Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  18  19  20  21  22    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Zimowe okienko
17 stycznia 2011, 22:13 [cytuj]
Jeśli dobrze pamiętam to przejęli jego pensję 130 k tygodniowo, którą płacił mu Inter. Ale po tym sezonie mówi o kończeniu kariery :P
Jeśli dobrze pamiętam to przejęli jego pensję 130 k tygodniowo, którą płacił mu Inter. Ale po tym sezonie mówi o kończeniu kariery :P
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
17 stycznia 2011, 23:54 [cytuj]
Ktoś się orientuje jak wygląda sprawa transferu Kranjcara? Jeden z chorwackich portali (na więcej nie chciało mi się zaglądać) sugeruje, że niby Ancelotti miałby być nim zainteresowany. Jakoś nie chce mi się wierzyć w przeprowadzkę Niko do Chelsea, ale gdzieś go mieliśmy upchnąć, okno otwarte, a tu cisza.
Ktoś się orientuje jak wygląda sprawa transferu Kranjcara? Jeden z chorwackich portali (na więcej nie chciało mi się zaglądać) sugeruje, że niby Ancelotti miałby być nim zainteresowany. Jakoś nie chce mi się wierzyć w przeprowadzkę Niko do Chelsea, ale gdzieś go mieliśmy upchnąć, okno otwarte, a tu cisza
18 stycznia 2011, 00:57 [cytuj]
J_D_18 powiedział/a:
Po co nam Adebayor? To czarne g...Ma być napastnik z charakterem. Niestety nie spodziewam się Balotelliego ,chociaż bardzo bym go chciał ,ale np Suarez

