Forum dyskusyjne
6 stycznia 2011, 13:49 [cytuj]
Farfan to przeciętniak na poziomie WBA. Nie sensu o nim rozmawiać nawet.
Farfan to przeciętniak na poziomie WBA. Nie sensu o nim rozmawiać nawet
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
6 stycznia 2011, 14:29 [cytuj]
Pierwszy trener Birmingham mówi że do transferu Keanea jeszcze dłuuuga droga
http://www.skysports.com/story/0,19528,11675_6638257,00.html
Pierwszy trener Birmingham mówi że do transferu Keanea jeszcze dłuuuga droga
http://www.skysports.com/story/0,19528,11675_6638257,00.html
6 stycznia 2011, 15:00 [cytuj]
Suarez raczej przyjdzie ,tym bardziej ,że w Ajaxie źle się dzieje .Słyszałem ,że zwolnili byłego trenera Spurs Martina Jol'a.
Suarez raczej przyjdzie ,tym bardziej ,że w Ajaxie źle się dzieje .Słyszałem ,że zwolnili byłego trenera Spurs Martina Jol'a
Dla przyjaciół JD18;)
6 stycznia 2011, 15:11 [cytuj]
Dawno już Jola zwolnili ...
Dawno już Jola zwolnili
6 stycznia 2011, 15:25 [cytuj]
Wypozyczenie Walkera do AV do dobry pomysl, nie mam watpliwosci ze wygra rywalizacje z Lukiem Youngiem.
Wypozyczenie Walkera do AV do dobry pomysl, nie mam watpliwosci ze wygra rywalizacje z Lukiem Youngiem
6 stycznia 2011, 15:31 [cytuj]
A ja od pewnego czasu nie mam wątpliwości że Walker poradził by sobie także z Huttonem.
A ja od pewnego czasu nie mam wątpliwości że Walker poradził by sobie także z Huttonem
6 stycznia 2011, 16:53 [cytuj]
Aston Villa boss Gerard Houllier has confirmed the club have agreed a deal for Kyle Walker.
Aston Villa boss Gerard Houllier has confirmed the club have agreed a deal for Kyle Walker
6 stycznia 2011, 20:23 [cytuj]
Zaczyna się ustawiać kolejka po Bentley'a. http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_6638751,00.html?
6 stycznia 2011, 20:24 [cytuj]
Sky sports podało że Glen Johnson odrzucił naszą ofertę.
Sky sports podało że Glen Johnson odrzucił naszą ofertę
Come On You Spurs !
6 stycznia 2011, 20:56 [cytuj]
trendus powiedział/a:
A ja od pewnego czasu nie mam wątpliwości że Walker poradził by sobie także z Huttonem
Ja sie z toba w 100% zgadzam, Kyle'a cenie wyzej od wszystkich naszych bocznych obroncow, ale zdaje sobie sprawe z tego ze od Redknappa szansy nie dostanie "bo brak mu doswiadczenia" (przynajmniej w tym sezonie), wiec moze i lepiej ze idzie do tej Villi, byle by potem nie bylo zadnych rozmow na temat przedluzenia wypozyczenia czy co gorsza transferu.
Ja sie z toba w 100% zgadzam, Kyle'a cenie wyzej od wszystkich naszych bocznych obroncow, ale zdaje sobie sprawe z tego ze od Redknappa szansy nie dostanie "bo brak mu doswiadczenia" (przynajmniej w tym sezonie), wiec moze i lepiej ze idzie do tej Villi, byle by potem nie bylo zadnych rozmow na temat przedluzenia wypozyczenia czy co gorsza transferu
6 stycznia 2011, 22:40 [cytuj]
Ciąg dalszy kłopotów w Hoffenheim - po tym jak z posady trenera zrezygnował Ralf Rangnick, z zespołu wykluczony został ze skutkiem natychmiastowym Demba Ba (fot). To konsekwencja odmowy wyjazdu na obóz do Hiszpanii.
Dyrektor sportowy Hoffenheim nie wyobraża sobie, by 25-latek mógł dalej występować w barwach jego klubu, a jednocześnie zamierza zabiegać o to, by do końca kontraktu (2013 rok) Demba Ba nie mógł grać w innym zespole.
Senegalczyk odmówił wyjazdu na obóz z powodu braku zgody na transfer do Premiership.
żródło: fussball.pl
No i Ba odpada
Ciąg dalszy kłopotów w Hoffenheim - po tym jak z posady trenera zrezygnował Ralf Rangnick, z zespołu wykluczony został ze skutkiem natychmiastowym Demba Ba (fot). To konsekwencja odmowy wyjazdu na obóz do Hiszpanii.
Dyrektor sportowy Hoffenheim nie wyobraża sobie, by 25-latek mógł dalej występować w barwach jego klubu, a jednocześnie zamierza zabiegać o to, by do końca kontraktu (2013 rok) Demba Ba nie mógł grać w innym zespole.
