespół, piłkarze mają głowy na karku, przewrót raczej nam nie grozi. Jego nazwisko przyciąga - kibiców i być może zawodników, dla których perspektywa gry z takim gościem może być czynnikiem przemawiającym za transferem do Spurs. Cieszę się, że klub robi wszystko, by zatrzymać GB11, cieszy mnie wczesna aktywność na transferowym rynku. Być może jednym czy dwoma konkretnymi transferami DL będą chcieli pokazać Bale'owi i reszcie, że warto tu grać, budujemy coś konkretnego, bądźcie tego częścią, warto. Villa? Jestem na tak. Damiao? Rzadko go widuję w akcji, ale raczej nie zaprezentuje się gorzej od dwójki, którą mamy obecnie w kadrze. Niedługo wypłyną kolejne nazwiska i możemy być pewni, ze będzie ciekawie ;)
30 maja 2013, 22:43 [cytuj]
"możemy być pewni, ze będzie ciekawie"
--
trafiłeś w sedno:tak:
"możemy być pewni, ze będzie ciekawie" -- trafiłeś w sedno:tak:
30 maja 2013, 22:46 [cytuj]
Racja Trzaskal - a ktoś (np: Dyrektor Techniczny Tott - którego jeszcze nie ma) - powinien teraz do prasy wypowiedzieć się, że za Joao to chcieliśmy dać 50 mln F
Racja Trzaskal - a ktoś (np: Dyrektor Techniczny Tott - którego jeszcze nie ma) - powinien teraz do prasy wypowiedzieć się, że za Joao to chcieliśmy dać 50 mln F
30 maja 2013, 23:28 [cytuj]
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2333530/The-price-class--Spurs-ready-cull-wage-save-Bales-huge-new-deal.html

źródło średnie, czasem wieści się sprawdzają, czasem nie, ale tutaj chyba zbytnio z prawdą się nie rozmijają. Tak jak już mówiono - klub musi zmienić strukturę płacowa, by zatrzymać taką gwiazdę. W artykule napisali, że Bale chce ok 200 k tygodniowo ... ciekawe, ile DL jest w stanie zaproponować ;)
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2333530/The-price-class--Spurs-ready-cull-wage-save-Bales-huge-new-deal.html źródło średnie, czasem wieści się sprawdzają, czasem nie, ale tutaj chyba zbytnio z prawdą się nie rozmijają. Tak jak już mówiono - klub musi zmienić strukturę płacowa, by zatrzymać taką gwiazdę. W artykule napisali, że Bale chce ok 200 k tygodniowo ... ciekawe, ile DL jest w stanie zaproponować ;)
30 maja 2013, 23:38 [cytuj]
mosa powiedział/a:
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2333530/The-price-class--Spurs-ready-cull-wage-save-Bales-huge-new-deal.html

źródło średnie, czasem wieści się sprawdzają, czasem nie, ale tutaj chyba zbytnio z prawdą się nie rozmijają. Tak jak już mówiono - klub musi zmienić strukturę płacowa, by zatrzymać taką gwiazdę. W artykule napisali, że Bale chce ok 200 k tygodniowo ... ciekawe, ile DL jest w stanie zaproponować ;)

Tak tylko dziennikarze nie wzieli pod uwagę, że nawet jeśli pozbędziemy się szrotu to i tak musimy kupić klasowych graczy na pozycjach: napastnik lub dwóch, rozgrywający, prawa pomoc i obrona.
Tak tylko dziennikarze nie wzieli pod uwagę, że nawet jeśli pozbędziemy się szrotu to i tak musimy kupić klasowych graczy na pozycjach: napastnik lub dwóch, rozgrywający, prawa pomoc i obrona
30 maja 2013, 23:39 [cytuj]
17,4 mln za tygodniówki zawodników na wylocie :krzyk: Nie myślałem że tego jest aż tyle.
Jeśli Bale chce 200 to tak około 175 się zatrzymają i spoko, najwyżej pani Bale, czy przyszła pani Bale będzie musiała popracować chwilkę na emeryturze :P
17,4 mln za tygodniówki zawodników na wylocie :krzyk: Nie myślałem że tego jest aż tyle. Jeśli Bale chce 200 to tak około 175 się zatrzymają i spoko, najwyżej pani Bale, czy przyszła pani Bale będzie musiała popracować chwilkę na emeryturze :P
Offence win games, defence wins titles
31 maja 2013, 00:00 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Tak tylko dziennikarze nie wzieli pod uwagę, że nawet jeśli pozbędziemy się szrotu to i tak musimy kupić klasowych graczy na pozycjach: napastnik lub dwóch, rozgrywający, prawa pomoc i obrona

@trzaskal, skąd Ci się wzięło tyle braków w składzie? o.O
"Napastnik lub dwóch" okej; bez dwóch zdań! Rozgrywająy... Jak by zostało troszkę kasy to spoko, lecz jest młody Tom, którego trzeba powoli wprowadzać do pierwszej 11. Prawy obrońca i stoper, przecież mamy full. Jest: Kyle Walker, Kyle Naughton którzy grają na prawej stronie, do tego dochodzą Jan Vertonghen, Michael Dawson, Steven Caulker oraz Younès Kaboul, który w razie czego może grać jako prawy obrońca.
@trzaskal, skąd Ci się wzięło tyle braków w składzie? o.O "Napastnik lub dwóch" okej; bez dwóch zdań! Rozgrywająy... Jak by zostało troszkę kasy to spoko, lecz jest młody Tom, którego trzeba powoli wprowadzać do pierwszej 11. Prawy obrońca i stoper, przecież mamy full. Jest: Kyle Walker, Kyle Naughton którzy grają na prawej stronie, do tego dochodzą Jan Vertonghen, Michael Dawson, Steven Caulker oraz Younès Kaboul, który w razie czego może grać jako prawy obrońca
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
31 maja 2013, 00:18 [cytuj]
http://www.caughtoffside.com/2013/05/30/real-madrid-set-totteham-gareth-bale-deadline/ jeszcze nam warunki chcą stawiać. Won.

Lotar: potrzebujemy kogoś kto pociągnie naszą grę od tyłu coś jak Pirlo czy Alonso, nie ma zastępstwa dla Lennona to kolejny zakup, co do prawej obrony tu faktycznie nie jest zakup 1wszej potrzeby ale od przybytku głowa nie boli.
http://www.caughtoffside.com/2013/05/30/real-madrid-set-totteham-gareth-bale-deadline/ jeszcze nam warunki chcą stawiać. Won. Lotar: potrzebujemy kogoś kto pociągnie naszą grę od tyłu coś jak Pirlo czy Alonso, nie ma zastępstwa dla Lennona to kolejny zakup, co do prawej obrony tu faktycznie nie jest zakup 1wszej potrzeby ale od przybytku głowa nie boli
Offence win games, defence wins titles
|<  <<  <  7  8  9  10  11    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 27 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się