Forum dyskusyjne
25 grudnia 2010, 14:43 [cytuj]
Czytam wlasnie ze West Ham Parkera nigdzie nie odda. I cale szczescie, kolegow z druzyny on przerasta, ale poziomu Tottenhamu on nie prezentuje. Jako wzmocnienie nr. 3-4 (za stoperem i napastnikiem) na pozycji DM chetniej bym widzial goscia z doswiadczeniem gry na kontynencie np. Lassa.
Czytam wlasnie ze West Ham Parkera nigdzie nie odda. I cale szczescie, kolegow z druzyny on przerasta, ale poziomu Tottenhamu on nie prezentuje. Jako wzmocnienie nr. 3-4 (za stoperem i napastnikiem) na pozycji DM chetniej bym widzial goscia z doswiadczeniem gry na kontynencie np. Lassa
25 grudnia 2010, 18:53 [cytuj]
Dawson, King, Bassong, Gallas, Kaboul, a w razie czego Corluka i Walker + Khumalo. Woodgate'a nie liczę, bo w tym sezonie nie możemy liczyć na jego grę. Poza tym strata bramek to nie tylko kwestia gry stoperów. Nie zauważyłem spektakularnych kiksów czy innych błędów obrońców, więcej zastrzeżeń miałbym do gry obronnej bocznych - to oni nie trzymają często linii, a Hutton to już w ogóle upodobał sobie schodzenie w pole karne i odpuszczanie skrzydła... Nie chcę się wymądrzać, ale coś w tym jest, że z Dawsonem i Kingiem/Bassongiem osiągnęliśmy czwórkę. Czy jakiś laluś z Portugalii albo Włoch rozwiąże nasze problemy?
Dawson, King, Bassong, Gallas, Kaboul, a w razie czego Corluka i Walker + Khumalo. Woodgate'a nie liczę, bo w tym sezonie nie możemy liczyć na jego grę. Poza tym strata bramek to nie tylko kwestia gry stoperów. Nie zauważyłem spektakularnych kiksów czy innych błędów obrońców, więcej zastrzeżeń miałbym do gry obronnej bocznych - to oni nie trzymają często linii, a Hutton to już w ogóle upodobał sobie schodzenie w pole karne i odpuszczanie skrzydła... Nie chcę się wymądrzać, ale coś w tym jest, że z Dawsonem i Kingiem/Bassongiem osiągnęliśmy czwórkę. Czy jakiś laluś z Portugalii albo Włoch rozwiąże nasze problemy?
25 grudnia 2010, 23:34 [cytuj]
Dawson - King/Gallas to mimo wszystko niezła obrona. Nie na poziomie drużyny która wygrywa Champions League, ale nie też na poziomie ostatniej drużyny Premier League. W tą zimę(a i może nawet lato!) nie przyda nam się wzmocnienie tutaj. Jeśli mowa o obrońcach to popatrzył bym bardziej na prawą część boiska. Hutton gra ostatnio bardzo swobodnie, aż za swobodnie. Za często zapuszcza się w pole karne drużyny przeciwnej, odpuszcza krycie. BAE dobrze rozumie się z Bale'm co przemawia za nim. Oczywiście poszukiwania napastnika/ów(tak, bo coś czuję, że jeden tej drużyny nie odmieni) trwać muszą. Ten Caroll jest serio niezły jak na 21 lat, ale nic z tego nie będzie. A w lato kto wie... Adipetr proponuje doświadczonego DM. No jakis pomysł jest, ale mamy Palaciosa(do niedawna sierżanta) i Jenas'a. Nie każdy, jak Kranjar po 4 miesiącach niegrania w wywiadzie powie swobodnie "NIE CHCĘ ODCHODZIĆ!"
