Forum dyskusyjne
22 stycznia 2011, 15:11 [cytuj]
Będziemy sprzedawać starszych zawodników, a skupować emerytów - http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2011/01/22/2317989/tottenham-striker-peter-crouch-set-for-105m-switch-to-aston?
22 stycznia 2011, 15:22 [cytuj]
No prosze sa chetnie badz plotki na temat pozbycia sie Keane, Pava i Croucha... bardzo dobrze sprzedac cala trojke, dolozyc cos i kupic dwoch o klase lepszych zawodnikow
No prosze sa chetnie badz plotki na temat pozbycia sie Keane, Pava i Croucha... bardzo dobrze sprzedac cala trojke, dolozyc cos i kupic dwoch o klase lepszych zawodnikow
22 stycznia 2011, 16:14 [cytuj]
Tylko Forlan teraz gra słabo ale można powiedzieć, że całe atletico gra słabo prócz ich bramkarz. Co do Forlana to mówili o nim na MŚ, że jest niezwykły. Gadali, że się bardzo zdrowo odżywia, nawet się ponoć chwali tą dietą na internecie. Można go kupić, a jak się nie sprawdzi przez pół sezonu to kogoś innego.
Tylko Forlan teraz gra słabo ale można powiedzieć, że całe atletico gra słabo prócz ich bramkarz. Co do Forlana to mówili o nim na MŚ, że jest niezwykły. Gadali, że się bardzo zdrowo odżywia, nawet się ponoć chwali tą dietą na internecie. Można go kupić, a jak się nie sprawdzi przez pół sezonu to kogoś innego
22 stycznia 2011, 18:26 [cytuj]
czasem jak was czytam (Przemas, Julkos, JD18 i inne orły) to mi się chce rzygać
czasem jak was czytam (Przemas, Julkos, JD18 i inne orły) to mi się chce rzygać
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
22 stycznia 2011, 18:51 [cytuj]
Sajmon, nie przeginaj, próbujemy tu niektórych nauczyć porządnego zachowania. A akurat poziom JD18 od momentu, w którym przeprosił wzrósł baardzo. Aż się sam dziwię
Sajmon, nie przeginaj, próbujemy tu niektórych nauczyć porządnego zachowania. A akurat poziom JD18 od momentu, w którym przeprosił wzrósł baardzo. Aż się sam dziwię :)
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
22 stycznia 2011, 18:53 [cytuj]
Kurde, gdyby tylko Bent dla nas tak strzelał... :/ właśnie wpakował bramkę City. Wcześniej nigdy bym się o to nie podejrzewał, ale patrząc na formę naszych napastników zaczynam tęsknić za jego pudłami, bo przynajmniej umiał się znaleźć w sytuacji bramkowej...Co za czasy...
Kurde, gdyby tylko Bent dla nas tak strzelał... :/ właśnie wpakował bramkę City. Wcześniej nigdy bym się o to nie podejrzewał, ale patrząc na formę naszych napastników zaczynam tęsknić za jego pudłami, bo przynajmniej umiał się znaleźć w sytuacji bramkowej...Co za czasy
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
22 stycznia 2011, 19:15 [cytuj]
Sajmon ja ci nic nie gadam. Nawet nie mogę powymieniać zdań. Powiedz mi co głupiego napisałem to możemy podyskutować. Dobrze, że ty piszesz idealnie i jesteś nieomylny.
Sajmon ja ci nic nie gadam. Nawet nie mogę powymieniać zdań. Powiedz mi co głupiego napisałem to możemy podyskutować. Dobrze, że ty piszesz idealnie i jesteś nieomylny
22 stycznia 2011, 20:00 [cytuj]
Sajmon to rzygaj.... o co Ci chodzi czlowieku ? prawda jest taka ze nie mozemy byc zadowoleni z naszych napastnikow. Prawda jest taka ze kadrowo tez trzeba isc do przodu , a niestety ta trojka tego nie gwarantuje
Sajmon to rzygaj.... o co Ci chodzi czlowieku ? prawda jest taka ze nie mozemy byc zadowoleni z naszych napastnikow. Prawda jest taka ze kadrowo tez trzeba isc do przodu , a niestety ta trojka tego nie gwarantuje
22 stycznia 2011, 20:28 [cytuj]
Ja z kolei rzygnę, jak jeszcze przeczytam, we can win the title...
