Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  9  10  11  12  13    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Zimowe okienko
7 stycznia 2011, 18:45 [cytuj]
udało mi się wyczytać, że oferta za Millera opiewa na ... 600 tysięcy funtów. Jak na wyprzedaży ... tak jak napisał Sajmon, świetne posunięcie.
udało mi się wyczytać, że oferta za Millera opiewa na ... 600 tysięcy funtów. Jak na wyprzedaży ... tak jak napisał Sajmon, świetne posunięcie
7 stycznia 2011, 18:59 [cytuj]
Tym Bardziej, że ma 31 lat, gra w przeciętnej Szkocji, a dużo lepsi od niego Boyd (najlepszy strzelec w historii ligi) i McDonald nie dają rady w Championship :)
Tym Bardziej, że ma 31 lat, gra w przeciętnej Szkocji, a dużo lepsi od niego Boyd (najlepszy strzelec w historii ligi) i McDonald nie dają rady w Championship :)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
7 stycznia 2011, 19:04 [cytuj]
Ponoć transfer Beckhama do nas jest już zaklepany .
Ponoć transfer Beckhama do nas jest już zaklepany
7 stycznia 2011, 19:27 [cytuj]
Bentley wypożyczony do Birmingham
Bentley wypożyczony do Birmingham
Come On You Spurs !
7 stycznia 2011, 19:43 [cytuj]
Newcastle dawało kasę i chciało transfer definitywny, a tak nic nie zarobimy i jeszcze oddadzą słabszego, bo w takim tartaku raczej się nie wyrobi.
Newcastle dawało kasę i chciało transfer definitywny, a tak nic nie zarobimy i jeszcze oddadzą słabszego, bo w takim tartaku raczej się nie wyrobi
7 stycznia 2011, 20:05 [cytuj]
Zle to wyglada narazie, jeszcze nie daj bog keana nie sprzedamy
Zle to wyglada narazie, jeszcze nie daj bog keana nie sprzedamy
7 stycznia 2011, 21:59 [cytuj]
czyli Bentley robi miejsce Beckhamowi a Keane Suarezowi, Andyemu Carrollowi , będzie ciekawie ; ].
czyli Bentley robi miejsce Beckhamowi a Keane Suarezowi, Andyemu Carrollowi , będzie ciekawie ; ]
7 stycznia 2011, 22:44 [cytuj]
No niestety Harry najwidoczniej czeka, aż Keane odejdzie to wtedy sprowadzi Suareza. Oby za dlugo nie czekał, bo jeszcze kto inny go kupi, a wtedy wku... się.
No niestety Harry najwidoczniej czeka, aż Keane odejdzie to wtedy sprowadzi Suareza. Oby za dlugo nie czekał, bo jeszcze kto inny go kupi, a wtedy wku... się
8 stycznia 2011, 01:00 [cytuj]
Dzeko w City...
Dzeko w City
.upadamy na dno by odbić się od niego.
8 stycznia 2011, 10:08 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:

Bardziej chodziło mi o to, że Miller trafi właśnie do Brum aniżeli do jakiegoś (o ironio) drewnianego m'boro z drugiej ligi. Biorąc pod uwagę kwotę ew. transferu oraz umiejętności obecnych napadziorów birmingham - jak dla mnie blues mogą na tym nieźle wyjść.
Bardziej chodziło mi o to, że Miller trafi właśnie do Brum aniżeli do jakiegoś (o ironio) drewnianego m'boro z drugiej ligi. Biorąc pod uwagę kwotę ew. transferu oraz umiejętności obecnych napadziorów birmingham - jak dla mnie blues mogą na tym nieźle wyjść
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
8 stycznia 2011, 12:18 [cytuj]
Oj, ale nius dla zwolennikow Suareza w THFC ;]
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2011/01/08/2294749/tottenham-to-make-formal-approach-for-luis-suarez-after
Oj, ale nius dla zwolennikow Suareza w THFC ;] http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2011/01/08/2294749/tottenham-to-make-formal-approach-for-luis-suarez-after
8 stycznia 2011, 12:23 [cytuj]
miód na me serce !
miód na me serce !
8 stycznia 2011, 12:30 [cytuj]
goal.com

