Forum dyskusyjne
18 stycznia 2011, 18:59 [cytuj]
http://www.astonvilla.com.pl/news/darrent-bent-trzecim-nabytkiem-650
Czekamy na ruch Sunderlandu. Niech nas ratują
http://www.astonvilla.com.pl/news/darrent-bent-trzecim-nabytkiem-650
Czekamy na ruch Sunderlandu. Niech nas ratują ;)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
18 stycznia 2011, 19:51 [cytuj]
Nie jestem RASISTĄ ginola ,równie dobrze ciebie mogę nazwać gównem (czego nie zrobię)A ty chyba nie jesteś czarny?
Nie jestem RASISTĄ ginola ,równie dobrze ciebie mogę nazwać gównem (czego nie zrobię)A ty chyba nie jesteś czarny?
Dla przyjaciół JD18;)
18 stycznia 2011, 20:06 [cytuj]
"Nie jestem rasistą-nienawidzę wszystkich"
"Nie jestem rasistą-nienawidzę wszystkich" :rotfl:
18 stycznia 2011, 20:10 [cytuj]
Dramat

nas wszystkich. Jeśli bedziemy utożsamiani z czymś takim jak powyżej. Kiedyś pisaliśmy o początkach ze Spursmanią i ja należe do grupy, która stwierdziła, że na początku tylko czytała, zapoznawała się z opiniami "tych bardziej wtajemniczonych" itd itp. zanim zaczęła aktywnie udzielać w życiu tej stronki. Ban powinien być z automatu za takie wiadomosci śmieci, bo nie po to wchodzę na ta stronę żeby taki "szajs" czytać...Albo wprowadzić zasadę pierwszy komentarz po 18 urodzinach

lub za zgodę lekarza lub farmaceuty...i rodziców.
Dramat :boisie: nas wszystkich. Jeśli bedziemy utożsamiani z czymś takim jak powyżej. Kiedyś pisaliśmy o początkach ze Spursmanią i ja należe do grupy, która stwierdziła, że na początku tylko czytała, zapoznawała się z opiniami "tych bardziej wtajemniczonych" itd itp. zanim zaczęła aktywnie udzielać w życiu tej stronki. Ban powinien być z automatu za takie wiadomosci śmieci, bo nie po to wchodzę na ta stronę żeby taki "szajs" czytać...Albo wprowadzić zasadę pierwszy komentarz po 18 urodzinach :rotfl: lub za zgodę lekarza lub farmaceuty...i rodziców
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
18 stycznia 2011, 20:13 [cytuj]
Ty nie musisz wchodzić na tą stronę ,nikt cię nie zmusza.
Ty nie musisz wchodzić na tą stronę ,nikt cię nie zmusza
Dla przyjaciół JD18;)
18 stycznia 2011, 20:32 [cytuj]
To jest temat o transferach . Oficjalnie : Pieenar Kogutem !
To jest temat o transferach . Oficjalnie : Pieenar Kogutem !
18 stycznia 2011, 20:52 [cytuj]
Panowie, do takich sytuacji nie można dopuszczać. Powinna istnieć forma ostrzeżenia, czyli jakiś ban na tydzień, a jak się człowiek nie poprawi, to na stałe. Przepraszam za tego off-topa, ale to wg mnie bardzo ważne z wielu powodów. Po pierwsze, sami chcemy trzymać pewien poziom i wypowiedzi tego typu, jak kolegi JD18 zupełnie nie przystoją. Po drugie, wchodzą tu kibice innych drużyn i wyrabiają sobie o nas zdanie, a chyba nie w ten sposób chcemy, żeby był kojarzony nasz Klub. Po trzecie, dla niektórych śmieszne, dla mnie w pewien sposób istotne. Mamy wysyp nowych, szczególnie młodych kibiców Spurs w ostatnim czasie i nie można dopuścić, żeby czegoś takiego się uczyli i w ogóle czytali. Mówimy często, że Ledley King daje beznadziejny przykład młodszym zawodnikom, bo pije na potęgę i jest zupełnie nieprofesjonalny w podejściu do swojej kontuzji. Ale tolerując zachowanie JD18 nie jesteśmy lepsi, pozwalając żeby bluzgał wszystkich dookoła, od użytkowników Spursmanii po piłkarzy.
