Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  11  12  13  14  15    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Zimowe okienko
9 stycznia 2011, 18:00 [cytuj]
Generalnie jesli sprzedamy Keane'a i opchniemy Palaciosa/Bentley'a, a do skladu zostanie wprowadzony na stale jakis mldzian np. Townsend, to nie bede rozczarowany przesadnie tym okienkiem.
Generalnie jesli sprzedamy Keane'a i opchniemy Palaciosa/Bentley'a, a do skladu zostanie wprowadzony na stale jakis mldzian np. Townsend, to nie bede rozczarowany przesadnie tym okienkiem
9 stycznia 2011, 18:58 [cytuj]
jak to kogo mamy? uzytkowników typu Bale, Bale2, Bale 161584
jak to kogo mamy? uzytkowników typu Bale, Bale2, Bale 161584
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
9 stycznia 2011, 23:06 [cytuj]
aapa. jedno słowo - AWESOME <3 :P
aapa. jedno słowo - AWESOME <3 :P
.upadamy na dno by odbić się od niego.
10 stycznia 2011, 13:52 [cytuj]
http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Transfer-news-Tottenham-hot-for-Uruguayan-duo-Edinson-Cavani-and-Luis-Suarez-article668971.html#ixzz1AarHkkBR

Za Cavaniego oddałbym pół składu :)
http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Transfer-news-Tottenham-hot-for-Uruguayan-duo-Edinson-Cavani-and-Luis-Suarez-article668971.html#ixzz1AarHkkBR Za Cavaniego oddałbym pół składu :)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
10 stycznia 2011, 15:36 [cytuj]
Jak nie Suarez to Cavani, oby cos z tego wyszlo , wydaje mi sie ze Cavani bardziej pasuje Harremu jak juz
Jak nie Suarez to Cavani, oby cos z tego wyszlo , wydaje mi sie ze Cavani bardziej pasuje Harremu jak juz
10 stycznia 2011, 15:40 [cytuj]
Cavani jest na chwilę obecną nietykalny w Napoli. Przeszedł dopiero w lecie, z miejsca stał się kluczowym zawodnikiem, wali bramę za bramą, a Napoli walczy o mistrza.

Podobna sytuacja jak u nas z VdV. Gdyby ktoś złożył za niego ofertę w styczniu, zapewne byśmy go wyśmiali.

Ale nadzieja zawsze pozostaje :)
Cavani jest na chwilę obecną nietykalny w Napoli. Przeszedł dopiero w lecie, z miejsca stał się kluczowym zawodnikiem, wali bramę za bramą, a Napoli walczy o mistrza. Podobna sytuacja jak u nas z VdV. Gdyby ktoś złożył za niego ofertę w styczniu, zapewne byśmy go wyśmiali. Ale nadzieja zawsze pozostaje :)
10 stycznia 2011, 17:30 [cytuj]
I dobrze ze jest nietykalny, bo mundail pokazal ze Suarez i Forlan sa od niego duzo lepsi. Szanuje tego pilkarza, ale ostatnie popisy wloskich klubow na arenie miedzynarodowej (reprezentacji zreszta tez) karza mi i nie tylko mi troche ostrozniej postrzegac gwiazdy Calcio. Hamsik to samo, niby zajebisty, a jakos w reprezentacji niczym sie nie wyroznia.

A o poziomie Napoli swiadczy fakt ze ugrali 1 pkt. w dwumeczu z Liverpoolem w LE, i to Liverpoolem grajacym rezerwami, sami wystawiajac tych wszystkich Garganow, Lavezzich itp.
I dobrze ze jest nietykalny, bo mundail pokazal ze Suarez i Forlan sa od niego duzo lepsi. Szanuje tego pilkarza, ale ostatnie popisy wloskich klubow na arenie miedzynarodowej (reprezentacji zreszta tez) karza mi i nie tylko mi troche ostrozniej postrzegac gwiazdy Calcio. Hamsik to samo, niby zajebisty, a jakos w reprezentacji niczym sie nie wyroznia. A o poziomie Napoli swiadczy fakt ze ugrali 1 pkt. w dwumeczu z Liverpoolem w LE, i to Liverpoolem grajacym rezerwami, sami wystawiajac tych wszystkich Garganow, Lavezzich itp
10 stycznia 2011, 17:53 [cytuj]
Za Cavaniego też bym oddał pół składu a raczej pół mojego domowego "składziku", a mam tam naprawdę ciekawe rzeczy takie jak szpadel, dwie szypy, wiertarkę i zacinającą się spalinówkę. Ludzie nie piszcie takich bzdur! Cudze chwalicie - swego nie znacie!
Za Cavaniego też bym oddał pół składu a raczej pół mojego domowego "składziku", a mam tam naprawdę ciekawe rzeczy takie jak szpadel, dwie szypy, wiertarkę i zacinającą się spalinówkę. Ludzie nie piszcie takich bzdur! Cudze chwalicie - swego nie znacie!
10 stycznia 2011, 17:58 [cytuj]
matek powiedział/a:
Ludzie nie piszcie takich bzdur! Cudze chwalicie - swego nie znacie!