ja podam sprawdzone info: Hodgson out, Dalglish in
goal.com ja podam sprawdzone info: Hodgson out, Dalglish in
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
8 stycznia 2011, 12:58 [cytuj]
Pozostaje tylko czekać na to, aż się ostatecznie dogadają w sprawie Suareza. Jeśli naprawdę go chcemy i nie będziemy negocjować ceny, to nie ma z czym zwlekać, bo dla Ajaxu grać nie może obecnie, a nam by się z pewnością przydał, bo z samym Defoe to daleko nie zajdziemy. Do tego Pienaar i będzie świetnie, chociaż dla mnie, zaraz po kupnie napastnika - w tym wypadku Suareza, największym wzmocnieniem będzie powrót na boisko Toma Huddlestone'a!
Pozostaje tylko czekać na to, aż się ostatecznie dogadają w sprawie Suareza. Jeśli naprawdę go chcemy i nie będziemy negocjować ceny, to nie ma z czym zwlekać, bo dla Ajaxu grać nie może obecnie, a nam by się z pewnością przydał, bo z samym Defoe to daleko nie zajdziemy. Do tego Pienaar i będzie świetnie, chociaż dla mnie, zaraz po kupnie napastnika - w tym wypadku Suareza, największym wzmocnieniem będzie powrót na boisko Toma Huddlestone'a!
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
8 stycznia 2011, 13:11 [cytuj]
Sajmon powiedział/a:
goal.com

ja podam sprawdzone info: Hodgson out, Dalglish in

Oby nie mieli jakiegoś odrodzenia, bo nie potrzebujemy jeszcze jednego rywala.
Oby nie mieli jakiegoś odrodzenia, bo nie potrzebujemy jeszcze jednego rywala
8 stycznia 2011, 14:25 [cytuj]
20 kolejek to wystarczający czas, żeby zbudować szkielet drużyny według swoich upodobań. Miał bardzo solidną glinę w postaci Gerrarda, Torresa, Reiny, Carraghera, Aggera, Kuyta i Mascherano. Miał świetny skład, ale nie wiadomo dlaczego, zaczął ściągać piłkarzy, którzy nigdy na Anfield nie powinni zagrać. Czyt: Konchesky i Poulsen, którzy dodatkowo zostali przepłaceni.

Oprócz wyników można się jeszcze przyczepić do fatalnej taktyki. "Wykop do Torresa i módl się.", Meireles na skrzydle, N'Gog w ataku (nie wiem co on robi w Liverpoolu) i inne mankamenty.

Obiecywał, że po 10 spotkaniach Liverpool będzie grać. Słowa dotrzymał. Zaczęli grać jak Fulham.
Za wysokie progi, po prostu.