Ja z kolei rzygnę, jak jeszcze przeczytam, we can win the title
22 stycznia 2011, 21:26 [cytuj]
Raptus1, to będzie nas dwójka
Raptus1, to będzie nas dwójka :rotfl:
22 stycznia 2011, 22:00 [cytuj]
Levy potrząsa sakiewką - http://www.goal.com/en/news/9/england/2011/01/22/2318597/exclusive-gareth-bale-set-to-become-highest-paid-player-in?
22 stycznia 2011, 22:07 [cytuj]
W sumie dobrze, kolejny argument za zatrzymaniem go bedzie w rekach sztabu a do tego reszta pilkarzy zobaczy ze dobra gra i poswieceniem moga zapracowac na lepsza kase
W sumie dobrze, kolejny argument za zatrzymaniem go bedzie w rekach sztabu a do tego reszta pilkarzy zobaczy ze dobra gra i poswieceniem moga zapracowac na lepsza kase
22 stycznia 2011, 22:12 [cytuj]
Pawle, nikt nie krytykuje Harrego. Chce tylko powiedzieć, że po bezsilności jaką pokazują nasi napastnicy gadki o tytule można traktować "pol zartem pol serio".
Hulk, Suarez, Rossi, Carrol (anybody)!! [hulka nie bez przyczyny na pierwszym miejscu. [[i to czyste marzenie - kazdy je ma]]
Pawle, nikt nie krytykuje Harrego. Chce tylko powiedzieć, że po bezsilności jaką pokazują nasi napastnicy gadki o tytule można traktować "pol zartem pol serio".
Hulk, Suarez, Rossi, Carrol (anybody)!! [hulka nie bez przyczyny na pierwszym miejscu. [[i to czyste marzenie - kazdy je ma]] ;P
22 stycznia 2011, 22:27 [cytuj]
http://www.transfery.info/news-full-14069.html
http://www.transfery.info/news-full-14069.html
22 stycznia 2011, 22:37 [cytuj]
za Jenasa jak najbardziej
za Jenasa jak najbardziej
22 stycznia 2011, 23:15 [cytuj]
Nie przeginajmy ze sprowadzaniem DP...pod koniec lutego, jeśli dobrze pamiętam, wraca Big Tom, a do jego poziomu mało kto dorasta. Natomiast w zastępstwie mamy Palaciosa, Sandro i (brrrr) Jenasa. I tak jeden z nich (Jenas oczywiście w pierwszej kolejności) powinien sobie poszukać nowego klubu. Teraz potrzebujemy tylko napastnika, nic więcej.
Nie przeginajmy ze sprowadzaniem DP...pod koniec lutego, jeśli dobrze pamiętam, wraca Big Tom, a do jego poziomu mało kto dorasta. Natomiast w zastępstwie mamy Palaciosa, Sandro i (brrrr) Jenasa. I tak jeden z nich (Jenas oczywiście w pierwszej kolejności) powinien sobie poszukać nowego klubu. Teraz potrzebujemy tylko napastnika, nic więcej
23 stycznia 2011, 00:58 [cytuj]
Ja tam Carricka bardzo chętnie bym przygarnął z powrotem.
Tak nawiasem mówiąc, Mirko Vucinić kolejny raz zaczął mecz w Romie na ławce, wszedł na 25 minut i zaliczył asystę. Tak sobie tylko gdybam, że jak Ranieriemu on nie pasuje, to można by wykorzystać głupotę Włocha
Ja tam Carricka bardzo chętnie bym przygarnął z powrotem.
Tak nawiasem mówiąc, Mirko Vucinić kolejny raz zaczął mecz w Romie na ławce, wszedł na 25 minut i zaliczył asystę. Tak sobie tylko gdybam, że jak Ranieriemu on nie pasuje, to można by wykorzystać głupotę Włocha:wysmiewacz:
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!