Senegalczyk odmówił wyjazdu na obóz z powodu braku zgody na transfer do Premiership.
żródło: fussball.pl
No i Ba odpada :)
7 stycznia 2011, 10:01 [cytuj]
Becks podobno jednak do konca tygodnia ma do nas dołączyć. Problem w tym że LAG chce sie zabezpieczyc finansowo przed ewentualna kontuzją bo w milanie jak mu czachę uszkodzili to miał zbyt dużą pauze. Kurcze te dwa miesiące to prawie półbańki mu do wypłacenia

Ciekawe czy prawa do wykorzystania wizerunku i sama postawa na boisku zrekompensuja poniesione straty. choc ciekawie by wyglądał powrót na San Siro tyle że juz w innych barwach
Becks podobno jednak do konca tygodnia ma do nas dołączyć. Problem w tym że LAG chce sie zabezpieczyc finansowo przed ewentualna kontuzją bo w milanie jak mu czachę uszkodzili to miał zbyt dużą pauze. Kurcze te dwa miesiące to prawie półbańki mu do wypłacenia :stres: Ciekawe czy prawa do wykorzystania wizerunku i sama postawa na boisku zrekompensuja poniesione straty. choc ciekawie by wyglądał powrót na San Siro tyle że juz w innych barwach :cwaniak:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
7 stycznia 2011, 10:07 [cytuj]
Keano odrzucił możliwość gry w Birmingham. Nie chce wyjeżdżać z Londynu i dlatego teraz negocjuje z West Hamem, który podobno złożył taką samą ofertę jak The Blues.
Richards chce odejść z City. Jestem za nawet jeśli miałby grać kosztem gloryfikowanego przez was Walkera. Trzeba go uratować
Keano odrzucił możliwość gry w Birmingham. Nie chce wyjeżdżać z Londynu i dlatego teraz negocjuje z West Hamem, który podobno złożył taką samą ofertę jak The Blues.
Richards chce odejść z City. Jestem za nawet jeśli miałby grać kosztem gloryfikowanego przez was Walkera. Trzeba go uratować ;)
7 stycznia 2011, 10:19 [cytuj]
Wedlug mnie najbardziej trafnym transferem bylby Suarez poniewaz napad na gwałt
Wedlug mnie najbardziej trafnym transferem bylby Suarez poniewaz napad na gwałt :)
7 stycznia 2011, 11:04 [cytuj]
Liverpool and Juventus are reported to be interested in securing the signature of Tottenham defender Vedran Corluka.
Liverpool and Juventus are reported to be interested in securing the signature of Tottenham defender Vedran Corluka
7 stycznia 2011, 13:44 [cytuj]
Niech biorą Corlukę pod warunkiem, że my Richarsa bierzemy. Jeśli Corluka jest brany pod uwagę jako zawodnik pierwszej "11" w the reds to dziwne że Johnson odrzuca nasza propozycję.

Byłby naturalny...barter.
Niech biorą Corlukę pod warunkiem, że my Richarsa bierzemy. Jeśli Corluka jest brany pod uwagę jako zawodnik pierwszej "11" w the reds to dziwne że Johnson odrzuca nasza propozycję.:bezradny: Byłby naturalny...barter
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
7 stycznia 2011, 14:43 [cytuj]
Jak dla mnie Richards to jest stoper, wiec WAlkera wcale nie musi blokowac. Czarlie ma dobre kontakty z Madriciem, wiec i z tego powodu ja bym sie wstrzymal z jego sprzedaza.
Transfer Becksa jest juz niemal zaklepany, podobnie wypozyczenie Bentleya do NU, teraz trzeba tak negocjowac, y w pewnym momencie sezonu nie obudzic sie bez zmiennika dla Aarona.
Jak dla mnie Richards to jest stoper, wiec WAlkera wcale nie musi blokowac. Czarlie ma dobre kontakty z Madriciem, wiec i z tego powodu ja bym sie wstrzymal z jego sprzedaza.
Transfer Becksa jest juz niemal zaklepany, podobnie wypozyczenie Bentleya do NU, teraz trzeba tak negocjowac, y w pewnym momencie sezonu nie obudzic sie bez zmiennika dla Aarona
7 stycznia 2011, 16:12 [cytuj]
Khumalo oficjalnie u nas.
Khumalo oficjalnie u nas
7 stycznia 2011, 17:47 [cytuj]
Obika na wypozyczeniu w Peterborough United.
Obika na wypozyczeniu w Peterborough United
7 stycznia 2011, 18:14 [cytuj]
ooo : o
Rangers accept bid from Birmingham City for Kenny Miller
jak dla mnie świetne posunięcie ze strony Blues
ooo : o
Rangers accept bid from Birmingham City for Kenny Miller
jak dla mnie świetne posunięcie ze strony Blues
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!