Jego najlepsze cytaty, które pewnie też się do zwolnienia przyczyniły ;)
http://lfc.pl/39489
20 kolejek to wystarczający czas, żeby zbudować szkielet drużyny według swoich upodobań. Miał bardzo solidną glinę w postaci Gerrarda, Torresa, Reiny, Carraghera, Aggera, Kuyta i Mascherano. Miał świetny skład, ale nie wiadomo dlaczego, zaczął ściągać piłkarzy, którzy nigdy na Anfield nie powinni zagrać. Czyt: Konchesky i Poulsen, którzy dodatkowo zostali przepłaceni. Oprócz wyników można się jeszcze przyczepić do fatalnej taktyki. "Wykop do Torresa i módl się.", Meireles na skrzydle, N'Gog w ataku (nie wiem co on robi w Liverpoolu) i inne mankamenty. Obiecywał, że po 10 spotkaniach Liverpool będzie grać. Słowa dotrzymał. Zaczęli grać jak Fulham. Za wysokie progi, po prostu. Jego najlepsze cytaty, które pewnie też się do zwolnienia przyczyniły ;) http://lfc.pl/39489
8 stycznia 2011, 14:27 [cytuj]
Po pierwsze, trzeba zapytać z kim Hodgson miałby osiągać te wyniki. Liverpool został rozsprzedany moim zdaniem, Mascherano odszedł, Xavi Alonso odszedł. Został Torres, który nie potrafi się odbudować po kontuzji jeszcze z zeszłego sezonu. Gerrard też leczył kontuzję i chyba raptem kilka meczów zagrał w tym sezonie. Jedynym zawodnikiem prawdziwej klasy oprócz wspomnianej dwójki jest Reina, który też jest tylko człowiekiem i jeśli obrona przepuszcza piłki to on nie jest w stanie wszystkiego bronić. Reszta to zwykli przeciętniacy (Kuyt jest dobrym zawodnikiem, ale też nie wybitnym, chociaż trzeba mu oddać, że chyba jako jedyny zostawia całe zdrowie na boisku). Dlatego nie trener jest problemem, a brak zawodników i atmosfera oraz brak wiary. Z Fulham też sukcesy osiągnał dopiero po jakimś czasie, ale to dlatego, że mógł zbudować swoją drużynę i z braku środków działo się to na przestrzeni kilku sezonów.
Trzeba przyznać, że od dawna się na to zanosiło i dodatkowo wyniki nie przemawiały za Roy'em, ale wydaje mi się, że to było błędne posunięcie, a dopiero czas pokaże jak jest naprawdę.
Po pierwsze, trzeba zapytać z kim Hodgson miałby osiągać te wyniki. Liverpool został rozsprzedany moim zdaniem, Mascherano odszedł, Xavi Alonso odszedł. Został Torres, który nie potrafi się odbudować po kontuzji jeszcze z zeszłego sezonu. Gerrard też leczył kontuzję i chyba raptem kilka meczów zagrał w tym sezonie. Jedynym zawodnikiem prawdziwej klasy oprócz wspomnianej dwójki jest Reina, który też jest tylko człowiekiem i jeśli obrona przepuszcza piłki to on nie jest w stanie wszystkiego bronić. Reszta to zwykli przeciętniacy (Kuyt jest dobrym zawodnikiem, ale też nie wybitnym, chociaż trzeba mu oddać, że chyba jako jedyny zostawia całe zdrowie na boisku). Dlatego nie trener jest problemem, a brak zawodników i atmosfera oraz brak wiary. Z Fulham też sukcesy osiągnał dopiero po jakimś czasie, ale to dlatego, że mógł zbudować swoją drużynę i z braku środków działo się to na przestrzeni kilku sezonów. Trzeba przyznać, że od dawna się na to zanosiło i dodatkowo wyniki nie przemawiały za Roy'em, ale wydaje mi się, że to było błędne posunięcie, a dopiero czas pokaże jak jest naprawdę
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
8 stycznia 2011, 14:34 [cytuj]
Keane może być częścią rozliczenia za Forlana. Atak Suarez-Forlan. Co ja bym za to dał...:szok:
Keane może być częścią rozliczenia za Forlana. Atak Suarez-Forlan. Co ja bym za to dał...:szok:
8 stycznia 2011, 14:45 [cytuj]
Z tego, co ja czytałem, to Keane jednak zablokował transfer do Birmingham, dlatego, że nie chce wyjeżdżać z Londynu. Dlatego zaczął negocjacje z West Hamem i ponoć Fulham też się włączyło to wyścigu o jego podpis. Dlatego baardzo mało prawdopodobne jest to, co napisałeś Zoolander :) a jakie to źródło?
Z tego, co ja czytałem, to Keane jednak zablokował transfer do Birmingham, dlatego, że nie chce wyjeżdżać z Londynu. Dlatego zaczął negocjacje z West Hamem i ponoć Fulham też się włączyło to wyścigu o jego podpis. Dlatego baardzo mało prawdopodobne jest to, co napisałeś Zoolander :) a jakie to źródło?
|<  <<  <  9  10  11  12  13    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 25 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się