Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Zimowe okienko
23 grudnia 2010, 12:15 [cytuj]
Poprzedni temat związany z transferowymi spekulacjami strasznie się rozrósł, tytuł stracił na aktualności, zatem zapraszam do nowego wątku o zbliżającym się wielkimi krokami styczniowym okienku transferowym ;) będzie przejrzyściej !

coraz poważniejszym kandydatem do gry w Tottenhamie jest turecki napastnik Semih Senturk. Fakt, dobry zawodnik, ale spodziewałem się czegoś ... większego kalibru ;)

edit: nie wiem skąd się wziął ten post powyżej :D
Poprzedni temat związany z transferowymi spekulacjami strasznie się rozrósł, tytuł stracił na aktualności, zatem zapraszam do nowego wątku o zbliżającym się wielkimi krokami styczniowym okienku transferowym ;) będzie przejrzyściej ! coraz poważniejszym kandydatem do gry w Tottenhamie jest turecki napastnik Semih Senturk. Fakt, dobry zawodnik, ale spodziewałem się czegoś ... większego kalibru ;) edit: nie wiem skąd się wziął ten post powyżej :D
23 grudnia 2010, 13:46 [cytuj]
Widzę, że nowe bravo sport wyszło ;)
Widzę, że nowe bravo sport wyszło ;)
23 grudnia 2010, 13:56 [cytuj]
samba to swietny zawodnik. doskonale warunki fizyczne, bramkostrzelny jak na obronce, sprawdzony w pl a do tego ciagle mlody (bodajze 26 lat...) za cene do 6-7 baniek bral bym w ciemno
samba to swietny zawodnik. doskonale warunki fizyczne, bramkostrzelny jak na obronce, sprawdzony w pl a do tego ciagle mlody (bodajze 26 lat...) za cene do 6-7 baniek bral bym w ciemno
23 grudnia 2010, 15:23 [cytuj]
Samba to dobry zawodnik, ale z mojego punktu widzenia jest niepotrzebny, zwłaszcza w obliczu zaklepanego już transferu Khumalo ... co za dużo to niezdrowo ;)
Samba to dobry zawodnik, ale z mojego punktu widzenia jest niepotrzebny, zwłaszcza w obliczu zaklepanego już transferu Khumalo ... co za dużo to niezdrowo ;)
23 grudnia 2010, 17:05 [cytuj]
Szczerze mowiac, jak tylko pojawila sie informacja, ze Samba chce odejsc z Blackburn, to bylem przekonany, ze zaraz bedzie z nami laczony i zastanawialem sie, czy ktos taki naprawde wzmocnilby nasz sklad. Z jednej strony ma duze doswiadczenie w PL i jest podstawowym graczem swojej druzyny. Do tego strzela sporo bramek jak na obronce, ale jest raczej wolny, chociaz nadrabia sila. Niestety widzialem tez kilka jego koszmarnych bledow. Pojawia sie tez stare pytanie, czy mamy za duzo srodkowych obroncow, czy jednak nie? Moim zdaniem Woodgate'a w ogole nie nalezy juz liczyc, bo nawet jesli wroci po kontuzji, to nie bedzie juz tym samym pilkarzem, a jest juz stary relatywnie, wiec dobrze jesli w ogole uda nam sie go sprzedac. King jest podstawowym obronca, ale gra rzadko. Zostaje Dawson i Gallas, z ktorym po tym sezonie tak czy inaczej sie rozstaniemy. Bassong jest coraz starszy i nie widac, zeby jego talent eksplodowal. Khumalo to tak naprawde jednak wielka niewiadoma, co soba prezentuje dowiemy sie dopiero po kilku miesiacach. Moim zdaniem, jesli uda sie pozyskac Sambe za nieduze pieniadze, to powinnismy z tego skorzystac, ale jednoczesnie pozbyc sie, moze narazie na zasadzie wypozyczenia, Bassonga. Chlopak niby jest jeszcze mlody jak na obronce, ale brak gry na pewno nie pomoze mu w rozwoju.
Szczerze mowiac, jak tylko pojawila sie informacja, ze Samba chce odejsc z Blackburn, to bylem przekonany, ze zaraz bedzie z nami laczony i zastanawialem sie, czy ktos taki naprawde wzmocnilby nasz sklad. Z jednej strony ma duze doswiadczenie w PL i jest podstawowym graczem swojej druzyny. Do tego strzela sporo bramek jak na obronce, ale jest raczej wolny, chociaz nadrabia sila. Niestety widzialem tez kilka jego koszmarnych bledow. Pojawia sie tez stare pytanie, czy mamy za duzo srodkowych obroncow, czy jednak nie? Moim zdaniem Woodgate'a w ogole nie nalezy juz liczyc, bo nawet jesli wroci po kontuzji, to nie bedzie juz tym samym pilkarzem, a jest juz stary relatywnie, wiec dobrze jesli w ogole uda nam sie go sprzedac. King jest podstawowym obronca, ale gra rzadko. Zostaje Dawson i Gallas, z ktorym po tym sezonie tak czy inaczej sie rozstaniemy. Bassong jest coraz starszy i nie widac, zeby jego talent eksplodowal. Khumalo to tak naprawde jednak wielka niewiadoma, co soba prezentuje dowiemy sie dopiero po kilku miesiacach. Moim zdaniem, jesli uda sie pozyskac Sambe za nieduze pieniadze, to powinnismy z tego skorzystac, ale jednoczesnie pozbyc sie, moze narazie na zasadzie wypozyczenia, Bassonga. Chlopak niby jest jeszcze mlody jak na obronce, ale brak gry na pewno nie pomoze mu w rozwoju
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
23 grudnia 2010, 18:38 [cytuj]
Tottenham Hotspur przygląda się od pewnego czasu poczynaniom gwiazdy Benficy Lizbona, Carlosa Martinsa. 28-latka łączony kontrakt z portugalskim klubem do czerwca 2013 roku.
Tottenham Hotspur przygląda się od pewnego czasu poczynaniom gwiazdy Benficy Lizbona, Carlosa Martinsa. 28-latka łączony kontrakt z portugalskim klubem do czerwca 2013 roku
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
24 grudnia 2010, 01:11 [cytuj]
jesli chodzi o obroncow to gdzies czytalem ze chcemy davida luiza i tego z ajaxu amsterdamu vertonghena.
A mi sie marzy taki zawodnik fiorentiny Alessandro Gamberini.

