Forum dyskusyjne
16 stycznia 2011, 19:28 [cytuj]
A ja powiem tak. VdV grał z niepowiedzeniem w Hiszpanii a czemu to nie wiem. W Ajaxie strzelił trochę goli. Przeszedł do Tottenhamu i mimo, ze nie jest młody i jest niski to strzela gole na zawołanie. Kto przychodzi z Ajaxu ten zdecydowanie sprawdza się w PL i Suarez tez bez problemu dłaby rade, tyle co on stwarza sobie sytuacji bramkowych jak nikt inny. Ma bardzo dobrą równowagę i świetną technikę, a 181 cm to nie jest aż tak mało.
A ja powiem tak. VdV grał z niepowiedzeniem w Hiszpanii a czemu to nie wiem. W Ajaxie strzelił trochę goli. Przeszedł do Tottenhamu i mimo, ze nie jest młody i jest niski to strzela gole na zawołanie. Kto przychodzi z Ajaxu ten zdecydowanie sprawdza się w PL i Suarez tez bez problemu dłaby rade, tyle co on stwarza sobie sytuacji bramkowych jak nikt inny. Ma bardzo dobrą równowagę i świetną technikę, a 181 cm to nie jest aż tak mało
16 stycznia 2011, 22:40 [cytuj]
Może Carroll jest od Crouch'a lepszy ,ale to są praktycznie tak samo grający zawodnicy .Jak Carroll przyjdzie to nie będzie dzidy na Crouch'a tylko na Carolla.Suarez lub Cavani najlepszą opcją.
Może Carroll jest od Crouch'a lepszy ,ale to są praktycznie tak samo grający zawodnicy .Jak Carroll przyjdzie to nie będzie dzidy na Crouch'a tylko na Carolla.Suarez lub Cavani najlepszą opcją
Dla przyjaciół JD18;)
17 stycznia 2011, 09:03 [cytuj]
tak Cavani
tak Cavani:cwaniak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
17 stycznia 2011, 13:58 [cytuj]
Transfer Robbie Keane'a z Tottenhamu do Birmingham może jeszcze nie dojść do skutku. Napastnik zszokował władze The Blues prosząc o podwyżkę.
Co on sobie wyobraża? W tej chwili nie jest wart nawet połowy swojej pensji.
Transfer Robbie Keane'a z Tottenhamu do Birmingham może jeszcze nie dojść do skutku. Napastnik zszokował władze The Blues prosząc o podwyżkę.
Co on sobie wyobraża? W tej chwili nie jest wart nawet połowy swojej pensji
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
17 stycznia 2011, 14:17 [cytuj]
Jeśli to prawda to co ten Keane wyprawia? Może chce grzać ławę? Liverpool ponoć jest już bardzo bliski pozyskania Suareza, wszędzie o tym trąbią. Suarez podobno woli liverpool bo jest tam więcej hiszpańskich zawodników. Ostatnio gadał, że wołałby do Tottenhamu, albo mówił, że chcę przejść do klubu z którym walczyłby o puchary.Czy liverpool jest takim klubem, co walczy teraz? NIE ! Są gorsi od nas i nic nie wskazuje na to, że będą od nas lepsi w najbliższym czasie. My gramy LM, walczymy o czołówkę tabeli a Liverpool nic! Jeśli przejdzie do nich to będzie jego ogromny błąd, a jego kariera potoczy się jak teraz Torres. Szkoda gadać. Oby to były tylko ploty.
Jeśli to prawda to co ten Keane wyprawia? Może chce grzać ławę? Liverpool ponoć jest już bardzo bliski pozyskania Suareza, wszędzie o tym trąbią. Suarez podobno woli liverpool bo jest tam więcej hiszpańskich zawodników. Ostatnio gadał, że wołałby do Tottenhamu, albo mówił, że chcę przejść do klubu z którym walczyłby o puchary.Czy liverpool jest takim klubem, co walczy teraz? NIE ! Są gorsi od nas i nic nie wskazuje na to, że będą od nas lepsi w najbliższym czasie. My gramy LM, walczymy o czołówkę tabeli a Liverpool nic! Jeśli przejdzie do nich to będzie jego ogromny błąd, a jego kariera potoczy się jak teraz Torres. Szkoda gadać. Oby to były tylko ploty
17 stycznia 2011, 14:47 [cytuj]
Jak to Liverpool nie walczy? Walczy o to, żeby w ogóle się załapać do Ligi Europejskiej

i walkę tą przegra, a Suarez pokaże brak charakteru.