Nasz atak na chwilę obecną nie zachwyca, może oprócz Defoe. Nie ma się czym zachwycać.
Nasz atak na chwilę obecną nie zachwyca, może oprócz Defoe. Nie ma się czym zachwycać
10 stycznia 2011, 18:03 [cytuj]
Carroll nie, Suarez nie, Cavani nie...

Wam nie przypasowałby nawet Rooney, Tevez czy Villa.

Większość spursmanii wolałaby zostać na zawsze z atakiem Pav - Crouch.
Carroll nie, Suarez nie, Cavani nie... Wam nie przypasowałby nawet Rooney, Tevez czy Villa. Większość spursmanii wolałaby zostać na zawsze z atakiem Pav - Crouch
10 stycznia 2011, 18:44 [cytuj]
Jasne, że fajnie byłoby zakontraktować jakiegoś dobrego napastnika ale nie róbmy z tego sprawy życia i śmierci. Dla mnie to każdy z wymienionej trójki ma swoje zalety ale także i wady i trzeba się poważnie zastanowić zanim zaczniemy sypać milionami. Nie ma też co wynosić tych ludzi pod niebiosa ja cały czas powtarzam: rozsądek! Na szczęście Harry i Levy to mają i nie rzucają się na potencjalne "ofiary" niczym wilki na owce. W tej całej zabawie transferowej trzeba być cholernie szczwanym lisem i wszystko przekalkulować. Bentów i innych wynalazków było już w tym klubie co niemiara.
Jasne, że fajnie byłoby zakontraktować jakiegoś dobrego napastnika ale nie róbmy z tego sprawy życia i śmierci. Dla mnie to każdy z wymienionej trójki ma swoje zalety ale także i wady i trzeba się poważnie zastanowić zanim zaczniemy sypać milionami. Nie ma też co wynosić tych ludzi pod niebiosa ja cały czas powtarzam: rozsądek! Na szczęście Harry i Levy to mają i nie rzucają się na potencjalne "ofiary" niczym wilki na owce. W tej całej zabawie transferowej trzeba być cholernie szczwanym lisem i wszystko przekalkulować. Bentów i innych wynalazków było już w tym klubie co niemiara
10 stycznia 2011, 19:23 [cytuj]
Dla mnie duet Defoe-VdV nie ustepuje zadnemu innemu w PL, problem pojawia sie wtedy gdy jednego z nich nie ma, bo Peter i zwlaszcza Robbie oraz Pav to nie ten poziom.
Dla mnie duet Defoe-VdV nie ustepuje zadnemu innemu w PL, problem pojawia sie wtedy gdy jednego z nich nie ma, bo Peter i zwlaszcza Robbie oraz Pav to nie ten poziom
10 stycznia 2011, 20:11 [cytuj]
Menedżer Tottenhamu, Harry Redknapp, wyraził swoje zainteresowanie defensorem Manchesteru United, Jonnym Evansem.

Pomimo szerokiego składu, w którym możemy ujrzeć nazwiska takich piłkarzy jak Ledley King, Michael Dawson, Sebastien Bassong, Younes Kaboul, William Gallas czy Jonathan Woodgate, Spurs wyglądają krucho w defensywie przez plagę kontuzji.

Harry Redknapp marzy o stabilności, ale na razie nie ma o niej mowy. Tottenham będzie szukał gry w Champions League w przyszłych sezonach, a kontuzje w szykach obronnych mogą nieco popsuć te plany.

Redknapp podobno stracił już cierpliwość do walki z formą Kinga i Woodgate'a, a teraz chce sprowadzić młodego piłkarza, żeby godnie zastąpił tych starszych.

23-letni Evans wydaje się trochę daleko w planach sir Aleksa Fergusona, tuż za Nemanją Vidiciem, Rio Ferdinandem i Chrisem Smallingiem.