Do pomocy lacza nas z roznymi ludzmi, a nawet z park ji sungiem ktory ma po sezonie wyleciec z MU(chociaz te jego ostatnie mecze moga to zmienic)

Chcialbym Montolivo albo przynajmniej hamsika. Defour tez sie nada

Z napadziorow to nas lacza ojojojojoj Gilardino(nie chcialbym go) i Hulk(chcialbym i to bardzo)
jesli chodzi o obroncow to gdzies czytalem ze chcemy davida luiza i tego z ajaxu amsterdamu vertonghena. A mi sie marzy taki zawodnik fiorentiny Alessandro Gamberini. Do pomocy lacza nas z roznymi ludzmi, a nawet z park ji sungiem ktory ma po sezonie wyleciec z MU(chociaz te jego ostatnie mecze moga to zmienic) Chcialbym Montolivo albo przynajmniej hamsika. Defour tez sie nada Z napadziorow to nas lacza ojojojojoj Gilardino(nie chcialbym go) i Hulk(chcialbym i to bardzo)
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
24 grudnia 2010, 11:40 [cytuj]
David Bentley jest zdecydowany odejść z Tottenhamu Hotspur. 26-letni skrzydłowy wybiera między Fulham a Aston Villą.

Pomocnik "Kogutów" niemal na pewno zmieni klub w styczniowym oknie transferowym. Tottenhamowi zależy, by odzyskać możliwie największą część z 15 milionów funtów, które zapłacono latem 2008 roku Blackburn.

Bentley odrzucił już ofertę półrocznego wypożyczenia do Evertonu. W grze pozostały Fulham oraz Villa. Sam piłkarz ma teraz czas, by podjąć decyzję o tym, w którym z tych klubów chce występować.

