Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  14  15  16  17  18    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Zimowe okienko
15 stycznia 2011, 18:47 [cytuj]
a to co innego :P
a to co innego :P
.upadamy na dno by odbić się od niego.
15 stycznia 2011, 18:47 [cytuj]
A to, to chyba w ramach retorsji za to, że stary pierdzioch Fergie czai się na Gareth'a http://www.caughtoffside.com/2011/01/15/tottenham-linked-with-12m-bid-for-former-manchester-united-striker/?
A to, to chyba w ramach retorsji za to, że stary pierdzioch Fergie czai się na Gareth'a. http://www.caughtoffside.com/2011/01/15/tottenham-linked-with-12m-bid-for-former-manchester-united-striker/?
15 stycznia 2011, 19:32 [cytuj]
Mi tam Rossi pasuje
Mi tam Rossi pasuje
15 stycznia 2011, 20:32 [cytuj]
http://www.sport.pl/pilka/1,96012,8951215,Premier_League__Tottenham_zaakceptowal_oferte_za_Robbiego.html
http://www.sport.pl/pilka/1,96012,8951215,Premier_League__Tottenham_zaakceptowal_oferte_za_Robbiego.html
15 stycznia 2011, 20:33 [cytuj]
http://www.sport.pl/pilka/1,65029,8950358,Transfery__Dziewieciu_napastnikow_do_wziecia,,ga.html

Jestem za Amaurim .
http://www.sport.pl/pilka/1,65029,8950358,Transfery__Dziewieciu_napastnikow_do_wziecia,,ga.html Jestem za Amaurim
15 stycznia 2011, 20:40 [cytuj]
Mykaj powiedział/a:

Jestem za Amaurim

:rotfl:
:rotfl:
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
15 stycznia 2011, 20:53 [cytuj]
Co Cię boli ??
Co Cię boli ??
15 stycznia 2011, 20:58 [cytuj]
Amauri nie ;/
Co Wy, no...

Powiem Wam, że Pienaar może potrzebuje zmiany otoczenia, a sądzę że w Tottenhamie narodził by się na nowo...

Co do Pav., to 'Nylon' ma rację, będziemy mieć dziure w ataku, więc lepiej niech zostanie jeszcze...

