16 stycznia 2011, 12:06 [cytuj]
Kupic Carrola za 30 baniek to ani wyczyn , ani powod do chwalenia sie badz zadowolonia, a wrecz skrajna glupota.
Dla mnie zalety i umiejetnosci tego pilkarza koncza sie na cenia max 15 baniek
Kupic Carrola za 30 baniek to ani wyczyn , ani powod do chwalenia sie badz zadowolonia, a wrecz skrajna glupota.
Dla mnie zalety i umiejetnosci tego pilkarza koncza sie na cenia max 15 baniek
16 stycznia 2011, 12:13 [cytuj]
Paweł, w zeszłym sezonie United grali wysuniętym Rooneyem na szpicy i 5 pomocnikami i wtedy Rooney zdobywał tyle bramek ile zdobywał. Wcale nie potrzebowali nikogo wysokiego, żeby mecze wygrywać. Jasne, najlepiej jest mieć Torresa/Drogbę, którzy są napastnikami kompletnymi, ale zazwyczaj duży wzrost równa się małej szybkości, a my gramy szybką piłkę. Nawet Dzeko wczoraj pokazał, że zastawiać się potrafi świetnie, jest bardzo silny, ale na szybkość, to on z nikim nie wygra, więc kiwanie też raczej nie wchodzi w grę (wczoraj mu się ze dwa razy udało, ale to chyba szczęście początkującego

). Dlatego nie jestem za sprzedawaniem Croucha, tylko zostawieniem go jako jokera. Ale jeśli mam wybierać między Suarezem, a Carrollem, to nawet nie ma się nad czym zastanawiać. W założeniu wysoki napastnik jest po to, żeby : strzelał bramki głową, był silny i dobrze się zastawiał, grał trochę tyłem do bramki, żeby partnerzy mieli czas dołączyć do akcji itp. (oczywiscie w duzym skrocie). Ile z tych rzeczy potrafi i robi Pav? Jak dla mnie pierwszorzędnie, to on się jedynie przewraca...
Carroll zły nie jest, ale w ogóle sprowadzanie go, jeśli mamy Croucha, to już w ogóle jest pomyłka. Niech to się okaże być jakimś koszmarem...Liverpool łączą z Suarezem, nas z Carrollem...Jeszcze półtora roku temu bym się nie zdziwił, ale teraz...???
Paweł, w zeszłym sezonie United grali wysuniętym Rooneyem na szpicy i 5 pomocnikami i wtedy Rooney zdobywał tyle bramek ile zdobywał. Wcale nie potrzebowali nikogo wysokiego, żeby mecze wygrywać. Jasne, najlepiej jest mieć Torresa/Drogbę, którzy są napastnikami kompletnymi, ale zazwyczaj duży wzrost równa się małej szybkości, a my gramy szybką piłkę. Nawet Dzeko wczoraj pokazał, że zastawiać się potrafi świetnie, jest bardzo silny, ale na szybkość, to on z nikim nie wygra, więc kiwanie też raczej nie wchodzi w grę (wczoraj mu się ze dwa razy udało, ale to chyba szczęście początkującego ;P). Dlatego nie jestem za sprzedawaniem Croucha, tylko zostawieniem go jako jokera. Ale jeśli mam wybierać między Suarezem, a Carrollem, to nawet nie ma się nad czym zastanawiać. W założeniu wysoki napastnik jest po to, żeby : strzelał bramki głową, był silny i dobrze się zastawiał, grał trochę tyłem do bramki, żeby partnerzy mieli czas dołączyć do akcji itp. (oczywiscie w duzym skrocie). Ile z tych rzeczy potrafi i robi Pav? Jak dla mnie pierwszorzędnie, to on się jedynie przewraca...
Carroll zły nie jest, ale w ogóle sprowadzanie go, jeśli mamy Croucha, to już w ogóle jest pomyłka. Niech to się okaże być jakimś koszmarem...Liverpool łączą z Suarezem, nas z Carrollem...Jeszcze półtora roku temu bym się nie zdziwił, ale teraz...???
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
16 stycznia 2011, 13:11 [cytuj]
Warto obejrzec mecz z bentleyem vs kyle walker
Warto obejrzec mecz z bentleyem vs kyle walker
16 stycznia 2011, 13:26 [cytuj]
Parę centymetrów i Walker miałby gola na sumieniu.