Panowie, do takich sytuacji nie można dopuszczać. Powinna istnieć forma ostrzeżenia, czyli jakiś ban na tydzień, a jak się człowiek nie poprawi, to na stałe. Przepraszam za tego off-topa, ale to wg mnie bardzo ważne z wielu powodów. Po pierwsze, sami chcemy trzymać pewien poziom i wypowiedzi tego typu, jak kolegi JD18 zupełnie nie przystoją. Po drugie, wchodzą tu kibice innych drużyn i wyrabiają sobie o nas zdanie, a chyba nie w ten sposób chcemy, żeby był kojarzony nasz Klub. Po trzecie, dla niektórych śmieszne, dla mnie w pewien sposób istotne. Mamy wysyp nowych, szczególnie młodych kibiców Spurs w ostatnim czasie i nie można dopuścić, żeby czegoś takiego się uczyli i w ogóle czytali. Mówimy często, że Ledley King daje beznadziejny przykład młodszym zawodnikom, bo pije na potęgę i jest zupełnie nieprofesjonalny w podejściu do swojej kontuzji. Ale tolerując zachowanie JD18 nie jesteśmy lepsi, pozwalając żeby bluzgał wszystkich dookoła, od użytkowników Spursmanii po piłkarzy
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
18 stycznia 2011, 20:58 [cytuj]
Echhh, Fallen, przecież ten dzieciak był banowany już kilka razy. ALe wraca. Po co?
Echhh, Fallen, przecież ten dzieciak był banowany już kilka razy. ALe wraca. Po co?
18 stycznia 2011, 21:25 [cytuj]
Nie chce mi się już z wami kłocić .Koniec tematu "staruszki". Zrozumiałem ,że wasze pokolenie musi "wyginąć".I jak już mówłem koniec tematu.Aha i jeszcze jedno nie przypominam sobie kiedy obraziłem piłkarza Spurs.I jescze raz powtarzam koniec tematu ,a jak ktoś napisze tu na forum coś o mnie to znaczy ,że mi zazdrości.Po raz czwarty mówie ,że byśmy z tym skonczyli ,więc nie chce już widzieć obrażających postów na mój temat.
Nie chce mi się już z wami kłocić .Koniec tematu "staruszki". Zrozumiałem ,że wasze pokolenie musi "wyginąć".I jak już mówłem koniec tematu.Aha i jeszcze jedno nie przypominam sobie kiedy obraziłem piłkarza Spurs.I jescze raz powtarzam koniec tematu ,a jak ktoś napisze tu na forum coś o mnie to znaczy ,że mi zazdrości.Po raz czwarty mówie ,że byśmy z tym skonczyli ,więc nie chce już widzieć obrażających postów na mój temat
Dla przyjaciół JD18;)
18 stycznia 2011, 21:44 [cytuj]
Tyle wystarczy jako komentarz, nie mam ochoty się rozpisywać.
:rotfl:
Tyle wystarczy jako komentarz, nie mam ochoty się rozpisywać. ;)
http://zdziarson.blogspot.com/
18 stycznia 2011, 22:31 [cytuj]
Niech przeczytają to użytkownicy ,którzy mnie nie cierpią (wiem ,że chyba to wszyscy).Nie chce się kłocić ,przekszykiwać ,ani obrażać ,bo możecie się śmiać ,ale chłopiec z "liceum" też wie ,że to do niczego nie prowadzi.Nie chce być kojarzony jako ten najgorszy.I'm not Bad Boy .Przeczytałem wasze posty i zrozumiałem ,że popełniam błędy ,kłócąc się itp.Ale ten kto "uczy się na błędach ,mniej ich popełnia" ,dlatego ja nauczyłem się ,że dalej tak nie można ,i wiem ,że to dziwne zabrzmi ,ale chcę się poprawić ,bo zrozumiałem ,że teraz kiedy się podnoszę zauważyłem ,że spadłem.Człowiek popełnia ,bo to tylko człowiek ,ale dąży do tego by dostać drugą szansę ,i ja was wszystkich co obrażałem ,i tych ,z którymi nie miałem nic do "czynienia" proszę o 2 szansę.Ale to czy uszanujecie moja prośbę zależy tylko od was ,ale mam nadzieję ,że ten post zapamiętacie i więcej już nie będziemy się sprzeczać. Dopiero teraz widzę ,że wyżywanie się za złe dzieciństwo (które jeszcze niestety trwa) ,w którym zawsze byłem odrzucany od reszty ,niczym nie popłaca ,a wręcz przeciwnie stacza jeszcze bardziej w dół

(((((Ale ja mam marzenia ,mam coś jeszcze do udowodnienia w życiu ,zobaczycie ,że to o czym marzę się spełni ,a gdy się spełni sam o tym was poinformuję.A teraz PRZEPRASZAM za całokształt.Mam nadzieję ,że przyjmiecie moje przeprosiny ,a nie będziecie się nabijać co ja tu takiego napisałem.