Gdyby to ode mnie zależało, to wyłapałbyś właśnie synku bana (kolejnego zresztą). I nie tylko za chamski rasizm w wypowiedzi, bez żadnych cech dowcipu. Przede wszystkim za głupotę, jaką nawet w tak lakonicznej wypowiedzi udało ci (specjalnie z małej, bo nie mam do ciebie żadnego szacunku) się zademonstrować. Chcesz napastnika z charakterem i jako casus wymieniasz Balotelliego?! Bycie poje**nym nie równa się posiadaniu charakteru. Może co najwyżej charakterku, a to dwie różne rzeczy. Pewnie nawet nie znasz tego tekstu, bo nie widziałeś Pulp Fiction albo jesteś za głupi, żeby nawet taki film zakapować.
Do reszty redakcji - wiem, że mieliśmy nie karmić trolla, ale ktoś to wreszcie musi mu powiedzieć. To jest jak z gównem, które przyczepi się do buta (jakże trafne porównanie, czyż nie?). Ciężko schodzi, cholernie długo to trwa, ale w końcu się uda.
Gdyby to ode mnie zależało, to wyłapałbyś właśnie synku bana (kolejnego zresztą). I nie tylko za chamski rasizm w wypowiedzi, bez żadnych cech dowcipu. Przede wszystkim za głupotę, jaką nawet w tak lakonicznej wypowiedzi udało ci (specjalnie z małej, bo nie mam do ciebie żadnego szacunku) się zademonstrować. Chcesz napastnika z charakterem i jako casus wymieniasz Balotelliego?! Bycie poje**nym nie równa się posiadaniu charakteru. Może co najwyżej charakterku, a to dwie różne rzeczy. Pewnie nawet nie znasz tego tekstu, bo nie widziałeś Pulp Fiction albo jesteś za głupi, żeby nawet taki film zakapować. Do reszty redakcji - wiem, że mieliśmy nie karmić trolla, ale ktoś to wreszcie musi mu powiedzieć. To jest jak z gównem, które przyczepi się do buta (jakże trafne porównanie, czyż nie?). Ciężko schodzi, cholernie długo to trwa, ale w końcu się uda
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
18 stycznia 2011, 06:40 [cytuj]
Ginola ma rację, jeśli chcemy trzymać pewien poziom na stronie, to takich rzeczy nie można tolerować. Może jak mu przyjdzie założyć 100-tne konto, to zrozumie, że coś robi nie tak?
Ginola ma rację, jeśli chcemy trzymać pewien poziom na stronie, to takich rzeczy nie można tolerować. Może jak mu przyjdzie założyć 100-tne konto, to zrozumie, że coś robi nie tak?
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
18 stycznia 2011, 09:30 [cytuj]
Na oficjalnej stronie Ajaxu napisali dzisiaj, że Tottenham jest napewno zainteresowany Suarezem. Jednak Harry zanim go będzie chciał kupić najpierw chcę się pozbyć Keane'a. No to znów czekać z Keanem do ostatniego dnia? Oddać go za darmo! :)
Na oficjalnej stronie Ajaxu napisali dzisiaj, że Tottenham jest napewno zainteresowany Suarezem. Jednak Harry zanim go będzie chciał kupić najpierw chcę się pozbyć Keane'a. No to znów czekać z Keanem do ostatniego dnia? Oddać go za darmo! :)
18 stycznia 2011, 09:53 [cytuj]
Julkos, gdzie ty to dorwałeś? Bo nie mogę znaleźć.
Julkos, gdzie ty to dorwałeś? Bo nie mogę znaleźć
18 stycznia 2011, 10:24 [cytuj]
http://www.ajaxshowtime.com/bijzaken-en-geruchten/48534/-spurs-meldt-zich-voor-suarez-.html Zdaje się, że prawie wszyscy kibice Ajaxu wolą żeby przeszedł do nas.
http://www.ajaxshowtime.com/bijzaken-en-geruchten/48534/-spurs-meldt-zich-voor-suarez-.html Zdaje się, że prawie wszyscy kibice Ajaxu wolą żeby przeszedł do nas
18 stycznia 2011, 11:37 [cytuj]
Tylko, że to nie jest strona oficjalna, tak jak napisałeś. :P
Tylko, że to nie jest strona oficjalna, tak jak napisałeś. :P
http://zdziarson.blogspot.com/
18 stycznia 2011, 12:51 [cytuj]
http://www.angielskapilka.com/news/suarez,celem,numer,jeden,liverpoolu,16f221e64de384b8651f7871b002cb85.html?
http://www.angielskapilka.com/news/suarez,celem,numer,jeden,liverpoolu,16f221e64de384b8651f7871b002cb85.html?
18 stycznia 2011, 15:19 [cytuj]
Jak to wszystko zależy od punktu siedzenia. Tacy np. kibice Aston Villi mało w gacie nie narobią ze szczęścia, że ich drużynę zasili...Darren Bent.Za skromne 18 mln. My chyba kazalibyśmy mu iść w diabły. Ciekawe czy Darren wydał już stosowne oświadczenie na Twitterze?
Jak to wszystko zależy od punktu siedzenia. Tacy np. kibice Aston Villi mało w gacie nie narobią ze szczęścia, że ich drużynę zasili...Darren Bent.Za skromne 18 mln. My chyba kazalibyśmy mu iść w diabły. Ciekawe czy Darren wydał już stosowne oświadczenie na Twitterze?
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
18 stycznia 2011, 16:10 [cytuj]
Kolego Julkos widziałeś kiedyś oficjalna stronę jakiegoś klubu!? Sprawdź wszystko dwa razy zanim się skompromitujesz!
Kolego Julkos widziałeś kiedyś oficjalna stronę jakiegoś klubu!? Sprawdź wszystko dwa razy zanim się skompromitujesz!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
18 stycznia 2011, 16:56 [cytuj]
Gość od powrotu z Anfield chyba nie wytrzeźwiał - http://www.herald.ie/sport/soccer/euro14m-not-good-enough-says-robbie-2500295.html?
18 stycznia 2011, 17:00 [cytuj]
A więc Pienaar jednak u nas , jeszcze napastnik i będzie dobrze .
A więc Pienaar jednak u nas , jeszcze napastnik i będzie dobrze
18 stycznia 2011, 17:05 [cytuj]
http://www.angielskapilka.com/news/kapitan,bayernu,blisko,liverpoolu,cf785fe27ecf4945064983831dec166c.html
http://www.angielskapilka.com/news/kapitan,bayernu,blisko,liverpoolu,cf785fe27ecf4945064983831dec166c.html
18 stycznia 2011, 17:18 [cytuj]
ginola powiedział/a:
Gdyby to ode mnie zależało, to wyłapałbyś właśnie synku bana (kolejnego zresztą). I nie tylko za chamski rasizm w wypowiedzi, bez żadnych cech dowcipu. Przede wszystkim za głupotę, jaką nawet w tak lakonicznej wypowiedzi udało ci (specjalnie z małej, bo nie mam do ciebie żadnego szacunku) się zademonstrować. Chcesz napastnika z charakterem i jako casus wymieniasz Balotelliego?! Bycie poje**nym nie równa się posiadaniu charakteru. Może co najwyżej charakterku, a to dwie różne rzeczy. Pewnie nawet nie znasz tego tekstu, bo nie widziałeś Pulp Fiction albo jesteś za głupi, żeby nawet taki film zakapować.
Do reszty redakcji - wiem, że mieliśmy nie karmić trolla, ale ktoś to wreszcie musi mu powiedzieć. To jest jak z gównem, które przyczepi się do buta (jakże trafne porównanie, czyż nie?). Ciężko schodzi, cholernie długo to trwa, ale w końcu się uda

Powtórz bo się nie równo oplułeś
Powtórz bo się nie równo oplułeś
Dla przyjaciół JD18;)
18 stycznia 2011, 18:11 [cytuj]
Przecie on ma 16 lat, Pewnie dopiero zaczyna liceum widocznie trzeba troche poczekać zanim życie go wychowa...ale pyskatą morde ma nie powiem
Przecie on ma 16 lat, Pewnie dopiero zaczyna liceum widocznie trzeba troche poczekać zanim życie go wychowa...ale pyskatą morde ma nie powiem
18 stycznia 2011, 18:16 [cytuj]
aapa powiedział/a:

Ja spotkalem sie z lepszymi komentarzami, tyle ze ze strony kibicow MU, rzekomo mielisbysmy teraz zalowac ze oddalismy TAKIEGO napastnika i to jeszcze za tak smieszne pieniadze:D
Ja spotkalem sie z lepszymi komentarzami, tyle ze ze strony kibicow MU, rzekomo mielisbysmy teraz zalowac ze oddalismy TAKIEGO napastnika i to jeszcze za tak smieszne pieniadze:D
18 stycznia 2011, 18:59 [cytuj]
Post do usunięcia.
Post do usunięcia
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
|<  <<  <  18  19  20  21  22    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 52 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się