Z innych wiadomości, Bent zażądał transferu po tym, jak Aston Villa złożyła szokującą ofertę w wysokości 18 mln funtów, którą ostatecznie Sunderland zaakceptował, jeśli wierzyć wiadomościom. Tego kompletnie nie rozumiem, bo wygląda podobnie jak z Suarezem. Chyba lecą na kasę, bo Sunderland jest ładnie budowany przez Bruce'a od jakiegoś czasu i zajmuje obecnie 6. miejsce, podczas gdy Villa narazie broni się przed spadkiem...No cóż, nie wiem, jak do takich rzeczy podchodzić...
Jak to Liverpool nie walczy? Walczy o to, żeby w ogóle się załapać do Ligi Europejskiej :P i walkę tą przegra, a Suarez pokaże brak charakteru.
Z innych wiadomości, Bent zażądał transferu po tym, jak Aston Villa złożyła szokującą ofertę w wysokości 18 mln funtów, którą ostatecznie Sunderland zaakceptował, jeśli wierzyć wiadomościom. Tego kompletnie nie rozumiem, bo wygląda podobnie jak z Suarezem. Chyba lecą na kasę, bo Sunderland jest ładnie budowany przez Bruce'a od jakiegoś czasu i zajmuje obecnie 6. miejsce, podczas gdy Villa narazie broni się przed spadkiem...No cóż, nie wiem, jak do takich rzeczy podchodzić
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
17 stycznia 2011, 15:01 [cytuj]
Podstawowym napastnikiem w AV jest Agbonlahor (swoją drogą bardzo ciekawy piłkarz), więc to on ewentualnie partnerowałby Bentowi. Makoun, zgadzam się, świetny transfer i to za 6 mln funtów! Wystrzelić mogą, ale przewaga Sunderlandu to 12 punktów (ale jeden mecz więcej rozegrany), więc nie sądzę, żeby tą przewagę roztrwonili, bo grają naprawdę dobrze w tym sezonie, chociaż po odejściu Benta coś się może sypnąć...zobaczymy
Podstawowym napastnikiem w AV jest Agbonlahor (swoją drogą bardzo ciekawy piłkarz), więc to on ewentualnie partnerowałby Bentowi. Makoun, zgadzam się, świetny transfer i to za 6 mln funtów! Wystrzelić mogą, ale przewaga Sunderlandu to 12 punktów (ale jeden mecz więcej rozegrany), więc nie sądzę, żeby tą przewagę roztrwonili, bo grają naprawdę dobrze w tym sezonie, chociaż po odejściu Benta coś się może sypnąć...zobaczymy :)
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
17 stycznia 2011, 15:33 [cytuj]
Co do Gyana się zgadzam, dlatego Bruce raczej mało go wpuszcza i robi głównie za zmiennika. Ale ocenia się wyniki i grę całej drużyny, a te są już bardzo dobre.
Gdyby AV ściągała Benta do gry z Heskey'em/Carew, a Agbonlahor miałby siedzieć na ławce, to nie wiem, po co im ten transfer, ale wtedy postarałbym się stamtąd wyciągnąć Gabby'ego i ściągnał go w miejsce Pavlyuchenki. Do szerokiej kadry by się u nas spokojnie złapał, jest wysoki i mega szybki.
Co do Gyana się zgadzam, dlatego Bruce raczej mało go wpuszcza i robi głównie za zmiennika. Ale ocenia się wyniki i grę całej drużyny, a te są już bardzo dobre.
Gdyby AV ściągała Benta do gry z Heskey'em/Carew, a Agbonlahor miałby siedzieć na ławce, to nie wiem, po co im ten transfer, ale wtedy postarałbym się stamtąd wyciągnąć Gabby'ego i ściągnał go w miejsce Pavlyuchenki. Do szerokiej kadry by się u nas spokojnie złapał, jest wysoki i mega szybki
17 stycznia 2011, 16:37 [cytuj]
Agbonlahor MacDonald stawiał na boku pomocy ,ale Villa ma boki już zarezerwowane ,bo jest Young ,Albringhton i Downing .A w ogóle to co mnie Aston Villa interesuje???Jak już jesteśmy przy Villi ,to jak ostatnio grał Walker ,dobrze?
