Forum dyskusyjne
23 stycznia 2011, 22:14 [cytuj]
ginola - świetny pomysł, ale przydałoby się wiecej wakatów, też chcę ;<
ginola - świetny pomysł, ale przydałoby się wiecej wakatów, też chcę ;<
23 stycznia 2011, 22:18 [cytuj]
Oglądam Villarreal i patrze na Rossiego. Bardzo dobry zawodnik, już 2 gole zdobył a to nie koniec meczu. Jeden ładny podbitką. Naprawdę świetny, zrównoważony i spokojny piłkarz. Trochę podobny i lepszy od Defoe (mam na myśli Defoe, który jest w formie). Jeśli nie Suarez, który chce grać w Premier League to własnie Rossiego można by wziąć. Liczać dzisiejsze 2 bramki to już łącznie 12 bramek w lidze.
Oglądam Villarreal i patrze na Rossiego. Bardzo dobry zawodnik, już 2 gole zdobył a to nie koniec meczu. Jeden ładny podbitką. Naprawdę świetny, zrównoważony i spokojny piłkarz. Trochę podobny i lepszy od Defoe (mam na myśli Defoe, który jest w formie). Jeśli nie Suarez, który chce grać w Premier League to własnie Rossiego można by wziąć. Liczać dzisiejsze 2 bramki to już łącznie 12 bramek w lidze
23 stycznia 2011, 22:32 [cytuj]
Julkos spóźniłeś się!!! Tottenham już zmienia cały sztab szkoleniowy i kupuje nowych piłkarzy
Julkos spóźniłeś się!!! Tottenham już zmienia cały sztab szkoleniowy i kupuje nowych piłkarzy:D
Dla przyjaciół JD18;)
24 stycznia 2011, 08:01 [cytuj]
A co wy na to spursmaniacy Daily Star informuje że w okienku letnim "wielki" Real zechce kupić 2 graczy spurs
2- 1 z nich jest Modric (cena za niego wynosi 30 mln) a 2 z nich do gareth Bale (cena 70 mln ) ;D
A co wy na to spursmaniacy Daily Star informuje że w okienku letnim "wielki" Real zechce kupić 2 graczy spurs
2- 1 z nich jest Modric (cena za niego wynosi 30 mln) a 2 z nich do gareth Bale (cena 70 mln ) ;D:krzyk:
24 stycznia 2011, 08:41 [cytuj]
A my na to: Daily Star
A my na to: Daily Star :rotfl:
http://zdziarson.blogspot.com/
24 stycznia 2011, 08:41 [cytuj]
do kasacji
do kasacji
http://zdziarson.blogspot.com/
24 stycznia 2011, 10:19 [cytuj]
http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_6698456,00.html
Dokładne info na temat kontuzji Bale'a.Chyba szybkiego powrotu nie będzie

,ale miejmy nadzieję ,że nie będzie to poważny uraz pleców.
http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_6698456,00.html
Dokładne info na temat kontuzji Bale'a.Chyba szybkiego powrotu nie będzie;( ,ale miejmy nadzieję ,że nie będzie to poważny uraz pleców
Dla przyjaciół JD18;)
24 stycznia 2011, 12:22 [cytuj]
Do końca okienka coraz bliżej a informacji, a nawet plotek o jakimś NRR coraz mniej...
Do końca okienka coraz bliżej a informacji, a nawet plotek o jakimś NRR coraz mniej
24 stycznia 2011, 13:55 [cytuj]
Couple of reports from Holland suggesting talks between Liverpool and Ajax over Luis Suarez have broken down.
Jak podały przed momentem holenderskie media delegacja, która dziś pojawiła się w Amsterdamie powróciła już na Wyspy Brytyjskie. Brak porozumienia spowodowany zbyt dużą różnicą w kwestiach finansowych obu stron sprawiły, że negocjacje nie przyniosły oczekiwanego efektu. Nieoficjalnie mówi się, że dyrektor klubu - Rik van den Boog przedstawił ofertę amsterdamskiego Ajaksu w postaci... 35 milionów euro. Jest to suma, która w pełni zadowoli zarząd klubu ze stolicy Holandii.