Dawson - King/Gallas to mimo wszystko niezła obrona. Nie na poziomie drużyny która wygrywa Champions League, ale nie też na poziomie ostatniej drużyny Premier League. W tą zimę(a i może nawet lato!) nie przyda nam się wzmocnienie tutaj. Jeśli mowa o obrońcach to popatrzył bym bardziej na prawą część boiska. Hutton gra ostatnio bardzo swobodnie, aż za swobodnie. Za często zapuszcza się w pole karne drużyny przeciwnej, odpuszcza krycie. BAE dobrze rozumie się z Bale'm co przemawia za nim. Oczywiście poszukiwania napastnika/ów(tak, bo coś czuję, że jeden tej drużyny nie odmieni) trwać muszą. Ten Caroll jest serio niezły jak na 21 lat, ale nic z tego nie będzie. A w lato kto wie... Adipetr proponuje doświadczonego DM. No jakis pomysł jest, ale mamy Palaciosa(do niedawna sierżanta) i Jenas'a. Nie każdy, jak Kranjar po 4 miesiącach niegrania w wywiadzie powie swobodnie "NIE CHCĘ ODCHODZIĆ!"
Glory glory Tottenham Hotspur !
25 grudnia 2010, 23:56 [cytuj]
Jak podają dzisiejsze francuskie portale internetowe, Tottenham chce złożyć ofertę za Jean II Makouna. Le Progres podaje, że jest to kwota 10 mln Euro.
Tottenham chce nabyć Makouna podczas zimowego okienka transferowego. J.M.Aulas żąda 10 mln Euro za defensywnego pomocnika i taką też kwotę Spurs chcą zapłacić za Kameruńczyka.
Jak podają dzisiejsze francuskie portale internetowe, Tottenham chce złożyć ofertę za Jean II Makouna. Le Progres podaje, że jest to kwota 10 mln Euro.
Tottenham chce nabyć Makouna podczas zimowego okienka transferowego. J.M.Aulas żąda 10 mln Euro za defensywnego pomocnika i taką też kwotę Spurs chcą zapłacić za Kameruńczyka
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
26 grudnia 2010, 14:58 [cytuj]
Pamietam ze w Lille wymiatal, za to w LYonie juz gra fatalnie. Nie jestem przekonany co do tego transferu, chociarz cena nie jest jakas wygorowana.
Pamietam ze w Lille wymiatal, za to w LYonie juz gra fatalnie. Nie jestem przekonany co do tego transferu, chociarz cena nie jest jakas wygorowana
26 grudnia 2010, 15:35 [cytuj]
Może warto byłoby zapytać Lyon o Gourcuffa, nie radzi sobie najlepiej po zmianie barw klubowych, może zdecydowałby się na przygodę w Premier League. Harry mówił że interesuję go tylko wyjątkowy piłkarz który będzie w stanie coś zmienić.
Może warto byłoby zapytać Lyon o Gourcuffa, nie radzi sobie najlepiej po zmianie barw klubowych, może zdecydowałby się na przygodę w Premier League. Harry mówił że interesuję go tylko wyjątkowy piłkarz który będzie w stanie coś zmienić
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
26 grudnia 2010, 16:04 [cytuj]
Harry powiedział dla Sky że nie kupi Samby.
"To świetny zawodnik. Ale mamy mocny środek i nie potrzebujemy wzmocnien na tej pozycji.
Harry powiedział dla Sky że nie kupi Samby.
"To świetny zawodnik. Ale mamy mocny środek i nie potrzebujemy wzmocnien na tej pozycji
27 grudnia 2010, 11:40 [cytuj]
Varba, a gdzie go upchniesz?
Varba, a gdzie go upchniesz?
27 grudnia 2010, 14:45 [cytuj]
moze dlatego ze caly czas obroncy maja kontuzje
moze dlatego ze caly czas obroncy maja kontuzje:)
27 grudnia 2010, 15:50 [cytuj]
Gourcuffa na ławę

-pewnie znalazłby wspólny klimat z Gallasem, tak jak z Evrą i Anelką

. Choć oczywiście zawodnik genialny,ale mamy już przecież VDV czy Modrica na tą pozycję. Za to napastnika ani jednego dobrego,a coś plotek w tym kierunku brak.