Parę centymetrów i Walker miałby gola na sumieniu
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
16 stycznia 2011, 14:02 [cytuj]
Na Eurosporcie piszą, że Harry daje 15 baniek za Rossiego.
Na Eurosporcie piszą, że Harry daje 15 baniek za Rossiego
16 stycznia 2011, 14:03 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:
Co nie zmienia faktu ze strasznie frajersko bysmy wygladali z naszym carrolem przy Dzeko
Trzy lata temu gdy Dzeko byl w wieku Carrolla, Bosniak byl duzo gorszy od Anglika, kaleczyl strasznie w Bundeslidze.
Paweł powiedział/a:
co nie zmienia faktu, że coś z transferem Carrolla może być na rzeczy. Nawet już kibice Newcastle zaczynają podejrzewać, że ta jego kontuzja to tylko "kontuzja" i przygotowanie do poważnego transferu. Poważnie, niepoważnie, każdy by wolał Dżeko, ale Carroll to też świetny napastnik. Tak pisze wiele osób o tym, żebyśmy mieli ataki Suarez-Defoe. Dość interesujące tylko zastanawia mnie ile drużyn w PL ma duet napastników bez chociażby jednego gościa w okolic 190 cm? Jak Manchester miał Rooneya i Teveza to też wielkie narzekania były na ich styl

Arsenal ma drągali z przodu, Chelsea też, Liverpool... no Torres to zawodnik kompletny i wysoki i silny i szybki. Aston Villa też, Everton też, Sunderland też, Stoke wiadomo, Manchester City... Dżeko, Balotteli, Adebayor... United mają Berbę. A my chcemy wywalić Pava i Croucha żeby mieć atak Suarez-Defoe. To ja naprawdę chcę 100 razy bardziej Carrolla jeszcze

A te dragale w Arsenalu to Nasri, RvP czy WAlcott, tak konkretnie? City tez najczesciej do tej pory grali z Tevem na szpicy, wiec jak dla mnie atak bez dryblasa nie bedzie problemem, a jak bedzie, to sie wpusci z lawki Petera albo odradzajacego sie po zasluzonej podwyzce ROmka
Trzy lata temu gdy Dzeko byl w wieku Carrolla, Bosniak byl duzo gorszy od Anglika, kaleczyl strasznie w Bundeslidze.
[quote=Paweł]co nie zmienia faktu, że coś z transferem Carrolla może być na rzeczy. Nawet już kibice Newcastle zaczynają podejrzewać, że ta jego kontuzja to tylko "kontuzja" i przygotowanie do poważnego transferu. Poważnie, niepoważnie, każdy by wolał Dżeko, ale Carroll to też świetny napastnik. Tak pisze wiele osób o tym, żebyśmy mieli ataki Suarez-Defoe. Dość interesujące tylko zastanawia mnie ile drużyn w PL ma duet napastników bez chociażby jednego gościa w okolic 190 cm? Jak Manchester miał Rooneya i Teveza to też wielkie narzekania były na ich styl :) Arsenal ma drągali z przodu, Chelsea też, Liverpool... no Torres to zawodnik kompletny i wysoki i silny i szybki. Aston Villa też, Everton też, Sunderland też, Stoke wiadomo, Manchester City... Dżeko, Balotteli, Adebayor... United mają Berbę. A my chcemy wywalić Pava i Croucha żeby mieć atak Suarez-Defoe. To ja naprawdę chcę 100 razy bardziej Carrolla jeszcze :)
16 stycznia 2011, 14:46 [cytuj]
Kurdę, Barcelona często w meczach wystawia (oprócz Valdesa) jednego gracza powyżej 180 cm. Wiem inna liga, inne realia, sraty taty itd. Carroll za więcej niż 10 baniek to nieporozumienie. Koleś jak na razie zagrał pół sezonu, na dzień dzisiejszy wyżej cenię Croucha, MOŻE kiedyś będzie lepszy od Petera.
