Forum dyskusyjne
8 stycznia 2011, 14:47 [cytuj]
Wystarczy sam Suarez i bedziemy w niebie!
Wystarczy sam Suarez i bedziemy w niebie!
8 stycznia 2011, 14:47 [cytuj]
Fakt, personalnie Liverpool nie prezentuje się olśniewająco. Na pierwszy plan wybijają się Reina, Torres, ZDROWY Gerrard, Kuyt, natomiast cała reszta ... cóż, nie zachwyca. Nie zmienia to jednak faktu, że z takimi zawodnikami taki klub jak Liverpool powinien walczyć o coś więcej niż utrzymanie miejsca w górnej połowie tabeli. Hodgson to nie ten rozmiar kapelusza - czytaliście jego wypowiedzi? Gość ma swój świat, który stanął w miejscu dawno, dawno temu. Manager Liverpoolu opowiadający dziennikarzom, że remis z Wolverhampton by go zadowolił? No proszę, bez jaj. Roy zachowywał się jak gdyby dalej prowadził Fulham, gdzie niczego wielkiego od niego nie oczekiwano. Przeniósł się na Anfield, gdzie presja wyniku i fanów po prostu go przerosła. Ja uważam, że włodarze LFC postąpili słusznie, bo z tym człowiekiem za sterami Liverpool w przeciągu kilku następnych miesięcy zostałby zdegradowany do poziomu wspomnianego Fulham czy Blackburn.
PS. Przeczytajcie cytaty, które przytoczył Zoolander. Dramat, ręce opadają.
Fakt, personalnie Liverpool nie prezentuje się olśniewająco. Na pierwszy plan wybijają się Reina, Torres, ZDROWY Gerrard, Kuyt, natomiast cała reszta ... cóż, nie zachwyca. Nie zmienia to jednak faktu, że z takimi zawodnikami taki klub jak Liverpool powinien walczyć o coś więcej niż utrzymanie miejsca w górnej połowie tabeli. Hodgson to nie ten rozmiar kapelusza - czytaliście jego wypowiedzi? Gość ma swój świat, który stanął w miejscu dawno, dawno temu. Manager Liverpoolu opowiadający dziennikarzom, że remis z Wolverhampton by go zadowolił? No proszę, bez jaj. Roy zachowywał się jak gdyby dalej prowadził Fulham, gdzie niczego wielkiego od niego nie oczekiwano. Przeniósł się na Anfield, gdzie presja wyniku i fanów po prostu go przerosła. Ja uważam, że włodarze LFC postąpili słusznie, bo z tym człowiekiem za sterami Liverpool w przeciągu kilku następnych miesięcy zostałby zdegradowany do poziomu wspomnianego Fulham czy Blackburn.
PS. Przeczytajcie cytaty, które przytoczył Zoolander. Dramat, ręce opadają
8 stycznia 2011, 15:04 [cytuj]
Fallen, tylko goal.com
Fallen, tylko goal.com :|
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
8 stycznia 2011, 15:13 [cytuj]
A dajcie spokoj z tym Kuytem, nigdy za tym graczem nie przepadalem, i teraz pokazuje swoja wartosc, skoro on jest wsrod tych lepszych zawodnikow to i Johnsona, Aggera czy Aurelio tez trzeba do tej grupy zaliczyc. Kuyt jest dobry wtedy gdy druzynie idzie, sam nic nei zddziala, a w tym sezonie gra baaardzo slabo.
A dajcie spokoj z tym Kuytem, nigdy za tym graczem nie przepadalem, i teraz pokazuje swoja wartosc, skoro on jest wsrod tych lepszych zawodnikow to i Johnsona, Aggera czy Aurelio tez trzeba do tej grupy zaliczyc. Kuyt jest dobry wtedy gdy druzynie idzie, sam nic nei zddziala, a w tym sezonie gra baaardzo slabo
8 stycznia 2011, 15:21 [cytuj]
Harry mówi że jest fanem Suareza ale oferty nie złożono

.
http://www.skysports.com/story/0,19528,11675_6641445,00.html
Harry mówi że jest fanem Suareza ale oferty nie złożono :(.
http://www.skysports.com/story/0,19528,11675_6641445,00.html
8 stycznia 2011, 16:15 [cytuj]
http://insiden17.blogspot.com/2011/01/ive-watched-him-loads-of-times-hes-not.html?
http://insiden17.blogspot.com/2011/01/ive-watched-him-loads-of-times-hes-not.html?