Niech przeczytają to użytkownicy ,którzy mnie nie cierpią (wiem ,że chyba to wszyscy).Nie chce się kłocić ,przekszykiwać ,ani obrażać ,bo możecie się śmiać ,ale chłopiec z "liceum" też wie ,że to do niczego nie prowadzi.Nie chce być kojarzony jako ten najgorszy.I'm not Bad Boy .Przeczytałem wasze posty i zrozumiałem ,że popełniam błędy ,kłócąc się itp.Ale ten kto "uczy się na błędach ,mniej ich popełnia" ,dlatego ja nauczyłem się ,że dalej tak nie można ,i wiem ,że to dziwne zabrzmi ,ale chcę się poprawić ,bo zrozumiałem ,że teraz kiedy się podnoszę zauważyłem ,że spadłem.Człowiek popełnia ,bo to tylko człowiek ,ale dąży do tego by dostać drugą szansę ,i ja was wszystkich co obrażałem ,i tych ,z którymi nie miałem nic do "czynienia" proszę o 2 szansę.Ale to czy uszanujecie moja prośbę zależy tylko od was ,ale mam nadzieję ,że ten post zapamiętacie i więcej już nie będziemy się sprzeczać. Dopiero teraz widzę ,że wyżywanie się za złe dzieciństwo (które jeszcze niestety trwa) ,w którym zawsze byłem odrzucany od reszty ,niczym nie popłaca ,a wręcz przeciwnie stacza jeszcze bardziej w dół:((((((Ale ja mam marzenia ,mam coś jeszcze do udowodnienia w życiu ,zobaczycie ,że to o czym marzę się spełni ,a gdy się spełni sam o tym was poinformuję.A teraz PRZEPRASZAM za całokształt.Mam nadzieję ,że przyjmiecie moje przeprosiny ,a nie będziecie się nabijać co ja tu takiego napisałem
Dla przyjaciół JD18;)
18 stycznia 2011, 22:37 [cytuj]
JD18, mamy taką nadzieję i trzymamy za słowo.
JD18, mamy taką nadzieję i trzymamy za słowo
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
18 stycznia 2011, 22:45 [cytuj]
trzymamy za słowo
wracając do tematu - z doniesień angielskich mediów wynika, że powoli "tracimy" Suareza na rzecz Liverpoolu, aczkolwiek jego transfer na Anfield Road nie jest jeszcze przesądzony. Znów pojawia się nazwisko Luisa Fabiano, mam nadzieję, że akurat jego na WHL nie zobaczymy. Robi się coraz ciekawiej, a czasu do zakończenia okienka coraz mniej...
trzymamy za słowo :)
wracając do tematu - z doniesień angielskich mediów wynika, że powoli "tracimy" Suareza na rzecz Liverpoolu, aczkolwiek jego transfer na Anfield Road nie jest jeszcze przesądzony. Znów pojawia się nazwisko Luisa Fabiano, mam nadzieję, że akurat jego na WHL nie zobaczymy. Robi się coraz ciekawiej, a czasu do zakończenia okienka coraz mniej
19 stycznia 2011, 00:03 [cytuj]
Bierzesz nas pod włos, ale jakoś z tego co już pamiętam to taka gadka kiedyś już była. Działaj czynami, a nie słowami, może wtedy kogoś przekonasz...
