Forum dyskusyjne
31 sierpnia 2010, 18:57 [cytuj]
Here's pojeb !
31 sierpnia 2010, 19:00 [cytuj]
K O N I E C !
Thanks for nothing...(?)
K O N I E C !
Thanks for nothing...(?)
Here's pojeb !
31 sierpnia 2010, 19:15 [cytuj]
Gyan w Sunderlandzie.
Myślę, że można było się o niego postarać. Tak nie mamy nic
Gyan w Sunderlandzie.
Myślę, że można było się o niego postarać. Tak nie mamy nic;(
31 sierpnia 2010, 19:16 [cytuj]
mosaj powiedział/a:
Ciekawe wieści na koniec:
Włoskie media: Zarate w Tottenhamie za 25 baniek.
Angielskie media: Van der Vaart może trafić na WHL
Oby, oby

Oby, oby:D:D:D
31 sierpnia 2010, 19:20 [cytuj]
Niestety w sprawie Zarate cicho, natomiast wciąż pojawiają się pogłoski, że jesteśmy blisko zatrudnienia VdV ... oby
Niestety w sprawie Zarate cicho, natomiast wciąż pojawiają się pogłoski, że jesteśmy blisko zatrudnienia VdV ... oby ;)
31 sierpnia 2010, 19:24 [cytuj]
I Bentley do Fulham za jedyne 8 mln Ł
I Bentley do Fulham za jedyne 8 mln Ł
31 sierpnia 2010, 19:40 [cytuj]
cos jest bardzo na rzeczy z VdV, patrzcie: possessednomad on Twitter: "Rumour is that if Rafael van der Vaart's move to Spurs has gone through Fulham are getting David Bentley on loan."
cos jest bardzo na rzeczy z VdV, patrzcie: possessednomad on Twitter: "Rumour is that if Rafael van der Vaart's move to Spurs has gone through Fulham are getting David Bentley on loan."
"Potrzebujemy dużego, brzydkiego obrońcy. Taki poradziłby sobie w akcji przy pierwszym golu. Usunąłby piłkę, napastnika i trzy pierwsze rzędy trybun" - Ian Holloway, menedżer Blackpool
31 sierpnia 2010, 19:45 [cytuj]
a Ja czytam,że Tottenham interesuje się...Adebayorem
a Ja czytam,że Tottenham interesuje się...Adebayorem :]
I need a get. What!? Without a get I'm an aguna! You're what!?!?
31 sierpnia 2010, 19:47 [cytuj]
Każdy z wymienionych wyżej będzie świetnym wzmocnieniem. A Zarate...marzenie
Każdy z wymienionych wyżej będzie świetnym wzmocnieniem. A Zarate...marzenie :ok:
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
31 sierpnia 2010, 20:06 [cytuj]
Podoba mi się poczucie humoru Redknappa, spytany czy ktoś zawita na WHL przed zamknięciem okna odparł: że rozmawiają z Messi

ale nie jest pewny czy chce dołączyć do Tottenhamu.
Podoba mi się poczucie humoru Redknappa, spytany czy ktoś zawita na WHL przed zamknięciem okna odparł: że rozmawiają z Messi :D ale nie jest pewny czy chce dołączyć do Tottenhamu
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
31 sierpnia 2010, 20:12 [cytuj]
z twittera za bbc: Tottenham manager Harry Redknapp is still at Spurs Lodge. He wouldn't normally be, believe me. Tottenham media staff still not answering their phones. Are they photographing Rafael van der Vaart in his new Tottenham shirt? Or begging with the Premier League to ratify the deal? Drama drama drama.
z twittera za bbc: Tottenham manager Harry Redknapp is still at Spurs Lodge. He wouldn't normally be, believe me. Tottenham media staff still not answering their phones. Are they photographing Rafael van der Vaart in his new Tottenham shirt? Or begging with the Premier League to ratify the deal? Drama drama drama
"Potrzebujemy dużego, brzydkiego obrońcy. Taki poradziłby sobie w akcji przy pierwszym golu. Usunąłby piłkę, napastnika i trzy pierwsze rzędy trybun" - Ian Holloway, menedżer Blackpool
31 sierpnia 2010, 20:15 [cytuj]
Didier powiedział/a:
Drama drama drama
Słowa te opisać mogą to co dzieje się teraz w mojej głowie (nienawidzę ostatniego dnia okienka)...
Słowa te opisać mogą to co dzieje się teraz w mojej głowie (nienawidzę ostatniego dnia okienka)...:szok:
Here's pojeb !
31 sierpnia 2010, 20:16 [cytuj]
i kolejne info za bbc z twittera: Jez on 606: "Rumour (from a good source) is that Van der Vaart has signed a season long loan with Spurs. The loan agreement apparently includes a purchase agreement for an, obviously, undisclosed amount..."
i kolejne info za bbc z twittera: Jez on 606: "Rumour (from a good source) is that Van der Vaart has signed a season long loan with Spurs. The loan agreement apparently includes a purchase agreement for an, obviously, undisclosed amount..."
31 sierpnia 2010, 20:18 [cytuj]
no to czekamy na potwierdzenie
no to czekamy na potwierdzenie :D
31 sierpnia 2010, 20:21 [cytuj]
no to czekamy na potwierdzenie
no to czekamy na potwierdzenie :stres:
Here's pojeb !
31 sierpnia 2010, 20:25 [cytuj]
Nie ma co czekać, bo nie ma żadnego transferu - taka prawda.
Nie ma co czekać, bo nie ma żadnego transferu - taka prawda
31 sierpnia 2010, 20:26 [cytuj]

Nie mam kota, ale pogłaszczę tego, bo się stresuję strasznie...
:kotek:Nie mam kota, ale pogłaszczę tego, bo się stresuję strasznie
Here's pojeb !
31 sierpnia 2010, 20:27 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Nie ma co czekać, bo nie ma żadnego transferu - taka prawda
Zostaw nam chociaż nadzieję. Tylko to pozostało kibicom Tottenhamu za czasów Redknappa
Zostaw nam chociaż nadzieję. Tylko to pozostało kibicom Tottenhamu za czasów Redknappa :D
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
31 sierpnia 2010, 20:29 [cytuj]
Reports in England are claiming that Tottenham have failed in their last minute bid to sign Rafael van der Vaart from Real Madrid
cholera wi co tam się działo/dzieje.
Reports in England are claiming that Tottenham have failed in their last minute bid to sign Rafael van der Vaart from Real Madrid
cholera wi co tam się działo/dzieje
31 sierpnia 2010, 20:30 [cytuj]
Jest dostępna rozmowa telefoniczna pomiedzy Mourinho a Redknappem, Mourinho chciał 20mln.funtów, Harry dawał 10, także wiadomo jakże sie to mogło skończyć.
Jest dostępna rozmowa telefoniczna pomiedzy Mourinho a Redknappem, Mourinho chciał 20mln.funtów, Harry dawał 10, także wiadomo jakże sie to mogło skończyć