I jeszcze co do tego wzrostu, polecam to pod rozwagę:
http://www.weszlo.com/news/4902 A tu co do szybkości:
http://www.weszlo.com/news/4434 Wiem, że trochę lansuję to Weszło, no ale wnioski z tych dwóch tekstów są jak dla mnie jak najbardziej prawidłowe.
Kurdę, Barcelona często w meczach wystawia (oprócz Valdesa) jednego gracza powyżej 180 cm. Wiem inna liga, inne realia, sraty taty itd. Carroll za więcej niż 10 baniek to nieporozumienie. Koleś jak na razie zagrał pół sezonu, na dzień dzisiejszy wyżej cenię Croucha, MOŻE kiedyś będzie lepszy od Petera.
- http://www.weszlo.com/news/4902
A tu co do szybkości:
- http://www.weszlo.com/news/4434
Wiem, że trochę lansuję to Weszło, no ale wnioski z tych dwóch tekstów są jak dla mnie jak najbardziej prawidłowe
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
16 stycznia 2011, 15:29 [cytuj]
Ale Pawle sypneles z tym 100 kilo wagi? to zart mam rozumiec? tylko to waza zawodnicy rugby. Nie wiesz czy sie orientujesz ale wiekosc stoperow w BPL przy wzroscie oscylujacym wokol 190 cm nie przekracza wagi 90 kg
Ale Pawle sypneles z tym 100 kilo wagi? to zart mam rozumiec? tylko to waza zawodnicy rugby. Nie wiesz czy sie orientujesz ale wiekosc stoperow w BPL przy wzroscie oscylujacym wokol 190 cm nie przekracza wagi 90 kg:mysli:
16 stycznia 2011, 15:32 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
czy Messi sprawdziłby się w Premier League. Oczywiście kompletnie pozbawione sensu, bo dopóki Messi nie trafiłby do tej ligi, to byśmy się nie dowiedzieli.
Oczywiście kompletnie pozbawione sensu, bo mówisz o piłkarzu, który od 2-3 lat tak dominuje światowy futbol, jak jeszcze tego za mojego życia nie było.
A Barca nie miałaby problemów z fruwającą piłką, bo rywale po prostu by jej nawet nie powąchali. Jeśli Katalończycy ośmieszają swoimi rozegraniami praktycznie każdy zespół Primera Division, to co dopiero by było w meczu ze Stoke, West Hamem, Wolves etc., które składy kompletują na wyrębach lasu. Leżeli by na dupach bez przerwy i nawet pewnie wszyscy ci drwale byliby za wolni, żeby Messiemu czy Inieście złamać nogę
Oczywiście kompletnie pozbawione sensu, bo mówisz o piłkarzu, który od 2-3 lat tak dominuje światowy futbol, jak jeszcze tego za mojego życia nie było.
A Barca nie miałaby problemów z fruwającą piłką, bo rywale po prostu by jej nawet nie powąchali. Jeśli Katalończycy ośmieszają swoimi rozegraniami praktycznie każdy zespół Primera Division, to co dopiero by było w meczu ze Stoke, West Hamem, Wolves etc., które składy kompletują na wyrębach lasu. Leżeli by na dupach bez przerwy i nawet pewnie wszyscy ci drwale byliby za wolni, żeby Messiemu czy Inieście złamać nogę:P
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
16 stycznia 2011, 16:09 [cytuj]
ginola powiedział/a:
http://www.weszlo.com/news/4902 A tu co do szybkości:
http://www.weszlo.com/news/4434 Wiem, że trochę lansuję to Weszło, no ale wnioski z tych dwóch tekstów są jak dla mnie jak najbardziej prawidłowe
Juz wiosna Crouch bedzie zmiennikiem Carrolla w reprezentacji, z calym szacunkiem dla Petera ale Carroll jest od niego juz w tej chwili lepszy.
Juz wiosna Crouch bedzie zmiennikiem Carrolla w reprezentacji, z calym szacunkiem dla Petera ale Carroll jest od niego juz w tej chwili lepszy
16 stycznia 2011, 19:25 [cytuj]
http://www.sport.pl/pilka/1,65080,8956346,Transfery__Pienaar_przejdzie_z_Evertonu_do_Chelsea.html
http://www.sport.pl/pilka/1,65080,8956346,Transfery__Pienaar_przejdzie_z_Evertonu_do_Chelsea.html