W związku z licznymi kontuzjami w zespole, Redknapp jest gotowy wyłożyć 5 milionów funtów i ściągnąć na White Hart Lane zawodnika z Północnej Irlandii. Może być to alternatywa dla transferu Gary'ego Cahilla z Boltonu.
Menedżer Tottenhamu, Harry Redknapp, wyraził swoje zainteresowanie defensorem Manchesteru United, Jonnym Evansem. Pomimo szerokiego składu, w którym możemy ujrzeć nazwiska takich piłkarzy jak Ledley King, Michael Dawson, Sebastien Bassong, Younes Kaboul, William Gallas czy Jonathan Woodgate, Spurs wyglądają krucho w defensywie przez plagę kontuzji. Harry Redknapp marzy o stabilności, ale na razie nie ma o niej mowy. Tottenham będzie szukał gry w Champions League w przyszłych sezonach, a kontuzje w szykach obronnych mogą nieco popsuć te plany. Redknapp podobno stracił już cierpliwość do walki z formą Kinga i Woodgate'a, a teraz chce sprowadzić młodego piłkarza, żeby godnie zastąpił tych starszych. 23-letni Evans wydaje się trochę daleko w planach sir Aleksa Fergusona, tuż za Nemanją Vidiciem, Rio Ferdinandem i Chrisem Smallingiem. W związku z licznymi kontuzjami w zespole, Redknapp jest gotowy wyłożyć 5 milionów funtów i ściągnąć na White Hart Lane zawodnika z Północnej Irlandii. Może być to alternatywa dla transferu Gary'ego Cahilla z Boltonu
10 stycznia 2011, 22:58 [cytuj]
I tak gramy jednym nominalnym napastnikiem, na tą chwilę zapewne jest nim Defoe. O Cavanim zapomnijcie, jest na wypożyczeniu z Palermo, jak już to po sezonie. Może to i lepiej, że nikogo na siłę nie trzeba wkomponowywać w skład. Nie jest najgorzej.
I tak gramy jednym nominalnym napastnikiem, na tą chwilę zapewne jest nim Defoe. O Cavanim zapomnijcie, jest na wypożyczeniu z Palermo, jak już to po sezonie. Może to i lepiej, że nikogo na siłę nie trzeba wkomponowywać w skład. Nie jest najgorzej
11 stycznia 2011, 06:14 [cytuj]
http://www.caughtoffside.com/2011/01/10/tottenham-plan-ambitious-35m-duo-bid-to-help-push-for-major-honours/?
http://www.caughtoffside.com/2011/01/10/tottenham-plan-ambitious-35m-duo-bid-to-help-push-for-major-honours/?
11 stycznia 2011, 11:43 [cytuj]
Od samego rana jesteśmy łączeni z Phillem Nevillem z Evertonu...Z całym szacunkiem, ale po co?
Od samego rana jesteśmy łączeni z Phillem Nevillem z Evertonu...Z całym szacunkiem, ale po co?
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
11 stycznia 2011, 14:19 [cytuj]
Tylko nie to !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja go wprost NIENAWIDZĘ a tu jeszcze w koszulce z Kogutem na piersi miałby wystepować !!!
Tylko nie to !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja go wprost NIENAWIDZĘ a tu jeszcze w koszulce z Kogutem na piersi miałby wystepować !!!
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
11 stycznia 2011, 17:33 [cytuj]
apropo Cavaniego ,oglądałem Napoli-Juventus i byłem przekonany ,że zdobył "klasycznego" hattricka głową ,a tu prosz http://babol.pl/kat,1025465,title,Ktos-z-Was-strzelalby-w-ten-sposob,wid,13021754,wiadomosc.html :brawo:
apropo Cavaniego ,oglądałem Napoli-Juventus i byłem przekonany ,że zdobył "klasycznego" hattricka głową ,a tu proszę http://babol.pl/kat,1025465,title,Ktos-z-Was-strzelalby-w-ten-sposob,wid,13021754,wiadomosc.html :brawo:
11 stycznia 2011, 17:44 [cytuj]
"Wydaje się, że Liverpool stoczy prawdziwą bitwę transferową z Tottenhamem, której tematem ma być urugwajski napastnik Ajaxu - Luis Suarez. Mówi się też, że Urugwajczyk będzie skłonny odejść już tego stycznia, a stołeczny klub wyrazi na to zgodę.

Menadżer 'Kogutów' - Harry Redknapp przyznaje, że Suarez to jego cel transferowy nr 1 po spadku zainteresowania Andy'm Carrollem z Newcastle.

Sam zawodnik ponoć wolałby przejść do Tottenhamu, ze względu na lepsze wyniki tej drużyny w lidze oraz chciałby też, aby jego córka mieszkała w Londynie."
zródło trasferyinfo

Kurde - niedobrze, to podbije cenę urugwajczyka:(
"Wydaje się, że Liverpool stoczy prawdziwą bitwę transferową z Tottenhamem, której tematem ma być urugwajski napastnik Ajaxu - Luis Suarez. Mówi się też, że Urugwajczyk będzie skłonny odejść już tego stycznia, a stołeczny klub wyrazi na to zgodę. Menadżer 'Kogutów' - Harry Redknapp przyznaje, że Suarez to jego cel transferowy nr 1 po spadku zainteresowania Andy'm Carrollem z Newcastle. Sam zawodnik ponoć wolałby przejść do Tottenhamu, ze względu na lepsze wyniki tej drużyny w lidze oraz chciałby też, aby jego córka mieszkała w Londynie." zródło trasferyinfo Kurde - niedobrze, to podbije cenę urugwajczyka:(
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
11 stycznia 2011, 17:45 [cytuj]
Siema siema, uffff, ale mnie tu nie było! Mógłby mi ktoś napisac w skrócie, jakie są najważniejsze zmiany u nas i u konkurencji. O Walkerze i Becksie (WTF?!) wiem, ale reszty nie ogarniam bo byłem praktycznie rzecz biorąc poza światem.
Siema siema, uffff, ale mnie tu nie było! Mógłby mi ktoś napisac w skrócie, jakie są najważniejsze zmiany u nas i u konkurencji. O Walkerze i Becksie (WTF?!) wiem, ale reszty nie ogarniam bo byłem praktycznie rzecz biorąc poza światem
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
|<  <<  <  11  12  13  14  15    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 81 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się