8 stycznia 2011, 16:20 [cytuj]
JESZCZE nie złożono, trendus
Chociaż mam przeczucie, że znów prześpimy całe okno i sami sobie odbierzemy top4...
JESZCZE nie złożono, trendus ;)
Chociaż mam przeczucie, że znów prześpimy całe okno i sami sobie odbierzemy top4
8 stycznia 2011, 18:55 [cytuj]
Walker gola juz w Villi strzelil
Walker gola juz w Villi strzelil
8 stycznia 2011, 19:09 [cytuj]
"Harry Redknapp nie spodziewa się, by w najbliższym czasie Luis Suarez dołączył do jego drużyny. Ostatnio bardzo głośno się mówi o odejściu kapitana Ajaksu na White Hart Lane. Urugwajczyk również przyznał, że po 4 latach w Amsterdamie przyszedł czas na zmianę otoczenia. Wszystko wskazuje jednak na to, że The Spurs nie są do końca przekonani co do talentu Luisa. Tottenham nie zamierza w najbliższym czasie składać oferty drużynie z Amsterdamu.
"To bardzo dobry zawodnik, lecz czy zamierzamy złożyć ofertę? Nie. Za wcześnie na takie wnioski." - powiedział Redknapp w wywiadzie dla The Independent. Tacy zawodnicy jak Peter Crouch, Jermaine Defoe i Roman Pavlychenko muszą jak na razie wystarczyć drużynie z White Hart Lane. Redknapp nie ma jeszcze pewności co do "magii" Suareza.
"Nie wydaję mi się by coś się wydarzyło w tej sprawie. Widziałem Suareza wiele razy w akcji. To nie jest jednak typowy napastnik. Luis potrafi grać praktycznie wszędzie w ofensywie." – mówi trener Spurs. Po 110 spotkaniach w trykocie Ajaksu oraz 81 bramkach Suarez chciałby zmienić już otoczenie."
Redknapp na serio tak powiedział?
"Harry Redknapp nie spodziewa się, by w najbliższym czasie Luis Suarez dołączył do jego drużyny. Ostatnio bardzo głośno się mówi o odejściu kapitana Ajaksu na White Hart Lane. Urugwajczyk również przyznał, że po 4 latach w Amsterdamie przyszedł czas na zmianę otoczenia. Wszystko wskazuje jednak na to, że The Spurs nie są do końca przekonani co do talentu Luisa. Tottenham nie zamierza w najbliższym czasie składać oferty drużynie z Amsterdamu.
"To bardzo dobry zawodnik, lecz czy zamierzamy złożyć ofertę? Nie. Za wcześnie na takie wnioski." - powiedział Redknapp w wywiadzie dla The Independent. Tacy zawodnicy jak Peter Crouch, Jermaine Defoe i Roman Pavlychenko muszą jak na razie wystarczyć drużynie z White Hart Lane. Redknapp nie ma jeszcze pewności co do "magii" Suareza.
"Nie wydaję mi się by coś się wydarzyło w tej sprawie. Widziałem Suareza wiele razy w akcji. To nie jest jednak typowy napastnik. Luis potrafi grać praktycznie wszędzie w ofensywie." – mówi trener Spurs. Po 110 spotkaniach w trykocie Ajaksu oraz 81 bramkach Suarez chciałby zmienić już otoczenie."
Redknapp na serio tak powiedział? :boisie:
8 stycznia 2011, 19:12 [cytuj]
Jeśli tak,to miał absolutną rację. Piszę to jako entuzjasta talentu Suareza.
Jeśli tak,to miał absolutną rację. Piszę to jako entuzjasta talentu Suareza
8 stycznia 2011, 19:21 [cytuj]
Mam nadzieje ze to tylko takie gadanie a po cichu juz jest tam cos na rzeczy
Mam nadzieje ze to tylko takie gadanie a po cichu juz jest tam cos na rzeczy
8 stycznia 2011, 22:18 [cytuj]
Tak czytam to jedni piszą, że działacze Tottenhamu są w Amsterdamie i chcą Suareza, a teraz czytam to jednak Suarez po dzisiejszym meczu, w który strzelił 2 bramki mówi, że zostaje w Ajaxsie i ma nadzieję z nimi na mistrzostwo. No i teraz kogo się słuchać? Jutro napiszą, że kupili, a pojutrze, że jednak nie. Wszędzie to ploty piszą i albo poprawiają albo psują humor.