Gourcuffa na ławę:)-pewnie znalazłby wspólny klimat z Gallasem, tak jak z Evrą i Anelką:). Choć oczywiście zawodnik genialny,ale mamy już przecież VDV czy Modrica na tą pozycję. Za to napastnika ani jednego dobrego,a coś plotek w tym kierunku brak
27 grudnia 2010, 15:52 [cytuj]
bo to będzie transferowa bomba, tak jak w przypadku VdV

bynajmniej mam taką nadzieję!
bo to będzie transferowa bomba, tak jak w przypadku VdV ;) bynajmniej mam taką nadzieję!
27 grudnia 2010, 16:22 [cytuj]
Harry weekendami uczy Mourinho porzadnie pic i przy okazji negocjuje transfer Benzemy. Tak samo bylo z VdV. Zobaczycie, wszystko sie wyda, jak Mourinho kiedys wyda wspomnienia
Harry weekendami uczy Mourinho porzadnie pic i przy okazji negocjuje transfer Benzemy. Tak samo bylo z VdV. Zobaczycie, wszystko sie wyda, jak Mourinho kiedys wyda wspomnienia :P
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
27 grudnia 2010, 20:15 [cytuj]
Można też by kupić 17 letniego Lukaku .
Można też by kupić 17 letniego Lukaku
27 grudnia 2010, 22:39 [cytuj]
Chimbonda chce odejść z Blackburn, bierzmy go!!!
Chimbonda chce odejść z Blackburn, bierzmy go!!! ;P
28 grudnia 2010, 01:51 [cytuj]
Za 15 mln ma do nas przyjsc Young, przynajmniej wg. slonecznej bulwarowki.
Za 15 mln ma do nas przyjsc Young, przynajmniej wg. slonecznej bulwarowki
28 grudnia 2010, 11:00 [cytuj]
Young bylby swietnym transferem, jesli pozbedziemy sie Bentley'a. Moze grac i na lewym i na prawym skrzydle. Bylby dobrym motywatorem dla Lennona i wszyscy trzej, razem z Bale'm, mogliby grac rotacyjnie, co sprawiloby, ze zawodnicy byliby wypoczeci na mecze i nie robilaby na nich wrazenia duza ilosc meczow, czyli polaczenie PL z LM i Pucharem. A 3 swietnych zawodnikow na 2 pozycje, to akurat dla rywalizacji.
Tez widzialem tego newsa,na Eurosporcie, tam jeszcze podawali, ze HR pozwolil wybrac AV jednego z grupy :" Robbie Keane, David Bentley, Nico Kranjcar and Jamie O'Hara as makeweights".
Ciagle szkoda mi Krancjara i licze, ze jednak nie odejdzie, ale pozostali trzej to akurat, skoro sa AV potrzebni, a nam nie
Young bylby swietnym transferem, jesli pozbedziemy sie Bentley'a. Moze grac i na lewym i na prawym skrzydle. Bylby dobrym motywatorem dla Lennona i wszyscy trzej, razem z Bale'm, mogliby grac rotacyjnie, co sprawiloby, ze zawodnicy byliby wypoczeci na mecze i nie robilaby na nich wrazenia duza ilosc meczow, czyli polaczenie PL z LM i Pucharem. A 3 swietnych zawodnikow na 2 pozycje, to akurat dla rywalizacji.
Tez widzialem tego newsa,na Eurosporcie, tam jeszcze podawali, ze HR pozwolil wybrac AV jednego z grupy :" Robbie Keane, David Bentley, Nico Kranjcar and Jamie O'Hara as makeweights".
Ciagle szkoda mi Krancjara i licze, ze jednak nie odejdzie, ale pozostali trzej to akurat, skoro sa AV potrzebni, a nam nie :)
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.