Couple of reports from Holland suggesting talks between Liverpool and Ajax over Luis Suarez have broken down.
Jak podały przed momentem holenderskie media delegacja, która dziś pojawiła się w Amsterdamie powróciła już na Wyspy Brytyjskie. Brak porozumienia spowodowany zbyt dużą różnicą w kwestiach finansowych obu stron sprawiły, że negocjacje nie przyniosły oczekiwanego efektu. Nieoficjalnie mówi się, że dyrektor klubu - Rik van den Boog przedstawił ofertę amsterdamskiego Ajaksu w postaci... 35 milionów euro. Jest to suma, która w pełni zadowoli zarząd klubu ze stolicy Holandii
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
24 stycznia 2011, 14:15 [cytuj]
No wcale się nie dziwię, że taka oferta by ich zadowoliła skoro nawet D. Bent kosztuje dziś 24mln funtów, a taki Dżeko to chyba z 30. Z koniem na rozumy się wszyscy zamienili.
No wcale się nie dziwię, że taka oferta by ich zadowoliła skoro nawet D. Bent kosztuje dziś 24mln funtów, a taki Dżeko to chyba z 30. Z koniem na rozumy się wszyscy zamienili
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
24 stycznia 2011, 14:23 [cytuj]
Akurat Dzeko jest wart tych pieniedzy.
Akurat Dzeko jest wart tych pieniedzy
24 stycznia 2011, 14:29 [cytuj]
jak zobaczę to uwierzę. Bent strzelił i ogólna radość jak się świetnie spłaca, zobaczymy jak długo i na ile to starczy. Dżeko zaczął od klasycznego "dajcie mi trochę czasu" więc już jest dość zabawnie. Oczywiście dostanie go trochę, bo kosztował ile kosztował, ale skończy jak Adebayor co mnie osobiście pasuje, bo już mnie wkurza to City.
jak zobaczę to uwierzę. Bent strzelił i ogólna radość jak się świetnie spłaca, zobaczymy jak długo i na ile to starczy. Dżeko zaczął od klasycznego "dajcie mi trochę czasu" więc już jest dość zabawnie. Oczywiście dostanie go trochę, bo kosztował ile kosztował, ale skończy jak Adebayor co mnie osobiście pasuje, bo już mnie wkurza to City
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
24 stycznia 2011, 14:32 [cytuj]
no i za rok kupimy dzeko za 8 baniek :wysmiewacz::hejka::cwaniak:
24 stycznia 2011, 14:45 [cytuj]
Jeśli Totenham chce mieć u siebie Lassanę Diarrę z Ralu Madryt to musi wyłożyć 18 mln (Daily Mail) Real natomiast zastanawia się nad wypożyczeniem z Tottenhamu Romana Pawluczenki (footylatest.com) Harry Redknapp może zaoferować kontuzjogennemu Jonathanowi Woodgate'owi co najwyżej umowę pay-as-you-play, gdy obecny kontrakt wygaśnie latem. Boss Spurs zaprzeczył równocześnie, jakoby Woodgate miał przenosić się do Arsenalu (Daily Mirror) Koguty wyślą Garetha Bale'a na badania do specjalisty. Lewonożna gwiazda ma problem z plecami. (BBC Sport)
Jeśli Totenham chce mieć u siebie Lassanę Diarrę z Ralu Madryt to musi wyłożyć 18 mln (Daily Mail) Real natomiast zastanawia się nad wypożyczeniem z Tottenhamu Romana Pawluczenki (footylatest.com) Harry Redknapp może zaoferować kontuzjogennemu Jonathanowi Woodgate'owi co najwyżej umowę pay-as-you-play, gdy obecny kontrakt wygaśnie latem. Boss Spurs zaprzeczył równocześnie, jakoby Woodgate miał przenosić się do Arsenalu (Daily Mirror) Koguty wyślą Garetha Bale'a na badania do specjalisty. Lewonożna gwiazda ma problem z plecami. (BBC Sport)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
24 stycznia 2011, 14:46 [cytuj]
Ajax przesadza. Możemy pomarzyć o Suarezie i odpuścić na dobre. Rossi wg mnie byłby świetnym rozwiązaniem bo zagrałby w LM, ale wątpie, ze Villarreal by go puścił, a jeśli tak to pewnie też za kosmiczną kwotę. Prawdopodobnie nikogo nie zakupimy i zostaniemy z Keanem i Romanem. Świetnie lepiej być nie może. w poniedziałek się kończy okienko transferowe, ale wątpie by jakiś klub puścił zawodnika w tym dniu. Z VdV było inaczej, bo Real koniecznie chciał się go pozbyć. Także do piątku można powiedzieć, że jest czas na transfery.
Ajax przesadza. Możemy pomarzyć o Suarezie i odpuścić na dobre. Rossi wg mnie byłby świetnym rozwiązaniem bo zagrałby w LM, ale wątpie, ze Villarreal by go puścił, a jeśli tak to pewnie też za kosmiczną kwotę. Prawdopodobnie nikogo nie zakupimy i zostaniemy z Keanem i Romanem. Świetnie lepiej być nie może. w poniedziałek się kończy okienko transferowe, ale wątpie by jakiś klub puścił zawodnika w tym dniu. Z VdV było inaczej, bo Real koniecznie chciał się go pozbyć. Także do piątku można powiedzieć, że jest czas na transfery
24 stycznia 2011, 14:51 [cytuj]
Lassa za taka cene nie ma co brac, Pava jak najbardziej wypozyczyc i kupic wkoncu tego napastnika porzadnego czy Suareza czy Rossiego czy nawet Forlana. Taka umowa dla Woodgate bardzo mi sie podoba , King tez taka powinnien dostac
Lassa za taka cene nie ma co brac, Pava jak najbardziej wypozyczyc i kupic wkoncu tego napastnika porzadnego czy Suareza czy Rossiego czy nawet Forlana. Taka umowa dla Woodgate bardzo mi sie podoba , King tez taka powinnien dostac
24 stycznia 2011, 14:57 [cytuj]
Romana akurat nie można wypożyczać, bo nie będzie miał kto grać na ataku, a na chwilę obecną to tylko Roman strzela bramki, fakt mało ale zawsze coś.
Romana akurat nie można wypożyczać, bo nie będzie miał kto grać na ataku, a na chwilę obecną to tylko Roman strzela bramki, fakt mało ale zawsze coś
24 stycznia 2011, 15:29 [cytuj]
To co wyprawia Taarabt w QPR .. świetnie się spisuje , wczoraj znów , bramka i świetna asysta , szkoda że u Nas nie mógł sie pokazać
To co wyprawia Taarabt w QPR .. świetnie się spisuje , wczoraj znów , bramka i świetna asysta , szkoda że u Nas nie mógł sie pokazać
24 stycznia 2011, 15:54 [cytuj]
Tak właśnie wygląda w naszym klubie rozwój młodych talentów. Bo to, że Taarabt ma talent, to widzieli chyba wszyscy. Tak samo Bostock był lansowany na mega talent, a zupełnie o nim nie słychać. To też jedna z rzeczy, które trzeba poprawić, jeśli chcemy być w tej górnej półce. Ale to akurat najmniej palący problem, wszystko w swoim czasie.
Tak właśnie wygląda w naszym klubie rozwój młodych talentów. Bo to, że Taarabt ma talent, to widzieli chyba wszyscy. Tak samo Bostock był lansowany na mega talent, a zupełnie o nim nie słychać. To też jedna z rzeczy, które trzeba poprawić, jeśli chcemy być w tej górnej półce. Ale to akurat najmniej palący problem, wszystko w swoim czasie
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
24 stycznia 2011, 16:15 [cytuj]
Przypominam, że Taarabt gra w CCC, a my w LM.
Przypominam, że Taarabt gra w CCC, a my w LM