Agbonlahor MacDonald stawiał na boku pomocy ,ale Villa ma boki już zarezerwowane ,bo jest Young ,Albringhton i Downing .A w ogóle to co mnie Aston Villa interesuje???Jak już jesteśmy przy Villi ,to jak ostatnio grał Walker ,dobrze?
Dla przyjaciół JD18;)
17 stycznia 2011, 16:47 [cytuj]
Rafael Van der Vaart powiedział że chętnie zobaczył by w kadrze Tottenhamu swojego rodaka Marka van Bommela. Nasz super snajper dodał że jego doświadczenie pomogłoby każdej drużynie i na pewno byłby użyteczny w Tottenhamie
http://www.skysports.com/story/0,19528,11095_6667822,00.html
Rafael Van der Vaart powiedział że chętnie zobaczył by w kadrze Tottenhamu swojego rodaka Marka van Bommela. Nasz super snajper dodał że jego doświadczenie pomogłoby każdej drużynie i na pewno byłby użyteczny w Tottenhamie
http://www.skysports.com/story/0,19528,11095_6667822,00.html
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
17 stycznia 2011, 16:59 [cytuj]
Van Bommel ma ponoć przejść do Liverpoolu , przynajmniej taką informacje podał dziś Przegląd Sportowy .
Van Bommel ma ponoć przejść do Liverpoolu , przynajmniej taką informacje podał dziś Przegląd Sportowy
17 stycznia 2011, 17:22 [cytuj]
raku powiedział/a:
Ba, niektórym starcza już 15, a co dopiero 181

Rozjebałeś mnie Raku
Rozjebałeś mnie Raku :rotfl:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
17 stycznia 2011, 17:38 [cytuj]
No i po Keanie w Birmingham...ja pie*dole, co za gość.
No i po Keanie w Birmingham...ja pie*dole, co za gość
17 stycznia 2011, 17:45 [cytuj]
No, ja van Bommela sam chętnie bym obejrzał w naszych barwach. W miejscu Palaciosa tak doświadczony zawodnik bardzo by nam się przydał.
Nawiasem mówiąc, jak wygląda sprawa z Adebayorem? Coś ostatnio przycichło, a wypożyczenie go do końca sezonu z opcją pierwokupu byłoby bardzo dobrym rozwiązaniem. Zgadzam się z tym, co napisał varba pod tematem o Carrollu - do naszej drugiej linii pasowałby wysoki, dobry technicznie napastnik. Taki koleś plus doświadczony def. pom. i mielibyśmy kompletny skład!
No, ja van Bommela sam chętnie bym obejrzał w naszych barwach. W miejscu Palaciosa tak doświadczony zawodnik bardzo by nam się przydał.
Nawiasem mówiąc, jak wygląda sprawa z Adebayorem? Coś ostatnio przycichło, a wypożyczenie go do końca sezonu z opcją pierwokupu byłoby bardzo dobrym rozwiązaniem. Zgadzam się z tym, co napisał varba pod tematem o Carrollu - do naszej drugiej linii pasowałby wysoki, dobry technicznie napastnik. Taki koleś plus doświadczony def. pom. i mielibyśmy kompletny skład!
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
17 stycznia 2011, 17:47 [cytuj]
Mancini nie chce puścić Adebayora, bo Balotelli wyleciał na miesiąc.
Mancini nie chce puścić Adebayora, bo Balotelli wyleciał na miesiąc
17 stycznia 2011, 17:58 [cytuj]
No to mamy swojego czwartego napastnika. Keane...o ile Młoty nie zrobią nam wyjątkowej przysługi i go nie wezmą. Skoro stać ich na płacenie kalekiemu Bridge'owi, który nie grał 'od lat' tygodniówki 90 k, to czemu nie podwyżka dla Keane'a?
No to mamy swojego czwartego napastnika. Keane...o ile Młoty nie zrobią nam wyjątkowej przysługi i go nie wezmą. Skoro stać ich na płacenie kalekiemu Bridge'owi, który nie grał 'od lat' tygodniówki 90 k, to czemu nie podwyżka dla Keane'a?