No i macie. Tottenham i Arsenal powalczą w styczniu o Sambę. Cena: 8 mln.
David Bentley jest zdecydowany odejść z Tottenhamu Hotspur. 26-letni skrzydłowy wybiera między Fulham a Aston Villą. Pomocnik "Kogutów" niemal na pewno zmieni klub w styczniowym oknie transferowym. Tottenhamowi zależy, by odzyskać możliwie największą część z 15 milionów funtów, które zapłacono latem 2008 roku Blackburn. Bentley odrzucił już ofertę półrocznego wypożyczenia do Evertonu. W grze pozostały Fulham oraz Villa. Sam piłkarz ma teraz czas, by podjąć decyzję o tym, w którym z tych klubów chce występować. No i macie. Tottenham i Arsenal powalczą w styczniu o Sambę. Cena: 8 mln
24 grudnia 2010, 13:37 [cytuj]
Menadżer Tottenhamu Hotspur Harry Redknapp ujawnił, że jest gotowy wypożyczyć Jonathana Woodgate'a w styczniowym oknie transferowym.

Angielski szkoleniowiec chce w ten sposób pomóc swojemu zawodnikowi dojść do pełnej dyspozycji po długoterminowej kontuzji.

Były obrońca Middlesbrough wrócił do treningów w tym tygodniu, poza boiskiem spędził blisko rok. Jednak Woodgate nie może liczyć na regularne występy w Tottenhamie, nie znajduje się nawet w 23-osobowej meczowej kadrze.

Harry Redknapp zapowiedział, że chciałby wypożyczyć 30-latka, aby ten odzyskał swoją dawną formę.

- Rozmawiałem z Jonathanem i powiedziałem mu, że wypożyczenie go to będzie dla niego dobre rozwiązanie. Zagra on kilka spotkań w pełnym wymiarze i odzyska swoją dawną formę.
Menadżer Tottenhamu Hotspur Harry Redknapp ujawnił, że jest gotowy wypożyczyć Jonathana Woodgate'a w styczniowym oknie transferowym. Angielski szkoleniowiec chce w ten sposób pomóc swojemu zawodnikowi dojść do pełnej dyspozycji po długoterminowej kontuzji. Były obrońca Middlesbrough wrócił do treningów w tym tygodniu, poza boiskiem spędził blisko rok. Jednak Woodgate nie może liczyć na regularne występy w Tottenhamie, nie znajduje się nawet w 23-osobowej meczowej kadrze. Harry Redknapp zapowiedział, że chciałby wypożyczyć 30-latka, aby ten odzyskał swoją dawną formę. - Rozmawiałem z Jonathanem i powiedziałem mu, że wypożyczenie go to będzie dla niego dobre rozwiązanie. Zagra on kilka spotkań w pełnym wymiarze i odzyska swoją dawną formę
25 grudnia 2010, 03:01 [cytuj]
Dobrzeby bylo jakby Jonathan troche pogral, rowniez jestem za odejsciem bentleya