Bierzesz nas pod włos, ale jakoś z tego co już pamiętam to taka gadka kiedyś już była. Działaj czynami, a nie słowami, może wtedy kogoś przekonasz
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
19 stycznia 2011, 08:50 [cytuj]
J_D_18 powiedział/a:
Niech przeczytają to użytkownicy ,którzy mnie nie cierpią (wiem ,że chyba to wszyscy).Nie chce się kłocić ,przekszykiwać ,ani obrażać ,bo możecie się śmiać ,ale chłopiec z "liceum" też wie ,że to do niczego nie prowadzi.Nie chce być kojarzony jako ten najgorszy.I'm not Bad Boy .Przeczytałem wasze posty i zrozumiałem ,że popełniam błędy ,kłócąc się itp.Ale ten kto "uczy się na błędach ,mniej ich popełnia" ,dlatego ja nauczyłem się ,że dalej tak nie można ,i wiem ,że to dziwne zabrzmi ,ale chcę się poprawić ,bo zrozumiałem ,że teraz kiedy się podnoszę zauważyłem ,że spadłem.Człowiek popełnia ,bo to tylko człowiek ,ale dąży do tego by dostać drugą szansę ,i ja was wszystkich co obrażałem ,i tych ,z którymi nie miałem nic do "czynienia" proszę o 2 szansę.Ale to czy uszanujecie moja prośbę zależy tylko od was ,ale mam nadzieję ,że ten post zapamiętacie i więcej już nie będziemy się sprzeczać. Dopiero teraz widzę ,że wyżywanie się za złe dzieciństwo (które jeszcze niestety trwa) ,w którym zawsze byłem odrzucany od reszty ,niczym nie popłaca ,a wręcz przeciwnie stacza jeszcze bardziej w dół

(((((Ale ja mam marzenia ,mam coś jeszcze do udowodnienia w życiu ,zobaczycie ,że to o czym marzę się spełni ,a gdy się spełni sam o tym was poinformuję.A teraz PRZEPRASZAM za całokształt.Mam nadzieję ,że przyjmiecie moje przeprosiny ,a nie będziecie się nabijać co ja tu takiego napisałem
JD18 skoro przepraszasz to przyjmij kilka rad od starszego kolegi i wierz mi nie są złośliwe. Chcesz poprawić swój wizerunek to zastosuj się do tych kilku rad a na pewno kilka osób potraktuję cię poważnie na tej stronie.
1) staraj się ograniczyć błędy ortograficzne, nikt nie potraktuję cię poważnie, skoro robisz podstawowe byki, nie mówię że masz być chodzący słownik, bo każdemu zdarzają się błędy, ale nie w prostych wyrazach jak np. przekszykiwać (przekrzykiwać), masz internet skorzystaj ze słownika!
2) rasizm nie jest tolerowany pod żadną postacią, kibicujemy Tottenhamowi, nasi kibice przez lata byli obrażani przez innych kibiców z powodu ich pochodzenia.
3) nie baw się w FM-a, staraj się korzystać z dobrych źródeł im więcej prawdziwych informacji przekażesz na forum tym bardziej poważnie będą cię ludzie traktować,
4)zmień sobie nick najlepiej na swoje imię lub ksywę, bo JD18 wychodzisz na kogoś kto nie wie nic o naszym klubie i wybrał sobie króla strzelców (tak przynajmniej było w poprzednim sezonie). Równie dobrze mógłbyś nazwać się BALE. Tobie też przyda się świeży start, bo teraz ludzie patrzą na ciebie przez pryzmat głupot, które wypisywałeś.
JD18 skoro przepraszasz to przyjmij kilka rad od starszego kolegi i wierz mi nie są złośliwe. Chcesz poprawić swój wizerunek to zastosuj się do tych kilku rad a na pewno kilka osób potraktuję cię poważnie na tej stronie.
1) staraj się ograniczyć błędy ortograficzne, nikt nie potraktuję cię poważnie, skoro robisz podstawowe byki, nie mówię że masz być chodzący słownik, bo każdemu zdarzają się błędy, ale nie w prostych wyrazach jak np. przekszykiwać (przekrzykiwać), masz internet skorzystaj ze słownika!
2) rasizm nie jest tolerowany pod żadną postacią, kibicujemy Tottenhamowi, nasi kibice przez lata byli obrażani przez innych kibiców z powodu ich pochodzenia.
3) nie baw się w FM-a, staraj się korzystać z dobrych źródeł im więcej prawdziwych informacji przekażesz na forum tym bardziej poważnie będą cię ludzie traktować,
4)zmień sobie nick najlepiej na swoje imię lub ksywę, bo JD18 wychodzisz na kogoś kto nie wie nic o naszym klubie i wybrał sobie króla strzelców (tak przynajmniej było w poprzednim sezonie). Równie dobrze mógłbyś nazwać się BALE. Tobie też przyda się świeży start, bo teraz ludzie patrzą na ciebie przez pryzmat głupot, które wypisywałeś
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson