Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  21  22  23  24  25    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Zimowe okienko
20 stycznia 2011, 15:32 [cytuj]
http://www.ajaxpoland.com/index.php?dzial=news&id=1335
http://live4liverpool.com/2011/01/view-from-the-kop/de-boer-no-super-club-have-come-in-for-suarez
http://www.ajaxpoland.com/index.php?dzial=news&id=1335 http://live4liverpool.com/2011/01/view-from-the-kop/de-boer-no-super-club-have-come-in-for-suarez
20 stycznia 2011, 16:25 [cytuj]
trendus powiedział/a:
"Defoe z przodu, Suarez z VdV za nim i będzie miodzio."

A kto w pomocy?

Ja bym widział w pomocy Modrica, Bale, Lennona...
W sumie teraz przyszedł Pienaar, więc Bale może na obrone, a w pomoc wsadzić Pienaara...
Ja bym widział w pomocy Modrica, Bale, Lennona... W sumie teraz przyszedł Pienaar, więc Bale może na obrone, a w pomoc wsadzić Pienaara
20 stycznia 2011, 16:34 [cytuj]
Ale Modrić sam w środku pola mógłby sobie am nie poradzić ,lepiej jak ma obok siebie Hudda bądź Palaciosa.
Ale Modrić sam w środku pola mógłby sobie am nie poradzić ,lepiej jak ma obok siebie Hudda bądź Palaciosa
Dla przyjaciół JD18;)
20 stycznia 2011, 16:35 [cytuj]
[quote=100wka]Ja bym widział w pomocy Modrica, Bale, Lennona...
W sumie teraz przyszedł Pienaar, więc Bale może na obrone, a w pomoc wsadzić Pienaara[/quo

Kolego 100wka zastanów się co piszesz :zalamka::zalamka:
[quote=100wka]Ja bym widział w pomocy Modrica, Bale, Lennona... W sumie teraz przyszedł Pienaar, więc Bale może na obrone, a w pomoc wsadzić Pienaara[/quo Kolego 100wka zastanów się co piszesz :zalamka::zalamka:
20 stycznia 2011, 16:36 [cytuj]
Z tego co można przeczytać w "prasie" to Ajax jest zdecydowany sprzedać Suarazea jednak on sam chyba nie jest zdecydowany by przejść "Byle gdzie", bądź co bądź wydaje mi się, że w Tottenhamie byłoby mu naprawdę dobrze i z nami mógłby więcej niż w Liverpoolu. Dopóki do gry nie zgłosi się Hiszpański kolos to szanse na transfer są. :) a nam potrzebny taki zawodnik jest od zaraz
Z tego co można przeczytać w "prasie" to Ajax jest zdecydowany sprzedać Suarazea jednak on sam chyba nie jest zdecydowany by przejść "Byle gdzie", bądź co bądź wydaje mi się, że w Tottenhamie byłoby mu naprawdę dobrze i z nami mógłby więcej niż w Liverpoolu. Dopóki do gry nie zgłosi się Hiszpański kolos to szanse na transfer są. :) a nam potrzebny taki zawodnik jest od zaraz
20 stycznia 2011, 16:58 [cytuj]
A co niby nie tak?
Bale jest zarówno dobrym pomocnikiem, jak i obrońcą...
Pienaar może faktycznie nie powinien grać od razu w pierwszej 11, ale czas pokaże...

Każdy ma swoje zdanie ;)
A co niby nie tak? Bale jest zarówno dobrym pomocnikiem, jak i obrońcą... Pienaar może faktycznie nie powinien grać od razu w pierwszej 11, ale czas pokaże... Każdy ma swoje zdanie ;)
20 stycznia 2011, 18:25 [cytuj]
Dziwne by były roszady w składzie gdyby pojawił się jakiś napastnik. Wtedy Defoe by musiał siedzieć na rezerwie? No chyba, że byłaby gra trzema napastnikami bo przecież VdV to też praktycznie napastnik tyle, że cofnięty. Wątpie, że Harry grałby bez defensywnego pomocnika, a trzema napastnikami. Bardziej Defoe na ławce by siedział. Wątpie, że Suarez pójdzie do Liverpoolu. Coś mi się wydaje, że HR po cichutku bez mediów tutaj będzie próbował coś zdziałać, bo nie wydaje mi się żeby rezygnował. A może czeka na ostatni dzień okienka tak, żeby wszystkich zbawić, bo jeśli to okienko ma być bez napastnika to ciemno tu widzę gre w LM na następny sezon, bo przecież Bale i VdV nie będą nam ciągle ratować dupy.
Dziwne by były roszady w składzie gdyby pojawił się jakiś napastnik. Wtedy Defoe by musiał siedzieć na rezerwie? No chyba, że byłaby gra trzema napastnikami bo przecież VdV to też praktycznie napastnik tyle, że cofnięty. Wątpie, że Harry grałby bez defensywnego pomocnika, a trzema napastnikami. Bardziej Defoe na ławce by siedział. Wątpie, że Suarez pójdzie do Liverpoolu. Coś mi się wydaje, że HR po cichutku bez mediów tutaj będzie próbował coś zdziałać, bo nie wydaje mi się żeby rezygnował. A może czeka na ostatni dzień okienka tak, żeby wszystkich zbawić, bo jeśli to okienko ma być bez napastnika to ciemno tu widzę gre w LM na następny sezon, bo przecież Bale i VdV nie będą nam ciągle ratować dupy
20 stycznia 2011, 18:47 [cytuj]
Nawet jak przyjdzie Suarez ,to w barwach Ajaxu już wystepował w LM ,czyli on chyba nam nie pomoże w pucharach europejskich.Chyba ,że zrobimy jak Real ,że coś klub napisze do UEFA i da nam jeszcze zgłosić jednego zawodnika.Ale nazwa zobowiązuje Real to Real a Tottenham to Tottenham.No zobaczymy.
Nawet jak przyjdzie Suarez ,to w barwach Ajaxu już wystepował w LM ,czyli on chyba nam nie pomoże w pucharach europejskich.Chyba ,że zrobimy jak Real ,że coś klub napisze do UEFA i da nam jeszcze zgłosić jednego zawodnika.Ale nazwa zobowiązuje Real to Real a Tottenham to Tottenham.No zobaczymy
Dla przyjaciół JD18;)
20 stycznia 2011, 19:09 [cytuj]
http://www.imscouting.com/global-news-article/Tottenham-pondering-audacious-move-for-Porto-ace-Hulk/12974/ z Hulk'iem coś jest na rzeczy...
http://www.imscouting.com/global-news-article/Tottenham-pondering-audacious-move-for-Porto-ace-Hulk/12974/ z Hulk'iem coś jest na rzeczy
20 stycznia 2011, 19:26 [cytuj]
Emilian, nie wiem, jak Ty to wygrzebałeś, ale takie wiadomości podnoszą na duchu :) oczywiście wiadomo, że prawdy w tym może być od 0 do 100 %, nie wiadomo, ale zobaczymy. Wiele razy mówiłem, że z Hulka będą jeszcze ludzie, bo warunki ma świetne, a nie dowiemy się, czy się sprawdzi w PL, dopóki nie spróbujemy. Ciekawe jaka kwota skłoniłaby Porto do sprzedaży...Ale mnie najbardziej jedna informacja by ucieszyła, gdyby się okazała prawdziwa - mianowicie, że nasi przedstawiciele oglądali go w tak dużej ilości spotkań. Berbatova też podobno obserwowali około dwóch lat i okazał się strzałem w 10! Ale nie ma co się podpalać, do końca okienka jeszcze trochę czasu, zobaczymy co Harry (albo raczej Levy) wymyśli :)
Emilian, nie wiem, jak Ty to wygrzebałeś, ale takie wiadomości podnoszą na duchu :) oczywiście wiadomo, że prawdy w tym może być od 0 do 100 %, nie wiadomo, ale zobaczymy. Wiele razy mówiłem, że z Hulka będą jeszcze ludzie, bo warunki ma świetne, a nie dowiemy się, czy się sprawdzi w PL, dopóki nie spróbujemy. Ciekawe jaka kwota skłoniłaby Porto do sprzedaży...Ale mnie najbardziej jedna informacja by ucieszyła, gdyby się okazała prawdziwa - mianowicie, że nasi przedstawiciele oglądali go w tak dużej ilości spotkań. Berbatova też podobno obserwowali około dwóch lat i okazał się strzałem w 10! Ale nie ma co się podpalać, do końca okienka jeszcze trochę czasu, zobaczymy co Harry (albo raczej Levy) wymyśli :)
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
20 stycznia 2011, 19:53 [cytuj]
Źródło gorsze niż Pudelek.