a tutaj zla wiadomosc
http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_6610939,00.html
Dobrzeby bylo jakby Jonathan troche pogral, rowniez jestem za odejsciem bentleya a tutaj zla wiadomosc http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_6610939,00.html
25 grudnia 2010, 10:58 [cytuj]
dawać bieremy Beckhama na wypożyczenie, a co!!?
Jak dla mnie zawsze będzie zajebisty w każdym elemencie piły. A że stary? No to co jak jary :) No i jaki byłby to sukces marketingowy :D
dawać bieremy Beckhama na wypożyczenie, a co!!? Jak dla mnie zawsze będzie zajebisty w każdym elemencie piły. A że stary? No to co jak jary :) No i jaki byłby to sukces marketingowy :D
25 grudnia 2010, 14:05 [cytuj]
niestety Beck's wypowiedział się że jeśli wróci do anglii to tylko do manchesteru. Strasznie ciekawi mnie Krasic, ale mogłyby być zgrzyty bo ani on, ani Lennon na ławe nie. obrońca - jak najbardziej. Samba? Nie przemawia za mną. Wolałbym np Naldo, Mertesackera... Richards z szejków? Czemu nie. Nie jesteśmy już popierdółką europejskiego futbolu więc można dość popularne nazwiska strzelać ;) Napadzior potrzebny na gwałt. Dzeko odpada - chcą za niego 45 mln. Hulk... to że sobie radzi w portugalskiej o niczym nie świadczy - w końcu Quaresma był fenomenem Porto a w Interze czy ekipie The Blues poprostu był nikim. A gdyby tak ... Pogrebnyak? ;>
niestety Beck's wypowiedział się że jeśli wróci do anglii to tylko do manchesteru. Strasznie ciekawi mnie Krasic, ale mogłyby być zgrzyty bo ani on, ani Lennon na ławe nie. obrońca - jak najbardziej. Samba? Nie przemawia za mną. Wolałbym np Naldo, Mertesackera... Richards z szejków? Czemu nie. Nie jesteśmy już popierdółką europejskiego futbolu więc można dość popularne nazwiska strzelać ;) Napadzior potrzebny na gwałt. Dzeko odpada - chcą za niego 45 mln. Hulk... to że sobie radzi w portugalskiej o niczym nie świadczy - w końcu Quaresma był fenomenem Porto a w Interze czy ekipie The Blues poprostu był nikim. A gdyby tak ... Pogrebnyak? ;>
.upadamy na dno by odbić się od niego.
25 grudnia 2010, 14:06 [cytuj]
zauważyłem swoją drogą, że Ghana jest wylęgarnią talentów ostatnich paru tygodni... :|
zauważyłem swoją drogą, że Ghana jest wylęgarnią talentów ostatnich paru tygodni... :|
.upadamy na dno by odbić się od niego.
25 grudnia 2010, 14:16 [cytuj]
Pogrebnyak? Kolejne rosyjskie drewno? Pavlyuchenko jak do nas przechodzil, to tez byl wielka gwiazda Ligi Rosyjskiej, do tego blyszczal w reprezentacji na Euro, a jak obecnie gra, tego chyba nie trzeba mowic. Pogrebnyak moim zdaniem lepszy nie bedzie. Z Hulkiem to prawda, ze radzi sobie w Lidze Portugalskiej, ale jesli nie sproubuje w PL, to nigdy sie nie dowiemy, czy sobie poradzi. Tak samo mozna bylo mowic o Drogbie czy Torresie. Jednak przedsmak pokazal w LM w meczu z Manchesterem United. Hulk warunki ma niesamowite, wiec moim zdaniem sprobowac warto, nie powinien tez kosztowac jakichs bajecznie duzych pieniedzy.
Ciagle mam tez wrazenie, ze Redknapp nie wierzy, mimo sukcesow w LM, ze mozemy sprowadzic kogos ze swiatowej polki, a moze faktycznie tak jest, ze jeszcze marke mamy za slaba. Pewnie nigdy sie nie dowiemy.
Pogrebnyak? Kolejne rosyjskie drewno? Pavlyuchenko jak do nas przechodzil, to tez byl wielka gwiazda Ligi Rosyjskiej, do tego blyszczal w reprezentacji na Euro, a jak obecnie gra, tego chyba nie trzeba mowic. Pogrebnyak moim zdaniem lepszy nie bedzie. Z Hulkiem to prawda, ze radzi sobie w Lidze Portugalskiej, ale jesli nie sproubuje w PL, to nigdy sie nie dowiemy, czy sobie poradzi. Tak samo mozna bylo mowic o Drogbie czy Torresie. Jednak przedsmak pokazal w LM w meczu z Manchesterem United. Hulk warunki ma niesamowite, wiec moim zdaniem sprobowac warto, nie powinien tez kosztowac jakichs bajecznie duzych pieniedzy. Ciagle mam tez wrazenie, ze Redknapp nie wierzy, mimo sukcesow w LM, ze mozemy sprowadzic kogos ze swiatowej polki, a moze faktycznie tak jest, ze jeszcze marke mamy za slaba. Pewnie nigdy sie nie dowiemy
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
25 grudnia 2010, 14:22 [cytuj]
Po kiego wała nam obrońca? Mało ich mamy? Chociaż nie zdziwiłbym się gdyby jakiś doszedł, skoro sprowadzaliśmy 2 prawych obrońców mając już innych... Wierzę jednak, że skończyliśmy już z takim frajerstwem.
Po kiego wała nam obrońca? Mało ich mamy? Chociaż nie zdziwiłbym się gdyby jakiś doszedł, skoro sprowadzaliśmy 2 prawych obrońców mając już innych... Wierzę jednak, że skończyliśmy już z takim frajerstwem
25 grudnia 2010, 14:33 [cytuj]
Michaoo, najgorsze jest to, ze tych srodkowych obroncow to mamy sporo na papierze, ale faktycznie sytuacja nie wyglada tak kolorowo. Woodgate, przynajmniej wg mnie, juz dla nas nie zagra, bo nie dojdzie po kontuzji do dobrej dyspozycji. Kinga nalezy trzymac, ale moze grac w najlepszym przypadku jeden mecz na 2, i zawsze jest szansa, ze zlapie kontuzje. Gallas...fajnie, ze jest, ale zatrzymanie go na dluzej niz do konca sezonu byloby prawdopodobnie bledem. Zostaje Dawson, ktory ma duze umiejetnosci i pewnie wokol niego bedziemy budowac defensywe na najblizsze lata. Bassong, ktory nie osiagnie poziomu, ktory wszyscy myslelismy i nadaje sie jedynie na zmiennika, ktorej to roli najprawdopodobnie nie bedzie chcial pelnic do konca kariery. Przyjdzie Khumalo, ale kto wie, czego mozna sie po tym chlopaku spodziewac? Nadzieja w Kaboul'u, bo moim zdaniem, to najbardziej perspektywiczny obronca w naszym skladzie, ze swietnymi warunkami fizycznymi. Ale przy naszym obecnym skladzie jego miejsce widze na prawej stronie, bo jest tam lepszy zarowno od Corluki jak i od Huttona.
W rezultacie chyba widac, ze nasza sytuacja w obronie nie jest kolorowa i nalezy z nia cos zrobic. Moze faktycznie nalezaloby zaczac od pozbycia sie zawodnikow niepotrzebnych, zeby w koncu nie mozna bylo sie tlumaczyc tym, ze mamy za duzo srodkowych obroncow.
Michaoo, najgorsze jest to, ze tych srodkowych obroncow to mamy sporo na papierze, ale faktycznie sytuacja nie wyglada tak kolorowo. Woodgate, przynajmniej wg mnie, juz dla nas nie zagra, bo nie dojdzie po kontuzji do dobrej dyspozycji. Kinga nalezy trzymac, ale moze grac w najlepszym przypadku jeden mecz na 2, i zawsze jest szansa, ze zlapie kontuzje. Gallas...fajnie, ze jest, ale zatrzymanie go na dluzej niz do konca sezonu byloby prawdopodobnie bledem. Zostaje Dawson, ktory ma duze umiejetnosci i pewnie wokol niego bedziemy budowac defensywe na najblizsze lata. Bassong, ktory nie osiagnie poziomu, ktory wszyscy myslelismy i nadaje sie jedynie na zmiennika, ktorej to roli najprawdopodobnie nie bedzie chcial pelnic do konca kariery. Przyjdzie Khumalo, ale kto wie, czego mozna sie po tym chlopaku spodziewac? Nadzieja w Kaboul'u, bo moim zdaniem, to najbardziej perspektywiczny obronca w naszym skladzie, ze swietnymi warunkami fizycznymi. Ale przy naszym obecnym skladzie jego miejsce widze na prawej stronie, bo jest tam lepszy zarowno od Corluki jak i od Huttona. W rezultacie chyba widac, ze nasza sytuacja w obronie nie jest kolorowa i nalezy z nia cos zrobic. Moze faktycznie nalezaloby zaczac od pozbycia sie zawodnikow niepotrzebnych, zeby w koncu nie mozna bylo sie tlumaczyc tym, ze mamy za duzo srodkowych obroncow
1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 43 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się