Tak jak już wspomniałem, ciekawie zapowiadał by się wyścig transferowy po Cavaniego i Suareza... ale to zobaczymy, co z tego wyjdzie ;)
Amauri nie ;/ Co Wy, no... Powiem Wam, że Pienaar może potrzebuje zmiany otoczenia, a sądzę że w Tottenhamie narodził by się na nowo... Co do Pav., to 'Nylon' ma rację, będziemy mieć dziure w ataku, więc lepiej niech zostanie jeszcze... Tak jak już wspomniałem, ciekawie zapowiadał by się wyścig transferowy po Cavaniego i Suareza... ale to zobaczymy, co z tego wyjdzie ;)
15 stycznia 2011, 21:22 [cytuj]
Ludzie, proponuje się trochę bardziej orientować, zanim będziecie się wypowiadać, a jeśli to zbyt trudne, to przynajmniej czytać wypowiedzi kolegów, którzy cierpliwie próbują was poprawiać. Tak jak napisał Paweł, Pavowi nie kończy się kontrakt pod koniec sezonu, więc nikt nie może z nim podpisać umowy! Ten nowy kontrakt to po to, żeby go na dłużej zatrzymać i przy okazji najprawdopodobniej dostanie podwyżkę (a teraz zarabia jakieś 40-50 k tygodniowo). Ciekawe, czy znajdą się tacy, którzy powiedzą : 'ale jak to? Przecież Pav nie zasługuje na takie pieniądze...tym bardziej, że VdV zarabia mniej, a jest duużo lepszy' - co napisał też varba w komentarzu pod informacją o transferze Pienaara.
Ludzie, proponuje się trochę bardziej orientować, zanim będziecie się wypowiadać, a jeśli to zbyt trudne, to przynajmniej czytać wypowiedzi kolegów, którzy cierpliwie próbują was poprawiać. Tak jak napisał Paweł, Pavowi nie kończy się kontrakt pod koniec sezonu, więc nikt nie może z nim podpisać umowy! Ten nowy kontrakt to po to, żeby go na dłużej zatrzymać i przy okazji najprawdopodobniej dostanie podwyżkę (a teraz zarabia jakieś 40-50 k tygodniowo). Ciekawe, czy znajdą się tacy, którzy powiedzą : 'ale jak to? Przecież Pav nie zasługuje na takie pieniądze...tym bardziej, że VdV zarabia mniej, a jest duużo lepszy' - co napisał też varba w komentarzu pod informacją o transferze Pienaara
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
15 stycznia 2011, 21:47 [cytuj]
za 10 baniek Forlan? bralbym w ciemno
za 10 baniek Forlan? bralbym w ciemno
15 stycznia 2011, 23:25 [cytuj]
10 mln to nie jest mało, a nawet sporo, jak za zawodnika sporo po 30. Ale osobiście wydałbym te 10 mln euro na Forlana, bo wydaje mi się, że by się zwróciło. Ale niedługo po MŚ byliśmy z nim łączeni i stwierdził wtedy, że nie chce odchodzić z Atletico, do PL szczególnie.
10 mln to nie jest mało, a nawet sporo, jak za zawodnika sporo po 30. Ale osobiście wydałbym te 10 mln euro na Forlana, bo wydaje mi się, że by się zwróciło. Ale niedługo po MŚ byliśmy z nim łączeni i stwierdził wtedy, że nie chce odchodzić z Atletico, do PL szczególnie
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
16 stycznia 2011, 00:03 [cytuj]
A ja bym nie wydal, to ze byl gwiazda mundialu dzis niewiele znaczy, bo w Atletico gra fatalnie, to bylby bardzo ryzykowny transfer.
A ja bym nie wydal, to ze byl gwiazda mundialu dzis niewiele znaczy, bo w Atletico gra fatalnie, to bylby bardzo ryzykowny transfer
16 stycznia 2011, 00:28 [cytuj]
Coś piszą jakoby HR był zainteresowany Diarrą i Heinze. Piszą także, że za Carolla 30 mln mielibyśmy dać :o Oby to wszystko były tylko ploty!
Coś piszą jakoby HR był zainteresowany Diarrą i Heinze. Piszą także, że za Carolla 30 mln mielibyśmy dać :o Oby to wszystko były tylko ploty!
16 stycznia 2011, 09:54 [cytuj]
All in one...http://www.101greatgoals.com/oneill-to-replace-grant-at-west-ham-liverpool-chase-suarez-spurs-want-carroll-rip-the-lion-of-vienna/79866/?
16 stycznia 2011, 10:42 [cytuj]
Źródło plotkarskie, ale gdyby była w tym chociaż krzta prawdy, to byłaby to największa głupota roku/dekady/stulecia? 27 mln kosztował Dzeko i Harry powiedział, że bałby się tyle wydać na piłkarza, bo nigdy nie wiadomo, czy się sprawdzi. Ale jak Carroll jest tyle wart, to niech mi kaktus wyrośnie na dłoni.
Źródło plotkarskie, ale gdyby była w tym chociaż krzta prawdy, to byłaby to największa głupota roku/dekady/stulecia? 27 mln kosztował Dzeko i Harry powiedział, że bałby się tyle wydać na piłkarza, bo nigdy nie wiadomo, czy się sprawdzi. Ale jak Carroll jest tyle wart, to niech mi kaktus wyrośnie na dłoni
16 stycznia 2011, 11:41 [cytuj]
FallenOne powiedział/a:
Ale jak Carroll jest tyle wart, to niech mi kaktus wyrośnie na dłoni

za Angoli płaci sie dwukrotną ich wartość
za Angoli płaci sie dwukrotną ich wartość
www.facebook.com/OgienOdSkaja
16 stycznia 2011, 11:42 [cytuj]
:brawo:
:brawo:
16 stycznia 2011, 11:51 [cytuj]
Co nie zmienia faktu ze strasznie frajersko bysmy wygladali z naszym carrolem przy Dzeko
Co nie zmienia faktu ze strasznie frajersko bysmy wygladali z naszym carrolem przy Dzeko
|<  <<  <  14  15  16  17  18    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 92 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się