Odrzucili ofertę City na 85 mln, a my ich przekonamy, żeby zaakceptowali 30?
Źródło gorsze niż Pudelek. Odrzucili ofertę City na 85 mln, a my ich przekonamy, żeby zaakceptowali 30?
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
20 stycznia 2011, 20:06 [cytuj]
Zoolander, nikt takiej oferty nie odrzucił, tylko napisali, że City się zastanawiało nad złożeniem takiej oferty. Ale o City zawsze się przesadza i ceny są z kosmosu. Nie mówię, że to wiarygodne źródło, a tym bardziej, że od kiedy gramy w LM i dobrze nam idzie, to jesteśmy łączeni praktycznie z każdym, kto akurat jest dostępny na rynku transferowym albo jest w dobrej formie. Niemniej jednak ja uważam, że w każdym kłamstwie jest chociaż ziarnko prawdy :) poza tym, to jeden z tych zawodników, których chciałbym zobaczyć w koszulce Tottenhamu :)
Zoolander, nikt takiej oferty nie odrzucił, tylko napisali, że City się zastanawiało nad złożeniem takiej oferty. Ale o City zawsze się przesadza i ceny są z kosmosu. Nie mówię, że to wiarygodne źródło, a tym bardziej, że od kiedy gramy w LM i dobrze nam idzie, to jesteśmy łączeni praktycznie z każdym, kto akurat jest dostępny na rynku transferowym albo jest w dobrej formie. Niemniej jednak ja uważam, że w każdym kłamstwie jest chociaż ziarnko prawdy :) poza tym, to jeden z tych zawodników, których chciałbym zobaczyć w koszulce Tottenhamu :)
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
20 stycznia 2011, 20:10 [cytuj]
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2011/01/20/2315175/tottenham-hotspur-join-race-for-30m-rated-porto-striker-hulk

Już lepsze źródło.

Tylko robią kibicom nadziei, a potem wielkie rozczarowanie. Znów będę chodził cały tydzień naburmuszony. Tak samo jak po fiasku z Suarezem i przede wszystkim Keanem :)

Roman Pavlyuchenko's agent has confirmed there is interest from other clubs in signing the Spurs striker this month.
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2011/01/20/2315175/tottenham-hotspur-join-race-for-30m-rated-porto-striker-hulk Już lepsze źródło. Tylko robią kibicom nadziei, a potem wielkie rozczarowanie. Znów będę chodził cały tydzień naburmuszony. Tak samo jak po fiasku z Suarezem i przede wszystkim Keanem :) Roman Pavlyuchenko's agent has confirmed there is interest from other clubs in signing the Spurs striker this month
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
20 stycznia 2011, 20:18 [cytuj]
Z Suarezem nie bylo jeszcze zadnego fiaska :) Narazie wszyscy trabia o tym, ze przechodzi do Liverpoolu, ale poczekajmy na oficjalne potwierdzenie.