Tak czytam to jedni piszą, że działacze Tottenhamu są w Amsterdamie i chcą Suareza, a teraz czytam to jednak Suarez po dzisiejszym meczu, w który strzelił 2 bramki mówi, że zostaje w Ajaxsie i ma nadzieję z nimi na mistrzostwo. No i teraz kogo się słuchać? Jutro napiszą, że kupili, a pojutrze, że jednak nie. Wszędzie to ploty piszą i albo poprawiają albo psują humor
8 stycznia 2011, 22:29 [cytuj]
Z soboty 8. stycznia 2011, tj. z dzisiaj.
http://www.ajax-amsterdam.pl/
Jaki temat jest poruszany? Że Suarez odchodzi czy, że Redknapp go nie chce?
Z soboty 8. stycznia 2011, tj. z dzisiaj.
http://www.ajax-amsterdam.pl/
Jaki temat jest poruszany? Że Suarez odchodzi czy, że Redknapp go nie chce?
9 stycznia 2011, 08:00 [cytuj]
http://harry-hotspur.com/2011/01/suarez-not-leaving-ajax-says-suarez/?
http://harry-hotspur.com/2011/01/suarez-not-leaving-ajax-says-suarez/?
9 stycznia 2011, 09:00 [cytuj]
Suarez na stronie ajaxu pisze ze zostaje do konca kontraktu i chce z ta druzyna zdobyc mistrzostwo lecz to moze byc wymysl brukowcow..
Suarez na stronie ajaxu pisze ze zostaje do konca kontraktu i chce z ta druzyna zdobyc mistrzostwo lecz to moze byc wymysl brukowcow
9 stycznia 2011, 13:02 [cytuj]
Beckham będzie z nami trenował przez miesiąc, ale wypożyczenie mało prawdopodobne.
główna/skysports
Beckham będzie z nami trenował przez miesiąc, ale wypożyczenie mało prawdopodobne.
główna/skysports
http://zdziarson.blogspot.com/
9 stycznia 2011, 13:38 [cytuj]
ja pier****. nawet beckhama nie bedzie ? co my mamy z tego okienka transferowego oprocz zbednego khumalo... harry wez sie w garsc ..
ja pier****. nawet beckhama nie bedzie ? co my mamy z tego okienka transferowego oprocz zbednego khumalo... harry wez sie w garsc
9 stycznia 2011, 13:41 [cytuj]
Narazie skonczylo sie na Khumalo, Livermorze i mlodziutkim Anthonym Lozano .. a gdzie nasi napastnicy..
Narazie skonczylo sie na Khumalo, Livermorze i mlodziutkim Anthonym Lozano .. a gdzie nasi napastnicy
9 stycznia 2011, 16:42 [cytuj]
goal.com - Richards do czelsy za około 20 baniek. Bardzo go chciałem ale TAAAAKA kasa ??? Dobry napastnik za te pieniądze a nie obrońca !
Mam nadzieję, że szczwany lis Harry mydli wszystkim oczy razem z Suarezem i działaczami bo dziwnym się wydaje że nagle w jednym momencie wszyscy jak jeden mąż twierdzą że nie są zainteresowani . Tak się łudzę bo trener od dosrodkowań(do 10.02) w tym okienku to za mało
goal.com - Richards do czelsy za około 20 baniek. Bardzo go chciałem ale TAAAAKA kasa ??? Dobry napastnik za te pieniądze a nie obrońca !
Mam nadzieję, że szczwany lis Harry mydli wszystkim oczy razem z Suarezem i działaczami bo dziwnym się wydaje że nagle w jednym momencie wszyscy jak jeden mąż twierdzą że nie są zainteresowani . Tak się łudzę bo trener od dosrodkowań(do 10.02) w tym okienku to za mało
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
9 stycznia 2011, 17:52 [cytuj]
BALE powiedział/a:
ja pier****. nawet beckhama nie bedzie ? co my mamy z tego okienka transferowego oprocz zbednego khumalo... harry wez sie w garsc
ty sie weź w garść, żadnych suarezów nie będzie w styczniu
ty sie weź w garść, żadnych suarezów nie będzie w styczniu
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!