No niestety, jak ktoś nie chce się rozczarowywać, to przez miesiąc okienka transferowego nie powinien czytać żadnych wiadomości :P
Z Suarezem nie bylo jeszcze zadnego fiaska :) Narazie wszyscy trabia o tym, ze przechodzi do Liverpoolu, ale poczekajmy na oficjalne potwierdzenie. No niestety, jak ktoś nie chce się rozczarowywać, to przez miesiąc okienka transferowego nie powinien czytać żadnych wiadomości :P
20 stycznia 2011, 22:35 [cytuj]
raku powiedział/a:
Carew na drodze do Stoke. Garncarze szukają zastępcy dla Jonesa? Bo nie widzę innego uzasadnienia tego transferu. Chyba, że zaczną grać na dwóch wysokich bez specjalnej techniki z przodu, ale wtedy przestanę chcieć, by utrzymali się w tej lidze. A szkoda, bo fajny facet z Tony'ego Pulisa. I o ile jego letnie posunięcia transferowe były okrutnie dobre, tak ściągania Carew nie rozumiem. Dodatkowo skomplikowało mi to moją ocenę tego, jak atak AV wyobraża sobie Houllier. Będzie grał na dwóch sępów z przodu?

A dlaczego teraz chcesz by nie spadli? Pulis to straszny prostak, pokazuje to styl w jaki gra jego zespol, a takze jego zachowanie po meczu, widzialem niedawno ze nie podal reki do trenera przeciwnej druzyny po mecz (bodaj do Holloway'a).
A dlaczego teraz chcesz by nie spadli? Pulis to straszny prostak, pokazuje to styl w jaki gra jego zespol, a takze jego zachowanie po meczu, widzialem niedawno ze nie podal reki do trenera przeciwnej druzyny po mecz (bodaj do Holloway'a)
20 stycznia 2011, 23:20 [cytuj]
http://ajaxf-side.nl/shownews.asp?id=15186 wrzucic na tlumacza, dobre :)
http://ajaxf-side.nl/shownews.asp?id=15186 wrzucic na tlumacza, dobre :)
20 stycznia 2011, 23:28 [cytuj]
http://soccer-portal.org/video/5108-tony-pulis-refuses-to-shake-hands-with-mark-hughes.html
to nie tak ze nie podal mu reki. zamiast normalnego uscisku on raczej przybil mu piatke. poza tym hughes nie przywital sie z nim przed meczem a w jego trakcie czesto dochodzilo miedzy obu panami do ostrych sprzeczek. dziecinada taka troche. nie zmienia to jednak faktu ze tony pullis to swoj chlop :] pamietam sytuacje z zeszlego sezonu gdy wybral sie na wyjazdowy mecz swojego syna ktory gra w southampton. wlodarze stadionu (nie pamietam jakiego zespolu) rozpoznali go i od razu zaoferowali mu miejsca w directors box on jednak odmowil i caly mecz ogladal z trybun wraz z kibicami the saints.
http://soccer-portal.org/video/5108-tony-pulis-refuses-to-shake-hands-with-mark-hughes.html to nie tak ze nie podal mu reki. zamiast normalnego uscisku on raczej przybil mu piatke. poza tym hughes nie przywital sie z nim przed meczem a w jego trakcie czesto dochodzilo miedzy obu panami do ostrych sprzeczek. dziecinada taka troche. nie zmienia to jednak faktu ze tony pullis to swoj chlop :] pamietam sytuacje z zeszlego sezonu gdy wybral sie na wyjazdowy mecz swojego syna ktory gra w southampton. wlodarze stadionu (nie pamietam jakiego zespolu) rozpoznali go i od razu zaoferowali mu miejsca w directors box on jednak odmowil i caly mecz ogladal z trybun wraz z kibicami the saints
|<  <<  <  21  22  23  24  25    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 135 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się